69 % ei enää luota valtamediaan

Tutkiva journalisti

Peräti 69 % suomalaista eivät enää luota ns. valtamediaan. Tämä käy ilmi T-Median toteuttamasta tutkimuksesta, johon vastasi yli 3000 suomalaista.

Mistä tämä oikein sitten kertoo ?

Iltasanomat, Iltalehti, Helsingin Sanomat ja YLE syöttävät yhä kiihtyvämmällä vauhdilla venäjäviha propagandaa. Median tarkoituksena oli alunperin kertoa totuus, mutta mediasta on tullut valehtelijoiden alttari. Aivan samalla tavalla kuin, lääkärit tuhoavat terveyden, lakimiehet tuhoavat oikeudenmukaisuuden, psykiatrit tuhoavat mielen, tiedemiehet tuhoavat totuuden, niin valtamedia tuhoaa informaation, uskonnot tuhoavat henkisyyden ja hallitukset tuhoavat vapauden."

–Michael Ellner


Valtamediasta on tullut nykyajan uskonto, jonka kyseenalaistaminen on julkisesti kiellettyä tämän Suomen valtiollisen plutokratian aikana. Mutta jos kyseenalaistat sen ääneen, niin sinut leimataan helposti hulluksi.

Tiedotusvälineet ovat siirtyneet valehteleviksi uutistoimistoiksi, jotka syöttävät massoille pelkästään Yhdysvalloissa käsikirjoitettuja uutisvalheita, joita myös tänne kaupataan päivittäin ja kaikki vain siksi, että saataisiin pidettyä nämä ihmismassat unessa. Pidettyä heidän tietoisuutensa matalavärähteisellä tasolla, jotteivat he alkaisi ajattelemaan omilla aivoillaan. Eliitti toivookin, että ihmiset pysyisivät edelleen televisioidensa äärellä ja nukkuisivat edelleen tätä kollektiivista unta.

Jos yli 69 % Suomalaisista on menettänyt jo luottamuksensa valtamediaan, niin tämä lakkauttaa vielä kokonaan tämän perinteisen valtamedian Suomessa ja tilalle tulee jokin aivan uusi korvaava media. Sosiaalinen media facebookissa on jo hyvä esimerkki siitä, että kuinka täällä ei vallitse samanlainen sensuuri, kuin mitä perinteisessä valtiollisen propagandan medioissa, kuten YLE:ssä.

Iltapäivälehdet ovat muuttuneet roskalehdiksi, joiden asiasisältö on melkein täysin nolla. Tämän takia näistä paperipinoista ei pitäisi kenenkään maksaa senttiäkään ja oli sitten digitaalisessa muodossa, niin valheista ei tule kenenkään maksaa penniäkään. Tämän takia varsinkin paperi media-alalla menee nykyään huonommin kuin koskaan, koska Suomen kansa ei enää osta näitä eliitin valheita.


Lähde: http://www.t-media.fi/kansanarvot2013/

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/12/69-suomalaista-eivat-luota-enaa.html

11

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onneksi Putin

      Vai että 69 Suomalaista ei enää luota?

      Teemu, koska avataan NESARA salkku?

    • Veteranfan

      Valtamedialla pyritään muokkaamaan katsojien yleistä mielipidettä maailman tilanteesta.
      Uutisoinnilla pyritään jopa pelottelemaan ihmisiä,esim Venäjän uhka maailman rauhalle kuulostaa järjestelmälliseltä NATOpropagandalta.

      Turhanpäiväinen uutisointi kuuluu myös järjestelmälliseen ihmisten manipulointiin,aivan kuin pyrittäisiin tylsistyttämään ja hillitsemään ihmisten ajatusmaailmaa.

    • NäinMeillä

      Jos vaivautuu lukemaan tuo tutkimksen kuvauksen, huomaa että ei suinkaan kysytty luottamusta VALTAmediaan vaan vain mediaan.
      Ei ole todellakaan ihme että ihmiset eivät luota kaikkeen siihen mitä medioissa heille tänä netin aikakutena syötetään. Valtamedia sen sijaan kyllä tarjoaa edes jotenkuten objektiivisen näkemyksen moniin asioihin.

      • ei arvio

        USA on ylivoimaisesti maailmanrauhan suurin uhka.
        Ja sen liittolaiset seuraavaksi suurin.
        Näytöt riittävät!


    • 31%

      mää ainaki uskon...

      • sama krjttjk?

        niin mäkin, kaiken mitä teme sanoo


    • pipero

      Kyllähän me hörhöt tarvitsemme ehdottomasti valtamedian valehdeltuja, vääristeltyjä ja muunneltuja uutisia tapahtumista.

      Niista saa sitten aivan mainioita pohjia erilaisille salaliittoteoriolle.

      Minä olin nuorempana kai tyhmä koska en epäillyt oikeastaan yhtään mitään mitä tuutista tuli. Nyt epäilen aivan kaikkea 100 %:sesti.

      • NäinMeillä

        "Minä olin nuorempana kai tyhmä koska en epäillyt oikeastaan yhtään mitään mitä tuutista tuli. Nyt epäilen aivan kaikkea 100 %:sesti."

        Eli olet edelleen yhtä tyhmä? Kaiken täysi epäily on aivan yhtä typerää kuin kaiken uskomine. Meillä on hyvin erilaisia tietolähteitä jotka ovat erilaisia niin tavoitteissaan, uutisointikriteereissään kuin luottetavuudessaankin. Fiksu median kuluttaja arvioi jokaisen lähteen ja uutisen erikseen ja päättelee sen luotettavuuden tason.


      • pipero
        NäinMeillä kirjoitti:

        "Minä olin nuorempana kai tyhmä koska en epäillyt oikeastaan yhtään mitään mitä tuutista tuli. Nyt epäilen aivan kaikkea 100 %:sesti."

        Eli olet edelleen yhtä tyhmä? Kaiken täysi epäily on aivan yhtä typerää kuin kaiken uskomine. Meillä on hyvin erilaisia tietolähteitä jotka ovat erilaisia niin tavoitteissaan, uutisointikriteereissään kuin luottetavuudessaankin. Fiksu median kuluttaja arvioi jokaisen lähteen ja uutisen erikseen ja päättelee sen luotettavuuden tason.

        Saivartelija.


    • körmy

      Valtamediat myöskin yle ei enää kykene tarkastelemaan tietoa neutraalisesti. Päättävän politiikan helliminen näkyy läpi kuten kokoomuksen neutraali käsittely.

    • vtu mtä pskaa

      Mitä? Eikö Kim Kardashianin hanuri olekaan aito?
      Usko mediaan romahti 69%

      Putin tunnusti olevansa rakastunut :D ... loput 31%

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5088
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3337
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1010
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe