Miksi pitää ajatella?!

SoSad

Mun täytyy nyt kirjoittaa tuntojani tänne. Erottiin mieheni kanssa, hänen aloitteestaan. Mä olisin halunnut jatkaa, mutta mies ilmoitti, että hän välitää musta paljon, mutta ei tiedä tulisiko koskaan rakastamaan. Noi sanat on kauheimmat mitä kukaan ikinä haluaisi kuulla. Matto vedettiin jalkojen alta... mikä mussa on vikana? Ei kuulemma mikään, vaan hänessä... asioissa yleensä.

Mun sydämeen sattuu. Itken verta. Voin pahoin. Vatsa on kipeä. Eikä itkun lomassa työnteosta tule mitään. Tiedän aiemmasta kokemuksesta, että näistä aina selviää, mutta tää tuntuu niin helvetin pahalta! Miksi mun pitää ajatella kaikkia ihania muistoja ja hassuja juttuja... Miksi en vaan voi vaihtaa ajatuksia ihan muualle?! Tämä on niin karseen vaikeaa. Henkisesti ja fyysisesti.... :-(

6

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemusta on

      Hae apua ammattilaiselta. Elät täällä kuitenkin vain itseäsi varten. Itse tämän älysin joskus ja se helpottaa kun voi ulkopuoliselle tilittää avoimesti kaikkea. Saa vähän ajateltavaa kun ne laittaa sut funtsii hommia.

    • annabell*

      Pelkäänpä olevani pian kohtalotoverisi. Mies harkitsee nyt haluaako jatkaa yhdessä vai erillään. Ollut vaikeita kuukausia nyt molemmilla ja riitoja jonkunverran. Hänen mielestään palaamme aina samaan takaisin ja riidellään ja riidellään. Olen purkanut stressiäni häneen väärin ja tästä ollaankin puhuttu. Tänään mies sanoi, ettei tiedä osaisiko lähteä vaikka haluaisikin. Tuntui aivan äärettömän pahalta. Miksi sitten jäädä jos toisesta ei välitä, jos se on vain tottumusta.
      Näen jo painajaisia siitä, miten selitän eroa lapselle ja itkeskelen todella usein..jouluaatosta tulee kamala. Suku on tulossa syömään eikä mies tiedä haluaako olla edes kotona..
      En tiedä kuinka selviäisin ilman häntä. Näen meillä vaikean vaiheen, jonka yli voi päästä. Tsemppiä päiviisi! Ehkä aika auttaa..toivon niin!

    • Räsynukkeja ootte

      Maailman suurin valhe:"Ei sinussa mitään vikaa ole, se on mussa." tai "Mun pitää vaan mennä."

      Täyttä pas-kaa!

    • Epäkelpo

      Hei!
      Samassa tilanteessa ollaan, mies sanoi, ettei rakasta enää mutta välittää tietysti paljon. Ja haluaa eron. Mä olen nyt ensimmäistä kertaa yksin joulun, kun hän otti meidän lapsen joulun viettoon sukulaisilleen ja tuntuu tosi kamalalta. Itsekin olen miettinyt, että mitä niin kamalaa minussa on vialla, että aina pitää vaan jättää. Tunteet menee yhtä vuoristorataa tällä hetkellä, enkä usko että tästä enää pystyn toipumaan samaksi ihmiseksi kuin olen joskus ollut. En enää usko rakkauteen enkä varsinkaan miesten sitoutumiseen, ne jättää laivan heti ensi myrskystä eikä paljon taakseen katsele. Olen katkera, hämmentynyt ja vihainen. Ei tästä varmaaan sulle paljon apua ollut, mutta tiedätpä ainakin että et ole ainoa.

    • Tiukunen-

      Hyvät naiset, puhukaa miestenne kanssa!! Vaatikaa niitä kertomaan, mistä kiikastaa! Älkää jääkö yksin miettimään, miksi se halusi jättää minut... Kyllä niillä miehillä jotkut perustelut varmasti on. Se auttaa teitäkin pääsemään tilanteesta yli. Eron jälkeenkin voi kysyä toiselta, että miksi suhteemme päättyi.

      Miksi ihmiset ajattelevat automaattisesti, että minussa on jotain vikaa, jos suhde ei vain toimi, jos persoonallisuudet eivät vain sovi yhteen?

      • SoSad

        Moikka ja kiitos viesteistänne.

        Kyllä olen puhunut miehen kanssa... Hän ei osaa sanoa mulle mitään muuta kuin, että "en tiedä miten muuten keskustelisin kuin sanomalla miltä tuntuu"... Eli ettei rakasta eikä tule rakastamaan. Ei osaa sanoa mistä johtuu, tuntuu vaan.

        Kyllä sitä jotenkin automaattisesti miettii mikä itsessä on vialla, kun itse on rakastanut ja nähnyt tulevaisuuden toisen kanssa. Mutta toinen yhtäkkiä ilmoittaa ettei halua olla sun kanssa. Meillä ei edes ole ollut mitään vaikeaa aikaa ennen tätä tai mitään riitoja. Ainut mistä on keskusteltu niin on perheen perustamisaikeet. Siitä ollaan oltu eri mieltä ja ajateltiin pohtia asioita hetki erillään. Lopputuloksena; mä mietin lapsijuttua, mies sitä rakastaako. Ei rakasta... Ja se tuli pommina taivaalta.

        Tsemppiä kaikille kohtalotovereille. Aika auttaa, uskotaan siihen!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe