Naisten jaloista

estetic man

En oikein voi mitään sille, että isot jalat naisellani aika turnoff. 37 nyt vielä jotenkuten menettelee. Ehkä 38 myös( niukin naukin) jos nainen on muuten pitkä. Mutta siitä ylöspäin = ihan karseeta. Sitten myös häiritsee jos isovarpaat on vääntyny sisäänpäin ( yllättävän yleistä). Kohtalon ivaa minua kohtaan kun suominaisilla on niin isot jalat tosi usein. Itse olen sirorakenteinen ja kaunis mies.

15

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koko38

      Ja mä en tykkää sirorakenteisista miehistä, yäk. Mun miehen pitää tuntua mieheltä. Mielummin raksaäijä, nam.

      • Dildarii

        Joo, sori, en minäkään. Siro mies = ei mitään mahkuja. Miehen pitää olla mua selkeästi isompi ja painavampi (ei lihava, mutta ei mua pari kiloakaan haittaa) jos koen olevani miehen kokoluokassa on se aika moinen turnoff.


    • niippa21

      Miksi aloittaja kokee tarvetta avautua tästä asiasta?
      Eiköhän ihan kaikilla meillä ole omat näkemyksemme viehättävyydestä tai kauneudesta... ja hyvä niin.
      Jos olet laiha ja hintelä, niin esteettisesti ehkä sinulle sopii myös laiha ja hintelän lyhyt nainen. Näillä usein myös pienet jalat. Yli 175 cm naisilla on usein myös suuremmat jalat. Eikö?
      Itsellenikin hintelät ja heikot luikkumiehet ovat kauhistus. Haluan jalkahieronnan vahvalta ja isokätiseltä urokselta. Mmm... siinä tuntee olonsa naiselliseksi.

      • näpsä.

        Juuri näin. Jos nainen on yli 175 pitkä niin jalan koko alkaa yleensä kyllä 40 ylöspäin. Mallimaailmassa on yleistä et jalka on 41-44, jos mallilla pituutta se 180 tai yli. Mut näytöksissä voi joutua sulloutumaan 40 kenkiin. Usein näkee kenkäosastolla 165 (mun pituus) cm naisia jotka etsii 39-40 kokoisia kenkiä. Se taitaa olla yleistä. Onkohan yleisinnkoko nykyään se 39?

        Paras ystäväni on malli ja jalka 43. Aivan sopusuhtaisen näköinen, koska kaikki hänessä on pitkää ja näyttävää. Nykyään on ihania kenkiä myös isohin kokoihin.


    • epäilevä elli

      Mulle taas hoitamattomat jalat on kauhistus. Kesällä näkee naisia sandaaleissa, joista vilkahtelee kuivat ja halkelleet kantapäät. Kovettumia. Hyi kamalaa. Ei siinä auta vaikka olis miten kaunis nainen ja sirot jalat... hoitamattomuus on täydellinen kuvotus.

      Kiinassahan osasivat hienosti pitää naistensa jalat siroina. Terveydestä viis. Tuo aloittajan mainitsema ukkovarpaiden kääntyminen sisäänpäin on seurausta liian pienien ja kapeiden kenkien käytöstä. Olisikohan osittain syynä juuri miesten asettamat kauneus"ihanteet" siitä, minkä kokoinen jalka naisella saa olla.

      Iloitaan ihmisten terveistä ja hyvinhoidetuista jaloista. Hoidetaan omamme ja rakkaamme jalkoja rasvauksella, hieronnalla ja hyvillä kengillä.

    • legmodelll

      Onneksi elän siinä uskossa, että jalat eivät ole kaikille miehille mikään keskeinen naisen valintakriteeri, muuten peli on kohdallani menetetty :D Nimim. jalat kokoa 39-40, epäesteettisillä käppyrävarpailla.

    • miesvm_1967x
      • miesvm_1967x

        Ai niin mutta tuskin sinäkään kelpaat hänelle eli tasapeli ;)


    • jepijepi...

      Hmmm... voisi olla hankalaa 175cm ja ylöspäin, pitkien naisten pysyä pystyssä 35 jaloillaan.... Olisiko näin, että se tuo luonto on suurinpiirtein pitänyt huolta aina yksittäisen ihmisen mittasuhteista.
      AP:lle ....ja juu, hintelä mies on enämpi tyttö kuin kuin mies.... sori....mutta itsehän aloitit ulkonäkökysymysten miettimisen....

    • hupipuppy

      No suhdehan aloitetaan vilkaisemalla ulkonäköä;))

      Eipä kyllä omat rakkaat jalkani mene hänen ihanteeseensa, mutta ovat niin kauniin muotoiset (koska käytän urheilujalkineita ja käytännöllisiä kenkiä, jotka pitävät jalan asennon normaalina) ja hyvin hoidetut ettei kirpaissut.

      Korkokengät paitsi tuntuvat pahalta, niin myös puristavat jalkaa ja paino on väärästi jakautunut, joten jalka muokkautuu epäluonnolliseksi --->mielestäni rumaksi. Ovathan ne kauniit iltaasujen kanssa.

      Oletteko muuten koskaa nähneet kuvia sidotuista jaloista? Laittakaapa tämä hakusanaksi googlen kuvahakuun:

      tied feet chinese

      Ja iloitkaa lättäjaloistanne!

    • ap.

      Olen 183 ja painan 73, siis sirorakenteinen.Äärimmäisen jäntevä myös, seurausta itämaisten lajien vuosikausia kestäneestä säännöllisestä treenaamisesta.

      • Yök,pyök

        Valitettavasti kuulostat hintahtavalta. Tuskin monenkaan naisen makuun.


    • Valintakysymyksiä

      Jalkojensa koolle ja kengännumerolle ei kukaan voi mitään, nainenkaan, joka voi kaikenlaista monille asioille.

      Mutta korvien väliselle ajatusmaailmalle joka ainoa ihmisyksilö voi jotain ihan itse JOS osaa, pystyy ja kykenee. Aloittaja ei selvästikään mihinkään em. eikä "sirorakenteisuus ja kauneus" auta aiheessa tippaakaan. Esteettisillä avuilla ei ole mitään virkaa, kun ne esiintyvät kierolla kasvualustalla.

    • ………...

      Treffit kannattaa siis aloittaa sillä, että pyydät naista ottamaan kengät ja sukat jalasta. Jos ei läpäise tarkastusta, seuraava. Onnea matkaan...

    • Etsi rauhassa

      Sääliksihän käyt. Et täytä miehen kriteerejä. Turn off.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe