Mitä joululahjaksi Toyota-miehelle?

Tojomuori

Joulun uhkaavasti lähestyessä alkaa olla jo aika harkita lahjojen hankkimista. Villasukat, konvehtirasia ja uusin Lehväslaiho tai joku muua suosikki ovat vakiosettia, mutta ovatko nämä liian tavanomaisia lahjoja Toyota-miehelle, joka arvostaa ennenkaikkea huippualaatua, mikä näkyy muun muassa autovalinnassakin . Olisiko palstalaisille hyviä vinkkejä?

25

960

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nipponkamapertti

      Lehväslaiho ja villasukat ainakin ovat todella hyvät valinnat. Korrekin vahaa ja kunnon säämiskäliinat voisi kanssa olla tarpeen.

      • pullakaffeitten lisä

        Tynnyrillinen järvivettä ja ruosteenestokäsittely, niin Toyotamies pääsee nirvanaan.


    • Aidolle tojomiehelle

      Talvi lippalakki korvaläpillä, vyölaukku, lahjakortti ruostesuojaukseen, lahjakortti tojo huoltoon (tämä tuleekin nopeasti käytettyä, kun tojossa huoltoa pukkaa yhtenään), puukuula istuin, pensselisarja kesän ruostesuojan paikkauksiin, lahjakortti katsastushuoltoon.... Onhan näitä ja varmasti jokainen aito tojomies arvostaa.

    • Joul u

      Ilmaisia takaisinkutsu-kortteja.

    • tojotero

      Wunderbaum on oiva lahja jokaiselle tojomiehelle. Peittyy ilmastoinnin hönkimä homeen haju oivallisesti. Nuoremmille tojokuskeille lisäksi karvanopat, jotka kivasti kertovat Toyota uskomattomasta kiihtyvyydestä riippuessaan sisäpeilin varressa.

    • kalevi turku

      Näin korkeammantason lahjana suosittelen viikonmatkaa tojoterolandiaan siihen talvivaaran viereen, siellä aivan loistavat mahdollisuudet vesihiihtoon, sukeltamiseen ja kaikkiin kylpyläpalveluihin. Se on erittäin suosittu se kupliva ulkoallas.

    • lahjaton petteri

      Suunnitteluasteelle jäävät petterin joululahjat niin kuin
      ruotsalaisella joulupukillakin. Kun on täysin lahjaton niin mistäs
      antaa?

    • tikusta asiaa

      Pehmeitä paketteja?

      http://www.riemurasia.net/kuva/Toyota-lifestyle/35260

      Tai löytyisikö vielä jostain niitä toyota -brändättyjä tulitikkuja, jota kelpaa työnnellä kojelaudan rakoihin nitinän vähentämiseksi? Ne on paljon laadukkaampia kuin tavalliset tulitikut!

      • tojota-look on ok

        katoin linkin.. just ton näkösiä näkee kesälla robbarin parkkiksella patsastelemassa.
        (asun siinä lähellä)


    • auton jos sais

      Toyota sanomat kotiin kuljetettuna ja joka toinen vuosi uutteen vaihtavalle joulukortti, siinä riittää hunajaa Corollavaarille.

    • tossut

      Reinot!

    • köfffff

      dilldo on teron joululahja. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    • windwind1

      Kyllä se uusi ja Kiiltävä kivan kahiseva monikuviollinen Tuulipuku on aina paikallaan ja tervetullut lahja Tojomiehella tai naiselle.

    • tonttu tomera 8

      Tero tarvii huopikkaat, hanskat, pipon ja lämpökerraston, niin on mukavampi hinuria odotella.

      • hoonausta vailla

        Eikäs nämä terot ole hinureita melkein jokainen? Ainakin homovalot näissä kässyköissä tuikkii jatkuvasti?


    • ex toyota man

      hinausköysi,karvalakki ja aurinkolasit (ettei kukaan tunnista)

    • rattiVäiski

      Uusi tuulipuku on aina hyvin arvostettu lahja ja jos siihen saa lisättyä vanhakantaisen uusretron oranssin Hankkija-lippiksen niin a vot !
      Jos puhutaan jalkineista, niin Toyota mieshän arvostaa bulkkilenkkareita à 20 ekeä versus tuontisaappaat hintaluokassa 15 - 25 euroa.
      Laatukamaa, ehdottomasti !

    • Corolla pappa

      Itse ainakin vannoutuneena Toyota miehenä arvostan esi merkiksi Toyota lippistä, Toyota takkia ja paitaa, Ferrex pohjamaalia, ruosteen esto massaa purkki, vyö laukku, karva hattu, raappa housut, pilkki haalarit, työ kalu pakki, Korrek vaha, Korrek auto shamppoo, pesu sankko, pesu sieni, Kansa taisteli vanhat vuosi kerrat antik variaatista, Reijo Taipale cd, Kari Tapio cd, Marita Taavitsainen cd.

    • joulurauha

      Joulurauha on paras lahja Toyotan omistajalle. Oikeastaan se on
      itse hankittu joululahja kun Toyotan ostamalla on jo saanaut
      mielenrauhan. Ei joudu miettimään,kuinka kallis joululahja pitää
      antaa pärnäselle jakopään tai vaihdelaatikon kilahtaessa.

      • Corolla pappa

        Sakemanni ja fransmanni rotteloita ostamalla sekoaa ihan varmatte joulun aikana. Millon rusahtaa vokkelosta jakopää at siih koneesta millon taas gds loota prakailee. Toyotalla ei koskaan ole moisia joten mielen rauha on taattu. On aika mukava joulu aattona joulu sapuskan jälkeen löhötä sohvalla napsien konvehteja muori vieressä televisiota seuraten kun Toyota on pilttuussa eli tallissa ja tietää että se lähtee tulille aina. Sain muuten nyt tänä jouluna taas 10 kilon kinkun luotto myyjältä asiakas lahjana. Mikäs on popsiessa. Lisukkeeksi vielä lanttu loorat, riisi puurot, sallatti eli rosolli, tummaa saaristolais leipää, joulu haukea ja pipar kaakkua niin kyllä napa rutisee.


      • teetä
        Corolla pappa kirjoitti:

        Sakemanni ja fransmanni rotteloita ostamalla sekoaa ihan varmatte joulun aikana. Millon rusahtaa vokkelosta jakopää at siih koneesta millon taas gds loota prakailee. Toyotalla ei koskaan ole moisia joten mielen rauha on taattu. On aika mukava joulu aattona joulu sapuskan jälkeen löhötä sohvalla napsien konvehteja muori vieressä televisiota seuraten kun Toyota on pilttuussa eli tallissa ja tietää että se lähtee tulille aina. Sain muuten nyt tänä jouluna taas 10 kilon kinkun luotto myyjältä asiakas lahjana. Mikäs on popsiessa. Lisukkeeksi vielä lanttu loorat, riisi puurot, sallatti eli rosolli, tummaa saaristolais leipää, joulu haukea ja pipar kaakkua niin kyllä napa rutisee.

        Se tainnu pappa ottaa tota lögipuolta aamusta asti, kun niin tuo kirjoitus alkaa olemaan vaikeaa?


    • severi h

      Pullotettua järvivettä tojologolla me myyty jo ihan helvetisti. Ei meinaa itella keretä toimittaa, niin paljon terot on tilannu . Nyt jos talvi tulee järjestetään teroille pilkkikisat, ni ei tarvii ite niitä pullotusreikiäkään porailla. Kyllä kun näitten kanssa touhuaa, niin täytyy sanoa, että kyllä on helppoa toitsi kauppiaalla, nää ostaa mitä vaa millä hintaa vaa.

    • dokumentisti

      Vuodelta 1997 toipan esittelyvideo tulevaisuuden avensiksesta, johon saa lisävarusteena myös ilmastoinnin hintaan 10000 mk. Myöskin avansiksessa on osa keskuslukitus toimii, milloin sattuu, mutta aivan uusinta uutta mikä oli jo edellisen sukupolven carinassa 1.8 litrainen moottori, joka hieman 1.6 litraista laiskempi. Jos ei teron joulunpyhät mee tätä kelatessa ees taas, niin että nauha venyy, niin sit ei mitää.

    • Tojomuori

      Kyllä onkin tullut hyviä lahjaideoita, näistähän saisi vaikka vähän jalostamalla pienen artikkelin ToyotaPlus-lehteen. On kyllä suorastaan valinnan vaikeus edessä, mutta tuo järvivesi on ainakin ihan must. Pitiköhän sen olla vielä Suomen ympäristökeskuksen tutkimaa?

    • outside now

      Siihenkö laittaisit artikkelin toyota kaivokselan henkilökuntalahjan viereen, ois siinä lehdessä lukemista kerrakseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1023
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe