Jasmin Suomen kotiin

myötähäpeä

On vaan kummasteltava tätä naista !!! Juuri avioon mennyt ja ei viihdy
aviomiehensä kanssa kahden kesken kuin max . kuukauden kerrallaan.
Äitin luokse taas varmaan kuukauudeksi "joulun viettoon " . Voi pyhä
sylvi, kuinka on säälittävä tapaus ! Hankkisivat edes oman asunnon
Suomesta, kun täällä pitää jatkuvasti rampata. On tosi noloa asua
lapsuudenkodissa vielä avioiduttuaan ja kaikenlisäksi raahaa jossain
vaiheessa vielä eläkeläisensä sinne samaan ahtaaseen mökkiin.
Joku mättää tässä, eikä ihan vähän ! En tunne yhtään ihmistä joka
naimisissa ollessaan vielä asuu äitinsä asunnossa ja vielä tämä
pappakin siellä ilmeisesti lorvii aikansa kuluksi.
Todella erikoinen pari ja erikoinen asumisjärjestely, mutta ei kai ole rahaa
hankkia omaa asuntoa, vaikka Suomessa puolet ajastaan viettävät.
Tunnen suurta myötähäpeää !!!!!!

117

777

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Työttömyys

      Pakko tulla Kelan takia.

      • OUTOA!

        Siis mitä?! Elääkse jollain Kelan masseilla? Senkö takia ramppaa koko ajan Suomen ja Englannin väliä? Eiks tolla muijalla pitäis olla duunia vai tekeekse ne pimeenä?


    • Äidin kulta

      Onhan se selvä kuin pläkki, ettei tuollaisesta eestaas ramppaamisesta mitään tule pitkän päälle. Riittääkö papalle vuosi vai jaksaako kaksi? Koskahan tajuaa olevansa naimisissa teinin kanssa?

    • cxzcxzcxzcxzc

      Ei viihdy niin vaikka väittikin olevansa vihdoinkin tyytyväinen nainen kun keittokomeron kaappeihin oli laitettu uudet ovet ja lattiakin uusittu. Mikä ihme siinä on, ettei viihdy aviomiehensä kanssa omassa kodissaan, vaan aina on kiire Ouluun ja vieläkin pitää sitä oikeana kotinaan? Ihan aidosti ja vilpittömästi ihmettelen tätä.

      Normaali, onnellinen ja tyytyväinen nainen myös sisustaisi ja kalustaisi itse oman kotinsa, eikä tyytyisi aviomiehen eksän sisustukseen, vaan Jassua ei vois vähempää kiinnostaa. Itse kyllä käyttäisin ne Primarkin kamaliin halpistavaraan ja halpishotelleissa yöpymisiin menevät rahat ennemmin kotiini, rahat kun ei noilla riitä kaikkeen.

      Pieni, kostea ja kulahtanut murju Borootissa ja vielä pienempi vinttikomero Oulussa. Ja tätäkö pitäis vielä kadehtia?

      • First footman

        Ei se avioliitto papsun kanssa kyllä vakuuta eikä vaikuta pysyvältä olotilalta. Ei tulevaisuutta, ei perhettä eikä mitään mielenkiintoa omaan kotiin, ei mitään sitoutumista. Eikös se kerran hihkunutkin olevansa vaan Englannin lomalla. Jee, lomalla omassa kodissaan...No, toisaalta onhan se eläkkeellä elämästäkin.

        Isoisoäiti taitaa olla noista naisista ainoa jolla jotain järkeä päässään, ei hyväksynyt ensiksi paksua ja varatonta ukkoa, mutta on nyt keksinyt että sitä voi hyvin käskyttää ja se passaa mummoa nopeemmin kuin tytär tai tyttärentytär, joten papsu saa käydä mummon puolesta nyt kylässä.


      • weird1

        Kaksi mummoa ja yksi El Äkeläinen.


      • Tanhuillaan
        weird1 kirjoitti:

        Kaksi mummoa ja yksi El Äkeläinen.

        Älä viitsi pilailla toisten hädänalaisella asemalla. Tilanne on enemmän kuin hankala kun on on mummon asemessa mutta ei pääse eläkkeelle. Eläkkelle pääseminen mahdollistaisi bingon peluun ja tanhupiirin.


    • himonäätä

      Vaikka Zääs parhautta brittieloaan aina paistavan loistavan auringon alla kiihkoaakin, niin surullinen totuus taitaa olla että yksinäinen Oulun neito siellä boroossa on.

      Denulla ei taida olla muita kavereita kuin klubIN ukot ja puheenaiheet nuorikon kanssa on aika vähissä. Ukkoja kun ei arvattavasti kiinnosta Primarkin hyntteet, komein mies-listat, tai Osku Katajisto.

      Vaikka tytärpuolten kanssa voikin käydä vähän pämppäämässä, niin arvelisin että omat äijät ja mukulat niiden ajan vien. Brittiläisellä valkealla roskalla kun on useimmiten jo noin 22-vuotiaana kahdesta kolmeen lasta. Zääshän ei lapsia tee eli silläkin saralla on puheenaiheet vähissä ja luulenpa myös, että Zääs viljelee mielellään stooreja mallin ajoistaan ja deejii sääshin musavideoilla kääntyilemisistään, mikä lietsoo kateuttaa mummopuolta kohtaan..

      Labourissa taas ei ole sitä vapaaehtoistyötä niin paljoa tarjolla ellei ole vaalit tulossa, eli ei sieltä leipurin toimistoltakaan löytyne muuta seuraa kuin joku karu mummonlänkyrä puhelinta päivystämässä.

      Ymmärtäähän sen että hätä ja koti-ikävä tuossa puskee päälle.

      • Ihanuuden ydin

        Nyt osuit kyllä ihanuuden ytimeen! Noin asiat oikeesti on. Pappan lapsilla on pienet lapset ja elämä perhekeskeistä, kuten normaaleilla kolmekymppisillä. Papsun kolmekymppisellä taas ei ole elämässään mitään sisältöä, koska Primarkiin ja bussimatkoille ei pääse tarpeeksi usein eikä oma koti kiinnosta pätkääkään, siksi siis rintamamiesmökkiin vaihteeksi kuluttaan aikaa. Jasulla ei Oulussa oo kavereita ja ystäviä sen paremmin kuin Borootissakaan.


      • mkiopå
        Ihanuuden ydin kirjoitti:

        Nyt osuit kyllä ihanuuden ytimeen! Noin asiat oikeesti on. Pappan lapsilla on pienet lapset ja elämä perhekeskeistä, kuten normaaleilla kolmekymppisillä. Papsun kolmekymppisellä taas ei ole elämässään mitään sisältöä, koska Primarkiin ja bussimatkoille ei pääse tarpeeksi usein eikä oma koti kiinnosta pätkääkään, siksi siis rintamamiesmökkiin vaihteeksi kuluttaan aikaa. Jasulla ei Oulussa oo kavereita ja ystäviä sen paremmin kuin Borootissakaan.

        kuka sen seksikeskeistä elämää jaksaa kuunnella.


      • Oivoivoivoi
        mkiopå kirjoitti:

        kuka sen seksikeskeistä elämää jaksaa kuunnella.

        Varsinkin kun Jassun seksielämä on tabu joillekin naisille! Mitä Jassu itse kovasti ihmettelee. Huonot parisuhteet yms syynä.


      • Ruutana-
        mkiopå kirjoitti:

        kuka sen seksikeskeistä elämää jaksaa kuunnella.

        Tästäkin ketjusta näyttää löytyvän useampikin Jassu-riippuvainen kuuntelija.


      • loppuisjo
        Ruutana- kirjoitti:

        Tästäkin ketjusta näyttää löytyvän useampikin Jassu-riippuvainen kuuntelija.

        näinhän se on... oma parisuhteeni on kariutunut tämän Jasminin myötä. Oma ukko ei pystynyt tarjoamaan läheskään samantasoista luksuselämää kuin pappa Boroossa ihkulle vaimolleen. Melkein toivon, että Jasminin elämä on pelkkää unta.


      • Gerodie lass

        On parlamenttivaalit tulossa 5/2015 ja Jas vielä ainakin alkuvuodesta 2014 kovasti Anna Turleyn tiimissä, (tiimiNI). Missään kuvissa tosin Jasia ei näkynyt esim Turleyn sivuilla. Sitten Jasin innostus lopahti (ei varmaan saanut ylennystä vapaaehtoisorganisaatiossa). Jas suurenteli rooliaan vaalihommissa, vaikka ei se paljon muuta ole kuin lehtisten jakoa. Turleyn vaaliehdokkuuden siivellä Jassu loihe lausumaan, että hän on mukana Labourissa, että saadaan äänimäärä nousuun. Ei siis kamppaile parlamenttiehdokkuuden puolesta. Jotain suurisuuntaista Jas meille selitti (kun on siella paikan paalla), miten terästehtaat avataan ja tyollisyys nousee. Teräsmarkkinoilla ei tosin mene vieläkään hyvin eli paljon on poljettavaa Mäntylä Bramley Mantylalla.
        Mutta kun pakkoloma äiteen luona päättyy, saadaan taas oikeistolais-vasemmistolaista politiikkaa ja Labourin woo-hoo (siis whoo-hoo in Geordie & English) -ihanuutta ja parhautta kera bedroom taxin taas eetteriin.


    • Kela ja lokkeilu

      Huuhaahassu kuvittelee hänellä olevan stalkkerin, harhoihinsa voisi hakea pilleriä lääkäriltä. Toinen asia jonka huuhaaharha kuvittelee on olevinaan kunnallispoliitikko, siihenkin vaivaan saa lääkettä. Monesti on pyydetty häntä kertomaan poliittisia näkemyksiään johon huuhaaharha vastaa että vastaa yksityisesti emaililla?? Tällä kouluttamattomalla huuhaaharhalla ei ole poliittisia näkemyksiä ja sen onneksi itsekin tajuaa jotenkuten ja johan bedroom tax jo osoitti harhan poliittisen tietämyksen. Hän väittää olevansa malli?? Mikä malli on kokoa 42-44? Kai malleilla on kriteerit että pitäisi olla oikeassa koossa, vinot hampaat kannattaisi suoristaa ja konkkanokkaa voisi hieman pienentää. Maksaläiskiä ei taida saada pois. Peräkammarin kouluttamaton romuluinen aikamiestyttö menee lokkeilemaan taas mummon kosteusvaurioiseen rintamamiestaloon, huuhaalla on monta slummimörskää jossa lokkeilla. Kelakin lopettaa työttömyysturvan maksamisen ellei Oulun goljatti tule luukulle ilmoittautumaan borootin slummeilta. Näin se tie vie, kalkutan slummeilta borootin slummeille ja siitä MUMMON purku-uhan alla olevaan homeiseen rintamamiestaloon että säilyy Kelan tuet. Heklalla ei mennyt aikamiestytön kasvatus kuin strömsössä, syyttävä sormi kääntyy ruutuflanellipaitaiseen HEKLAAN, miksi huuhaa on niin syrjäytynyt, ulkona työelämästä, koulutuksesta, ei rahaa vain ainaista lokkeilua eri slummeissa. Kuinka paljon huuhaa tienaa kun esittää hyacinttiä eli valehtelee roskalehdille? Tienaako 500€ kk kun aivopieree ja nolaa lettipäisen äitinsä ja eläkeläisukkonsa sukulaisia? Selittää vaatemaun eli trikoota primarkista ja tescosta, muuhun ei tällä rrrrikkaalla hyacintilla ole varaa vaikka kuinka valehtelee. Hassu on ohittanut tuksun jo aikaa sitten ja tuonut monet naurut. Lisää huuhaahörhöä vai tuleeko tabut vastaan? Vai vaaniiko stalkkeri nurkan takana, äkkiä lääkäriin hakemaan pilleriä harhoihin huuhaawohoottaja:) En voisi olla onnellisempi, wohooo, niin mua, parhautta, lokkeilu palkitsee:)

    • Hjjjjhhhh

      Näin Oululaisen voin sanua että mäntylät on kaupungin vitsin aihe täällä. Helkalle varsinkin täällä nauretaan ku kasvatti noin tyhjäpäisen tyttären. Tämä on fakta, koko Oulu inhuaa näitä kahta, vaikka jassu kuin väittäisi muuta. Helkalla ei ole puhtaat jauhot pussissa mitä tulee häiriköijään, Helka meni iskeen väärän naisen miestä ja ei ole eka kerta. Mitä äiti edellä, sitä tytär perässä. Hävettää oululaisena nämä mäntylät.

      • totuus esiin

        olen samaa mieltä kukaan, fiksu ihminen saa pervo paketteja postilaatikkoonsa.

        Ei savua ilman tulta.

        Kuka on tehnyt mitä ja kenelle?


      • ikäänei

        ei suinkaan Helga, kaikkien madonnojen äiti, ei sentään ei, hyppele naapurin tontilla.


      • Heklan salattu elämä
        totuus esiin kirjoitti:

        olen samaa mieltä kukaan, fiksu ihminen saa pervo paketteja postilaatikkoonsa.

        Ei savua ilman tulta.

        Kuka on tehnyt mitä ja kenelle?

        Niinpä. Jos on puhtaat jauhot pussissa, ei tuu likasia paketteja.


      • kuka petti ketä
        ikäänei kirjoitti:

        ei suinkaan Helga, kaikkien madonnojen äiti, ei sentään ei, hyppele naapurin tontilla.

        olikos se niin että petturit on alinta kastia?

        Toivottavasti kuullaan asiasta vielä lisää.


      • Toisten seksit
        kuka petti ketä kirjoitti:

        olikos se niin että petturit on alinta kastia?

        Toivottavasti kuullaan asiasta vielä lisää.

        Not. Seksistä tulikin Jassulle yhtäkkiä tabu.


      • Ranta-Kastellista

        Täällä on sitten yksi oululainen, joka ei kuulu samaan kastiin. Vielä ei ole tarvinnut hävetä eikä inhota Mäntylöiden perhettä. Joskus kyllä tunnen häpeää teidän kaltaisista, kateellisista lorvailijoista, joille mieluusti kelpaa sossun almut, kuin kunnon työ.


      • sossupummiiiiiii
        Ranta-Kastellista kirjoitti:

        Täällä on sitten yksi oululainen, joka ei kuulu samaan kastiin. Vielä ei ole tarvinnut hävetä eikä inhota Mäntylöiden perhettä. Joskus kyllä tunnen häpeää teidän kaltaisista, kateellisista lorvailijoista, joille mieluusti kelpaa sossun almut, kuin kunnon työ.

        Eihän Jassullekaan kelpaa ns. kunnon työt. Tosin hänhän ei ole pilkkua laittaen sossupummi, sillä hän saa fyrkkansa Kansaneläkelaitokselta.


    • Oulun pakolainen

      Ahdistaako iki-iloista mummopuolta yhdeksän kappaletta vaalittuja lapsenlapsipuolia.

      • ei tänne

        Satuja ja tarinoita voi postata HUUHAA palstalle.


    • Vappunokka

      Eikö wouhottaja oo viel töissä kun ei ole puolustavia kommentteja rattijuoppo avioliitonrikkojana tunnetuksi tulleelle romuluiselle malli/kunnallispolitikolle? Missä harhaiset stalkkeriväitteet sekä vuodesta toiseen Oulun goljatin "huuhaa sadut ja tarinat" hokema viipyy? Onko taas 9-kertaisella mummopuolella krapula taas vai miksi ei ole vielä töissä koneella täällä suoltamisesi stalkkeriepäilyjä ja harhaisia satuja ja tarinoita? Mahtaa olla vappunokassa sellaiset herneet kun krapulaltaan herää ja tulee töihin ja lukee nämä kirjoitukset. Uskon et vappunokka yrittää taas ketjut poistoon, on tabu kirjoittaa Oulun goljatista. Wohoo ja kivaa päivää kaikille pus pus wohoo wohoo wohoo yay yay yay.

    • fffs

      Eipähän tarvita erikseen joulukuusta, tähti vain latvaan ja pipari roikkumaan nenästä. Mummu ja Hekla ympärille tanssaamaan. Jos nyt siis olohuoneeseen mahtuu, turvatarkastuksen puomit vielä hartioissa kiinni.

      • Jouluinen ilo

        Hahaha :D


      • Kiitos kuvaelmasta

        Reps tätä joulukuvaelmaa :-D


    • Ei rajoja

      Hah hah! Nyt on paljastettu Heklan syrjähyppy/hypyt ja vielä oikein luvan kanssa! Ihan parhautta ja niin mua! Ja koska juttu oli myös iltalehdessä, asian tietää kaikki työkaverit, firman johto ja kaikki oululaiset, siitä hyvästä Jassu vielä kiittää lehteä! OMG. Eikö tyhmyydelle todellakaan ole mitään rajaa?

      • ai kun jännää

        ...ja tarina jatkuu...


      • öpodfg
        ai kun jännää kirjoitti:

        ...ja tarina jatkuu...

        hei, kiva kun selvisit noin nopsaan. Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu, ollaan tässä jo lämmiteltykin.


      • Lisää huuhaata
        ai kun jännää kirjoitti:

        ...ja tarina jatkuu...

        On se jännää kun tarina vaan huuhaalla jatkuu mut hei ihan parhautta ja niin mua:) lisää huuhaan satuja ja tarinoita niin hauskuus jatkuu:) kiitos vappunokka kun tarjouduit valtakunnanpelleksi ja takaat meille päivän naurut:) lisää jännää huuhaa tarinaa huuhaawohoottajalta!!

        Ps. Mitä on HEKLA mennyt tekemään? Kohta oululaiset paljastaa...


      • hytrekol

        ja äiti kiittää ja kumartaa syvään tyhjäpää tyttärelleen.


      • Pienipää ja hartiat

        Kiitos iltalehti halventavasta jutusta, kiitos seiska kun kuvasit papsun räänsyönnit, kiitos Hanna Juntto ja seiska!! Ihan parhautta huuhaata taas ja koukkunokka kiittää kun saa olla valtakunnan nauretuin ja halveksituin pelle äitinsä kera. Ihan parhautta ja ihanuutta.


      • Heklan seksilelut
        ai kun jännää kirjoitti:

        ...ja tarina jatkuu...

        Jatkoa tässä just innokkaasti ootellaankin, kuka petti ketä, missä ja milloin ja kenen kanssa. Oliko Hekla joka sessiossa mukana ja minkälaiset oli lelut. Onneksi seksi ei oo Jassulle tabu, joten voi avoimesti kertoa meille kaiken.


      • TipetipetiptapPoks
        hytrekol kirjoitti:

        ja äiti kiittää ja kumartaa syvään tyhjäpää tyttärelleen.

        Molemmat tyhjäpäät kumartaa toisilleen ja... POKS.


      • Ulko-oululainen

        Minkä päivän numerossa hyppelystä oli juttua?


    • ai kun jännää

      ...ja jatkuu....

      • Blogistin käsikirja

        Toivottavasti. Pitäähän tarinalla olla alku ja loppuhuipennus!


    • Hölmiö
    • 13+7

      Eikös se nyt ole ihan maan tapa täällä ja muualla että käydään jouluna vanhempien luona kyläilemässä. Miten Jasmin olisi muka poikkeus? Eihän täällä muitakaan haukuta jotka vierailee jouluna vanhempiensa luona. Saisitte stalkkerit nyt vähän hävetä ...

      • zipppx

        Niin, käydään nimenomaan kyläilemässä ja vierailemassa, ei jäädä ASUMAAN kuukausikaupalla. Enemmän nuori rouva viettää aikaansa äidin luona kuin omassa kodissaan. Outoa.


    • lokkeileva diiva

      tiedätkö mitä tarkoittaa vierailu tai kyläily?

      Tuleeko sinulle vieraat kyläilemään ja viihtyvät samalla vierailulla monta viikkoa jopa kuukausia, istuen pöydässäsi nauttimassa sinun ostamia pöydän antimia?

      Sellainen kyläily tai vierailu on meilläpäin, Lokkeilua tai hyväksikäyttöä!

      Woohoon kyläily ja vierailu on nimen omaan epänormaalia-

      Vieraat ja kala alkaa haisemaan kolmen päivän kuluttua.

    • fffs

      Huvittaisi tietää millainen työvoimapoliittinen lausunto koukkunokasta on annettu KELA:lle. Onko se työkyvytön??? Saako terve työikäinen nainen työmarkkinatukea eläkeikään asti? Mitkä ovat perusteet, että tukea saa loputtomiin? Pitääkö asiasta ruveta ottamaan selvää?!

      • eläkeläinenkö

        jospa se on työkyvyttömyys eläkkeellä :-)


      • Härskit kalat

        Mistäs löydät celebrity modellin hommia Oulusta? xD Voihan tietty olla ettei yksikään firma halua palkata modellia mihinkään muuhunkaan hommaan...Joten työttömyys jatkuu. Nyt sitten "vieraillaan" Heklan luona alkukevääseen siitäkin huolimatta että niin inhotaankin talvea, lunta, pakkasta, pimeetä ja kylmää vaikka Borootissa paistaa aina aurinko.


      • niinmua!
        eläkeläinenkö kirjoitti:

        jospa se on työkyvyttömyys eläkkeellä :-)

        Työkyvyttmyyseläkkeen peruste: työnantajat ei pysty tarjoamaan sopivia työkavereita. Hakija haluaa itse valita ne.


    • kåsolaaa

      AAAARGH mä olen vaan niin onnellinen että Jassu on Oulussa, eikä Helsingissä. Kuvottaisi liikaa jos vappunokka koikkelehtis vastaan kotikulmilla.

    • It's Lovely

      On se kummaa kun teilläkään ole muuta tekemistäkuin jauhaa P...AA täällä palstoilla!!!! Hei Joulu on tulossa menkää vaik kuunteleen joululauluja jos on noin paha olo....whatever Happy Christmaswaiting for thee all...

      • Lovely it is!

        Olen samaa mieltä kanssasi! Hauskaa, että jollakin muullakin on vielä joulumieltä jäljellä!! Muuttakaa katkerat stalkkeriämmät maaseudulle tai Englantiin maaseudulle, siellä on mukavampaa tutkimustenkin mukaan!!


      • ihan suomeksi
        Lovely it is! kirjoitti:

        Olen samaa mieltä kanssasi! Hauskaa, että jollakin muullakin on vielä joulumieltä jäljellä!! Muuttakaa katkerat stalkkeriämmät maaseudulle tai Englantiin maaseudulle, siellä on mukavampaa tutkimustenkin mukaan!!

        Kutsutko nyt kaikkia julkkisjuorut-palstalle kirjoittavia stalkkereiksi?

        A) Stalkkeri on henkilö, joka kyttää ja vainoaa kohdettaan. Sitä me emme ole. Mikäli Jassulla on stalkkeri, kannattaisi Jassun tehdä vainoamisesta tutkintapyyntö.

        B) Tämä on JULKKISJUORUT-palsta, jonka tarkoitus on tuoda ihan tavallisille ihmisille kanava, jolla kommentoida julkkisten elämää -> julkkisten elämä on mitä suurimmassa määrin sitä, mitä he meille taviksille tyrkyttävät mediassa. Eli kaikesta, mitä julkkikset postaavat itsestään, voi täällä kommentoida.

        Kukin voi muuttaa mihin haluaa, je elää elämäänsä miten haluaa. Useimmille palstaa seuraaville ihmisille julkkisten seuraaminen ja kommentointi on VIIHDETTÄ.

        Jos tahtoo olla tyrkkyjulkkis (eli julkisuudennälkäinen henkilö, jolla ei ole isompia saavutuksia joilla julkisuuteen nousisi), on vain kestettävä asian toinenkin puoli.

        Jos ei kestä, niin kannattaa muuttaa sinne maalle ja jättää some-palvelut ja tietyiltä osin myös internet käyttämättä.


      • maalla on mukavaa
        ihan suomeksi kirjoitti:

        Kutsutko nyt kaikkia julkkisjuorut-palstalle kirjoittavia stalkkereiksi?

        A) Stalkkeri on henkilö, joka kyttää ja vainoaa kohdettaan. Sitä me emme ole. Mikäli Jassulla on stalkkeri, kannattaisi Jassun tehdä vainoamisesta tutkintapyyntö.

        B) Tämä on JULKKISJUORUT-palsta, jonka tarkoitus on tuoda ihan tavallisille ihmisille kanava, jolla kommentoida julkkisten elämää -> julkkisten elämä on mitä suurimmassa määrin sitä, mitä he meille taviksille tyrkyttävät mediassa. Eli kaikesta, mitä julkkikset postaavat itsestään, voi täällä kommentoida.

        Kukin voi muuttaa mihin haluaa, je elää elämäänsä miten haluaa. Useimmille palstaa seuraaville ihmisille julkkisten seuraaminen ja kommentointi on VIIHDETTÄ.

        Jos tahtoo olla tyrkkyjulkkis (eli julkisuudennälkäinen henkilö, jolla ei ole isompia saavutuksia joilla julkisuuteen nousisi), on vain kestettävä asian toinenkin puoli.

        Jos ei kestä, niin kannattaa muuttaa sinne maalle ja jättää some-palvelut ja tietyiltä osin myös internet käyttämättä.

        Kutsun nimimerkki Jasminin stalkkeria lyhyesti stalkkeriksi. Itse hän on nimimerkkinsä valinnut ja uskon, että hän kirjoittaa 99% kaikista Jasmin-viesteistä. Milläkö perusteella? Aivan samalla logiikalla kuin stalkkeri arvelee Jasminin tai Helgan kirjoittavan 99% kaikista Jasminia puolustavista kirjoituksista.

        Kyyllähän minäkin tämän hyvin kestän, on vain niin hauska leikkiä stalkkereiden kustannuksella, kun heillä palaa käämi niin kovin nopeasti :D


      • surkuhupaisaa
        maalla on mukavaa kirjoitti:

        Kutsun nimimerkki Jasminin stalkkeria lyhyesti stalkkeriksi. Itse hän on nimimerkkinsä valinnut ja uskon, että hän kirjoittaa 99% kaikista Jasmin-viesteistä. Milläkö perusteella? Aivan samalla logiikalla kuin stalkkeri arvelee Jasminin tai Helgan kirjoittavan 99% kaikista Jasminia puolustavista kirjoituksista.

        Kyyllähän minäkin tämän hyvin kestän, on vain niin hauska leikkiä stalkkereiden kustannuksella, kun heillä palaa käämi niin kovin nopeasti :D

        Koeta nyt päättää, puhutko yksikössä vai monikossa. (Lue tekstisi läpi, ja mieti mikä siinä voi aiheuttaa väärinymmärrystä stalkkereista puhuttaessa).

        "on vain niin hauska leikkiä stalkkereiden kustannuksella, kun heillä palaa käämi niin kovin nopeasti :D " ....kannattaisi kerrata myös palstan säännöt.

        Kummallista, että Jassua arvostelevia syytetään siitä, ettei heillä muka ole muuta elämää ja ainoa hupi on Jassu. Jassun harvalukuisilla (todellakin totta) faneilla vasta onkin arkielämässä kovasti aikaa palstailla, ihan jopa siis kommentoijien kanssa "leikkimiseen" asti.


      • speden sääntökirja
        surkuhupaisaa kirjoitti:

        Koeta nyt päättää, puhutko yksikössä vai monikossa. (Lue tekstisi läpi, ja mieti mikä siinä voi aiheuttaa väärinymmärrystä stalkkereista puhuttaessa).

        "on vain niin hauska leikkiä stalkkereiden kustannuksella, kun heillä palaa käämi niin kovin nopeasti :D " ....kannattaisi kerrata myös palstan säännöt.

        Kummallista, että Jassua arvostelevia syytetään siitä, ettei heillä muka ole muuta elämää ja ainoa hupi on Jassu. Jassun harvalukuisilla (todellakin totta) faneilla vasta onkin arkielämässä kovasti aikaa palstailla, ihan jopa siis kommentoijien kanssa "leikkimiseen" asti.

        Ehkä nyt persjantaina yhdellä sun toisella on edes hieman aikaa, arvoisa palstapoliisi!!


      • ihan suomeksi
        speden sääntökirja kirjoitti:

        Ehkä nyt persjantaina yhdellä sun toisella on edes hieman aikaa, arvoisa palstapoliisi!!

        Minä olen hyvin suvaitsevainen "palstapoliisi" (mikäli niin haluat minua nimittää).

        Ymmärrän, että on kysymys keskustelupalstasta, eli alustasta jolla keskustellaan julkkisten touhuista. Siksi en useimmiten menekään henkilökohtaisuuksiin, tai ehdota kommentin poistoa.

        Toisin kuin eräät muut.


      • SyväMurkku
        Lovely it is! kirjoitti:

        Olen samaa mieltä kanssasi! Hauskaa, että jollakin muullakin on vielä joulumieltä jäljellä!! Muuttakaa katkerat stalkkeriämmät maaseudulle tai Englantiin maaseudulle, siellä on mukavampaa tutkimustenkin mukaan!!

        Hei, täähän on julkkisjuorupalsta. Jonka lukijoihin pr person, celebrity model, enternainer ect. myös kuuluu. On testattu ja monesti. Mäkin heitin kerran läppää ja vinkintynkää asiasta x. Ei mennyt edes kuutta tuntia, kun Seiskan blögähdyksessään oli just sama asia ja samoin sanankääntein makusteltu. Täältä Mrs. Bramley hakee aihetta raivolle sekä myös ideoita blogiin. Tosin pyysi vinkkejä kirjoituksen aiheiksi, mutta eihän Jassulta asia-aiheet oikein onnistu.


    • Parasta parhautta

      Ei meillä oo pahaolo, vaan ihan joillakin muilla. Jassu on ihan parhautta, woooohoooo!

      • huono-osaisuutta

        Mistä kuuluu tuo epätoivoinen ulina? Ei toki Jasminin asiallisesta blogista vaan jostain aivan muualta. :D


      • Koko kansan nauruterapia

        Ihan parhautta naurua joka päivä, kiitos seiska ja jassu, keep on the good work, vaikkei siitä sulle mitään enää maksetakaan :-0


      • Perskoulumummopuoli
        huono-osaisuutta kirjoitti:

        Mistä kuuluu tuo epätoivoinen ulina? Ei toki Jasminin asiallisesta blogista vaan jostain aivan muualta. :D

        Onko jassumummolla asiaakin?


