Pedofiilit vaihtaribisneksessä

Tietoa tietoa

41

475

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tietoa kaikille

      Ylläolevasta poimittua. Taas palaamme siihen, että nuo "varoituskirjeet" ovat osa vakiintunutta toimintatapaa vaihto-oppilasjärjestöillä.


      "If a student or parent’s complaint makes it up the ladder to overseeing agencies like AYUSA International, a standard response comes in the form of a “warning letter” to deter any further problems. Reading between the lines, one may decipher this letter as a “shut up”, or you will be dealt with accordingly. Up to and including deportation.”

      We obtained one such warning letter that states to a student complaining of abuse…. “Consequently, the purpose of this letter is to inform you that you are officially on warning with AYUSA and to clarify with you what we expect of you as an AYUSA student. Failure to make an effort to change your behavior/attitude will result in being placed on probation with the AYUSA program.” That letter goes on to say, “…. you were selected for this program because we believe that you have the maturity and capability to deal with the demands of a year in the United States.

      AYUSA expects that you will take this warning letter very seriously and will make strides toward changing your attitude and behavior and completing a successful year in the U.S. We anticipate that you will act, for the remainder of your stay, in a manner befitting an AYUSA student and a junior ambassador of Montenegro. In the end, the student was sent home early after posting complaints online of the abuse. To add insult to injury, when a student is returned home early, these companies refuse to refund the parents money.
      State & Federal lawsuits against companies s like ASSE, AISE & AYUSA have exposed the reported ongoing problems of abuse and how these companies fail to follow federal statutes that are in place to protect such acts from occurring. But, these types of legal actions can take years to make it into the judicial system. By then, the damage is done, and the student has returned back to their country and is trying to deal with the trauma and disgrace we subjected them to. Reports confirm some teens become suicidal; self mutilate themselves, withdrawal from society and even horde food which demonstrates possible starvation tactics had been used on them to submit to their abuser. "

      • Tätähän se on

        "To add insult to injury, when a student is returned home early, these companies refuse to refund the parents money."

        TÖRKEÄÄ TOIMINTAA!


      • Riistoa
        Tätähän se on kirjoitti:

        "To add insult to injury, when a student is returned home early, these companies refuse to refund the parents money."

        TÖRKEÄÄ TOIMINTAA!

        Totaalista rahanriistoa alaikäisiä nuoria pelinappuloina käyttäen.
        Kuka aikuinen voi työkseen näin tunteettomasti käyttää hyväkseen alaikäisiä..???


      • Tietoa ihmisille

        Exploriusha on juuri tuo Asse kun katsoo yritystiedoista. Näin ne nimiä vaihtelemalla yrittää pimittää tietoa ihmisiltä. Mutta onneksi ei enää eletä tietopimennossa.


    • Pahuutta

      Tällaiseen toimintaan pitäisi saada kertakaikkiaan loppu, ellei vaihto-oppilasjärjestöjen toimintaan saada minkäänlaista luotettavaa valvontaa, eikä alaikäisten nuorten turvallisuutta ja hyvinvointia pystytä millään tavoin varmistamaan.

    • MEDIAAN!!!!

      Vaihto-oppilasbisnes on tänä päivänä aivan jotain muuta kuin kulttuurinvaihtoa ja kielen oppimista. Kunpa ihmiset tietäisivät suunnitellessaan lapsiensa lähettämistä vaihtoon! Kysymys on todella vakavista vaaroista, jotka uhkaavat nuoria.
      Ahneet vaihto-oppilasjärjestöt eivät välitä kuin rahasta!!

      Nämä asiat pitäisi mitä pikemmin tuoda laajemmin julki!!
      Lehdistöön ja mediaan nopeasti...!!!!

      • Aiheeseen liittyen

    • Rikokset julki

      Suomessa nuoret eivät halua/kehtaa/uskalla tuoda näitä asioita esiin. Hyväksikäyttöä on vaihtaribisneksessä niin paljon (lukekaa CSFES:n sivuilta!) että koskee myös suomalaisia vaihto-oppilaita.

      Hyväksikäyttö on rikos ja siitä tulee aina tehdä ilmoitus, muuten toiminta saattaa jatkua vuodesta toiseen, kuten Explorius Assenkin tapauksissa..

      • Epäinhimillistä
        Faktaaa kirjoitti:

        http://rockcenter.nbcnews.com/_news/2012/03/13/10669162-foreign-exchange-students-sexually-abused-in-program-overseen-by-state-department

        Lisää tutkittua tietoa kaikille!

        Tyypillistä, että nuori yrittää olla hyvä vaihto-oppilas ja sopeutua, vaikka olisi miten järkyttävät ja epäinhimilliset olosuhteet. Suomalaiset lastensuojeluviranomaiset ovat olleet kauhuissaan nähdessään kuvia asunnoista joihin vaihto-oppilaita on sijoitettu.

        Epäinhimillisyyden huipentuma on se, etteivät järjestöt usko hyväksikäytetyn nuoren kertomaa, vaan kuittaavat puheet nuoren valehteluna ja sopeutumattomuutena, josta onkin sitten enää lyhyt askel vaihtarin erottamiseen ja kotimatkaan.


    • Surullista

      Varsin ikävää Faktaa!
      Ovatko nämä kirjoitukset ja uutiset Explorius Assen Anu Husu-Peltosen mielestä aiheettomia syytöksiä?

    • Wtfwtf

      vaihtari90-luvulta
      27.2.2015 12:03
      Aika huimaa ollut lukea näitä.... Toivottavasti saatte asiaanne eteenpäin. Olin itse STS vaihtarina nuorena, vuonna 90-91.Kumppani jenkeissä oli AISE. Vuosi oli hyvä mutta.... Isäntäperheen isä (joka onneksi oli paljon pois) oli nuorista tytöistä pitävä pervo. Tuli usein takaapäin tisseihin kiinni ym ym. Kestin tämän ja asiasta mainitsin aluevalvojalle. Tiesin myös että samassa perheessä oli aiemmin ollut norjalainen vaihtari joka läksi (perheen mukaan) kotiin koska hänelle tuli koti-ikävä.

      Noh, palattuani oman vuoteni jälkeen kotiin sain kuulla amerikkalaisten ystävieni kautta että norjalainen tyttö oli lähtenyt kotiin koska perheen isä oli ahdistellut jatkuvasti, viimeinen tikki oli ollut kun tunkenut suihkuun missä tyttö oli. Asia oli tiedossa varsin hyvin vaihtarijärjestöllä. Tein asiasta valituksen mihin ei koskaan vastattu. Perheen äitiä kontaktoin myös ja kerroin että miehensä oli myös minua kosketellut ja että tiesin nyt totuuden edellisen vaihtarin osalta. Väittivät minua valehtelijaksi.

      Eli joo.... Ei paljoa väliä minne oppilaita lähetellään - perheeksi sopii vaikka nuoria tyttöjä ahdistelevien pervojen koti."

      • Uskomatonta

      • Ihmishirviöt

        Ja vielä lisää Exploriuksen/Ayusan pedareita. Mitähän Exploriuksen maajohtaja Anu Husu-Peltonen tästä sanoo. Jatkaa varmaan varoituskirjeiden kopiointia ja yhdessä Sts:n maajohtajan Mira Silvosen kanssa valmistautuu tuleviin oikeudenkäynteihin... Halveksuttavaa toimintaa.

        http://www.kval.com/news/local/84183747.html?mobile=y


      • KantrimanitzerinDuuni

        Husu-Peltonen aloittaa ketjun ilmoittaen, ettei kukaan jaksa lukea loputtomiin näitä pedarijuttuja ja aiheettomia syytöksiä, joita huudellaan nimettöminä nimimerkkien takaa. Hän kehottaa hankkimaan sitä oikeaa faktatietoa suoraan järjestön infotilaisuuksista sekä lukemalla Exploriuksen omilta nettisivuilta vaihto-oppilaiden kokemuksia. Anua vitut*taa, kun ihmiset ovat alkaneet esittää ikäviä kysymyksiä ja vaatii suomi24:ltä tämän aihealueen sulkemista poistatettuaan ensin aloittamansa ketjun. Sitten onkin taas aika keskittyä oikeudenkäynteihin ja punoa uusia juonia sekä selityksiä Miran ja muiden huijareiden kanssa...
        Aivan kertakaikkiaan mahtava duuni...!!! :D :D


      • MaajohtajaOhoi
        KantrimanitzerinDuuni kirjoitti:

        Husu-Peltonen aloittaa ketjun ilmoittaen, ettei kukaan jaksa lukea loputtomiin näitä pedarijuttuja ja aiheettomia syytöksiä, joita huudellaan nimettöminä nimimerkkien takaa. Hän kehottaa hankkimaan sitä oikeaa faktatietoa suoraan järjestön infotilaisuuksista sekä lukemalla Exploriuksen omilta nettisivuilta vaihto-oppilaiden kokemuksia. Anua vitut*taa, kun ihmiset ovat alkaneet esittää ikäviä kysymyksiä ja vaatii suomi24:ltä tämän aihealueen sulkemista poistatettuaan ensin aloittamansa ketjun. Sitten onkin taas aika keskittyä oikeudenkäynteihin ja punoa uusia juonia sekä selityksiä Miran ja muiden huijareiden kanssa...
        Aivan kertakaikkiaan mahtava duuni...!!! :D :D

        Exploriuksen maajohtaja siis kehottaa hankkimaan sitä oikeaa faktatietoa suoraan järjestön infotilaisuuksista sekä Exploriuksen omilta nettisivuilta...!?!? Jopa on otsaa!!!!!
        Kerrottakoon tässä yhteydessä se tosiasia, että näillä suomi24 -sivuilla harjoittamansa sensuurin ohessa maajohtaja Husu-Peltonen on sulkenut Exploriuksen facebookin arvosteluosiot ja kommentoinnin. Infotilaisuus peruttiin myös 13.4. viime hetkellä, 45 min ennen tilaisuuden alkamista kun selvisi, että tilaisuudessa olisi saattanut joutua vastaamaan palstallakin ilmi tulleisiin asioihin.
        Täysin vastuuntunnotonta ja kyvytöntä toimintaa maajohtajalta!
        Mikäli kukaan harkitsee kielimatkaa tämän firman kautta, OTTAKAA SELVÄÄ ASIOISTA ja vaatikaa vastauksia, joita tuskin muualta saa kuin tältä foorumilta...


    • Uteliaskysyy

      Onko tällä Husu-Peltosella joku lahjatavara bisneskin?

    • Pedarientemmellyskenttä
      • Pedareitariittää

    • TörkeääTörkeää

      ISE toimii useimpien Suomesta vaihto-oppilaita lähettävän yrityksen yhteistyökumppanina. Kerrassaan järkyttävää ja nuoria vahingoittavaa toimintaa! Ei ihme, että yritykset pyrkivät salaamaan yhteistyönsä tämän järjestön kanssa! (STS, Explorius, Universal Players jne.)
      Tässä alle kolme vuotta sitten tehty kanne ISE:n saksalaisen vaihto-oppilaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syytettynä ISE:n edustaja ja hostaaja:
      http://www.csfes.org/uploads/ISE_Fisher_Sex_Abuse_Lawsuit.pdf
      ISE:llä toimii edelleen Regional directorina myös Rose Hawkins, sadistisuudessaan vailla vertaa (luettavissa toisaalla tällä palstalla).

    • Hyihelvata
      • Ihmiskauppaa

        Jossain artikkelissahan todettiin, kuinka pedarien on helppo käyttää hyväkseen vaihto-oppilasbisnestä. Helppoa kuin hampurilaisen tilaus!!! Vieläkö joku paheksuu vertausta IHMISKAUPPA tässä yhteydessä?!


    • Pwijdxli
    • KyssäAnulle

      Järkyttävä määrä toinen toistaan iljettävämpiä pedofiileja, jotka ovat ujuttautuneet vaihto-oppilastoimintaan.. Järjestöistä etunenässä Explorius Asse mielipuolisella määrällä vaihtareihin kohdistuneita pedofiilikeissejä!!!
      Oletko Anu ollut yhteydessä oikeuslaitoksiin ja kansainväliseen lehdistöön, jotta saisit sensuroitua tuomiot ja uutiset..?? Eikö kannattaisi sitäkin yrittää?

    • Surullista
    • OlkaaVaroitetut

      Kiitos kaikille, jotka jaksavat varoittaa näistä! Ei kuulu sivistysvaltioon tällainen "kulttuurinvaihto".

    • Yuikoinu

      Olitko sinä nuorena tämän pedofiilin kotona vaihtarina?

      "November 2, 2016

      Ex-O.C. teacher investigated in 1980s allegations of inappropriate sexual behavior with students
      by T. Saavedra The Orange County Register

      November 30, 2016 Note from CSFES: It has been reported that Mr. Charles T. Ritz has allegedly hosted foreign exchange students from many countries to include Austria, Germany and Finland. CSFES would like to encourage you to please contact the Committee for Safety of Foreign Exchange Students in the event you were hosted or supervised by this man or his wife Candace Adams. Contact: Ms. Danielle Grijalva at [email protected]

      You are also encouraged to contact Detective Forgash of the La Habra Police Department: [email protected]. Detective Jason Forgash may also be reached at 562-383-4323

      12/29/2016 Note from CSFES: Detective Forgash is out of the office until January 17, 2017. In his absence, you may contact either Sergeant Jose Quirarte at [email protected], Corporal Scott Irwin at [email protected], or Investigations Secretary Reta Black at [email protected]. "

      • NäyttääköTutulta

      • OnPitkätPerinteet
        NäyttääköTutulta kirjoitti:

        Täällä lisää aiheesta.

        https://csfessuomi.wordpress.com/2016/12/02/request-for-information-about-charles-t-ritz-iii/

        Että tällasta.

        http://abc7chicago.com/news/ex-lake-bluff-teacher-faces-sexual-misconduct-investigation/1588630/


      • EiSyytäSalailuun

        Tässä saatiin taas esimerkki siitä, kuinka vaihto-oppilaana ollessaan hyväksikäytetyt nuoret ovat kantaneet synkkää salaisuutta jopa vuosikymmenet!
        Ei auta ketään, eikä pedofiiliongelmaa korjaa se, että nuoria syyllistetään, leimataan valehtelijoiksi ja pedareita suojellaan.
        Tämä jäävuoren huippu, joka uskaltaa kertoa kokemistaan kauhuista, ansaitsee tulla kuulluksi ja ymmärretyksi yhtälailla kuin teoista vastuussa olevien tulee saada rangaistus.
        Alaikäisten vaihto-oppilaiden hyväksikäyttö vaihto-oppilastoiminnassa mukana olevien toimijoiden taholta on kuvottavaa ja tuomittavaa toimintaa, jota ei missään nimessä pidä lähteä vähättelemään ja salailemaan järjestöjen vaatimuksesta!

        Hämmennystä herättää, että yllä olevaa pedofiiliakin koskevat uutiset kommentteineen poistettiin aluksi palstalta!? Miksi ihmeessä?? Suomessa todennäköisesti on myös tämän pedarin hyväksikäyttämiä ex vaihtareita, jotka ovat kantaneet koko aikuisikänsä mukanaan synkkää salaisuutta ja kärsineet....


    • RiskitKasvaa

      Tässä kalliissa arpapelissä riskit ovat kasvaneet vaihtereille merkittävästi, kun olemattomistakin perheiden valintaprosesseista on perhepulasta johtuen luovuttu. Kaikki kelpaa, mistä kertoo sekin etteivät järjestöt suostu kertomaan isäntäperheille asetettuja minimikriteereitä. Kriteereitä ei ole!
      Aivan jatkuvasti tulee ilmi tappajaperhettä, pedofiiliperheitä yms.
      Pelkästään Jenkeissä raportoitiin vunna 2010-2011 n. 50 vaihto-oppilaaseen kohdistunutta seksuaalista hyväksikäyttötapausta isäntäperheen taholta, mikä on vain jäävuoren huippu!
      http://m.huffpost.com/us/entry/1363039

    • Hommasenkunjatkuu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe