Kreikkaan taas 1,8 miljardia euroa

Todella tympääntynyt

Valtiovarainminsteri Rinne ja pääministerii Stuppi lupasivat taas Kreikkaan 1,8 miljardia euroa.Tämä on loputonta rahan pumppaamista.Takaisin ei niitä rahoja saada. Entise lainat on jo annettu anteeksi ja uusien lainojen maksuaika on 70 vuotta eli käytännössä 0 euroa tulee takaisin. Voi billu sanon suoraan nykyisiä päättäjiä.homolakokeja runnotaan kilvan jne jne. Maa makaa syvässä lamassa ja työttömyydessä.

32

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ---------------

      Riitta Myller ilmeisesti velehteli edusknnanan kyselytunnilla, kun sanoi ettei Kreikkaan ole annettu senttiäkään. Antti Rinne kai puhui totta.kun kertoi että rahat on Kreikalle annettu 70 vuoden maksuajalla. Häh , arvaattekos saadaanko takasin? Ensinnäkään maailma ei pysy pystyssä niinkään kauaa. eikä kukaan enää muista niin kaukaisia velkoja

      • Ei ketään!

        Ketä uskoo että saahaan piankin takaisin ja korkojen kaa?


    • Kalozzi*^'¨¨'''''"""

      Hullu paljon työtä tekee; viisas pääsee vähemmällä !
      Kreikkalaiset osaavat elätyttää itsensä kuten somalit.
      Loikoilevat vaan rannoilla ottamassa aurinkoa.
      Koska suomalaiset viisastuvat?

      • Oikea_suunta

        No, pitää muistaa, etää demareiden Jutta Urputta näm rahat sinne Kreikkaan halusi aatekavereilleen laittaa; ja tämähän oli hallituksen muodostuskysymyskin. Käteinen ei olisi halunnut laittaa, mutta Urputtaja halusi.
        Silti jotkut tyhmät edelleen kannattaa demareita? No palvelut kiinni Suomessa ja rahat Kreikkaan loikoilijoille sekä korruptioon.


    • Pula joka huutaa

      Tuhlausta! Koko rahalla olisi pitänyt tuottaa afrikkalaisia Suomen ankaraa työvoimapulaa paikkaamaan! Kreikan miljardiapu maksaa vain kerran, mutta afrikkalaisista saa kuluja satojen vuosien ajaksi.

    • nälkävuodet tulee

      Suomen tehtävä EU:ssa on pitää yllä etelän maiden ja eu-byrokratian kasvu-uraa. Ja tämä ylläpito kuluttaa varoja.
      Nytkin Liikasen mukaan Suomelle tulee pitkä ja kova 15 vuoden nälkävuosien kausi.
      Näin se kasvu-ura ideologia toimii Suomessa. 1990-lama pankkikriiseineen oli vain pientä esimakua.

    • totta Kreikalle

      Keväällä uusi paketti.. No omassa maassa leikataan lapsilisät ja eläkkeet..

    • ei koskaa kokoomusta

      Leikkaulsita jatkuu kookomusen ja demarien toimesta.He ovat tuhrineet maan rahavarat ja seuraava hallitus jotuu nuolemaan tyhjää.Siitä näkee ettei ole moneen kymmeneen vuoteen ollut maassa talousmiehiä asioita päättämässä. homo-lesboliito ovat tärkeimpiä nykysille päättäjille ja pahempåaa on tuloss ajos tuo neutraaliavioliitto tulee. Katsokaa pöljät vaikka mitä tapahtui Massachuttesin osavaltiossa USA:ssa.

      • hohohoids

        ei koskaan kokoomusta , mitäs sinä viisastelet täällä,

        Ei koskaan persuja valehtelijoita ja tekopyhiä kaikki, samoin konservatiivit
        kristilliset, ei koskaan kumpaakaan!!!!!!!!!!!!

