koira ja mies

sellanen pari

Meidän kadulla häpeäksekseni asuu sellanen toyota tero ja sillä on sellanen kettuterrieri. No viime launtaina se tero oli hakenu jonkun varmaa 2002 mallin corollan ja kiinnitti vaa huomiota Baariin taksia ootellessa, että ei helvetti niillähän oli samanlaiset tojoliivit mamma tehny ja ylpeenä molemmat niitä ruostekohtia hinkkas toinen sormella ja toinen tassulla. Se oli kyllä paras, kun ne molemmat kusi takarenkaaseen, kai ne merkkas, et tää on sitte meijän.

13

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aulis M

      Ton pakko olla tapahtunu Kontulassa?

    • Viidar

      Ei tapahtunut Kontulassa varmasti, koska siellä asuu mamuja ja teroja, mutta ei se kyllä varmaa ollu Malmillakaan.

    • Tojoton

      Kai te trollit ymmärrätte että selitätte kilpaa peräkkäin näitä tojotarinoitanne ja sitten yhtä peräkkäin julistatte terojen elämän säälittävyyttä näiden trollitarinoiden perusteella? Keksitte itse valheet ja sen jälkeen heti lankeatte ansaan.

    • studen

      Nyt vihloo

    • Nipponkamapertti

      Semi ori tojotistilla on meillä päin jonkin sortin ajokoira tai auton vahtina eri kokoisia pystykorvia lintujen, hirvien tai hampuusien varalla jotka kiertävät tojotan vieressä yrittävät vaikka nyysiä tojotan premium hifi multimedia keskuksen jonka japanin äänentoiston ja elektroniikan tekniset huippuasiantuntijat ovat lokalisoineet vaativan suomalaisen autoilijan tarpeisiin. Se on laite jolla saadaan Matin ja Tepon sekä esim Kake Randelinin äänestä kaikki nyanssit esiin. Näille pystykorvat esittelevät korvat luimussa koko hammaskerran, sopii kokeilla puruvoimaa.

    • Hiippareita

      Meidän koirat on opetettu tunnistamaan terot jo kaukaa. Kerran koiramme haukkui pihalla, käytiin sitten katsomassa että mille, niin terohan se siellä oli ollut yösuunnistamassa ja kompuroimassa naapureiden pyykkinaruihin. Lie mitä oli tuolla hiippariterpalla mielessä. Lippis pomppien päässä ja henkselit paukkuen tuo tero säikähti meidän koiran haukkumista ja kumpparit kumisten lopetti suunnistuksensa ja lähti livohkaan. Varmaan oli ollut naapureiden euro autoja ihastelemassa salaa pimeällä luuli ettei kukaan huomaisi.

    • malakias moro

      On meinaan meillä vähän paremman luokan lukot Euroautossa, ei pääse tero kuolaamaan yöllä tuulilasia sisäpuolelta, kun ottais kylmiä. Tojo on kyllä tavallaan hyvä kun ei tarvii avaimiakaan ottaa mukaan sisään pääsee kun yskäsee ja käyntiin lähtee vaikka kammanpiikillä, ovat oikein kuulemma jaappanissa suunnitelleet nämä turvalukot.

    • lukko.r

      totta malakias moro kävin nimittäin rykäseen naapurin aven penkille viime yönä yllätyksen. toinen saa yllärin joulaatona.

    • Kennelit

      Hä hää hää.

    • sellanen pari

      No ei siitä pitkää iloa ollu, se hujautti tero lepikkoon ja apparin kylki soseena. Voihan se olla posiivinenkin asia osa ruosteista häviää, ku pannaa uutta ns. Peltii. Tero kerto, että ei jostaa syystä lyöny ajohallintaa kehiin, no mä sille huikkasin siin rapuloissani, et ei sekä hartialukkoa poista.

    • sellanen pari

      Kyllä se jäi nyt teron tappioksi, kun ei sillä ollukkaan kaskoa ja kulmilla asuva pläkkäri ois sen voinu korjata, mutta kun se kävi kattoo, ni se sano, et ei jumankauta ei täs oo kuule tero mitää mihin sitä ns. Uutta Peltii laittais kiinni hitsaten. No tero vati punasena , että eikö voi laittaa edes popniiteillä tai liimalla?

    • Axelsson Erik

      No on siinä terolla joulunpyhät miettimistä, millä niputtaa kulkineen.

    • kylä auttaa

      Terolle joululahjaksi kuumaliima vermeet?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1615
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1244
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1072
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      857
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      741
    Aihe