1 yön jutut - lihakauppaa

lihakauppias

Kuinka yhden yön jutut voivat kohottaa kenenkään itsetuntoa? Kuinka tuollainen käyttäytyminen saa kenenkään tutemaan positiivisesti ja ylentävästi itsestään?

Vailaiskaa minua tietämätötä!

10

336

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 13+9

      Kaipa suomalaiset sitten keskimäärin tuntevat jostain syystä itsensä niin kelvottomiksi, että se satunnainen hyväksynnän saaminen pelastaa uppoamasta syvälle masennuksen suohon?

    • mek

      Kyllä se nuoremapan kun vaikka 10 v vanhempi nainen pyysi mukaansa ja kiva oli ja kaikkein tärkein eli estotonta seksiä ja paljon.

      • plöppi mukula

        "mek"

        kunnes kahdenkymmenen vuoden päästä alkaa raksuttaa pahasti


    • asr23rw2f

      Jokainen tavallaan.

      Itse nautin seksistä, ja mielelläni sitä myös harrastan. Miksi siis se aiheuttaisi mitään negatiivisia tunteita?

      • lihakauppias

        Siis seksi on mielestäsi vain harrastus? Sinä et liitä siihen mitään tunteita tai se ei ole sinun mielestä mitään syvällisempää?

        Siis täyttä lihakauppaa?

        Miksi epäilet sen kuitenkin saavan aikaan negatiivisia tunteita?


      • asr23rw2f
        lihakauppias kirjoitti:

        Siis seksi on mielestäsi vain harrastus? Sinä et liitä siihen mitään tunteita tai se ei ole sinun mielestä mitään syvällisempää?

        Siis täyttä lihakauppaa?

        Miksi epäilet sen kuitenkin saavan aikaan negatiivisia tunteita?

        Joskus harrastan, joskus en. Joskus siihen liittyy tunteita, tosinaan vain puran itseäni. Kannattaa kokeilla joskus, seksi on kivaa ihan ilman että liität siihen tunteita ollenkaan.

        "Miksi epäilet sen kuitenkin saavan aikaan negatiivisia tunteita?"
        Miksi epäilet minun epäilevän että siihen liityisi negatiivisia tunteita? Itsehän sinä epäilet että siihen liittyisi mitään positiivista, joten älä laita sanoja toisten suuhun - Ja aika suoraanhan sanon että se ei itselleni aiheuta negatiivisia tunteita. ..vai onko luetunymmärtäminen jotenkin vaikeaa?


    • Skodaajamies

      Kyseessä on spontaani seikkailu ja jännitys sekä seksuaalisen tarpeen tyydyttäminen. Ei siihen ole pakko paheksujan lähteä sen enempää kuin hyppäämään benji-hyppyä.

      • vaihtelu virkistää

        Sama täällä. Itse olen perhellinen mies ja haen pelkästään seikkailua. Etsin itseäni vanhempia naimisisssa olevia naisia. Kiihottaa ajatus,että panen toisen omaa ilman lupaa. Yksi näistä yhden yön jutuista on muuttunut pysyväksi suhteeksi.


    • 4+20

      Olen aiemmin ollut pitkässä parisuhteessa ja sittemmin hyvän aikaa sinkkuna. Olen hakenut "sitä oikeaa", mutta kun häntä ei ole näkynyt eikä kuulunut niin olen ajatellut, että mikäs siinä jos rakkautta odotellessa nautin seksistä jonkun kanssa, paljon mukavampi se on kuin kärvistellä yksinään puutteessa ilman minkäänlaista läheisyyttä naisen kanssa viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

      Aina jotkut selittävät, kuinka seksi läheisen, rakkaan ihmisen kanssa on paljon parempaa kuin jonkun yhden yön tuttavuuden kanssa, mutta miten vaikea voi olla tajuta, ettei siihen välttämättä ole mahdollisuutta? Minusta seksi ilman mitään syvempiä tunteita on ehdottomasti tyydyttävämpää ja miellyttävämpää kuin ei seksiä ollenkaan, vaikka sitä tekisi kovasti mieli.

      Vähän aikaa sitten koin elämäni ensimmäisen yhden yön jutun, eikä se missään nimessä ainakaan negatiivisesti vaikuttanut itsetuntooni. Torjutuksi tulemisen sijaan sain huomata ihan käytännössä, että minäkin voin ihan hyvin onnistua herättämään mielenkiintoa muissakin naisissa kuin ainoassa exässäni siinä määrin, että se voi johtaa seksiin ja vieläpä nopeasti, sain tuntea itseni halutuksi ja kykeneväiseksi, kykeneväiseksi vetämään naisia puoleeni ja tuottamaan heille seksuaalista nautintoa sellaisessakin tapauksessa, että olen vasta tavannut naisen, ja kykeneväiseksi saamaan mitä haluan. Kokemus tuo itsevarmuutta.

      Lisäksi kyllä ainakin minulla yhden yön juttuihinkin liittyy tunteita, vaikka ei samanlaisia mitä parisuhteeseen (tai seksiin parisuhteessa). Niihin liittyy sellaista jännityksen ja seikkailun tuntua, mitä ei parisuhteessa tutun ja turvallisen kumppanin kanssa koe, ja lisäksi sellaista ihmistä ei olekaan, kenestä en välittäisi ollenkaan. Vaikka seksikumppani olisi ventovieras, niin ei hän silti pelkkä lihakimpale minulle ole vaan ihminen, jonka mielelläni suon myös nauttivan yhteisestä kokemuksesta.

      • Lady -75

        Eronneet ja sinkut kaipaavat läheisyyttä siinä kuin muutkin.Itse en nuorena seikkaillut ja olin uskollinen pitkässä parisuhteessa.Nyt olen ollut vanha nainen hunningolla ja suorastaan yllättynyt vetovoimastani.Miehet ovat käyneet kuumana ja lasten myötä saadut kurvit saavat silmät pyöriin pääddä ja sukat jalassa.
        Itse oon kuitenjin niin herkkä että lopetin seikkailut.Moraalinen krapula oli kauhea ja tuntui kuin olisin antanut pois palan sielustani.Nyt elän tasapainoisesti sovussa itseni kanssa hyvän itsetunnon omaavana naisena.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2823
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      21
      1031
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      993
    Aihe