Naaman puutuminen

nyt meni hermot

Mikähän mahtaa auttaa kun naama ollut jo vuoden puuduksissa,tunto erilainen kasvojen vasemman ja oikealla puolen.Tuntee että koko kaulan,leuan,posken alue otsaan asti tunto heikko,sekä sähkoiskujakin.Lääkärikin tutkittuaan kertoi irvistys liikkeitä tehden,eroa olevan lihaksissa,ei voimaa.Kaula ja rintarangassa kylläkin vikaa ja pään kuvat ok.Lihasrelaxantit eikä kipulääkkeet auta,eikä fysioterpiaa(hierontaa,akupunktiota)voi antaa,en saa nostella,en edes sähköhammasharjaa voi käyttää jne.Mitä liikettä tässä voisi harjoitella?Kaikki kuminauhat ym yläkropan jumppaliikkeiden jälkeen alkavat voimakkaat sähköiskut,hermosto siis herkkä,ei kestä ja pakko kuitenkin olisi jotakin tehtävä.Vinkkejä pliis!

7

1401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kohtalotoveri1

      Mulla ollut samaa. Ensin diaknosoitiin leukaniveltulehdus ja sain purentakiskot yöksi. Ei auttanut. Kädet mulla oli jo vuosia ollut tosi kipeät myös ja säryt meni tosi pahoiksi. Lähdin käsikirurgilta hakemaan apua ja diaknosoitiin tos oireyhtymä.

    • nyt meni hermot

      Ok,kiitos vastauksesta.Niska hartia alue mulla on kovin jäykkä,kipeä,samaten kädet kömpelöt,oikea käsi etenkin,ja käsi huomattavasti kylmempikin kuin vasen.Kaula ja yläkroppa kipuskolioosin vääntämä.Ei kyllä yhtään jaksaisi,kiusallista ja kamalaa.

      • Kohtalotoveri1

        Kannattaa lukea tuo tos keskustelu ja katsoa löydätkö itselläsi samoja oireita :)


    • elliivo

      Poikani jotenkin niksautti/nyrjäytti niskansa kolmisen vuotta sitten. Sen jälkeen hänellä ollut puutumisoireita ja toinen käsi kylmä ym. Puolet naamasta puutunut ja joskus puolet koko kropasta. Kaikkea on kokeillut ja välillä oireet häviävät. Käyttää esim. B-vitamiinia jatkuvasti. Nyt hän on käsipainoilla treenannut kotona ja sanoi että se on auttanut.
      Hänellä on EDS oireita mutta kun ei ole tutkittu niin ei ole diaknoosia. Sitä on hänen isänpuolen suvussa. Löysät paukkuvat leukanivelet, löysät nilkat, venyvä kumimainen iho ym. Ja myös epätavallinen väsymys pojalla ollut koko ikänsä. Nyt 26 vuotias.
      Silloin kun niksaus sattui hän pääsi pään kuvaukseen sairaalaan mutta tietenkään siinä ei mitään näkynyt koska mitä ilmeisimmin se on niskasta johtuva.

      • nyt meni hermot

        Hei eliivo.Minullahan nuo oireet alkoivat fysioterapeutin käynnin jälkeen,kun hän teki kaula sekä rintarangan traktion,jolloin alkoi kummalliset nykinät ym.Kaularangassa on protruusioitata ja ahtaumaa sekä rintarangassa prolapsi.Lääkäreiden mielestä nuo ei nyt kasvojen oireita selitä,mutta ilmeisesti lihaksisto sitten niin jumissa,että vetää naamaan asti ja verenkiertohäiriöitä tietenkin.Oireisto tosi inhottava.Syön myös itse D-vitamiinia,B-vitamiinia ja magnesiumia.Nikasautuksen jälkeenhän minulakin tuoa alkoi,ja sitten hieman rauhoittuikin,neurologi olisi laittanut botuliinia,mutta kieltäydyin.


    • elliivo

      Maalaisjärjellä ajatellen jossain täytyy olla hermopinne koska puutumista on. Neurologin tekemä hermoratatutkimus saattaisi auttaa paikallistamaan missä tuo pinne on. Kun itselläni oli rannekanavan ahtaumasta johtuva sormien puutuminen kävin neurologian polilla missä hermoratojen impulssit mitattiin sekä sähköisellä että neulatestillä. Sellainen mielestäni olisi paikallaan myös tuossa tapauksessa. Pitäisi vain saada lähete siihen tutkimukseen.
      Poika on väsynyt ja haluton hakeutumaan tutkimuksiin. Lääkäriin lähtökin on niin vastenmielistä hänelle. Nyt hänellä kai puutumisoireet hallinnassa käsipainotreenauksen avulla.

    • ewetwetwetwe

      itse kävisin esim kansanparannusliiton miesten pakeilla jossa tutkitään nikamien asento istuen takaapäin ja hieman katsellaan onko ne suorassa ja sitten suostutellaan niitä omille paikoilleen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe