Toivottavasti maistuu Kontiolahden ymp.ltk:lle

härskiä hommaa

Joulukokous Kimmelissä tänään 12.12. Koululaisilta kyllä vietiin jouluruuat mutta lautakunta sen kun porskuttaa. Puumalaisenkaan ei kannata mennä ylensyöneenä jäälle ajelemaan esim. kaivinkoneella, ei se jää kestä kinkkuja sun muita. Sitten vieläilkeää puhua oikeudenmukaisuudesta valtuustossa...

13

313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puuro riittää pennui

      Onhan se 4,- euroa iso raha oppilaan jouluruuasta, varsinkin kun 20 lapsen jouluruokarahalla saa OMAN vatsan täyteen.... Toivon rankkaa rukamyrkytystä noille ahmateille !

      • faktat faktoina

        Jokainen saa syödä missä haluaa ja mitä haluaa kun omilla rahoillaan syö. Ja niin tekevät ymppäläisetkin ko. kokouksessa, omakustanneruokailu. Ei kannata huuhailla ja hörhöillä jos ei ole faktatietoa asioista.


    • Skidin vanhempi

      Joo varmaan syövät omillaan ja kolehdin keräsivät kokoustilan vuokraankin.
      Kyllä siellä on sikailtu ihan kunnan piikkiin, no eihän ne pikkulapset tarvii mitään jouluruokia, lihovat vaan kun saavat syödäkseen.

    • nam nam

      Omillaan tietysti, kunnan rahathan tuntuvat omilta joistakin. Aika tavalla ajattelematonta touhua, toivotaan että muistetaan seuraavissa vaaleissa. Miten vikaan ns. valta sokaista,

    • ­­­­

      eikö Kontiolahdessa ole kokoustiloja?

      Vai onko kaikki somalien saastuttamia?

    • On se niin törkeetä!

      Vapaa-aikalautakunta söi ah-stadionilla kunnan piikkiin 9.12 ja tekninenlautakunta syö Eero Pölösen johdolla tänään Hilun paikassa. Sinne vaan koululaiset ikkunan taakse kuolaamaan!

      Kuka tietää milloin kunnanvaltuusto jouluruokailee, että voisi viedä lapset samaan tilaisuuteen syömään?

      • matti olavi

        Katsoin ikkunasta ja tekninen lautakunta söi riisipuuron, niinku koululaisetkin. Piti ihan piätä kauten männä kahtommaan jotta mitä tuas horissoovat. Ja turhhoo mänin. Ei näkynä kinkkuu ei kakkuu. Ihan vuan puuro ja vesikannu. Ympäristölautakunnan jäsenet maksoivat oman ruokasa. Ei kai puuron syönti syntiä ole? Tai syöminen Kimmelissä omakustanteisesti? Onko Se joku kunnanvaltuutettu joka tiällä morkkovvaa muita ku tunttuu tietävän toisten asiat nii hyvin. Kirjottele välillä omasta elämästäs. Tie vaekka elämänkerta kanan kasvatuksesta. Tai keksi parempi aihe.


      • ijoijoijoijoi
        matti olavi kirjoitti:

        Katsoin ikkunasta ja tekninen lautakunta söi riisipuuron, niinku koululaisetkin. Piti ihan piätä kauten männä kahtommaan jotta mitä tuas horissoovat. Ja turhhoo mänin. Ei näkynä kinkkuu ei kakkuu. Ihan vuan puuro ja vesikannu. Ympäristölautakunnan jäsenet maksoivat oman ruokasa. Ei kai puuron syönti syntiä ole? Tai syöminen Kimmelissä omakustanteisesti? Onko Se joku kunnanvaltuutettu joka tiällä morkkovvaa muita ku tunttuu tietävän toisten asiat nii hyvin. Kirjottele välillä omasta elämästäs. Tie vaekka elämänkerta kanan kasvatuksesta. Tai keksi parempi aihe.

        Taisit istua siellä oöydässä? Odottakaahan kun alkaa MM- kisat, kunnalla on pöydät märkänä herraseurueille!


    • Kyllästynyt maksaja

      Kaikki poliitikot ja virkamiehet on sen verran sosialisteja ja aatteellisia, että omista saavutetuista eduista ei luovuta.

      Näin se vaan menee, ovat siellä ensisijaisesti omaa etuaan ajamassa, toiseksi oman puolueen etua ajamassa ja lopuksi kaikkien puolueiden kollektiivista etua ajamassa.

      Ei taida kukaan enää olla ajamassa kuntalaisten etua kun eihän me veromaksajat ja äänestäjät osata enää edes äänestää oikein.

    • matin älälle käy

      Taitaa matti olavi olla molemmissa ltk:ssa kun noin hyvin tietää kuka mitäkin syö ja kenen laskuun :) Toisaalata tuon murteen "viäntäminen" on aikalaillla tyhmän oloista, sotketaan savot sun muut, oisit vielä hoon työntänyt johonkin väliin.

    • Menoon kyllästynyt

      Jotenkin noissa Kontiolahden kunnan päätöksissä ja teoissa huokuu naapurimaa Venäjän nykyinen toiminta. Venäjälläkin lennellään tunnistimet pimeinä pitkin Itä-merta ihan vaan näyytääkseen omaa mahtiaan naapureille. Sama huokuu Kontiolahden päättäjistä, otetaan lapsilta jouluateriat pois ja mennään itse sikailemaan kunnan piikkiin kaupungin ravintoloihin, kyllä varmaan alkaa kuntalaisia kyrsiä. Mutta onko kunnan päättäjillä sitten samat aseet kuin Putinilla Venäjällä. Saattaa Kontilahden diktatuuri päättyä seuraavissa vaaleissa ihan lopullisesti, kun sitä "ydinasepelotetta" ei löydykkään kaapista, jolla pitää kuntalaiset nöyrin. jatkossakin.

    • söi söi

      Ihan samahan se on maksoiko kuku tahansa Kimmelin ltk:n käynnin. Se vaan näyttää niin ylimieliseltä toiminnalta, säännöt eivät meitä koske periaatteella..

    • Jarmo Vilponen

      Toiset söi ja toiset sitten ei syönyt?

      Kun pääsisi tuonne mandaattimieheksi niin kuulisivat (saisivat lukea) ihmiset täällä ja muutamilla muilla 'tuuteilla' totuudet!
      Kontiolahdella saattaisi joku muukin herätä huomioimaan mitkä on kunnan perustehtäviä ja jotkut asiat sais jäädä "TAHDONVOIMAN VARAAN"!

      Nythän on aika hyvä ohjekokonaisuus nimellä "KASTE-ohjelma", jossa määrätään toteuttamaan kaikissa kunnissa hyvinvointipalveluja mahdollisimman tasavertaisesti ja lapsille on nimetty ihan oma "Lasten Kaste" ja kyse ei siis ole kirkon puitteissa nimen antamisesta.

      On taas tullut aika sanoa "KYLLÄ KANSA TIETÄÄ"!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe