Kurssituksen tarvetta

koulutus vastaava

Autoliiton pitäisi kaikille uutta Citikkaa havitteleville pitää järkeistämiskurssi , jossa valistetaan Citikan tuovan 7 vuoden onnettomuuden ja voi saada ikuisen henkisen trauman, joka ei ole paranettavissa nyky lääketieteen keinoin. Siksi monet onkin turvautunee Voo Doo poppamiehin ja selvänäkijöiden apuun, saadakseen helpotusta vaivoihinsa. Lisäksi omaisuus hupenee tavattomiin korjaamolaskuihin ja perheet hajoavat. Citikan omistajan tunnistaa kaukaa, he hypähtelevät omituisesti silloin tällöin. Tämä johtuu nestejousituksen vaurioittamasta tasapaino aistista ja muistakin aistiharhoista kun realimaailma on mennyt sekaisin totaalisesti. Näitä ei tarvii mitenkään silti pelätä , aivan vaarattomia mennikäisiä ovat. Lapset voi kuitenkin ottaa syliin varmuuden vuoksi,jos on, ettei näille tule mitään pelkotiloja myöhemmin.
Heillä on usein harhaisia kuvitelmia että, Citikka on muka koulutettujen ja fiksujen ihmisten valinta kuten olemme tälläkin palstalla saaneet havaita.
Joulukin kohta, Citikka hemmot muuten sopivat hyvin Joulupukiksi, höpöttävät taukoamattomasti mitä sylki suuhun tuo. Tämä naurattaa lapsia kovasti.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjuui

      Olet aivan oikeassa. Nämä paranoidit sitikkakuskit eivät onneksi ole vaaraksi muille, mutta on ruman näköistä katsella kun citikkaperhe piknikillään syö liikenneympyrässä omia ulosteitaan. Vai oliko ne sammakonkoipia? Citikkaperheet pitäisi laittaa sodasta palaavien ISIS taistelijoiden kanssa samaan terapiaan.

    • hoitovastaava

      Sinulla on vaurioitunut aivotoiminta peruuttamattomasti Tojon moottorikyhäelmän päästämien katkujen ansiosta. Sen verran kehnoa yritystä tuo tekstiulosteesi on. Lisäksi kärsit keskivaikeasta kielitaidottomuudesta vaikkapa yhdyssanojen kanssa. Tosin kirjoittamasi aivopieru ylittää roimasti keskeverto tojopellen yritelmät. Jatka sitkeästi, kyllä se siitä taitosi kehittyy. Ehkä.

    • kuulberg

      Autoliitto on hanurista, yhtä tyhjän kanssa. Onko saatu mitään aikaseksi?

      • surkea tapaus

        Ei ole mitään saaanut aikaiseksi. Citikoitakin saavat viellä ihan vapaasti tänne tuoda. USA:n niiden tuominen lopahti heti kun muutaman malli romun sinne rahtasivat. Piti muutoksia tehdä siihen, näin viranomaiset määräs. Jäi tekemättä ja siihen tyssäs Citikan loru siellä. Tosin liekkö nuo kelvanneet edes Haarlemin huume hörhöillekkään.


    • pimp my car

      Siinähän olisi Harlemin pimpiltä katu-uskottavuus kadonnut lopullisesti jos se olisi pamahtanut kulmille cititikalla. Autolla jolle nauraa naurismaan aidatkin.

    • Kappalemäärissä

      Toyota on hinattavampi auto kuin sitikka.

      • kaikkee sitä

        Siinäpä varsinainen "ainstain". Käy alkajaisiksi tutustumassa Trafin myyntimääriin ja kysy sitten itseäs viisammilta miten niitä tulkitaan.


    • raisa reikänaama

      Tarkoitatko USA.n Trafin myyntimääriä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      106
      1874
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      7
      1461
    3. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1447
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1429
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      148
      1372
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      95
      1290
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1287
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1219
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1097
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1088
    Aihe