      • joohuu ja woohooo
        huono-osaisuutta kirjoitti:

        Mistä kuuluu tuo epätoivoinen ulina? Ei toki Jasminin asiallisesta blogista vaan jostain aivan muualta. :D

        Wooohoo on riemuhuuto jassumaiseen tyyliin. Suomeksi jiiihuuu.


      • loppu lähellä
        joohuu ja woohooo kirjoitti:

        Wooohoo on riemuhuuto jassumaiseen tyyliin. Suomeksi jiiihuuu.

        Tuon katkeruuden sävyttämän viestin perässä se kylläkin muistuttaa enemmän laskuhumalaista itkupotkuporaamista, kun asiat menikin nyt Jasminin tyylillä... Voi voi stalkkeriraukkaa. );


      • outoa käytöstä
        loppu lähellä kirjoitti:

        Tuon katkeruuden sävyttämän viestin perässä se kylläkin muistuttaa enemmän laskuhumalaista itkupotkuporaamista, kun asiat menikin nyt Jasminin tyylillä... Voi voi stalkkeriraukkaa. );

        Olipas taas ihan järjetön kommentti, kuin lsd:n vaikutuksen alaisena luettu...

        Woohoo...whoo-hoo=yhden h:n ero, mutta merkitys muuttuu huumeista alapäähän.


      • Niin nappiin
        loppu lähellä kirjoitti:

        Tuon katkeruuden sävyttämän viestin perässä se kylläkin muistuttaa enemmän laskuhumalaista itkupotkuporaamista, kun asiat menikin nyt Jasminin tyylillä... Voi voi stalkkeriraukkaa. );

        Mikä on mennyt Jassun tyyliin? Seveniltä sai potkut, rahat ón loppu, pakollinen viinalakko, rakas kaukana eikä pahvisaulista oo mihinkään.


      • niin jassua
        outoa käytöstä kirjoitti:

        Olipas taas ihan järjetön kommentti, kuin lsd:n vaikutuksen alaisena luettu...

        Woohoo...whoo-hoo=yhden h:n ero, mutta merkitys muuttuu huumeista alapäähän.

        Jassuhan tuota woohoota viljelee blogeissaan. Mitä sitten sillä tarkoittaa? xxx on kans aika kyseenalainen viesti.


      • Mummun mussuka
        Perskoulumummopuoli kirjoitti:

        Onko jassumummolla asiaakin?

        Kolmikymppinen mummo. Pääseköhän el äkeläisten alennuksella sosiaalikuljettimissa?


    • eläkkeelle?

      Voivoi woohoota. Kajahtaneeseen äitiinsä takertuvaa epävakaata, kehitysviivästymästä kärsivää tyttöä. Työt ja rahat loppu, oli pakko paeta kammottavasta prittiluukusta, tuoreen aviomiehen luota, Suomeen, tukien toivossa.
      Äidin hajoamaisillaan olevassa tönössä ollaan kuivin suin viinalakossa, miksi, koska rahat ovat loppu.

      Mitä jatkossa? Työtä vieroksuvalle, kouluttamattomalle, yksinkertaiselle takametsien juntille ei ole paljon tarjolla. Onko mitään? Oman miehen omaishoitoa?

      • mkopoi

        joku nm. KAUNISTA ON uhkaili rosiksella ,kun jassurassun raha-asioista oli maininta, omaishoitajaksi goljatista ei ole, viiniä nassuun niin kyllä siinä velatkin muuttuu saataviksi.


    • Kummaa touhua

      Ei hänen tuohut ole normaalin aikuisen naisen juttuja. Asuminen kuukausikaupalla
      Vuosittain lapsuudenkodissa ja avioituminen kasikymppisen näköisen vanhuksen kanssa . Ihmettelen mitä äiti helga on asiasta mieltä ja miksi hyväksyy tyttärensä
      luuserimaisen elämäntyylin. Itse aikuisen äitinä, en ikinä hyväksyisi tuon kaltaista
      velttoilua ja nurkissamme asumista. Töihin patistaisin ja hankkimaan oman asunnon,
      jotta voisi aloitaa normaalin elämän . Eriskummallinen pariskunta ! Ei kyllä voi olla
      normaali ja tasapainoinen tuo Jasmin , eikä myöskään äiti Helga . Papan touhut
      voi laittaa vanhuudenhöperyyden nimiin.

      • starlkkeri1

        Mitä hittoa sulle kuuluu Jasminin ja Denniksen asumiskuviot? Vaikka Jasminilla onkin sopimus 7-lehden kanssa blogista, ei se tarkoita sitä, että hänen pitäisi yksityiskohtaisesti kertoa asioitaan julkisuuteen. Pitäiskö hänen toimittaa tiliotteensakin teille aivottomille? Luusereita on suomessa, mutta anteeksi vaan, miten se liittyy Jasminiin? Käsittääkseni omilla ansioillaan toimeentuleva on kaukana luuserista. Jos vaikka pitäisit nokkasi ummessa, kun et tiedä asioista, joista puhut.


      • klonklonk
        starlkkeri1 kirjoitti:

        Mitä hittoa sulle kuuluu Jasminin ja Denniksen asumiskuviot? Vaikka Jasminilla onkin sopimus 7-lehden kanssa blogista, ei se tarkoita sitä, että hänen pitäisi yksityiskohtaisesti kertoa asioitaan julkisuuteen. Pitäiskö hänen toimittaa tiliotteensakin teille aivottomille? Luusereita on suomessa, mutta anteeksi vaan, miten se liittyy Jasminiin? Käsittääkseni omilla ansioillaan toimeentuleva on kaukana luuserista. Jos vaikka pitäisit nokkasi ummessa, kun et tiedä asioista, joista puhut.

        Meni vastaus alemmas ja tuosta nokasta ei MALLIN kannata edes mainita?Lue alemmasta viestistä!


      • pilipalipoks
        starlkkeri1 kirjoitti:

        Mitä hittoa sulle kuuluu Jasminin ja Denniksen asumiskuviot? Vaikka Jasminilla onkin sopimus 7-lehden kanssa blogista, ei se tarkoita sitä, että hänen pitäisi yksityiskohtaisesti kertoa asioitaan julkisuuteen. Pitäiskö hänen toimittaa tiliotteensakin teille aivottomille? Luusereita on suomessa, mutta anteeksi vaan, miten se liittyy Jasminiin? Käsittääkseni omilla ansioillaan toimeentuleva on kaukana luuserista. Jos vaikka pitäisit nokkasi ummessa, kun et tiedä asioista, joista puhut.

        500e/kk ei tule toimeen Euroopan maissa eli Jassu ei ole omilla ansioillaan toimeentuleva ihminen. Siksi pakko asua joko mummon nurkissa tai papsun nurkissa ILMAISEKSI. 500 eurosta ei riitä edes heille Jassun osuutta vuokran, sähkön, veden, jätehuollon, kiinteistövron etc maksamiseen. Tod. näk. myös syö muiden lautasilta.

        Siinä sulle ihanuuden ydin. Ole kateellinen nyt tosta?


      • Kallis elätettävä
        pilipalipoks kirjoitti:

        500e/kk ei tule toimeen Euroopan maissa eli Jassu ei ole omilla ansioillaan toimeentuleva ihminen. Siksi pakko asua joko mummon nurkissa tai papsun nurkissa ILMAISEKSI. 500 eurosta ei riitä edes heille Jassun osuutta vuokran, sähkön, veden, jätehuollon, kiinteistövron etc maksamiseen. Tod. näk. myös syö muiden lautasilta.

        Siinä sulle ihanuuden ydin. Ole kateellinen nyt tosta?

        Minä kyllä pärjään ihan hyvin 500 eurolla....tosin tämä jää käteen, kun maksan lainanlyhennyksen, vuokran plus muut menot! En usko että Jassu osallistuu edes vuokranmaksuun...On siinä Denniksellä kovasti menoja!


    • 111+111

      Niin itse sitten istut joulun yksin kotona kirjouttelemassa tänne?

      • joulukuun 12. päivä

        Käsittääkseni vielä ei eletä joulua.

        Vaikka saattaahan joillakin joulu alkaa sittä, kun lentokone tavoittaa Oulun maaperän. Ilmeisen suhteellista.


      • KAUNISTA ON
        joulukuun 12. päivä kirjoitti:

        Käsittääkseni vielä ei eletä joulua.

        Vaikka saattaahan joillakin joulu alkaa sittä, kun lentokone tavoittaa Oulun maaperän. Ilmeisen suhteellista.

        Upeata että Jasmin tulee Suomeen sulostuttamaan joulumme odotusta...Tsemppiä Jassu!!!! Toivottavasti Dennis tulee myös myöhemmin..ettet joudu kauan olemaan yksin.. ;))))


    • Yleensä

      No niin , minun lapseni tulevat jouluaattona syömään ja me taas menemme
      heille vuorostasn joulupäivänän aterialle. Näin normisti tehdään kun aikuisilla
      lapsilla on jo oma koti mitä he ovat jouluksi koristelleet. Mielellään kutsuvat
      kylään ja tekevät päivällisen.

    • Nurkissa

      Juuri näin, mekin mieheni kanssa käymme ensin minun vanhenpien luona,
      Ja seuraavana päivänä hänen vanhemmilla. Emme vietä kuukautta toisten
      nurkissa !!!!!!!!!!!

      • Gipsy life

        Jasmiinan kohdalla ei puhuta kuukaudesta vaan kuukausista ja koko vuoden suhteen puolesta vuodesta! Majailee matkalaukkuineen välillä mummonsa luona ja välillä papsun eksän kalustamassa asunnossa papsun luona, omaa kotia ei missään.


    • Eikö ole omaa elämää?

      Oletteko te Jasminin elämän seuraajat naisia vai miehiä? Eikö teillä ole ollenkaan omaa elämää?

      Itse eksyin tänne, kun tämä oli suomi24:n luetuimpien viestien listalla... En tiedä, kuka Jasmin on.

      • me eksyneet

        Samanlaisia eksyneitä täällä on kaikki muutkin.


      • meniksperill

        Ollaan androgyynejä ja meistä on hauskaa lukea woohoo kun ei muuta ymmärretä.


      • Katso vaikka

        Voi kuule, googlaa! Sen ohjeen minäkin sain kun kyselin Jassulta että onko hän muka joku julkkis. Katso vaikka googlesta, vastas Jassu.


    • starlkkeri

      No eipä sulla suuria murheita ole, jos ainut ongelmasi on tuntea myötähäpeää Jasminin ja hänen puolisonsa asumisjärjestelyistä. Ihan vaan vihjeenä, Jasminilla sattuu olemaan töitä (josta saa palkkaa) suomessa. Toisekseen, miksi hän ei voisi täällä ollessaan asua/yöpyä äitinsä? Onko se jotenkin hävettävää? Miksi heidän pitäisi ostaa asunto, joka kuitenkin olisi tyhjänä suurimman osan vuodesta? Pitäisikö hänen asettua hotelliin, saadakseen teidänlaisten idioottien hyväksynnän? Mitä se ylipäänsä kuuluu sulle, miten ovat elämänsä ja asumiskuvionsa järjestäneet?

      • Samaa mieltä.

        Hyvä kirjoitus. Epäilen, että Jasminin stalkkereilla ja muilla kanoilla on niin paljon omia ongelmia, että täytyy sitten purkaa pahaa oloaan julkkikseen, kun eivät raukat muuten koe tulevansa edes huomatuiksi. Jasminin ei tartte hakea minkäänlaista hyväksyntää näiltä roskaväkikommentoijilta ja sekös niitä ärsyttää HHE HE HE!! :D

        Ja sitten vielä ketjutkin poistetaan eli tekevät aivan turhaa työtä kirjoittaessaan kommenttejaan. Hullulla on halvat huvit, idiootilla ilmaiset :D


      • mitä saa kommentoida
        Samaa mieltä. kirjoitti:

        Hyvä kirjoitus. Epäilen, että Jasminin stalkkereilla ja muilla kanoilla on niin paljon omia ongelmia, että täytyy sitten purkaa pahaa oloaan julkkikseen, kun eivät raukat muuten koe tulevansa edes huomatuiksi. Jasminin ei tartte hakea minkäänlaista hyväksyntää näiltä roskaväkikommentoijilta ja sekös niitä ärsyttää HHE HE HE!! :D

        Ja sitten vielä ketjutkin poistetaan eli tekevät aivan turhaa työtä kirjoittaessaan kommenttejaan. Hullulla on halvat huvit, idiootilla ilmaiset :D

        Woohoon sanoin, olet huonossa parisuhteessa kun haukut täällä muita kommentoijia.

        Woohoo on valtakunnan vitsi. Lue idolisi saamia kommentteja, niitä vähiä mitä hänen kirjoituksiin tulee.
        Ja sekös sinunlaisia ihmisiä harmittaa.
        Kaikkien ei onneksi tarvitse olla kanssasi samaa mieltä, sitä varten tämä palsta on olemassa.
        Me vain ketjuillamme työllistetään koneella istujaa, jotta hänellä riittää edes jotain töitä, ketjuja stalkatessaan.

        Keskustelupalstoilla keskustelevien muiden kommentoijien arvosteleminen ja nimitteleminen on tyhmyyttä, mutta tyypillistä sellaisille ihmisille joiden taidot ei riitä asialliseen argumentointiin.


      • Hekla-Jasmiini
        Samaa mieltä. kirjoitti:

        Hyvä kirjoitus. Epäilen, että Jasminin stalkkereilla ja muilla kanoilla on niin paljon omia ongelmia, että täytyy sitten purkaa pahaa oloaan julkkikseen, kun eivät raukat muuten koe tulevansa edes huomatuiksi. Jasminin ei tartte hakea minkäänlaista hyväksyntää näiltä roskaväkikommentoijilta ja sekös niitä ärsyttää HHE HE HE!! :D

        Ja sitten vielä ketjutkin poistetaan eli tekevät aivan turhaa työtä kirjoittaessaan kommenttejaan. Hullulla on halvat huvit, idiootilla ilmaiset :D

        Ajatella. Suomesta löytyy ihminen joka kuvittelee tyrkkyjulkkiksen julkisia typeryyksiä kommentoivien automaattisesti olevan stalkkereita, pahaa oloa ja ongelmiaan purkavaa roskasakkia. Joku "sairaanhoitaja" yritti arvioida kirjoittajien mielenterveyttäkin.

        Kas kun ei kolahda, ei pätkääkään. Ketä edes kiinnostaa jonkun palstakyylän sairaalloiset mielikuvitusleikit muista kirjoittajista. Jos slummiprinsessan satuilut, tyhjänpäiväiset aviolupaukset, jatkuva joutilaisuus ja äidin helmoissa pyöriminen herättävät jossakin sokeaa ihailua niin OK. Juuri samoille asioille -aivan varmasti- me muut nauramme.


      • Hanki elämä

        Ja joku pelle just naureskeli kun Jassulle naurajiila muka "palaa käämit" niin helposti... :DDD


      • rauhoitu jo

        Helgako se raivoo wohoon puolesta?Pitäähän tuon ikäisellä avioparilla olla omistusasunto!Se nyt on ensimmäinen edellytys kun on suomen kuuluisa malli poliitikko ja mitä vielä en muista mutta pitäähän tuolla kuuluisuudella pitänyt hankkia oma katto ja lattia!Jos ei niin tuleepa surkea elämä kun ei ammattia ei asuntoa ja eläkemies?


      • opetelkaa kinaamaan
        mitä saa kommentoida kirjoitti:

        Woohoon sanoin, olet huonossa parisuhteessa kun haukut täällä muita kommentoijia.

        Woohoo on valtakunnan vitsi. Lue idolisi saamia kommentteja, niitä vähiä mitä hänen kirjoituksiin tulee.
        Ja sekös sinunlaisia ihmisiä harmittaa.
        Kaikkien ei onneksi tarvitse olla kanssasi samaa mieltä, sitä varten tämä palsta on olemassa.
        Me vain ketjuillamme työllistetään koneella istujaa, jotta hänellä riittää edes jotain töitä, ketjuja stalkatessaan.

        Keskustelupalstoilla keskustelevien muiden kommentoijien arvosteleminen ja nimitteleminen on tyhmyyttä, mutta tyypillistä sellaisille ihmisille joiden taidot ei riitä asialliseen argumentointiin.

        Juurikin näin, kiitos hyvästä tiivistyksestä.

        Huomatkaa erityisesti tämä kohta, te Jassun puolustelijat:

        "Keskustelupalstoilla keskustelevien muiden kommentoijien arvosteleminen ja nimitteleminen on tyhmyyttä, mutta tyypillistä sellaisille ihmisille joiden taidot ei riitä asialliseen argumentointiin."

        Opetelkaa esittämään vasta-argumentti asiassa (eli ketjun aiheessa) pysyen. Ei se ole mitään keskustelua, kun alatte haukkumaan kommentoijien kuviteltuja henkilökohtaisia ominaisuuksia. Sellaiselle käytökselle on olemassa nimi ja ihan määritelmäkin. Tässä, olkaa hyvät, hieman tietoa:

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem


    • huoh! ja hahaha!

      NYT, nyt, nyt....

      STOP!!!!

      MITÄ töitä tolla hongankolistajalla on Suomessa????

      Onko äityli hommannut siivous-alalta pätkätöitä?

      Ai niin. SilleKIN alalle vaaditaan nykyään KOULUTUS!

      Ainakin meidän firmassa käyvät siivoojat ovat kaikki ko alalle koulutuksen saaneita.
      Pappalle aamupuuron keitto (sekin varmaan mikrossa) ei pätevöitä mihinkään....

      • kerrossiistijä

        Kommenttini kolahti, osui ja upposi!!!

        Siivoojaaaa HAHahahahahHAHahahahah!!!!!!!! Arvasin, että kommentoijat ovat jotain siivoojia!!!

        Olin yläasteella TET-päivinä koulun siivoojien matkassa ja he lukivat tauoilla seiskaa tai jotain niitä keltaisen värisiä lehtiä. Jäi aika karu kuva kyseisestä ammattikunnasta hihihehehehahahAHAH! D:D::D


      • olet pelle
        kerrossiistijä kirjoitti:

        Kommenttini kolahti, osui ja upposi!!!

        Siivoojaaaa HAHahahahahHAHahahahah!!!!!!!! Arvasin, että kommentoijat ovat jotain siivoojia!!!

        Olin yläasteella TET-päivinä koulun siivoojien matkassa ja he lukivat tauoilla seiskaa tai jotain niitä keltaisen värisiä lehtiä. Jäi aika karu kuva kyseisestä ammattikunnasta hihihehehehahahAHAH! D:D::D

        sanoin jo sosiaaliset taitosi ei riitä asialliseen argumetointiin.

        Miksi halveksit siivoojia ja vielä naurat heille? Ihailemasi henkilön madonna äiti sattuu olemaan siivooja ja tiedätkö jos siivoojien koulutettua ammattikuntaa ei suomessa olisi moni työpaikka hukkuisi saastaan.

        Siihen yläasteeseen se sinun koulutuksesi sitten jäikin ja sen kyllä huomaa.

        Mutta tapanani ei ole ollut keskustella itseäni tyhmenpien henkilöiden kanssa joten en kommentoi sinun surkeisiin provoyrityksiisi enään, sillä teet itsestäsi todella naurettavan. Et ymmärrä palstan sääntöjä, joten et sisäistä ja ymmärrä edes lukemaasi, se kertokoon sinusta paljon.


      • pelle blomqvist
        olet pelle kirjoitti:

        sanoin jo sosiaaliset taitosi ei riitä asialliseen argumetointiin.

        Miksi halveksit siivoojia ja vielä naurat heille? Ihailemasi henkilön madonna äiti sattuu olemaan siivooja ja tiedätkö jos siivoojien koulutettua ammattikuntaa ei suomessa olisi moni työpaikka hukkuisi saastaan.

        Siihen yläasteeseen se sinun koulutuksesi sitten jäikin ja sen kyllä huomaa.

        Mutta tapanani ei ole ollut keskustella itseäni tyhmenpien henkilöiden kanssa joten en kommentoi sinun surkeisiin provoyrityksiisi enään, sillä teet itsestäsi todella naurettavan. Et ymmärrä palstan sääntöjä, joten et sisäistä ja ymmärrä edes lukemaasi, se kertokoon sinusta paljon.

        Nauran siivoojille, koska heillä nimenomaan ei ole kykyä argumentoivaan keskusteluun, vaan avaukset ovat aina tyyliin "rattijuoppo, borootti, työtön, pummi, hekla, hekla hekla, heeeekla"!!! Siivooja-apinat on oppineet toistamaan ennalta opittua liturgiaa kuin lattianvahauskoneensa reittiä ja sitä täällä toistellaan katkerana menestyville kosmopoliiteille, kuten Jasminille.

        Sinun argumentointikyvystäsi kertoo kaiken se, että selvänäkijän kyvyin väität koulutukseni päättyneen yläasteeseen (todellisuudessa korkeakoulu) ja sen jälkeen puhut itsesi pussiin väittämällä, etten ymmärrä palstan sääntöjä. Kuitenkin viittaat varmaankin siihen, ettei muita keskustelijoita saisi arvostella, mutta juuri edellisessä lauseessasi haukut minua itseäsi tyhmemmäksi, niin tyhmäksi, ettet edes suostu keskustelemaan kanssani. Varsinainen white trash diiva siis hiihhiHIHI..:D:DD::D


      • mocha
        pelle blomqvist kirjoitti:

        Nauran siivoojille, koska heillä nimenomaan ei ole kykyä argumentoivaan keskusteluun, vaan avaukset ovat aina tyyliin "rattijuoppo, borootti, työtön, pummi, hekla, hekla hekla, heeeekla"!!! Siivooja-apinat on oppineet toistamaan ennalta opittua liturgiaa kuin lattianvahauskoneensa reittiä ja sitä täällä toistellaan katkerana menestyville kosmopoliiteille, kuten Jasminille.

        Sinun argumentointikyvystäsi kertoo kaiken se, että selvänäkijän kyvyin väität koulutukseni päättyneen yläasteeseen (todellisuudessa korkeakoulu) ja sen jälkeen puhut itsesi pussiin väittämällä, etten ymmärrä palstan sääntöjä. Kuitenkin viittaat varmaankin siihen, ettei muita keskustelijoita saisi arvostella, mutta juuri edellisessä lauseessasi haukut minua itseäsi tyhmemmäksi, niin tyhmäksi, ettet edes suostu keskustelemaan kanssani. Varsinainen white trash diiva siis hiihhiHIHI..:D:DD::D

        se parhaiten nauraa, jolla on paras lääkitys.


    • naapurin kukkarolla

      woohoolla ei ole töitä. woohoo on työtävieroksuva elätti.

      • Kaikki katsomaan

        Totta,
        Verotoimistoista saa julkkisten verotiedot, siellä on pääte josta ne pystyy katsomaan. Sieltä selviää paljonko julkkisella on verotettavia euroja vuonna 2013.

        vuoden 2014 verotustahan ei ole vielä tehty.

        käykää katsomassa, eletäänkö Glamour elämää vai ei ;-)


    • näin on

      Kinnostaisi tietää mitä töitä Jasmin Suomessa tekee ?? Jos tarkoitit seiskan
      blogia, niin eiköhän se ole ihan sama mistä ne muutamat mitättömät rivit
      kirjoittaa. Asunnosta vielä - monet tuttuni jotka työskentelevät ulkomailla
      omistavat kyllä kodin Suomesta, joka on suurimman osan vuodesta tyhjänä.
      Jasmin nyt kumminkin on suurimman osan vuodesta Suomessa lorvimassa
      ilman työtä ja asuntoa. Näin se vaan on !!!

      • Työrajoitteinen Rassuli?

        Jassu mitään töitä jaksa tehdä. Jollei nyt ole palkattu modeksi itseään koskeviin ketjuihin täällä... Ei töitä, uraa, omaa kotia, lapsia, koulutusta, tissikuva- ja rattijuopon maine - mitä töitä meriiteillä voisi hakea? Hui hai, mummo, pappa ja äiti (suvun ainoa töissä käyvä) tarjoaa kortteerin kosmopoliitin beautyboxille ja matkalaukussa paikasta toiseen siirtyvälle omaisuudelle :-D


      • flatulantti Jas
        Työrajoitteinen Rassuli? kirjoitti:

        Jassu mitään töitä jaksa tehdä. Jollei nyt ole palkattu modeksi itseään koskeviin ketjuihin täällä... Ei töitä, uraa, omaa kotia, lapsia, koulutusta, tissikuva- ja rattijuopon maine - mitä töitä meriiteillä voisi hakea? Hui hai, mummo, pappa ja äiti (suvun ainoa töissä käyvä) tarjoaa kortteerin kosmopoliitin beautyboxille ja matkalaukussa paikasta toiseen siirtyvälle omaisuudelle :-D

        Tällä palstalla modet eivät saa palkkaa. Suoli24 moderointi on vapaaehtoistyötä.

        Mutta Jassuhan ei saa enää seiskaltakaan palkkaa, joten olisi kyllä mielenkiintoista tietää, mikä on se työ, josta hänelle maksetaan Suomessa palkkaa, heheheh...


    • Oh boy!

      Vai on Jassulla töitä Suomessa mistä saa palkkaa? Ilmeisesti sitten pimeitä töitä kun ei verotuksessa näy, mutta nähtävästi saa "ilmaistuotteita" suoraan postilaatikkoon, hah hah!

      • ihan parhautta#

        Reps* :D:D


    • suklaapalanen

      Mitäs se meille kuuluu ? Jos on Kelan takia käytävä Suomessa niin ei kai asuntoa kannata hankkia siksi kuitenkaan.

    • Ihanuuden ydintä

      Miksei kuuluis? Eihän toi pariskunta mitään asuntoa pystyiskään hankkimaan, hah hah! Siksi tyydyttävä asumaan ahtaasti pienessä mökissä kolmen muun ihmisen kanssa, kuvista päätellen mummon/Helkan sänkykin olohuoneen nurkassa...

      • Aikansa pelle

        Jasmiinasta tulee mieleen Gunilla Ruotsi Hollywood-rouvista. Julmia Juonisen habitus ja luonne. Elävät mielikuvituselämää. Kansa saa hupinsa, hiukan "hitaalla käyvien" kustannuksella.


      • fffs

        Tenu kai viskipäissään retostellut Jassulle tyyliin: "Aye, I've got a jolly good pension", minkä Jassu tulkinnut, että Dennisillä on hieno kartano (mansion). Kihlat ostettu sitten hädissään nopeasti, ettei iso vonkale karkaa. Totuus paljastunut sitten myöhemmin priteissä. Vaikeahan se tuollaista mokaa on tunnustaa, siksi rouva on niin kauhean tyytyväinen!


      • Huonot vaihtokaupat
        fffs kirjoitti:

        Tenu kai viskipäissään retostellut Jassulle tyyliin: "Aye, I've got a jolly good pension", minkä Jassu tulkinnut, että Dennisillä on hieno kartano (mansion). Kihlat ostettu sitten hädissään nopeasti, ettei iso vonkale karkaa. Totuus paljastunut sitten myöhemmin priteissä. Vaikeahan se tuollaista mokaa on tunnustaa, siksi rouva on niin kauhean tyytyväinen!

        Niinpä, slummin mummopuoli :-)


      • laiska on
        Huonot vaihtokaupat kirjoitti:

        Niinpä, slummin mummopuoli :-)

        Eikö Jamssilla ole ammattia?Ei eläkevaarin rahoilla paljon kotia pidetä?Onhan tuo iso akka menköön vaikka siivoamaan kuten äitinsäkin!Kyllä työtätekemällä pärjää kun laitta suun säkkiä myöten kuten veteraani äitini sanoi


      • modelin
        fffs kirjoitti:

        Tenu kai viskipäissään retostellut Jassulle tyyliin: "Aye, I've got a jolly good pension", minkä Jassu tulkinnut, että Dennisillä on hieno kartano (mansion). Kihlat ostettu sitten hädissään nopeasti, ettei iso vonkale karkaa. Totuus paljastunut sitten myöhemmin priteissä. Vaikeahan se tuollaista mokaa on tunnustaa, siksi rouva on niin kauhean tyytyväinen!

        oli pakko tarttua Dennikseen, kun hotellin johtaja ei ymmärtänyt hyvän päälle. Johtajan kanssa olisi voinut haastella syvällisesti, mitä se sitten tarkoittaakaan. Oli aikoinaan il:ssä juttu. Näinhän se on fffs, ettet paljon ainakaan metsässä ole.


    • Sääli

      Masentava tapaus, työtön asuntoa vailla . Masennun kun kuulen hänen tyhjät
      kuulumiset. Ihmettelen, että uskooko itse olevansa joku ? Ja mikä ? Alkaa jo säälittää, ilman asuntoa ja ukkona ikivanha vanhus . Lisäksi ns. Suomenkoti
      äitin tai mummon - ei siis täälläkään kunnon asuntoa ja kumminkin blokkaukset
      tyyliiin - cosmopoliitti !!! Voi sääli ja hirvitys ....

      • Päivät tyhjänpanttina

        Ei viitsi käydä töissä, muut elättää?


      • koiuyv

        yltiörakastunut nuorikko toimii tuolla tavoin, siinä olisi oppimista huonossa parisuhteessa oleville. Kaikki tavalliset ja tavattomatkin asiat vaietaan kuoliaaksi, jos itseä ei jaksa kiinnostaa.


    • Työnteko

      Onko ihan täysissä järjissä tämä typsykkä ??? Ikivanha ukkeloinen miehenä ja jutut
      ikäänkuin olisi tunnettukin ja työllistetty malli ? Höh , ja sitten tämä paljon
      kommentoitu asumiskuvio - kääk , ei nyt millään mittarilla ole normipari .
      Näin se vaan on, että olisko joku oulun "forrest " eipä kuulosta ihan tässä
      päivässä elävältä ja jotenkin on hänellä pallo totaalisen hukassa , oman identetiin ja elämän kanssa ! Auttaisiko esim työnteko ????

    • Luulot

      Niinpä , ja mitähän työtä tekisi ? Kun ei ole ammattia eikä osaamista millekkään
      alalle ! Ihan höperö ihminen ! Äitinsä siivellä ja eläle- ukkonsa kanssa lorvaileva
      turhake jolla kaikenlisäkse on oudot luulot itsestään, vailla mitään realiteettiä !

    • Nolottaa

      Nolo tapaus !

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe