Putinin uusi maailmanjärjestys tulee!

Uusi järjestys

Time-lehti käsittelee laajassa artikkelissaan Venäjän presidentin Vladimir Putinin toimia kuluneen vuoden aikana sekä arvioi niiden taustoja ja seurauksia.

Krimin liittäminen Venäjään viime keväänä ja muut sitä seuranneet, lännessä huolta herättäneet toimet, liittyvät lehden mukaan Putinin suureen suunnitelmaan, jonka päämääränä on kokonaan uusi maailmanjärjestys.

-Muutos maailmanjärjestyksessä - ja tämä on tällä hetkellä todistamiemme tapahtumien suuruusluokka - yleensä tulee globaalin sodan, globaalin selkkauksen tai ainakin intensiivisten paikallisten konfliktien kanssa.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1418262592378.html

HA HA HA! Irvokkaan huvittavaa ja surkuhupaisaa, että kaikkein suurimmat Putinin jumaloijat Suomessa ovat salaliittovainoharhaiset. Samat tyypit. jotka vihaavat illuminaattia ja uutta maailmanjärjestystä, lipovat Putinia, joka... - niin, luo uuden maailmanjärjestyksen!

Putin onkin onnistunut tekemään salaliittovainoharhaisista narussa talutettavia lampaitaan, jotka määkyvät ja bääkyvät hyväksyvästi kaikelle, mitä Putin tekee. Te ette ole mitään muuta kuin Putinin eliitin huorria ja lauma lampaita! Bäää-äää-äää! Määkykää lammashuorat, ja kulkekaa kiltisti kohti uutta maailmanjärjestystä, kun suuri johtajanne Putin käskee!

17

349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Okkipzeks

      Nyt alkaa selittely että se Putinin uusi maailmanjärjestys ei ole se paha NWO vaan tuleva hyvä vastine.

      Eikös niin?

    • Hitputler

      Pyrkiikö Putin samaan kuin Hitler? Siis siihen, että koko sivistynyt maailma vihaa häntä ja nousee yhtenä rintamana vastustamaan? Hitlerillä oli pari "ystävävaltiota" tukenaan maaimanvalloitusaikeissaan. Putinillakin on pari "kaveria", kuten Valkovenäjä, Iran ja ehkä Pohjois-Korea. Mitäs tuosta voisi ajatella? Minä ainakin uskon sivistysmaailman ja demokratian voittoon, toivottavasti ilman aseiden käyttöä kuitenkin.

    • Veteranfan

      Voidaan heittää teoriaa vaikka siitä että Vladimir Putin olisi vapaamuurarien kätyri,joka toteuttaa uutta maailman järjestystä Venäjällä ???

      Kuten kaikki salkkari osastossa tietävät,ettei Venäjällä ole ollut vapaamuurarilooseja Stalinin valtakauden jäkeen.
      Nyt ilmeisesti Venäjällä olisi jälleen salaseura toiminta täydessä vauhdissa ???

      Tätä Putinin uutta järjestystä sitten NATO ja EU olisi vastustamassa ???
      Vaikka NATO ja EU ovat olleet kovasti luomassa uutta maailman järjestystä omalta taholtaan vapaamuurarien vallassa.

      Ehkäpä tässä on kysymys pelkästään vapaamuurarien valtataistelusta koko maailmassa???
      Olihan Raskan vallankumouksenkin takana vapaamuurarien salajuoni syöstä kuningas vallasta.

      Vladimir Putin olisi yksin vastustamassa kaikkia maailman valtaeliittejä vastaan,hullumies jos hän siihen pystyy,mutta nykyaikana vaaditaankin hulluja tekoja.

    • kfbfkfkfjkdkfkfkfk

      Usan maailmanjärjestys perustuu kieroiluun ja valehteluun, venäjän rehellisyyteen ja oikeudenmukaisuuteen. Ei näistä oikeasti ole vaikea valita!

      • dsfgsdfg

        emme tarvitse uutta maailmanjärjestystä. Edellinen oli parempi ;) mutta kun se ei kelpaa, mutta on parempi ehdotus.

        Jaetaan maailma mannerten mukaiseen hallintojärjestykseen. Euraasian liitto, Amerikan liitto, Afrikan liitto, ja saarivaltioiden liitto, johon kuuluuvat Australia, Uusi-Seelanti että Brittein saaret, Islanti yms.

        Nämä kaikki saavat jakaantua itse keskenään sopimiinsa ja historiallisiin valtioihin. Suomi voisi esimerkiksi muodostaa liittovaltion Ruotsin, Karjalan, Norjan kanssa.

        Tällä hetkellä Yhdysvallat meinaan painaa kovasti nappeja, kuten Saksakin, mutta painopisteiden pitäisi muuttua. Ei Yhdysvallat saa määrätä Eurooppaa.

        Toisaalta, elatusvelvollisuus esim. Kanadan ja Usan tapauksessa koskisi heidän velvollisuutta huolehtia chileläisten työttömyysturvasta ja investointituista, kuitenkin loukkaamatta valtioiden suvereniteettia….


      • Hitputler

        Noin se aivopesu on tehonnut! Rehellinen Venäjä hoh,hoh! Milloinkahan Venäjä kertoo rehellisesti salaisen poliisinsa kidutuksista, murhista ym? Jenkithän paljasti juuri omat sikailunsa terrorismista epäiltyjen kohtelussa. Ai niin, eihän venäläisillä ole mitään tuollaista tunnustettavaa, eihän siellä edes homoja vainota ja kaikilla on kivaa.


      • Har har har!

        Harhaista.


      • Onneksi Putin

        Eli siis kun Amerikka sanoo Uusi Maailmanjärjestys se on paha asia, ja kun Moskova sanoo Uusi Maailmanjärjestys se on jumalan sanaa ja siihen kaikki haluavat mukaan?

        Tervemenoa.

        Älkää itkekö kun paha vie käden lisäksi jalat ja pään.


    • Lattarauta 1200

      Aika lailla samaa mieltä. Aivan turhaa ylianalysointia ja mitä kiemuraisimpia salaliittoteorioita kgb-politrukista joka on pelkkä onnekkaiden olosuhteiden avulla rikastunut varas. Venäjä anasti Krimin vain ja ainoastaan sen sijainnin sekä luonnonvarojen takia.

    • Koomista..

      Time-lehti tuuppaa länsipropagandaa ja jotkut tanokit menevät jopa uskomaan siihen, aivan kuten Irakin ydinaseisiin jne joita ei sitten ollutkaan, vaan kyseessä oli melko laaja poliittinen propaganda jota tuotettiin Yhdysvalloista. Nyt on kyse aivan samasta asiasta.

      • Har har har!

        Kukaan ei ole koskaan väittänyt, että Irakilla olisi ydinaseita!


    • fhssh

      Tutkikaa. Maailma on paljon monimutkaisempi kuin muurarit ja maalarit tai NWO. Nesta Webster. Tutkikaa. Vai olenko sittenkin lammas? Olenko trolli? No en. Vaikka tietenkin teoria illuista ja muista kiehtoo, ja olen tällaiseen maailmankuvaan uskonut, niin joudun kuitenkin kääntymään siitä pois juurikin teorian kannattajien ikävien poliittisten ambitioiden vuoksi. Myös Hitlerin Saksassa levitettiin juutalaisista salaliittoteoriaa. Miksi ei sitten nytkin?

    • adh

      Putin ei sentään ole uutta maailmanjärjestystystä julkisesti kameroiden edessä hehkuttanut? ei tässäkään jutussa ollut yhtäkään hänen omaa lausuntoaan vaan joinkun "kremlin sisäpiiriläiseksi kuvaillun" henkilön mietteitä joita on voitu myös timesissa kääntää englanniksi tällä tavalla joko vahingossa tai sitten tahallaan luodakseen eripuraa ihmisten välille.

      Enkä väitä että putin olisi mikään oikea nwon vastustaja kaikki saattaa olla vain isoa näytelmää tämä on vain tälläistä pohdiskelua.

      • hdsh

        putte on vastustanut monia nwo hankkeita: homopropaganda, gmo, nato, eu, syyrian sota, puolustanut tervehenkisiä arvoja jne onko kaikki tämä sittenkin ollut vain näytelmää joilla ihmisiä on houkuteltu hänen oppipojikseen?

        Jos euroopassa valitsisi nykyään isänmaallinen perinteisiin tervehenkisiin arvoihin nojaava ilmapirii nykyisen kultuurimarksismin sijaan kukaan ei huutelisia apua venäjältä.

        Kyse ei ole tässä ilmiössä jossa länsimaiset tukevat putinia nyt venäjän hyyvdestä vaan pettymyksestä euroopan nykytilanteeseen jossa sitten kuka tahansa hyväksytään avunantajaksi.


      • djj
        hdsh kirjoitti:

        putte on vastustanut monia nwo hankkeita: homopropaganda, gmo, nato, eu, syyrian sota, puolustanut tervehenkisiä arvoja jne onko kaikki tämä sittenkin ollut vain näytelmää joilla ihmisiä on houkuteltu hänen oppipojikseen?

        Jos euroopassa valitsisi nykyään isänmaallinen perinteisiin tervehenkisiin arvoihin nojaava ilmapirii nykyisen kultuurimarksismin sijaan kukaan ei huutelisia apua venäjältä.

        Kyse ei ole tässä ilmiössä jossa länsimaiset tukevat putinia nyt venäjän hyyvdestä vaan pettymyksestä euroopan nykytilanteeseen jossa sitten kuka tahansa hyväksytään avunantajaksi.

        Venäjästä voi olla eurooppalaisille nwon vastustajille henkistä tukea ja apua yksittäisissä asioissa kuten vaikkapa eu ja naton vastustuksessa ja terveiden perhearvojen vaalimisessa mutta ei kannata kuitenkaan sitoa itseään kiinni venäjään sillä tavalla että kuvittelee että kaikki paha tulee lännestä ja hyvä idästä kuten jotkut ovat tehneet. Kaikissa maissa on huonoja ja hyviä puolia mutta se että toisilla niitä huonoja on enemmän kuin toisilla ei tarkoita että ne kellä on vähemmen olisivat täydellisiä.


    • Anonyymi

      Hyvin veikattu.

      • Anonyymi

        Toki NWO kelpaa kun markkinamiehet paketoi sen oikein.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe