Yhtiölle piilotukea kaupungilta!

Sitä se on!

138

768

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yhtiön yhtälöt

      Tikanmäki, Piippo ja 2x Leskiset maksavat eli kuittaavat vaalisuosiotaan.
      Piilovaalitukea, sanokaa mitä sanotte.

    • väliveivaajat

      sivistystoimi on myös kikkinyt valtion osuuksia vuosikaudet ostamalla tunteja hallista koululaisille, joita ei edes käytetä.

    • Piilotuki

      Jos tarkemmin alkaa tutkia niin huomaa että kaupungin kassa tyhjennetään omiin taskuihin.

    • tukittava asia

      Aivan , tästä on tehtävä ilmoitus opetusministeriölle ja laitettava tutkinta päälle, että valtion varoja on käytetty väärin ja tuettu jäähallia merkitsemällä koululaiskäyttöön koko viikon päivävuorot ja todellisuudessa käyttöä on ollut vain kolmasosa.

    • mikähän piilotuki

      Tämäkin asia on monta kertaa käyty läpi täällä keskustelupalstalla. Tuo summa minkä kaupunki maksaa Monitoimihalli Oy:lle on kiinteistöveron (maksetun) osittainen palautus. Monitoimihalli, reaaliarvoltaan ehkä n. 1 milj.€ joutuu maksamaan kiinteistöveroa ns. verotusarvon mukaan, joka on 1,9 milj.€! Monitoimihalli Oy on maksanut kiinteistöveroa täyden maksun (veropros. 1,0%) tuosta summasta eli lähes 20.000€ / vuosi. Tuo summa on maksettu kokonaisuudessaan vuosittain ja siirtynyt verottajalta Pyhäjärven kaupungille! Kiinteistön käyttö on kuitenkin kiistatta yleishyödyllinen, jolloin oikea kiinteistöveroprosentti onkin vain 0,1€. Tuon erotuksen on kaupunki päättänyt palauttaa halliyhtiölle.

    • usko jo Sinäkin

      Ei ole kiistatta yleishyödyllinen. Se on osakeyhtiö ja verottaja on katsonut, että se ei ole verovapaa. Se on yksityisen omaisuutta, eli osakeyhtiön omaisuutta, ei ole yleishyödyllinen. Uskokaa jo.
      Jos verottaja olisi katsonut sen yleishyödylliseksi, ei veroa olisi tullut, mutta osakeyhtiönä sen omistavat osakkaat, jotka tästä hyödyn laittavat liiviinsä.

    • Sovitut juonet

      Juuri näin, eihän tyttökään ole sillä poika, kun pitää pitkiähousuja.
      Monitoimihalli on kysynyt verottajan kantaa yleishyödyllisyydestä ja verokohteluaan sen mukaisesti, johon verottaja sanoo YHTIÖ on YHTIÖ eikä se ole yleishyödyllinen ikinä siinä yh- mielessä ollutkaan.

      Miten oikeasti meidän kokeneet ja kaikkitietävät hallituksen gurut ( niin kaupungin kuin halliyhtiön) eivät lähden muuttamaan yhtiömuotoa yleishyödylliseksi?

      No siksi, kun ovat saaneet suurpöljänsinetin yhtiön velkojen nollaamiseksi, joka tapahtuu "fiksummin kuin konkurssin kautta" ja sen jälkeen yhtiön osakkaat alkavat "tuottaa vain sisältöä ja pikku hiljaa myös voittoa osakkailleen".

      Uusi omistaja eli KAUPUNKI vaaditaan ryhtymään heti mittaviin remontteihin OMISTAMASSAAN kiinteistössä.

      Huippujuoni ja juonittelijat asialla, uuvuttamalla kun ei muuten rahaa saada kehitettyä.

    • ylleishyödyllistä

      Aikaisempina vuosina olikin tilanne että verottaja teki päätöksen kiinteistöjen käyttötarkoituksesta. Nykyään sen tekee kaupunki! Kaupunki voisi myös määrätä kiinteistön kokonaan verovapaaksi jos haluaa. Nyt veroaste on yleishyödyllisen kiinteistön 0,1 %. Kiinteistökaupan jälkeen tämäkin ongelma loppuu kun kapunki ei maksa omista kiinteistöistään kiint.veroa!
      Eiköhän koulukkaiden päiväkäyttö ja myös iltakäyttö ole juuri yleishyödyllistä, varsinkin kun halliyhtiö ei ole voittoa tavoitteleva yhtiö!

    • huikeaa tukea Oy,lle

      Kaupungin saatavat 326.380,10 e lainasta ei ole peritty mitään korkoa, ei lyhennystä koko laina-aikana
      Osuuspankin saatavat 154.265,97 e
      Jääkiekkoliitto 50.000 e pääoma, korkoineen 110 000e

      yht.530.646,07 e

      sivistystoimi ostaa v.2014 74.700 e edestä tyhjääkin täynnä olevaa käyttöä.

      Luvut ovat pöytäkirjoista poimittuja, joten jos nämä ovat tässä väärin, niin silloin ne ovat väärin myös valtuuston hallituksen esityksissä.

    • suuret setelit

      Kaupunki antoi jäähallille 50 000 euroa lainaa, Sillä se maksoi jääkiekkoliiton velan pois. Sekin on lisättävä tuohon kaupungin saatavaan 326 380,10 e.

      Kyllä homma on niin, että- osakeyhtiö, jonka omistavat osakkaat, ei ole yleishyödyllinen, kuten verottaja on todennut, Olkoonpa lait ja asetukset muuttuneet, mutta nyt on kyseessä verot, jotka on maksettu ajallaan ja sen lain voimassaollen, eikä niihin takautuvasti voida uutta lakia soveltaa.
      Ja osakeyhtiö on yksityisten omistusta, joka ei ole verovapaata.

      Höpö höpö. Parkkinen on oikeassa Ja valitus on oikea tie. Kaupunginhallitus ei ole lähtenyt oikaisupyynnöstä huolimatta korjaamaan päätöstään. Näin asia on taas mennyt Pohjois-Siuomen hallinto-oikeuden ratkaistavaksi.

      Muistitteko muuten , oliko se Jalasjärven kunta, joka joutui pulittamaan valtiolle takaisin aiheetomasti, virheellisesti (oliko vilpillisesti?) nostamiaan valtionosuuksia, oliko peräti 32 mioljoonaa euroa. Sekin oli koululaitoksen
      valtionapua, jota oli väärin perustein nostettu. Miten lie käynyt virkamiehille siinä hötäkässä.

      Tässä on asia, joka tulee viedä opetusministeriön tarkastukseen. Ei auta, että
      lapset illalla luistelee. Hehän maksavat jäähallitaksojen mukaan. Päiväkäyttö on lukujärjestyksen mukaan ollut täynnä koululaiskäyttöä. Että taasko yritetään muuttaa musta valkoiseksi, eli valheet ja vääristelyt totuudeksi. Tutkintaan, niin nähdään, mikä on totuus. Valtiollahan on omia tarkastajiaan tähän hommaan ja kaupungilla on johtajia ja apulaisia juoksuttamaan tietoa tarkastajille.

      Ja jos asia on OK, niin se on OK, mutta jos on tahallisesti tehty vilppiä ja haettu hyötyä jäähallille kaupungin kautta, niin sitten tuomiolle.

    • kansan tahto

      Jäähallin ostosta on valtuuston lähes yksimielinen päätös! Mitenkäs se demokratia taas menikään? Montakos Parkkisen valitusta on hyväksytty?

      • Pieni piiri pyörii

        Tuttuja nimiä taustalla.

        Pyhäjärven Monitoimihalli Oy, Inmet-Areena
        Käyntiosoite: Susitie 48, 86800 PYHÄSALMI

        Toimitusjohtaja
        Jani Komulainen

        Hallimestari
        Keijo Kattainen

        Yhtiön hallitus:
        Eero Humaloja, pj
        Taimi Piippo
        Jukka Tikanmäki
        Juha Jämsä
        Riitta Pylväs
        Reijo Pennanen


      • Kolo on ketullakin
        Pieni piiri pyörii kirjoitti:

        Tuttuja nimiä taustalla.

        Pyhäjärven Monitoimihalli Oy, Inmet-Areena
        Käyntiosoite: Susitie 48, 86800 PYHÄSALMI

        Toimitusjohtaja
        Jani Komulainen

        Hallimestari
        Keijo Kattainen

        Yhtiön hallitus:
        Eero Humaloja, pj
        Taimi Piippo
        Jukka Tikanmäki
        Juha Jämsä
        Riitta Pylväs
        Reijo Pennanen

        Nyt minä pyörryn!

        On siinä omistajasakki. Kaikki katalan ketun kolon kulkijat.
        Pitäkää nämäkin listat tallessa, tarvitaan vielä siinä vaiheessa kun seisomme
        eduskuntatalon rappusilla......
        Katsohan Piippo on seuraavassa hyörinässä ketun kolossa ja kepun listalla.
        Jos jää demareihin, uskoni on mennyt, eikä sitä pelasta sunnuntain sanakaan.


    • DepetKredit-team

      Parkkinen teki oikein tehdessään osakeyhtiön verohuojennuksesta valituksen. Kun ho ratkaisee niin siellä on ( haluan uskoa) Pyhäjärven hallintoketkuja kunniallisempia asiaan perehtyneitä, jotka antavat linjauksen tukivenkoilusta, sitoen sen siihen aikaan, jolloin monitoimihalli on ollut VIELÄ yhtiön osakkaiden omaisuutta.

      Valtuusto on ulkoistanut valtansa huijareiden käyttöön.

      Ihan muistiksi, valtuustolla oli lähes yksimielinen eropäätös Rinnevaarasta, mutta kovin runsasääniseksi mutinaksi on yksimielisyys kuukausien kuluessa rakoillut.

      • Luisteliatar

        Hei !
        Tiedän varmasti että Parkkinen ei tuota plokiaan pidä, ei taida miehellä snjanu siihen riittää. Eikä isoja lukuja mies ymmärrä. Asian on näköjään antanut jollekkin toiselle. ib-osoite saadaan kyllä selville.... Taitaa valitukset tulla kalliiksi vielä ed.mainitulle henkilölle.


      • EI EI EI enää näitä
        Luisteliatar kirjoitti:

        Hei !
        Tiedän varmasti että Parkkinen ei tuota plokiaan pidä, ei taida miehellä snjanu siihen riittää. Eikä isoja lukuja mies ymmärrä. Asian on näköjään antanut jollekkin toiselle. ib-osoite saadaan kyllä selville.... Taitaa valitukset tulla kalliiksi vielä ed.mainitulle henkilölle.

        "Luisteliatar"

        Kukahan sinunkin "blogiasi" pitää, tuo teksti on hölläsen pölähtävää laatua.


      • ib-osoite
        Luisteliatar kirjoitti:

        Hei !
        Tiedän varmasti että Parkkinen ei tuota plokiaan pidä, ei taida miehellä snjanu siihen riittää. Eikä isoja lukuja mies ymmärrä. Asian on näköjään antanut jollekkin toiselle. ib-osoite saadaan kyllä selville.... Taitaa valitukset tulla kalliiksi vielä ed.mainitulle henkilölle.

        MENETKÖ VALALLE?
        tietoinesi sinä mustan pappilan syöjätär?


    • suuret setelit

      Jäähallista ei ole ostopäätöksiä. Rahaa ei ole talousarviossa. Eikä sitä osteta.
      Pitäkööt vain osakeyhtiön omistajat jäähalliaan, miten tahtovat. Se ei kuulu kaupungille ei pätkän vertaa. Kaupungilla ei ole osakkeita.

    • tieto luo tuskaa

      Tästä pitää antaa tietoa Medialle, että asia lähtee rullaamaan.

    • arkihuolesi

      Kyllä kai Parkkinen osaa lukea ja ymmärtää vielä lukemansa. Hyvä Parkkinen. Tämä on asiaa.
      Nyt kun joku vielä toimisi tuonne opetusministeriöön, niin saataisiin asia agendalle.

    • Puliveivaus

      Saako sivistysjohtaja potkut valtionapuhakemusten käpälöinnistä, siis virheellisten lukujen käytöstä ? Vai kaupunginjohtaja? Koko johtoryhmä?
      En tiedä, olen vähän tyhmä.

    • tutkintaan

      Mistä sitä vielä tietää saako potkut, kuka saa, saako kukaan, mutta olen samaa mieltä kirjoittajien kanssa, että jäähallin piilotuki on selvitettävä.Koululaiset eivät ole käyttäneet jäähallia niin kuin asiaa esitetään.

    • Ihme ja kumma

      Seitsemän sivua oli pöytäkirjapykälää jäähallin veronpalautuksesta.
      Kukahan tuonkin jaksaa lukea ja ajatuksen kanssa.

      On varmaan pitkiä työpäiviä vt. kj:lla, kun näitä pitää selitellä ihan pitemmän kaavn kautta. Ihankohan on tosissaan, kun tällaisia esittelee.

      Miten mies sortuu tällaiseen?

    • solmujen soppa

      on päivänselvää, että siellä missä häärää tikanmäki, piippo
      tai rapo, yksin tai yhdessä niin siellä ei ole mitään heidän jäljiltään selvää, pelkkää epäselvää. ja epäselvyyksiä.

    • koontoa tässä

      Tässäpä näitä tutkimuksia tulee ja sataa:
      1. Laukkasen tutkinta
      2. Jäähallin piilotuki
      3. Hankilalle aiheettomia korvauksia
      4. ja ne 5-6 oikeusasteessa olevaa asiaa
      7. Selvittämätön oikeusjuttu kaupunginjohtaja Tita Rinnevaaran ajojahdissa
      8. Tuntuu olevan muitakin juttuja tulossa....................

      .että näin meillä..

      • Abrå Pråå

        Mistä näitä legendoja tulee? Hienosti on eritelty 8 kohdan ohjelma. Mutta mitkä onkaan kohdat 5. ja 6.? Onko ne 5-6 oikeusasteessa olevaa asiaa?


      • kunnon koonto
        Abrå Pråå kirjoitti:

        Mistä näitä legendoja tulee? Hienosti on eritelty 8 kohdan ohjelma. Mutta mitkä onkaan kohdat 5. ja 6.? Onko ne 5-6 oikeusasteessa olevaa asiaa?

        Tässäpä vielä huomattavasti pidempi lista:

        1. Jäähallin piilotuki vuosilta 2012-2014
        2015. On niitä vielä tulossa muitakin juttuja, vissiin......


      • no5 tai kuusi
        kunnon koonto kirjoitti:

        Tässäpä vielä huomattavasti pidempi lista:

        1. Jäähallin piilotuki vuosilta 2012-2014
        2015. On niitä vielä tulossa muitakin juttuja, vissiin......

        Lista "aloittelija"-sanan synonyymeistä:

        1. Aloittelija
        2. Noviisi
        6. Märkäkorva


    • peräseinä näkyy

      Pyhäjärvellä on korruptoinut hallinto ja hyötymistarkoituksessa kehitetyn korruption lonkerot ovat syvällä.

      • pieni huone

        elä nyt. kerrotko mikä korruptio ei ole hyötymistarkoitukseen?


    • tarkastus tehtävä

      jäähallille on kaupunki antanut piilotukea. Tunteja on merkitty lukujärjestykseen jäähallilla olevassa listassa (koululaiskäyttövaraus)
      ihan kuin ne olisi todella käytetty. Tosiasiallinen käyttö on ollut kolmannes merkityistä. Kaupunki on maksanut ihan täysistä päivistä ja valtionapu tietysti saatu sen mukaan kuin kaupunki on maksanut.
      Tämän haluan selvitettäväksi, onko edelläkerrottu totta!

    • Jää vähän käteen

      Yhtiön tukitunteja on maksettu useilta vuosilta, ehkä 5-7 vuoden ajan.
      Vaikka näin, että kaupungin sivistystoimi on merkinnyt sekä korvannut koululaiskäyttöön ma-pe 40 h /vk, ja käyttö on max 2-5 h/ vk.
      Em. on tarkoitushakuinen olettamus:)

      Jospa tänne yhtiön äänestyksessä menestyneet äänitorvet antavat "oikean tiedon" ja vieläpä perustelevat meille, kuinka osakeyhtiö saa itsestään joka vuosi yleishyödyllisen, kun verottaja ei ole saanut.

      Voivat myös kertoa faktaa koululaiskäytöstä, määristä ja taksoista.

    • tasakatto

      Eikös tämä Parkkinen osoittanut tietämyksensä jäähallista taannoisessa lehtikirjoituksessaan?

    • osakas-ko

      mitäs tuosta, jos osakeyhtiön katon mallennus ei ole niin jetsulleen?

      se on niin tosi paha juttu se että julkisista varoista pumpataan piilotukea yksityiselle osakeyhtiölle!

      miten yritys eli yhtiö yleensä nöyrtyy almuilla leventelemään, aika onnetonta toimintaa?

    • rikosta ei suojella

      Oletetaan, että yhtiö on merkinnyt koululaiskäyttöön ja kaupunki myös 900 tuntia a´80 e/tunti. Sehän tekee yli 70 000 euroa/vuosi.
      Kun asiasta aikoinaan puhuttiin kaupungin maksama oli jotain tätä luokkaa, alle 80 000 euroa, mutta yli 70 000 euroa.
      Todellinen käyttö oli 300 tuntia ja kerrottuna 80 e /tunti. Sehän on aivan muuta.

      Tällaista peliä on pelattu vuosikausia. Nyt on tämäkin todellisesti pantava syyniin ja tehtävä poliisitutkintapyyntö ja ilmoitettava valtion tarkastusviranomaiselle.

      • laskekaa tarkemmin

        Kyllä jäähallitunnin todellinen hinta suomalaisen kustannustason mukaan lasklettuna on yli 100 euroa tunti. Jos Pyhäjärvellä tuo hinta on halvempi niinn se perustuu hallin rakentamaiseen ja toiminnan pyörittämiseen tehtyyn talkootyöhön.

        Jos kaupungilta olisi peritty todellinen kustannusvastaava hinta hallin koulukäytöstä niin hinta olis yli siis yli 100 euroa tunti. Mihin se piilotuki katoaa? Väärin on laskettu kokonaan laskettu tällä palstalla.


      • tosilaskelma
        laskekaa tarkemmin kirjoitti:

        Kyllä jäähallitunnin todellinen hinta suomalaisen kustannustason mukaan lasklettuna on yli 100 euroa tunti. Jos Pyhäjärvellä tuo hinta on halvempi niinn se perustuu hallin rakentamaiseen ja toiminnan pyörittämiseen tehtyyn talkootyöhön.

        Jos kaupungilta olisi peritty todellinen kustannusvastaava hinta hallin koulukäytöstä niin hinta olis yli siis yli 100 euroa tunti. Mihin se piilotuki katoaa? Väärin on laskettu kokonaan laskettu tällä palstalla.

        koululaisten liikuntaan käytetty 300 h a 80 e, yhtiölle maksettu 900 h a 80 e.
        kehtaatkin puhua että on olemassa talkootyön osuus?

        yhtiölle on maksettu YLIMÄÄRÄISTÄ 600 h a 80 e, ilmeisesti talkootyöstä.
        siitä että halli seistä pönöttää, ja jäämies pelaa pajatsoa. ja toimitusjohtaja mitä lie.


    • Mielipide.

      Lopettakaa tämä paskanjauhanta. Kaupungilla on uimahalli ja ladut ja muut liikuntapaikat. Toivottavasti myös kohta myös jäähalli on kaupungin ja näin ollen tämäkin ketju katsotaan enempi kuin turhaksi. Ollaan onnellisia siitä että meillä on monipuoliset liikuntapaikat.

      • Veron maksaja

        Niin kaupungilla on uimahalli ja ladut.
        Vaikka tarkoitetaan hyvää maksamalla piilotukia ja mahdollistamalla osalle pyhäjärveläisistä liikunta mahdollisuuden.
        Niin se vääristää todellisia kuluja ja asettaa kuntalaiset eri arvoisiin asemiin.

        Pyhäjärven tulevaisuus ei ole kovin hyvä. Pian ei ole nuoriso joka käyttää näitä palveluita ja suurin osa verorahoista menee terveyskuluihin.

        Opetuksestakaan ei enää voi säästää koska laki vaatii onneksi tietyn määrän opettajia/oppilas määrään.

        Jossain vaiheessa on pakko ajaa palveluja alas. Kaupungin talous tulee kärsimään tarpeettomista oikeudenkäynti kuluista ja kaivostoiminnan loputtua tippuu myös verotulot. Jos kaikki näkymättömät piilotuet summataan yhteen niin puhutaan isoista summista. Uskon että näitä rahankiero kohteita löytyy koko ajan lisää jos vain jaksaa käydä läpi päätöksia.

        Laguna ei pelasta Pyhäjärveä. Pyhäjärveltä ei löydy osaavaa työvoimaa ja tutkijatkin ovat vain vierailulla. Lagunasta hyötyy eniten Oulun yliopisto.


    • vanha sanonta

      Ei ku sanonta "rosvot kiinni ja linnaan". Eikö vain?

    • turhake626

      selvitys pöytään ja rahahanat kiinni. yhtiö pitäköön itse hallinsa.

    • näin meidän poijjaat

      Turhaa on puolustella. Talkootyö on talkootyötä.
      Jäähjallimaksut koululaisilta tulee olla todellisten tuntien mukaan laskutettua ja
      pimeetä 50 000 euroa/vuosi. Jos 7x 50 000 = 350 000 euroa. Sekö on se pimmee mikä jäähallille on maksettu ja
      josta summasta myös valtionosuus on tullut koululaitokselle.

      • kohtuutonta kritiikk

        Ensimmäiset lähes 10 vuotta kaupunki maksoi hallitunnista n. 15€! Silloin myös käyttöaste oli huomattavasti suurempi kuin nykyään.
        Laskekaapa kuinka paljon koululaisten päiväkäyttö tuotti tuolloin tappiota halliyhtiölle kun paikalla piti olla palkattu hallimestari ja kuluja tulee kaikesta, sähkö, lämmin vesi jne..
        Nuo tappiot jouduttiin keräämään sen aikaisten junioreiden vanhemmilta ja muilta käyttäjiltä.


    • mininerkki

      voi voi vai vanhoista hyvistä teoista nämä kaikki kieroilulla maksettu tukirahoitus olisikin näin jälkikäteen oikeutettua yhtiölle?

      Johan melkoisen korvausperiaatteen aukaisette, jos noin perustelette saamaanne tuhkatuntien hintaa.

      Valtionapujenkin takia yhtiö nyt syyniin, että paikkakunnan koijarit joutuvat tekosistaan tilille.

      • kuuluuko,kuuntelen

        Jos 350 000 eurosta on maksettu valtionapua ilman, että palvelua koululaisille on annettu, niin johan on johan!! (arvio n. 7 v, kuten tuolla toisaalla kirjoitetaan).
        Kaupungin herrat ja jäähallin herrat tosisyyniin.


      • Puhtaana käteen
        kuuluuko,kuuntelen kirjoitti:

        Jos 350 000 eurosta on maksettu valtionapua ilman, että palvelua koululaisille on annettu, niin johan on johan!! (arvio n. 7 v, kuten tuolla toisaalla kirjoitetaan).
        Kaupungin herrat ja jäähallin herrat tosisyyniin.

        Varmaan on maksettu käteisellä jäätunteja kuten kävi lentokentänkin avustuksissa! Tiliotteilla ei tietenkään näy mitään! Peevelin suhmurat!


    • valtionapu

      Tulinpa kysymään, mitä kuuluu jäähalliavustuksiin, varsinkin pimmeisiin.
      Onko laskettu, paljonko valtionavustuksia on palautettava.

      Jalasjärven tapaus oli 32 milj. euroa oli vilpillisin keinoin nostettu valtionapuja
      oliko se ammatillisen koulutuksen puolelle.

      Tämähän meillä on pientä, mutta vuosien myötä kuitenkin merkittävä summa. Paljonko lienee valtionapuprosentti Pyhäjärvelle?

    • Jäähalliasiantuntija

      Jäähallin kustannuksia vastaava tuntihinta on 150 euroa.

    • palautetaan verot

      Veronpalautukset varmasti käyvät myös muillekin osakeyhtiöille. Luulen, että
      kaikki kokevat olevansa saman arvoisia kuin jäähalliosakeyhtiön omistajat.

    • Esimerkin voima

      Aivan niin, kyllä ajat on nyt niin ankarat, jotta jokainen pyhäjärvinen yhtiö joka pitää tällä hetkellä työntekijöitä pelkkää hyväntahtoisuuttaan,( parempia aikoja odotellessa) voisivat saada oikeuden anoa verohuojennusta.

      Yhtiö / yritys oli millä toimi-alalla tahansa, joutuu toimimaan laman ja siirtymäajan aikana yleishyödyllisen yhteisön periaatteilla.

      Toimitusjohtajat, kirjettä kaupunginhallitukselle.
      Verohuojennusta Monitoimihalli yhtiön tapaan vaan anomaan.

    • Tarve+tahto

      Mikä on motiivina antaa piilotukea jäähallille?

      Jääkiekkojoukkuekin sai avustuksia kaupungilta.

    • kuka on yhtiössä

      eipä noita apuja ole tullut esim. soittajapojille, ei naisvoimistelijoiden seuramatkoihin jne.

    • Broileripariskunta

      Ammattilaiset, Taimi ja Jukka, minkä harrastustoiminnan hallitukseen vaan apua haluatte, niin avustusrahat ovat taattuja. eikä tule jääviydet kyseeseen, ei missään päätöksentekovaiheessa.
      He ovat sekä antamassa ja ottamassa, ihan pokkana.
      Ja muut pölvästit vain siunaavat.

      • miljoona miljoona mi

        paljonkohan ovat nostaneet palkkaa halliyhtiöltä? veikkaan kymmeniä tuhansia jos ei miljoonia. markoissa useita miljardeja!


    • kannattaa yrittää

      Pyytäkää tämän "pariskunnan" apua hankkeisiinne, niin onnistuu.

    • onko valtionapua?

      Tärkeintä on selvittää, onko valtionapua saatu "haamutunteihin", joita ei ole käytetty,mutta jotka on jäähallille maksettu..

      Jos kaupunki on maksanut myös haamutunneista, ei valtionosuus kata tällaista kuluerää.

      Selvitys:
      N:o 1. Onko haamutunneista todellakin maksettu ja paljonko menneiden vuosien aikaan euroja.
      N:o 2. Kun/Jos haamutunneista on maksettu, onko ne laskettu valtionapuun oikeuttaviksi ja tilityksissä huomioitu koululaisten liikuntamenoksi, josta summasta valtionapu on saatu..

      Sen jälkeen-

      - asia viedään päättäviin elimiin ratkaistavaksi kuka vastuu tästä asiasta

      • Proo Pyhäjärvi

        Ehottomasti valtionavut pitää palauttaa valtiolle!


    • arjen tullen

      Olen samaa mieltä, että selvitys pystyyn heti.

    • tosi rankka juttu!

      Tämä viesti on otettava vakavasti.

    • Huojuva talo.

      Pyhäjärven pitkäikäisintä päättäjäsakkia kohtasi vastuunpäivät tällä kaudella.
      Kokeneinkin kehäkettu pyörii 360 astetta ja vähän ylikin laittomuuden hoijakassa.

      Itse he ovat laittomuudet johdattaneet selvitystilaan ylimielisen itsekkäästi omilla ratkaisuillaan. Ehei, ei he tietenkään sitä julkisuuteen ja reviteltäväksi tarkoittaneet, rötöksiään miltään kaudelta, mutta näin nyt vaan on käynyt. He tulivat takaisin rinta rottingilla, " me palautamme rauhan ja järjestyksen" hallintoon.

      Ihan just joo. Niinhän he halusivat, ettei aiempien heidän kausiensa harmaat vilungit pulpahtele pintaan mm. proon aktiivien valtuutettujen ja jäsenten selvittelyissä.

      Näiden päivänvaloa kestämättömien "sopimusten" julkitulojen pelkoon isketään Rinnevaara kuin vierasta sikaa. Kaksi vuotta ovat onnistuneet torjuntataistelussaan.

      Monitoimihalli Oyn osalta myönnetyt verohuojennukset, monimuotoiset rakennusavustukset, koululaisten haamutunnit valtionapujen hakulanketeissa ovat kiusallista piilotukea yhtiölle veronmaksajien varoista.

      Näistä pitää tehdä selvitys. Vaikka se tietää pahimmassa tapauksessa valtionosuuksien takaisinperintää, niin siitäkin ja sen vuoksi asiat julkiseksi. Rikollisesti puliveivattuja harraste-eikä muitakaan rahansiirtoja pidä sallia PYHÄJÄRVELLÄ.
      Tarkistakaa saman syssyyn nykytanssin intressit.

    • rosvojoukko

      rosvojoukko temmeltää Pyhäjärven yössä.
      rosvojoukko tanssittaa kuutamolla.
      rosvojoukko lobbailee Laguna-avaruudessa.
      rosvojoukko luistelee vastuistansa pakoon.
      rosvojoukko kokoustaa leikkimässä miestä.

    • hyvää päivää

      Täydenkuun tanssille ei anneta rahaa. Se on ihan humpuukia. Jostain säästöt on aloitettava. Myydään idea JYväskylään.

    • ei enää käyttöä

      Tikanmäki, Rapo ja Sarkkinen kaupantekijäisinä matkalle mukaan tanssien kuuhun ilman palautusoikeutta.

    • ite piru naisex

      Piippo joutaa myös vajakkikymmenien kannattajiensa kanssa.

    • en jummarra

      ettäkö NAISEX? Mitä tarkoitat, ootko tosissas?

    • tosi on

      Tämän ketjun aloitusta on selvitettävä sivistysjohtajan kanssa!

    • kilpailukiristyy

      lehtosaari ei muista eikä halua puuttua enää avustuksiin, koska on kilpailunjohtaja toisen epäselvissä olosuhteissa rahoitusta saaneen , tosin yleishyödyllisen yhdistyksen, kilpailuissa alkuvuonna. honkavuori on perin outo merkintä kaupungin useammallakin momentilla.

    • raivoisamieli

      jumankekka tätä härskiä paikkakuntaa.
      omin tarkoitusperiin ohjataan päätökset peitellen rahaa.
      putois meteoriitti ja hävittäisi tämän saatan.

    • Persuus kestää, vai?

      Joko pääsemme Honkavuorelle, verovaroilla lumetettuun maisemaan nautiskelemaan
      latulivakointiin?

      Taivas tarjoaa lunta kaikille, Honkavuori vain valituille.
      Pakkasenpoika jäädyttää avoimesti, jäähalli vain valituille.

      Kilpailunjohtaja ohjaa piilotukea täyspalkalla ns.kikkakolmosilla niin jäähallille kuin Honkavuorellekin.

    • en tiedä asiaa

      Onko Jukka Lehtosaari kilpailunjohtaja? vai kuka?

    • Tolumies

      Mikä sielä lampa-aholla on niin mukavaa?

    • näin se menee

      Joko jäähallin piilotuet on tutkimusasteella?

      Täytyyhän kilpailun johtajan olla sisäpiiriläinen, että ei "vuoda"

    • virkamiehet vastuuse

      Tällä viestiketjulla on yksi sellainen vilunki homma, ettei ole ihme, että valitetaan.
      Veron palautusta yksityiselle yhtiölle n. 70 000 euroa.
      Piilotunneista maksua koululaisten jäähallitunneissa Käyttö 300 tuntia, maksettu 900 tunnista.

      Ettäkö tällaiset toimet pitää lakaista maton alle ja kuunnella kiltisti sarkkisen joulusaarna.
      Sanonpa, että elä luulekaan, että nämä unohdetaan. Toimeksi pojat vain asioiden oikeuteen viemisessä.
      Tämähän on rikollista toimintaa.

    • tissiposket

      Valtuusto.
      Pyytäkää jäähallin harrasteryhmien nimi/osallistujalistat, niin saadaan suhteutettua kuinka paljon per harrastaja per talousarviovuosi, kaupunki tukee ja on tukenut vuosien ajan yhtiön hallissa tapahtuvaa toimintaa.

      Posketonta touhua yhtiön vastuullisilta.

    • Lemmy 1

      Ei kannata tosiaan valtiota laskuttaa haamutunneista(toivottavasti ei ole totta), sillä siitä ahneudesta ei hyvä seuraa. Jos on totta, todella rikollista touhua.

      • varatut tunnit

        Eiköhän ole kuitenkin laskutettu ihan oikeista tunneista! Se on eri asia paljonko kaupunki on tunteja käyttänyt,, mutta kaupungille ne on varattu, eikä niitä muille voi myydä!


    • kädet pystyssä

      ketkuloitu kaupantekoa, jolla on saatu / saadaan yhtiön kassaan tukea. se on vissi juttu. verohuojennuksen lisäksi.
      monen vuoden käytön perusteella tarve on 300 h/vuosi.

      Joten jääajan käytön ollessa 1/3 osa maksetusta, oleelliset kysymykset kuuluvat;
      onko kysymyksessä suhmuroitu suunnitelma piilotuen siirtoon ja yhtiön kannalta helpon rahan saaminen tekemättä yhtikäs mitään?

      vai
      onko vastuullinen virkamies tehnyt useina vuosina valtiontukihakemukset hyötymistarkoituksessa, jolla on ohjattu Pyhäjärven veronmaksajien pussista täydentäen, myös valtion suoraa tukea yhtiölle?

    • että näin meillä

      Tältä se näyttää. Vakavalta!!

      Niin kaupunki on maksanut varatut tunnit, vaikka ei ole käytetty.
      Se,se on juuri sitä piilotukea.
      Asiaa on hoidettu koululaitoksen puolelta. Kuka vastaa valtionosuustilityksistä?

    • Lemmy 1

      Taitaa olla tänne kirjoiteltu vähän niinkuin "pilke silmäkulmassa"!
      Ettei vaan sama porukka joka ajoi veronmaksaja perheen pakosalle olis tyrkyttämässä valtionapuja takas valtiolle? Haiskahtaa Proolle!

    • ei epäselvä asia

      Asiat on hoidettava lakien ja asetusten mukaan. Vielä suuremmalla syyllä, kun on yhteiset varat kyseessä. Jokainen voi hoita omia asioitaan, miten tykkää. Niin raha kuin muitakin asioita. Mutta virka- ja luottamustehtävässä on tehtävä oikein.

    • Esimerkin voima.

      Monitoimihalli OY on velkaa Kaupungille
      saatavat 326.380,10 e.

      lainasta ei ole peritty mitään korkoa, ei lyhennystä euroakaan koko laina-aikana.

      Korkohuojennus on arviolta yli 10 vuoden ajalta 30 000 e / vuosi eli 300 000 euroa kokonaisuus, jos oikein olisi tehty, eli kun ei ole hoidettu lyhennystä niin korkokertymä olisi lisättävä vuosi vuodelta velkapääomaksi.

      70 000 e veronpalautuksia.
      väh. 50 000 e aiheetonta varauskikkailumaksua.

      RUMAA JA HÄRSKIÄ yhteiskunnan ylimmältä taholta, kieroilua ja selittelyjä, suoranaista valehtelua yhtiön hallitukselta.

      Veronmaksajien kusettamista, ai niin samat tyypit istuvat avustusten ottajana ja avustusten jakajana.


      Rikolliset jatkavat kansansuosiossa, joten siispä kansakin on läpeensä rikollista ainesta eli ts. jos voi varastaa, niin varastaa / ottaa toisen omaa mitään tuntematta ja häpeämättä.

      • nostalgiaa

        Vai 10% korko! Käytätkö vielä C-kasettisoitinta?


      • c prosentti
        nostalgiaa kirjoitti:

        Vai 10% korko! Käytätkö vielä C-kasettisoitinta?

        laitoin kuule riskillä ja kettuillessani, koska noudatan kaupunginhallituksen sekä virkamiesten viitoittamaa hällä väliä totuudesta- prosenttia.
        on velkaa itsellä, tiedän oikeat.
        kun ei ole maksettu senttiäkään lainassa olevasta, ei korkoa ei lyhennystä , nin todellinen velkapääoma on kaksinkertainen tiedossa olevalla yhtiöllä.


    • selvää?

      http://ec.europa.eu/competition/consultations/2010_sgei/fi_1_fi.pdf

      lisäksi pitää huomioida että kaupunki ei omista jäähallia.
      Liikuntalain mukaan kuntien tulee luoda edellytyksiä kuntalaisten liikunnalle:
      •kehittämällä paikallista ja alueellista yhteistyötä sekä terveyttä edistävää liikuntaa
      •tukemalla kansalaistoimintaa
      •tarjoamalla liikuntapaikkoja
      •järjestämällä liikuntaa ottaen huomioon myös erityisryhmät.

      Kunnat ovat merkittäviä liikuntapalvelujen tuottajia ja toimintaedellytysten luojia. Kunnat ylläpitävät liikuntapalveluja vuosittain yli 700 miljoonalla eurolla. Kuntien liikuntatoimessa työskentelee noin 5000 ihmistä. Liikuntapaikkoja on yli 29000, joista kuntien omistamia ja ylläpitämiä on noin 70 prosenttia. Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee kuntien liikuntapaikkojen rakentamista ja peruskorjausta harkinnanvaraisilla avustuksilla.

      Kunnat saavat liikuntatoiminnan käyttökustannuksiin asukasluvun mukaan valtionosuutta valtion talousarviossa määritellyn yksikköhinnan mukaisesti. Kuntien liikuntatoiminnan valtionosuudet maksetaan veikkausvoittovaroista valtion urheilubudjetista.

      Liikuntatoimi on osassa kuntia yhdistetty sivistystoimen alaisuuteen yhdessä kulttuuri- ja nuorisotoimen kanssa. Kuntien lisäksi liikunnasta vastaavat paikallistasolla urheiluseurat. Seurojen kuulemista ja osallisuutta seuratoimintaa koskevissa asioissa on joissakin kunnissa lisätty peustamalla seuraparlamentteja, jotka ovat liikuntaseurojen yhteistyöelimiä. Seuraparlamentti on asiantuntijaelin, jolla ei ole varsinaista päätösvaltaa, mutta joka toimii vuorovaikutuksessa kunnan liikuntatoimen kanssa.

    • kaameaa jälkeä

      Ja piilotukea koululaisten käyttämättömistä jäähallitunneista. Toelliset käyttötunnit
      tulee maksaa, ei "haamutunteja". Siis halli tyhjänä ja kaupungille lasku päiväkäytöstä.

    • Esimerkin voima

      ympäri Pyhäsalmea ja Pyhäjärven kyliä on paljon suurimman osan vuodesta tyhjillään olevia tiloja, voidaanhan niistä myydä vastaavanlaisesti varaustunnit kaupungille 900 h vuosi ja sitten todellinen käyttö, no jaa 100-300 h vuodessa.

      Haittaaks se teitä, monitoimihalliyhtiön hallitus/kaupunginhallitus?
      Ei varmaan, koska tasavertaisuus pitää olla päätöksenteossa ja tukimuodoissa.

      • pidetään kiinni

        No nyt löytyi maailman viisain kirjoittelija! Ei hukata tätä kaveria!!!!!


    • Tolumies

      Eikös sitä muillekin tyhjille rakennuksille voisi haamutuntikorvauksia hakea? Valtion tilintarkastajat tykästyy. Tasavertaisuutta.

      • Ab Valtio Oy

        Mitkä valtion tilintarkastajat?


    • Lemmy 1

      Valtiota ei kannata laskuttaa käyttämättömistä tunneista, se on kusetusta ja siitä joutuu selittelemään kovasti. Toivottavasti ei, sillä muilutustunnit peritään takaisin. Kts nykyinen valtion taloustilanne. Voisi antaa vinkin niinkuin Heinolaan.

      • Hyvä Proo

        Anna vinkki ihmeessä! Sehän on vähintä mitä kunnon Proolainen voi tässä tilanteessa tehdä!


    • kielikin siellä

      tarmo on pahin jukka pro

    • Lemmy 1

      Onko Tarmo vilpittömästi Pyhäjärven asialla, vai onko pakenemassa Alavudelle??
      Jukka on jonkun muun asialla.

    • koettakaa löytää

      Onko kaupungin talousarviossa varattu jäähallivuokrien maksuun?

      • Omaa käyttöä

        Eikös se ole kaupungin halli?


    • Lemmy 1

      Onko Tarmo vilpittömästi Pyhäjärven asiallla, ettei olisi Alavuden. Nykyään on speedyä ilmassa.

    • Tosi on

      Hei ! Kuulin jymyuutisen eilen, näin jo niistä suunnitelmankin ihan paperilla. Kaupunki ryhtyy kiireellä tekemään uutta jäähallia huom. ei mitään monitoimihallia. Rahat saadaan osittain Parkkisen mönkään menneistä valituksista. Yksi isokaukalo ja viereen toinen lämmittelykaukalo. On pyhäjärvi kyllä hienopaikka liikuntaa harrastaville. Kannatan ajatusta. Kustannus arvio noi 12milj.€ Syynä tuntui olevan se että entisestä oli joku valittanut johonkin sillä perusteella että kaupunki ei olisi saanut turvata omia saataviaan jäähalliyhtiltö joku 326000€. Se nyt jää kaupunkin tappioksi.
      Laki velvoittaa kuntia edistämään liikuntaa ja myös tukemaan sitä.
      Onne pyhäjärvi!!!!
      ps. Asiaa voi kysellä teknisestä toimesta.

      • ...............

        lunasta pois tuo homehalli ... olisiko tuo 326000 euroa sopiva.....
        kaupunki saisi omansa. Tai antaa mennä konkurssiin.


      • kirkas fakta

        lisäksi pitää huomioida että kaupunki ei omista jäähallia .eikä pidä ryhtyäkään omistajaksi.
        yhtiö omistaa hallinsa, ja vastaa veloistaan.
        PISTE.

        Liikuntalain mukaan kuntien tulee luoda edellytyksiä kuntalaisten liikunnalle:
        •kehittämällä paikallista ja alueellista yhteistyötä sekä terveyttä edistävää liikuntaa
        •tukemalla kansalaistoimintaa
        •tarjoamalla liikuntapaikkoja
        •järjestämällä liikuntaa ottaen huomioon myös erityisryhmät


    • rakentavasti

      Asia on kuitenkin niin, että "pimeitä" avustuksia ei saa antaa yhteisistä varoista. Yksityiset, sinäkin kirjoittaja, anna joululahjarahasi tähän hyvään tarkoitukseen. Voit toimia nimettömänä, se on Sinun oma asiasi.

      Mutta tämä nykyinen jäähalli, mikä on osakeyhtiön omistuksessa, on niin huonossa kunnossa, ettei esimerkiksi ensi kesän tanssiesityksiä voida pitää Inmet-hallilla, koska rakenteet ovat niin heikot, etteivät kulissien rakentajat uskalla lähteä roikkumaan katossa vaarantamatta omaa terveyttään.

      Mitähän suuria messutapahtumia keksittäisiin.?

    • ei yhtään oikein

      tikanmäki ja piippo saavat kehitellä parempia selityksiä sille, miksi veronmaksajien pitäisi osallistua kieroilujensa takaajina.

    • Lehdissä luki

      Jäähallin kattopalkit antavat periksi ja katto muistuttaa tasakattoa!

    • putoisi palkki

      Niinkö? Mitä paljon p a s ke m p a a onkaan parin viime vuoden aikana ollutkaan tuon rinnalla, suuria ja hyvin rumia uutisankkoja Pyhäjärven kaupunginhallinnon tekosina..

    • jaaha, vai niin

      No nyt se vasta pimmeetä on. Ei jäähalli sanaakaan mainita noilla listoilla.
      Miten pimmeesti nyt toimitaan?

    • Pulutar

      Kumman omistuksessa se halli on, halliyhtiön vai kaupungin? Onko tosiaan otettu valtiolta vastaan tukia haamutunneista, eikä vain toteutuneista? Jos noin käynyt se onkin vakavampi K....us. Muistelkaapa tätä taannoin haamukoulutusta järjestänyttä kuntaa. Toivottavasti haamutunneille ei ole tukiaisia kuitattu. Mikäli Osakeyhtiö omistaa hallin, se myös vastatkoon kuluista.

    • lasten nimissä

      talousarvioon ujutettuna juonimalla julmetusti, yhtiö nauttii mafiaoson suojelusta.

      • mitään ole ujutettu

        Määrärahan varauspäätös tehtiin vuosia sitten muistaakseni äänin 22-5!


    • tili en arkkailija

    • valtion apuako?

      Määrärahan varauspäätöstä ei ole tehty. Kauppoja ei ole tehty. Uskokaa jo!! Kenen tämäkin pitää kertoa, että uskotte. Piilotukea jaetaan, niin että silmät ovat soikeina.

    • Pelin loppu

      ERITYIS tilintarkastus on pakko vaatia Pyhäjärven kaupungin hallinnon toimista v. 2013-2014 ja jos aikaa menee pidemmälle, niin seuraava vuosi mukaan.
      Asiaa on jo valmisteltu siihen suuntaan.

    • kuka muistaa väärin
    • Lemmy 1

      Olkaapa varovaisia Pyhäjärviset. Tällä tietoa halli on osakeyhtiön(sen pitää myös vastata kuluista, ei veronmaksajien). Nyt todella tarkkana, tai muuten kusetetaan ja raskaasti. Ehdottomasti erityistilintarkastus peliin. Muuten luikeroi taas monitoimihallin kallitus vastuusta. Sehän lienee vielä oma yhtiö. Nyt oikeasti päättäjät tarkkana.

    • Muistiksi valitan

      Hallinto-oikeuteen tehdyt valitukset ovat edelleen vireillä, eivätkä ole juonimalla tehdyt esisopimukset eivätkä veronpalautuksetkaan saati vuosien ajan maksetut haamutunnit valtionavustusten hakuprosessissa lainkaan loppuun selvitetty eikä maaliin saatettuja.

    • totuus tästäkin esil

      Ei ole määrärahaa varattu kuluvalle vuodelle, eikä viime vuodelle. Siirtomäärärahoja ei ole nykyisessä kunnan kirjanpitosysteemissä.
      Siirtomäärärahoja siis ei ole. Rahat varataan vuosittain ja ellei niitä voida käyttää, se on siin ä. Ne eivät siirry seuraavalle vuodelle. Oletteko toopeja, Te viisaina itseänne pitävät?. Onko tämä tyhmien huijausta.

      Kannatan erityistilintarkastusta. Kerropa, miten sen voi vaatia, niin laitetaan peliin. Nähdään, miten paljon kaupunki on käyttänyt ilman lupaa verovaroja. Todelliset käyttötunnit, saadut valtionavut ja tämä pimeä tulevalle vuodelle. Kaikki esiin, etten sano, että p.r..le.

      Jos joku on valittanut jäähallin esisuunnitelmista kaupungille. Nyt on jätettävä tämä tieto hallinto-oikeudelle, että piilotukea pumpataan kaiken aikaa. Ja tietysti myös valtionapuja.

    • demok ratia

      Proolaisilla hirvee hätä taas päällä. Aivan selvä enemmistö haluaa hallin siirtyvän kaupungille ja kaikki päätökset voidaan tehdä uudestaan tarvittaessa. Silti etsitään kuumeisesti jotain muotovirhettä jolla saadaan asiaa viivytettyä! Ootte te erikoisia!

      • Artisti maksaa

        Mitäs trolli tietää?
        Vai oletko valehtelijan uhri?

        Pieni pelinappula joka ei huomaa shakissa joka uhrataan kuninkaan edestä.


    • viklppiä ei sallita

      Ihan miten vain, mutta on selvitettävä, onko piilotukea ja valtionosuuksia saatu ilman, että se on oikeutettua.
      Olipa pro/kepu/demari/persu/vasuri.
      Eiköhän jokapiiristä löydy totuutta etsiviä ihmisiä. Miten voidaan hyväksyä vilppiä ja yhteisten varojen varastamista.

    • lemmy 1

      Pyhiksessä tuntuu olevan perusasia, että pro on väärässä(vaikka onkin oikeassa) ja komunrannan tollot oikeassa. Nyt valtuusto herätkää????? OIKEASTI!!!! Muuten mukavan kokoinen pieni maalaiskaupunki on tuhoon tuomittu. Monitoimihallin piilotuet uudelleenmaksuun, siitä se lähtee.. Lopuksi viisaus.." Aitajuoksija ei ole aina oikeassa".

    • Lemmy 1

      NYT OIKEASTI VALTUUTETUT HERÄTKÄÄ!! AITAJUOKSIJA EI TODELLAKAAN OLE OIKEASSA! KYSYKÄÄS PITÄJÄNEUVOKSELTA KENEN NEUVOJA SE KUUNTELEE?? ONKO HALLIASIA KOHDILLAAN?? ANNATTEKO OIKEASTI KAHDEN HENKILÖN KUSETTAA TEILTÄ HIUKKASEN KIIHDYTTÄVÄT EUROT NOIN VAIN??

      • Kirjoitusten taso

        Taidat olla Lemmy 1 niitä Proolaisia? Vai mtä?


    • Paviaanit

      Pysytellään alkuperäisessä asiassa, monitoimihalli on yhtiöverotuksen alainen yhtiö, ei kaupungin omistama kiinteistö eikä yleishyödyllinen talkooharrastepaikka.

      Siispä. Kaikkinainen veronpalautusten kikkailu, 600 h käyttötunnin tyhjä maksaminen ym ym muut kierrätykset veronmaksajien rahoista on SILKKAA RIKOLLISTA piilotukea.

      Sillä ei ole merkitystä, kuka on nimimerkin takana ja mistä, asia on josta pitää puhua.

    • tollukat

      kaikki kaupungin yhtiöt ovat menoautomaatteja: Sitä mukaa kun menoja tulee pyydetään lisää ja tyttärien hallitusten jäsenet valtuustossa puoltaa. Mikä oy tämmöinen on?? Ja vielä oikein toimitusjohtaja nimetään!

      Kaukana oikeasta Oy:stä

      • kumpi vai kampi

        Mille firmalle? Onko Rillankivellä toimitusjohtaja? Ei tarvitse. Vuokrat osataan nostaa ja periä, kuten tähänkin saakka. Turhaa, moninkertaisia kuluja maksajille.
        Venäläinen toimii isännöitsijänä ja Ahola kirjanpitäjänä.


    • puretaan pois

      kuten tehtiin hoopolassakin.

    • Iso Pulun p-ska

      ERITYIS tilintarkastus on pakko vaatia Pyhäjärven kaupungin hallinnon toimista v. 2013-2014 ja jos aikaa menee pidemmälle, niin seuraava vuosi mukaan.
      Asiaa on jo valmisteltu siihen suuntaan

    • todella ikävää

      Minne tehdään aloite. ? Asiat oat jo sillä mallilla, että tarkastellaan niitä eirtyistilintarkastuksen voimin:

      Kaikki Lamminahon Ahton/Hiisituvan pimeät avustukset? Summa summarum?
      Ja nytkin kun on jotkut kilpailut keväällä. Miksi summia ei näy, kylläkin kaupungin vaakuna ilmoituksissa. Johonkin viittaa? Ei tarvii olla ruudin keksijä, kun ymmärtää.
      Lievää rehellisyyttä, ettei aivan heti kaltereiden taakse. Eurot pöytään.

      Toinen "kuuma peruna" on vuosien, etten sanoisi vuosikymmenien hämärä tuki jäähallille
      - milloin verot palautettu osakeyhtiölle, vaikka verottaja on todennut, että kyseessä ei ole yleishyödyllinen laitos. On yksityinen OY.
      milloin haamutunnit, joita ei ole käytetty (siinä yhteydessä tutkittava onko valtionapuja saatu? Vielä sekin?)
      Kymmeniä vuosia 326 000 euroa lainaa jäähallille, ilman korkoja, ilman kuoletusta. Melkoinen riski, etten sanoisi!.

      Matkan varrella tulee varmaan muutakin selvitettävää. Kaikki peliin ja pöytä puhtaaksi.

      Mitenkäs nämä ohjaavat erääseen virkamieheen. Siksikö "kilpailun johtaja".

      Samalla on syytä penkasta Pohdin jutut.

    • Mielenmurto

      Lehtosaari on tehnyt vissiin niin kuin isännät ja emännät ovat käskeneet.

      Rahoitusta on järjestynyt eri momenteilta pienellä kikkailulla ja kas, huomaamatta kaupunkilaiset ovat joko pääsponsoroineina ja jopa "omistajina" suuriinkin tappiotakuu-ja ikinä takaisin maksattoman lainan takauspapereissa.

      Tilinvarma selustan suojaus on taattu valitsemalla tarkastuslautakuntaan sellainen enemmistö, jotka eivät ymmärrä oman ja vieraan eroa, niihin ei saa koskea, eivät rahassa, eivätkä myöskään tavarassa.

      Pyhäjärvellä vetelevät viimeisiään tarkastuskelvoton lautakunnan yläpää ja sen iki-istujat, hyväveliverkoston suunnitelma on pitänyt näihin vuosiin saakka. Nyt vaan peränurkkaan ahdetut sekä mädäntyneet ongelmat ovat tukkimassa poispääsyn niin viranhaltijoilta kuin muutamilta pitkä-ikäisiltä luottamushenkilöiltä.


      On paljon kuntalaisia joille v.2015 kevätkauden seuraaminen on kuin yhtä suurta ilotulitusta patojen murtuessa, ja sitten on SE tiivis sisäpiirin joukkio, jolle kevättulva on viikkokausien kauhistus ja epätoivoista selittelyä ja selviytymistä takaisin kuivalle maalle.

      • nhyyyhhyhyyyh

        voi itku!


      • Lemmy 1 tule avuksi
        nhyyyhhyhyyyh kirjoitti:

        voi itku!

        Lehtosaari toimii asioiden esittelijänä. Hänen pitää tietää virkavastuu ja se mikä onlaitonta/laillista . Mikä on suhmurointia. Kyllä hän tietääkin. Mutta niinhän se on, kun antaa phalle pikkusormen, se vie koko käden. Missä stoppaat??

        Erityistilintarkastukseen joutuvat vv.2013-2014 muutkin kaupunginhallituksen toiminnot. Esimerkkeinä voidaan mainita Lakiasiainpalvelujen käyttö kaupungin varoilla-
        Lakiasiainpalvelujen kilpailuttaminen, ei ole kilpailutettu. Melkoinen virhe/virkavirhe.
        Kunhan tilintarkastusviranomainen pääsee penkomaan, menee melkoinen tovi, ennenkuin asiat selkenee.
        Siinä samalla on tutkittava Lentokenttäasia, Laukkasen epäselvä tutkinta, kuten myös kaikki muutkin kanteet, jotka on asetettu hallitukselle. Luottamushenkilöiden virkavastuulla tehdyt laittomuudet/rötökset. Esteelisyydet jne... Pitääpi saada KRP:n tutkija, tavallinen tilintarkastaja ei pääse jyvälle, ennenkuin vuosien kuluttua.
        Ihme ja kumma, tuomio on syrjinnästä saatu, luottamustehtävän hoidosta jättäytyminen olisi ensiehto. Mutta miten meillä. Lisää saa tapahtua ja tapahtuu kaiken aikaa. Istutaan paikallaan, eikä kuulla, ei kuunnella, eikä toimita Kuntalain ja Rikoslain vaatimalla tavalla. Uskomatonta.


    • kuka ehtii alta pois

      Näyttää olevan koko hallinto sekaisin.

      Tässä on käytettävä sitä kuuluisaa kaupungin oikeusturvavakuutusta. On tämä sen luokan ja sen suuruinen asia, että nyt töpinäksi.

    • oisko näin?

      Voisi kuvitella asian näin.

      Ryhmä valtuutettuja kirjoittaa, vaikkapa ranskalaisin viivoin kaikki ne epäselvyydet, jotka on tutkittava.
      Ellei valtuusto lähde leikkiin mukaan.
      Asia annetaan KRP:lle. Siis Poliisille.

    • mikä mättää

      Voi itkujen itku. Mitähän laitonta nyt on tehty? Kertokaa ihmeessä että tavallinen ihminenkin ymmärtää!

    • lopputulema

      Lue Lemmy 1 tule avuksi. Lue siitä. Mitä valitat. Etkö ymmärrä?

      • ookko nää tyhymä

        Eikös ne Lentokenttä asiat ole tutkittu jo lukemattomia kertoja useiden tahojen toimesta. Tiliasiat on kunnossa ja tutkittu "senttien" tarkkuudella! Ja lakipalveluiden kilpailutus on yhtä tyhmää kuin taulun osto kilpailuttamalla! Lemmy 1 taitaa olla vähän tyhmä!


      • Työpöytä
        ookko nää tyhymä kirjoitti:

        Eikös ne Lentokenttä asiat ole tutkittu jo lukemattomia kertoja useiden tahojen toimesta. Tiliasiat on kunnossa ja tutkittu "senttien" tarkkuudella! Ja lakipalveluiden kilpailutus on yhtä tyhmää kuin taulun osto kilpailuttamalla! Lemmy 1 taitaa olla vähän tyhmä!

        Hyvähän sitä on tutkia kun kaikki paperit ovat kadoksissa.
        Missä on kuuluisa muovikassi?


      • Ossuuspankki
        Työpöytä kirjoitti:

        Hyvähän sitä on tutkia kun kaikki paperit ovat kadoksissa.
        Missä on kuuluisa muovikassi?

        Tiliotteet riittää ja ne saatu pankilta (säilytettävä ainakin 10 vuotta)!


    • mätäyhtiö

      monitoimihalli, mukamas yhtiö ja sitten se ei olekaan yhtiö, ai niin ja sitten se ei ole yhtikäs mitään keinotteluja ottanut vastaan kattonsa alla.

    • ei ole

      Poiliisi peesaa ihan todellisesti herra Rapon tahtoa. Olettehan sen nähneet ihan joka liikussa.
      Ei liiku, ei kuulu.
      Mutta se, että henkilöstöjaoston puheenjohtaja toimii henkilöstöjaostossa ilman sääntöjä antaa ymmärtää tämän 7-sivuisen tikkasen vuodatuksen siitä, että Rapo on oikeutettu. Nyt on Kuntaliitto antanut oman lausuntonsa, joka on siirretty poliisille tiedoksi. Perästä kuuluu, ettei jo kuuluisi?
      Rapolla ei ole oikeutta toimia henkilöstöjaoston puheenjohtajana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1779
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1694
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      1525
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1521
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1508
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1395
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1371
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1202
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1135
    Aihe