        Turhaa vedät tähän Massachuttesia, tekijä on asenteellinen olen katsonut filmin
        ei siinä mitään pahaa ole, oikeudenmukaisuutta siinä ajetaan, valheita täällä levittelet
        Mene itsees!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • homostelukimeni

        JANI TOIVOLA PELASTAA MEIDÄT
        SEURAAVA HOMOMINISTERI


      • TuhoonTuomittuMaa

        Erityiskiitos kuuluu Keskustan Esko Aholle, joka liitätti Suomen EU:n jäseneksi lisämaataloustukiaisten toivossa. 60% maataloustuista on kansallisia ja 40% kiertää EU:n kautta. Koska Suomi on EU:n nettomaksaja, tulee tuolle 40%:lle aika paljon hintaa veronmaksajan pussista otettuna.
        Mutta erityiskiitos ilman sosiaalidemokraattien Jutta Urpilaisen Kreikalle haluamia tukiaisikin on harjoitettu politiikka tässä maassa talouspuolella, itse asiassa poliitikkomme ovat saaneet aikaan tilanteen, että kohta ollaan Kreikkaa pahemmassa tilanteessa.
        Suomessa taloutta on sopeutettu leikkauksin joka vuosi vuoden 2009 elvytyksen jälkeen; ja sen seuraukset nähdään. Kiristävä politiikka on nimenomaan lisännyt velkaantumista. Syy tähän on siinä, että suurimmat leikkaukset kohdistuvat tulonsiirtoihin.Tutkimustiedon valossa se on juuri kaikkein haitallisinta, kukaan ei edes puhu leikkausten mahdollisista haitoista. Tosiasia on, että tulosiirtoja pienennettäessä pääomat keskittyvät pienelle joukolle ja isolta osalta ihmisistä ostovoima pienenee merkittävästi. Silloin ei ole kysyntää ostaa palveluita tai hyödykkeitä ja työttömyys lisääntyy entisestään. Kurjistumiskierre on valmis. Keskustan Esko Ahon hallituksen aloittama tuloerojen kasvattaminen tulo- ja pääomaverotuksen eriyttämisellä sekä demareiden Lipposen hallitusten käyttöönottamat tasaveroluonteiset kulutus- ja haittaverot (alv-nostot, energiaverot, autoverot ym.) ovat aiheuttaneet pieni- ja keskituloisten ostovoiman merkittävän heikkenemisen sekä ns. vapaan pääoman poistumisen kansantalouden kiertokulusta kertyessään hyvin rajalliselle joukolle. Suuntaus on ollut maallemme tuhoisa.
        Lisäleikkaukset erityisesti tulontasauksessa pahentavat tilannetta entisestään, toisin sanoen vaikkapa eläkkeiden indeksikorotusten leikkaus, palkkamalttivaatimus ja em. tasaveroluonteisten verojen & maksujen ylläpitäminen/korottaminen.
        Suomen ongelmat on itse aikaansaatuja, erityiskiitos kuuluu Keskustalle ja Sosiaalidemokraateille. Ihmettelen ko. puolueiden kannatusta, ilmeisesti ihmiset haluavat lisää samaa sarjaa ongelmiin? Ainakin hyvinvointivaltiolle voidaan sanoa hyvästit.


    • Löylyä lissee!

      Eikö Kreikalle jo annettu yli 200 miljardin(!) apupaketti olekaan riittänyt!

    • pananthinaikos

      Kreikan pääministeri Giorgios Aviorikos lupasi maksaa lainat takaisin ehkä joskus.

    • Älytöntä touhua

      Kreikka on vissiin tärkeämpi kohde kuin Suomi ja suomalaiset.Velkaa lisää ja asia näyttää olevan ok.Puhutaan kilvan miten saadaan Suomi nousuun. Jakamalla rahaa muille maille vai?.

    • kansan ääni

      70 vuoden maksuajalla.Häh hah haa.Ainoastaan poliitkot uskovat tällaisiin valheisiin.

      • Mattikukkarossa

        Käytännössä ei takaisin maksua. Kreikkaa ei koskaan nouse,vaan se syö EU :n kakusta. Lisäksi tulee muita syöjiä.


    • siksihän ne

      Veijarit leikkasi lapsilisät ja eläkkeet Suomessa!

    • velkaa velan päälle
    • IIKOOÄLLÄ

      Kreikan vaaleissa kommarit voittaa, lainat jätetään maksamatta ja peruutetaan EU:n vaatimat "uudistukset". Ja kuinka ollakaan taas tuetaan Saksan pankkeja kiertotietä eli Kreikan kautta miljardeilla euroilla ja kaikki euromaat vaipuvat Kreikan tasolle.
      Kreikka pitäisi erottaa EU:sta ja eurosta, lopettaa tuet ja lainat kunnes vanhat velat ovat maksettu. Jos tälläinen pullikointi velkaiselta maalta hyväksytään niin ei ole huolta meidänkään velkojen suhteen, jätetään Suomen velat EU:n maksettaviksi.

    • kyl mä ihmettelen

      Miten voi Suomessa olla noin pölijä päättäjiä kuten nyt ?
      Kreikalle nyt nyt ja KREIKALLE HUOMENNA ja ylihuomenna Kreikalle Kreikalle Kreikalle Kreikalle. Anna mun kaikki kestää !

    • hölmöt uskoo kaiken

      Suomen Pankki palauttaa Kreikan-lainojen tuotot

      Missäs kokoomus-kataisen aikoinaan hehkuttelemat "FANTASTISET TUOTOT" näkyvät Suomen taloudessa, kun Suomi on joutunut tehtyjen sopumusten mukaan palauttamaan Kreikan Suomelle lainoista maksamat korot takaisin Kreikkaan "lisälainoiksi" väitettyinä? Laina-aikaakin on pidennetty kymmenillä vuosilla, lainasta "maksettavia" korkoja (siis niitä, jotka joudutaan heti palauttamaan takaisin Kreikalle) on alennettu useampaan kertaan. Hölmölä ei ikinä saa senttiäkään Fantastisista Lainoistaan takaisin? ÄÄNESTÄKÄÄ VAAN KEPUJA, JOTKA TÄMÄN RAHANJAON ALKOIVAT, TAITAA SAMA MENO JATKUA....

    • paska maa
    • --------------------

      Suomi-niminen hölmölä takasi Kreikalle lainoja 70 vuoden maksuajalla. Siis takaisin maksua ei tule koskaan.

      • Krteenin nero

        Ehdotti maksuaikojen pidennystä? Sataan vuoteenko?


    • oksetus-15

      Suomen hallituksen poliitikot homostelevat pitkin päivää.Heille on tärkeintä sellaiset toiminnot. Samaan aikaan maa makaa syväässä lamassa ja kreikkaan kyllä rahaa riittää.

      • Oma maa ensin

        Typerää antaa rahaa Kreikalle.Omassa, Suomen maassa on työttömiä tätä menoa kohta puolet kansan työikäisistä.Miksi Kreikka on tärkeämpi kuin Suomi ja sen kansa?.


    • EU.n vastustaja

      Työttömyys lisääntyy koko ajan rajusti ja teiden kunto on kuin entisessä N-liitossa.

    • rahanjakokone
    • Hahaaa

      Juu..Sillä tavallako Suomen talous ja ytöllisyys nousuun ????

    • Hävetkää

      Tietysti sdp ja kokoomus antamassa rahaa Kreikkaan. Meille sanotaan että täytyy leikata ja saada niin ja niin paljon rahaa.Suuntana on köyhien ja keskituloisten kukkarolle.Alkakaa mennä kiivaasti nyt ja vain rikkaiden kukkarolle.Jo saa heidän hyysääminen loppua.On ihme juttu toi rikkaiden paappoominen.Eikä hävetä lainkaan moinen härski meininki.

    • Hölmölänkunta

      Todella huonoa politikkaa.Rahaa annetaan Kreikkaan vaikka velkaannumme joka sekuntti lisää.LAMA on todella syvä omassa maassa eikä ole rahaa elvyttää omaa maata kun velkarahalla AUTAMME Kreikkaa.Jos rahan annetaan lähtee ulos omasta maasta niin idiootti täytyy olla.Hölmölä olisi sopiva eduskunnan uudeksi nimeksi.

    • kusettaja

      Ei tuo maksa veronmaksajille kuin vaivaiset 36 miljoonaa.
      Kreikkaan on lahjoitettu jo liki 8 miljardia. Politikkojen (sdp) valehtelun mukaan
      ei euroakaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      362
      4359
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1819
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1560
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1380
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1335
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    Aihe