Miesasiamiehille

Maskulistit

Kertokaa, millä konkreettisilla tavoilla liikkeenne on edistänyt miesten hyvinvointia.

12

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haarakikkeli

      Ollaan vilauteltu mulukkuja ja huudettu kurkku suorana, ja tätä kautta annettu mulukkuille ja hengitysteille raitista ilmaa. Osa on myös tehneet protestitaidetta paskomalla bussiin. Tässä on ollut luovaa taidetta mukana, ja se mullistaa harmaata arkea.

    • Maskulistit

      Miten tuo edistää miesten hyvinvointia?

      • Mulukkumarssi

        Paskominen - oli sitten bussiin tai vessaan - niin edistää terveyttä.

        Mulukkumarssi on myös suunnitteilla, ja tällä tavalla voi vilauttaa giggeliä naisille samalla kun marssii. Luonnollisesti marssi edistää terveyttä.


    • vasta alkua

      Olet oikeilla jäljillä, paljon on vielä tehtävää, ennen kuin naisten sukupuolen perusteella saatavat etuoikeudet on tasa-arvoistettu ja sortavat rakenteet purettu.

    • Tieto on lisääntynyt. Ihmiset muistava yhä useammin myös tasa-arvoasioiden toista puolta. On järjestetty kansainvälinen kongressi miesten ongelmista. Olemme saaneet esille feminismin haitta puolia.

      Termi miesasiamies on virheellinen, koska liikkeessä on myös paljon naisia. Termin tulisi olla miestenoikeusaktivisti.

      Tiedon lisääminen on tärkeintä toimintaa. Sillä tavalla muutetaan järjestelmän asenteita.

      • Bror-Erik

        Me miehet nyt ollaan vaan erimittaisia mulkunroikottajia.Hospoti sentään!


    • Babylon-end

      En ole maskulisti, mutta tiedän miehen hyvinvoinnin olevan tästä itsestään kiinni:

      - Lakkaa kuvittelemasta olevasi Jumala - elät pidempään. (Niin hemmotellussa terveydenhuollossasi kuin kaduilla)
      - Lakkaa hankkimasta Karmaa itsellesi - niin raiskausbisneksessä kuin naapurin/omia tyttöjä silmäillen ("revi"/revi mieluummin silmät päästä). - Heidän koko loppuelämä kun on heidän ruumiissaan ja haluavatko sitä pitää tai ei.
      - Tumputa jos haluat, kunhat et tee itsestäsi sairaaloista seksiaddiktia, joka miehenluomien sadistisien pornoluomusten jälkeen siirtyy - elävään sadismiin (turhaa kertausta?)
      - Muista Maailmanloppu-listassasi muitakin kuin itseäsi. Kuten: Kondomit ja vastuu kun loppuvat, super-puhdas penis kun antibiootteja ei ole, lasten sairaudet ja kätilöoppi ym. ym.. - Ihan vain "muodon vuoksi". - Onneksi naiset eivät ole yhtä itsekkäitä kuin miehen-ylivalta-järjestöt..
      Siinä vain esimerkkejä.

      Ja mitä miehen-ylivalta-järjestöihin tulee, niin tämä on järjestö, joka nimenomaan kyseistä hamuaa tasaisen arvon sijaan - ei sillä muuten ole motiivia hyökätä samanarvoista vastaan ja tätä pyrkiä kuolemillakin hiljentämään.
      - Kuolemilla tarkoitan naisten äänioikeuden saantia, jolloin naiset korruptoituneessa mediassa kuvitettiin noidiksi ja jotka valtion taholtakin laitettiin mielisairaaloihin kidutettaviksi.
      Sama meininki oli aika, kun mies tuhosi Raamattua ja (pääosin-) nainen oli suutaan aukaisemassa sitä vastaan. - Tuhansia ellei miljoonia naisia teloitettiin siitä hyvästä...ja mies sai pitää Raamatun osionsa mistä tykkäsi - yli tuhat vuotta siitä kun nuo kirjoitettiin.

      Asenteet eivät ole muuttuneet, vaikka aika on - ja Maailmanlaajuisesti todella paljon huonompaan suuntaan.
      Ei ole edes monestakaan naisesta toivoa, koska miesten aiheuttama mielisairaus ja ympäristön kadehdittavaksi tekemä narsisminpalvonta, sekä naisen iänikuinen passiivisuus sen estävät.

      • Käenpesä

        Miehetkö sen sun mielisairauden aiheutti, vai onko feminismi sen aiheuttanut? Miten oikein on?

        Pidä nyt vaan huoli siitä että pillerit pitää sut tokkurassa, jos joskus vielä olisi valoa tunnelin päässä.


    • Muuten maskuliinismi ei ole sama asia kuin miesten oikeus aktivismi.

      Aivan kuten feminismi ei ole sama asia kuin naisten oikeus aktivismi.

      Miksikö ei. Miesasialiikeellä ei ole ideologista agendaa tai ajatusmallia. Feminismi uskoo Patriarkkiaan, jatkuvaan naisten systemaattiseen alistamiseen ja sukupuolten sosiaalisiin konstruktioihin. Nämä ovat paradigmoja, jotka tekevät feminismistä ideologian.

      Miesasialiike on vielä toistaiseksi pysynyt selvissä epäkohdissa, joten se ei ole ideologisella tasolla. Maskuliinismi viittaisi miehisyyden erinomaisuuden ajamista. Maskuliinismia olisi erityisesti miesten saavutusten jatkuva mantramainen esille tuominen. Eli sitä mitä feministitoimittajamme tekevät naisista.

      Tokikaan feminismi ei ole saanut ideologiapohjaista nimeään sukupuolisista paradigmoista, vaan siitä, että feminismi juontuu kommunismista. Sieltä on peräisin -ismi, ja radikaalit feministit ovat kyllä jatkaneet hyvin sillä tiellä.

      MGTOW (Men Going Their Own Way) on itseasiassa lähempänä ideologiaa tällä hetkellä kuin MRM (Men's Rights Movement), koska sen elämänfilosofian sisäistäminen vaatii muutaman ajatusmallin sisäistämisen, kuten AWALT (All Women Are Like That), joka periaatteessa tarkoittaa, että naiset ovat pohjimmiltaan kaikki samanlaisia, mitä tulee miesten ja naisten välisiin suhteisiin. Se ei tarkoita sitä, etteikö joku nainen ole voinut kasvaa pois sukupuolikäyttäytymisestään tai toisaalta kasvatus on voinut vahvistaa tiettyä sukupuolikäyttäytymismallia. Idea on, että koska asiaa ei voi nähdä päältä päin, kannattaa naisiin sitoutumista välttää, koska gynosentrinen yhteiskuntamme tulee pitämään naisen puolta, jos hän aikoo sinut taloudellisesti ja henkisesti raiskata vaikka avioliiton jälkeen.

      No onko MGTOW miehet sitten maskuliinisteja. Tietyssä mielessä kyllä, koska kyseisessä elämänfilosofiassa halutaan vapauttaa miehet kaikista gynosentrismin kahleista. Se tarkoittaa kieltäytymistä avioliitosta, naisille ei pidetä ovia eikä osteta drinkkejä, seksin kerjäämisen lopettamista, naisen lahjomisen lopettamista, naisten suojelemisen lopettamista mm. kun kyseessä on epäselvä riitatilanne kadulla, se tarkoittaa kaikesta sellaisesta luopumista, jossa mies laittaa naisen edun itsensä edelle. Omien polkujen miehet haluavat jalostaa omaa maskuliinisuuttaan ja tuoda esille sen positiiviset puolet mm. harrastusten ja kiinnostusten kautta, joille jää paljon enemmän aikaa ja motivaatiota sen jälkeen kun naisten seuralla ei ole enää henkisesti väliä.

      MGTOW ei kuitenkaan ole ideologia (vaikka osalle se saattaa sitä olla), sillä sitä voi harjoittaa uskoipa sittenvaikka AWALTismiin tai ei. Omien polkujen mies voi olla tietämättään kun esim. sitoutumisen pelossa välttää avioliittoa. Tärkeintä hommassa on se, että kykenee elämänvalinnoillaan takaamaan sen, että voi itse päättää elämästään, eikä anna mm. hormonien tai yhteiskunnan odotusten hallita sitä, mitä tekee. Se on tietynlaista rationaalista prosessointia. MGTOW on filosofia samalla tavalla kuin vaikka humanismi. Humanismissakin on paradigmoja, kuten vaikka se, että kaikkien tulisi ollsa tasa-arvoisia. Maailmassa ei kuitenkaan ole mitään todistetta sille, miksi kaikkien tulisi olla tasa-arvoisia. Se ei kuitenkaan ole uskomus, vaan arvovalinta, joka kumpuaa tietynlaisesti konsensuksesta ihmisten kesken. Nämä on näitä nyanssieroja.

      Usein sekoitetaan MRM, MGTOW, maskuliinismi ja traditionalismi. MGTOW miehet noin keskimääräisesti halveksuvat traditionalismia, koska sieltä kumpuaa miehen rooli yhteiskunnan sankarina ja orjana. MGTOW miehet eivät pidä gynosentrisyydestä ja sitä löytyy traditionalismista, feminismistä ja vähäh kaikkialta muualtakin kuten mm. ihmisen biologiasta.

      MRM yrittää olla kovin neutraali, mutta hieman samalla tavalla kuin radikaalit ideologit ovat vallanneet feminismiä, tradiotionalistit valtaavat MRM. Esimerkkinä AVfM, joka on ns. MHRM (Men's human rights movement) haalii itselleen naisia palvelukseen, koska naisia kuunnella eri tavalla kuin miehiä. Samalla he ovat avanneet portin traditionalismille, koska useat anti-feministi naiset ovat naisia, jotka haluavat takaisin ydinperhemallin ja sukupuoliroolit. Tämän takia MGTOW yhteisöt hyvin usein kovin sanoin haukkuvat miesasialiikettä.

      Tämä oli siis kuvaus kansainvälisen miesasialiikkeen muodoista ja termeistä, ja uskomuksista.

    • lukijan mielipide

      Tasa-arvoa1 näyttää olevan ainoa viisas, faktaa puhuva mies jonka puheet voi ottaa vakavasti.

      Muut näköjään typeriä trolliteroja. Nämä yrittävät saada yleistettyä miehet tyhmemmiksi kuin mitä miehet todellisuudessa ovat.

      • Kiitosta vaan. Vielä kun oppisin karsimaan nämä hirmuisetkirjoitus vihreet. ;)


      • Purin naamaan. Ok?

        Pamppunaama?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe