Ns. työväenluokkaisuudesta

Asia on näin

Olen pariin otteeseen nähnyt näitä anarkistien työväenluokka ei tunne rajoja -tarroja. Ei työväenluokka teitä ole äänestänyt, työtätekeväiset miehet ja naiset eivät kannata teitä.
Puolueen perustamiseenkin olette liian laiskoja.

Joten ette te edusta työväenluokkaa. Koittakaa saada se pieniin aivoihinne.
Se että anarkisti osaa olla työväenluokan elätettävänä ei tarkoita että anarkisti edustaa työväen luokkaa. Joo tottakai meille pitää maahanmuuttajia ottaa, jos vaikka työtä tekevä väestö kyllästyisi elättämään teitä.
Ota kalja veronmaksaja tarjoaa.

6

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Työ kunniassa

      Työväenluokka, siis työläiset ne työtä tekevätkin, ja paljon. Eivät ole mitään vapaamatkustajia. Anarkistit ovat pellejä.

      • anarkisti

        Itse olen anarkisti ja en näe että anarkismi varsinaisesti liittyisi millään tavalla työväenluokkaisuuteen. Anarkismihan ajaa kaikille vapautta riistosta. Anarkosyndikalismi on sitten ns. työväenluokkaista anarkismia. Anarkismia on hyvin monenlaista.


    • käsitteitä

      Mikä on työväenluokka? Henkilöt jotka sanovat että he ovat työläiskodeista . Usein näiden sanojien joko toinen vanhempi on ollut joko maataloustöissä tai töissä yksityisellä sektorilla. Usein molemmat ovat saaneet ansiotulonsa yksityiseltä puolelta. Se että on joskus lapsena osallistunut vappumarsseille vanhempiensa kanssa ei tee lapsista työläisiä.

      • Ja hippiaikakin meni jo

        Kuka muka riistää ja ketä, sitä en millään ymmärrä!


    • a-peli

      Anarkismi nimenomaan toimii puoluepolitiikan ulkopuolella, Tarkoitus on lakkauttaa koko nykyinen poliittinen järjestelmä, eikä suinkaan perustaa mitään uusia puolueita.

      Minä taas edustan henkilökohtaisesti nimenomaan työväenluokkaa.

    • arjen anarkiaa

      vesa leibjono stumbangnfyhrer
      Koulussa oli aikoinaan tonterin vesku. Joka sai hädintuskin keskikoulun käytyä. Mutta oli kova urheilumies. Myös kouluruoka maistui ja vesku santsasi aina. Oli kova poika syömään. Myöhemmin Piirikunnallisissa voitti ikämiessarajassa jo jotain pokaaleja. Koulun jällkeen ei pääsyt ammatikouluun. Mutta vr palkkasi urheilumiehen pihavarikkomieheksi. vesa käveli harjan kanssa vr ratapihaa parikymmentä vuotta edestaa. ja sitten vr tehostettiin, yhtiöitettiin ja modernisoitiin ja myös vesa laitettiin modernisti työttömäksi. Sitten vesa on ollut työttömänä, ja pitkäaikaistyöttömänä, ja hallinnon pelinappilana. näin vesku on arjen kokoomus kaartissa taistellut halpojen elintavikeiden puolesta leipäjonossa ja markettin vanha-päiväys lokeroilla.
      Ja vesa varmaan saavuttaa leibjono untersturmfyhretin arvon, kun on ollut jo useita kymmeniä vuosia kokoomus standart leipäjonossa köyhyys uber mannekiinina.
      Nämä suomen kokoomus-arjen sturmbahn leibjiono standard fyhrerit tulisi palkita kansan ja työn sankareina. Kokomus-kepu ahneuspoltiikan uber sankarina. Koska ovat kestäneet taipumatta leipäjonoissa motissa, alivoimalla, kokoomus-kepu ahneus piiritystä ja jumalattomia toivo talkoita, fantastista fantastista tuho-strategiaa. Mutta jää tietysti vastuttomasti, vastuullista politiikkaa meiningillä palkitsematta. Nyt lisäksi untestrandanrd ss leibäjono fyhrereitä uhkaa myös moraalinen tuho, kun pervoa homoutta pakkosyötetään syyttömille ja köyhillekin. Silti tästä alhosta jakomielinen tuppi ja kokoomus pyrkii moskovan porteille, vaikka oma pervo puhe ja käytännön homoilu ei päivänvaloa kestä ja moraali on mennyt, vain pyhä uloste haisee. Myös katainen nöyränä nuolee brysselissä eu aanusta. Nykyinen alas ajettu Suomi on nyt leibjono untersturmfuhrereiden varassa. Vesa- aika on astua johtoon !!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1382
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe