Keskusta nousee ykköseksi ja

Tietäjä

toteuttaa 1999 kesken jääneen Työreformin. Todennäköisenä tuloksena 42h työviikko ja lomarahojen poistoa vastaava summa pois joka työpöltä (-10%).

Peruspalkansaajalle palkaksi 450e/kk käteen ja loput sosiaalitoimiston luukulta ja leipäjonoista. Lapsilisiä ei sitten enää saadakaan, paitsi nimellisesti. Eläkeuudistus otetaan, jälleen kerran, esiin. Tuloksena 67vuoden eläkeikä. Palkankorotuksissa miltei nollalinja vuoteen 2018 asti. Siinä näin aluksi.

12

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kepunen

      Maajusseille lisää tukiaisia ja mummojen jätevedet verolle. Lisää talvivaaroja ja venäläisille ei missään nimessä mitään rajoituksia maakauppoihin. Tässä hieman tulevaa kepun linjaa. Siitä vaan äänestämään kepua taas tunaroimaan hallitukseen. Saadaan väyrynen jalasmökkeineen ulkoministeriksi ja onhan se kiva seurata vanhasen nais-seikkailuja lehdestä. Ai niin ,pääseehän se tiilikainen taas ympäristöministerin pallille niitä jätevesiä huuhtomaan.

      • Sit.

      • Kepu pettää aina!

        Keskustan Esko Ahon ns. lama-ajan hallitus aloitti Suomen tuhon, kukaan vaan ei tunnu enää muistavan asiaa. Esko-Ahon ko. hallitus eriytti tulo- ja pääomatulojen verotuksen, jonka seurauksena tuloerot lähtivät Suomessa kasvuun ja hyvinvointivaltio rapautumaan. Osansa oli tietty lamalla ja sillä, että kaikki ulkomaankaupankäynti oli Kekkosen aikana jne. laskettu entisen itäblokin kanssa käytävään bilateraalikauppaan. Mutta tuloerojen kasvattamisen aloitti nimenomaisesti Keskusta Esko Ahon johdolla.

        Kannattaapi katsoa vaikka kuvaaja reaalitulojen kehityksestä jutusta http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2012/12/24/huomisen-suomessa-koyha-tietaa-paikkansa/201244075/139

        ja sitten verrata sitä siihen, minkä puolueen johtama hallitus meillä ollut milloinkin, vaikkapa linkistä http://valtioneuvosto.fi/tietoa-valtioneuvostosta/hallitukset/vuodesta-1917/tulokset/fi.jsp?report_id=V2

        Taloudellisen epätasa-arvon kehityksestä pätkä wikissä Suomen osaltakin, kts. linkki http://fi.wikipedia.org/wiki/Taloudellinen_epätasa-arvo

        Tuon Keskustan aikaansaannoksen seurauksena entistä suurempi osa pääomasta (rahasta) alkoi kertyä hyvin pienelle porukalle, joka käyttää sitä niukasti. Eli iso osa rahasta vain makaa paikoillaan eikä ole käytössä, siis koska yksi ihminen esimerkiksi voi "järkevästi" käyttää vain tietyn määrän pääomaa. Seurauksena keski- ja pienituloisten käytettävissä oleva rahamäärä on jatkuvasti pienentynyt, joten vaikkapa kotimainen kysyntä on laskenut. Tämä on jatkuvasti kadottanutt työpaikkoja, koska ihmisillä ei ole irtopääomaa riittävän kotimaisen kysynnän toteuttamiseen. Toimillaan Keskusta varmisti kotimaisten yritysten ja talouden alasajon, eikä tilanne ehkä ole enää koskaan korjattavissa. Tämä siksi, että iso osa yrityksistä on jo siirtänyt toimensa toisaalle, koska kotimaista kysyntää ei enää riittävästi ja tuotteet kannattaa tehdä halvempien kustannusten maissa sekä lähempänä tuotteiden käyttömaita. Miksi kukaan ehdoin tahdoin haluaisi sitten tuotantolaitoksia ylläpitää kaukana pitkien kuljetuskusmatkojen takana paikassa, jossa ei ole omaa kysyntää & energia on kallista sekä vaikkapa kokonaisveroaste on muutenkin maailman kalleimpia?

        Ja Keskustan Vanhasen aikaansaannoshan oli tämä veronmaksajien suur-rahareiän tekeminen, siis Talvivaaran kaivos. Kepun aluepolitiikan ja Vanhasen hallituksen siis. Kiva, että joka mökin mummolle ajoivat puhdistamojen rakennusvelvoitteet samaan aikaan, kun järjestivät yhden Suomen suurimmista ympäristövahinkojen aiheuttajista. Likavesiä sieltä laskettu tänne Saimaan vesistöönkin... Eihän ne syanidit ja raskasmetallit vaarallisia ole mammojen & taatojen saunasaippuaan verrattuna?!!

        Niin, ja unohtui nämä Kepun ajamat tuulituet! Koska osalla Kepun äänestäjäkunnasta on sitä joutomaata tuolla maaseudulla, piti "ympäristöasian" varjolla Kepun silloin ajaa läpi nämä tuulivoiman rakentamis- ja syöttötariffituet. Joka vuosi pari miljardia egeä veroeuroja hukkaan siihen, että propellit maisemassa pyörii ja pääosin ulkomaiset firmat kuppaavat verorahat. Mutta saapahan muutamat Kepukannattaja-maanomistajat vuokraeuroja propellimaista jne.; Ylen MOT-ohjelman mukaan noin 100 000 egeä/propelli/vuosi. Että sinänsä...

        Katsotaan mitä vielä tulee lisää, jos Keskusta tulevaan hallitukseen pääministeripuolueeksi? Pelottaa jo tässä vaiheessa! Mutta kovasti ilmeisesti ko. galluptuloksella heistä yritetään buffata vaalivoittajaa, koska liikkuvat äänestäjät haluavat usein kuulua "voittajasakkiin", joten helpolla äänestetään sitä, jota gallupit ennen vaaleja veikanneet voittajaksi. Tässä tapauksessa Kepua.


    • osaamispulaa on

      uuniperuna vanhanenkin yrittää pornoilla taas eduskuntaan ! -voi hvetti tätä väkeä !

      • Luomua1

        Tiilikainen varmaan yrittää ympäristöministeriksi ja räksytys loppuu justiinsa. Miten se jätevesiasetus jaksaa? Entä maakauppojen kielto? Eipä taida kiinnostaa suomelle tärkeät asiat.


    • agitator

      Ahah, jo alkoi hyvissä ajoin ...ska lentämään :D

      • Pauliina4

        Lehtomäki on suuttunut kun suomen ministerit eivät oe käyneet kylässä putineilla. On naisella otsaa arvostella ulkopolitiikan hoitoa,kun itse tyri kaikki asiat ollessaan ministerinä. Tämmöisiä suomen syöjiä ja venäjän nuoleksijoita ei tarvita eduskuntaan.


      • Sipisipi1
        Pauliina4 kirjoitti:

        Lehtomäki on suuttunut kun suomen ministerit eivät oe käyneet kylässä putineilla. On naisella otsaa arvostella ulkopolitiikan hoitoa,kun itse tyri kaikki asiat ollessaan ministerinä. Tämmöisiä suomen syöjiä ja venäjän nuoleksijoita ei tarvita eduskuntaan.

        Kepun ulkopolitiikka on keskiajalta ja joutaa kuoppaan kekkosen kanssa. Nyt eletään 2014 lukua,mutta kepu ei pysy mukana. Vanhat jäärät jauhaa samaa vanhaa mantraa jostain puoluettomuudesta ja putinin suuntaan pokataan. Olisi sipilän aika ottaa ohjat käsiinsä kepussa eikä antaa väyrysläisten puhua läpiä päähänsä.


      • Suomettuminen
        Sipisipi1 kirjoitti:

        Kepun ulkopolitiikka on keskiajalta ja joutaa kuoppaan kekkosen kanssa. Nyt eletään 2014 lukua,mutta kepu ei pysy mukana. Vanhat jäärät jauhaa samaa vanhaa mantraa jostain puoluettomuudesta ja putinin suuntaan pokataan. Olisi sipilän aika ottaa ohjat käsiinsä kepussa eikä antaa väyrysläisten puhua läpiä päähänsä.

        Keskusta on ollut uhka itsenäiselle Suomelle aina ja toiminut jatkuvasti kansamme taloudelliseksi vahingoksi. Jo Keskustan Urho Kekkosen ollessa presidenttinä kytkettiin tämä maa niin tiiviisti Neuvostoliittoon, että liki kaikki länsimaat katsoivat alueemme kuuluvan itäblokkiin. Ja toiminta oli syy myös 1990-luvun alun lamaan ja talouden ongelmiin silloin.

        Samaa sarjaa oli Keskustan Esko Ahon hallituksen tekemä Suomen liittäminen Euroopan Unioniin lisämaataloustukiaisten toivossa, ja samalla suuren lisäkustannuksen aiheuttaminen veronmaksajille. Mutta sehän ei Keskustassa haittaa, itsenäisyys on heille vain haitta.

        Keskusta se on syynä Suomen ongelmiin ollut. Keskustan Kekkosen ollessa presidenttinä maamme talous kytkettiin bilateraalikaupalla niin tiiviisti Neuvostoliittoon, että kaikki oli "yhden kortin varassa" ja Neukkulan kaatuessa kaatui Suomenkin talous 1990-luvun alun lamassa...

        Itäblokin ollessa voimissaan Keskusta (demarileirin ja vassareiden avustuksella kyllä) sitoutti maatamme Neuvostoliittoon niin voimakkaasti, että jopa monissa länsimaiden kartoissakin tämä luettiin ns. itä-blokkiin. Suomettuminen oli tämä negatiivinen termi, jolla asiaa muutenkin kuvattiin.

        Taloudessa seurauksena oli vaikka se, että tuotettiin mitä naapuriin meni ja usein niin huonoa laatua, ettei tosiaan kelvannut ns. länsimaihin vaan ainoastaan sopimusperusteisesti tuonne itään. Kun Neuvostoliitto kaatui, niin eihän täältä Suomesta vaikka vanhentuneen mallin mukaisia ja huonosti tehtyjä "sarkavaatteita" ja "koppurakenkiä" kukaan oikeasti ostanut, vaan vaikkapa vaateteollisuus kaatui kokonaan; ja kyllä silloinen muukin teollisuus meni tosiasioiden tullessa. Tietysti se kaikkia harmitti, mutta poliitikkojen syytä se oli, että kaikki oli laskettu vain yhden markkinan varaan. Vähän sama kuin Venäjällä nyt, että öljy- ja kaasukortin varassa ollut talous (50% BKT:sta) romahtaa öljyn hinnan laskiessa...

        Mutta järkyttävintä on, että Keskusta ja Venäjän Putinin johtama Yhtenäinen Venäjä -puolue hahmottelivat syksyllä 2009 omaa sopimustaan, eli melkein pahempaa kuin tuo UKK:n aikainen Suomettumis-puuha; niin kovastiko se sakki edelleen haikailee ex-Neuvostoliiton aikaan? Että melkein pirulle annettaisiin heidän toimestaan koko Suomi?! Kummallista sakkia, maanpettureita! Ilta-Sanomien juttuna http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1418629879402.html

        Tosiasia on se, että pitää tarkastella hiukan historiaa. "Hyvinvointi" perustui harhalle, joka muokattiin Neuvostoliiton säännellyn kaupan aikana kääntämällä kaikki taloudellinen toiminta vain siihen suuntaan vailla muita kumppaneita. Kun sitten Neuvostoliitto romahti, loppui tietty kauppakin. Samaa muistellessa on ilmeisesti tiettyjen Venäjä-rakastajien toimesta tehty nykyäänkin, että turhan paljon laskettu naapurin varaan; kun siellä tulee ongelmia, korostuu se sitten täällä Suomessa.

        Maanpetos-syyte olisi melkein perusteltu Keskustaan kuuluville. Sellaista vahinkoa niin taloudellisessa mielessä kuin poliittisestikin.


    • keskusta.
      • Muumiot

        Kepun ulkopolitiikka on keskiajalta eikä sillä ole mitään jakoa nykysuomessa. Väyrystelijöitä ei kaivata eduskuntaan.


    • JHallikainen

      Se Katainen pitäis nyt ensin saada kiinni ja tuoda takaisin Suomeen. Jalkapuuhun Kauppatorille. Ihmisille jaettaisiin mätiä hedelmiä joita saisi heitellä maanpetturin päälle. On se kumma että se vieläkin pystyy pakoilemaan..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe