kaduttaa

bodari97

Meni eilen ruokailut ihan vituiksi. Söin suunnitelman mukaan 2 ateriaa ja sen jälkeen pelkkää sipsiä ja limua :(
Haittaako lihasten kasvua%

11

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nain tyttösiä (homo)

      No ei todellakaan haittaa vaan edistää, sait lisäenergiaa ja energia ei koskaan hidasta lihastenkasvua, läskiä voi tulla, mutta ei missään nimessä hidasta kasvua.

    • lenkki

      Nyt vaan tarkasti kaikki salin penkkien kulmien asteet vihkoon ylös ja muuta neroilua niin saumaa on vielä.

    • Duplex blhfhb

      Kyllä nyt kaikki on ihan vitullaan. Tuskin sun keho palautuu tosta tilasta edes viikossa.
      Jotain saumaa voi olla, jos nyt teet salilla vinopenkkiä 37,3 asteen kulmassa, sit teet kyykkyä 13 sarjaa restpausella, espanjalaisprässiä, kajakkisoutua 5 sarjaa huippusupistuksella. Treenin jälkeen lyöt kerran nyrkkeilysäkkiä tuima ilme kasvoillasi ja päästät sellaisen palleamurahduksen samalla. Sen jälkeen menet tekemään aerobisen treenin, juoksumatolla KÄVELET 20 minuuttia. Tärkeää on, että kerrot tämän jollekin toiselle salilla olijalle "vielä olis jäljellä aerobinen treeni". Aerobisen treenin aikane juot palautusjuoman, jonka olet itse rakentanut. 5,76 grammaa kreatiinia, 73,6% maltoa, muista MAISSIpohjaista, ei peruna! Loput proteiinia, tietenkin irlantilaisen lehmän maidosta valmistettua isolaattia, mutta tämän varmaan tiesitkin.
      Uskoisin, että sipsien ja limun aiheuttama katabolia muutetaan noilla ohjeilla anaboliaksi.
      Tietenkin myös 175 euron tilaus vetämään johonkin lisäravinnepuljuun.

      • treenari1488

        Vinopernkki tehdään 38,6 asteen kulmassa. Vaikka itse treenaisit kuin ääliö niin ei sentään tarvitse olla peelo ja sekoittaa aloittelijoiden treenejä kirjoittamalla typeryyksiä ja trollauksia nettiin.


      • Duplex blhfhb
        treenari1488 kirjoitti:

        Vinopernkki tehdään 38,6 asteen kulmassa. Vaikka itse treenaisit kuin ääliö niin ei sentään tarvitse olla peelo ja sekoittaa aloittelijoiden treenejä kirjoittamalla typeryyksiä ja trollauksia nettiin.

        No niin se on silloin vahvempi kulma. Mut kun halutaan aktivoida enemmän ylärintaa, nimenomaan syvältä niin se tehdään 37,3 asteen kulmassa. Ja siinä just painetaan selkä kiinni nojaan ettei käsi mee sinne nojan ja selän väliin, et se nimenomaan ottaa ylärintaan ja muovaa lihaksen ulkosyrjää pyöreämmäksi. Et mäkin tajusin sen vasta pari kuukautta sit ku jätin maitotuotteet pois ja kerran avokadoo syödessä tuli sellanen mindblowing elämys, et tää uudisti koko mun rintatreenin.


      • ylioppilas
        treenari1488 kirjoitti:

        Vinopernkki tehdään 38,6 asteen kulmassa. Vaikka itse treenaisit kuin ääliö niin ei sentään tarvitse olla peelo ja sekoittaa aloittelijoiden treenejä kirjoittamalla typeryyksiä ja trollauksia nettiin.

        > Vinopernkki tehdään 38,6 asteen kulmassa.

        Kannattaa kokeilla myös 0,674 radiaanin kulmaa, koska lihakset tottuvat nopeasti asteisiin, ja yksikön vaihto toimii kasvuärsykkeenä. Sitten kun lihakset tottuvat 0,674 radiaanin kulmaan, niin voi kokeilla vaihtaa komplementtikulmaan, tämä tarjoaa taas uutta ärsykevaihtelua.


    • oldskuuul

      Itse olen kokeillut kulmaa 33,786 ja osia ja jotenkin tuntuu, että tuntuma on löytynyt ja kaikki on kivaa. kirjoitan vihkoon myös jokaikisen liikkeen salilla ollessani, joten treenini kestää kolmisen tuntia joka päivä. Ainut haitta mikä on niin nämä vihkot ei enää mahdu himassa mihinkään, sillä aloitin treenit syksyllä 1985.

    • sikabulkki

      Ei haittaa, mutta näin joulun kunniaksi kannattaisi syödä suklaakonvehteja. Kaupoissa on nyt suklaakonvehtivalikoimat laajimmillaan.

      Mitä vinopenkkiin tulee niin se tehdään samassa kulmassa kuin sinun kehonlämpösi on treenien aikaan. Ja lämpöhän mitataan rectumista ennen ensimmäistä sarjaa ja joka sarjan välissä.

      • öijo

        > Mitä vinopenkkiin tulee niin se tehdään samassa kulmassa kuin sinun kehonlämpösi on treenien aikaan. Ja lämpöhän mitataan rectumista ennen ensimmäistä sarjaa ja joka sarjan välissä.

        Ja muista myös vaihdella lämpötilayksikköä välillä celsiuksesta kelviniksi ja fahrenheitiksi jotta lihaksesi eivät kerkeä tottumaan!


    • oldskuuuol

      Konvehtirasia on aina mukana, varsinkin näin joulunaikaan. Välillä jään polkemaan kuntopyörää hetkeksi, että saan rasian loppuun ja sitten kirjoitan treenivihkoon tikkukirjaimilla, että kuntopyörää 5min 34sek ja sadasosia 600g rasia suklaata.

    • olddss

      Kokeilin tänää vinopenkkiä ja kulma oli 44 alaspäin..paha olo tuli ja olkapää sijoiltaa, mutta kirjoitin kolme aanelosta tekstiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe