Mainostajat miksi ette voi yksinkertaista asiaa

kevätkääryleitä

Kun mainostatte kuinka täytyy muistaa "irmatätiä " nyt esim. Varmaankin kaikilla ihmisillä on samanlaisia kokemuksia kuin itselläni että on pitänyt rehelisesti todeta että ei ole monellekaan mitenkään mielenkiinotoinen ihminen Käytöshän sen kertoo kuin pelkkä joulukortti Ei tässä tarvitse edes olla suvun "musta lammas " tai jotenkin hävettävä ihminen jota ei kehtaa kutsua samaan pöytään vaan ihmisillä on oikeus valita ne joita muistaa kuin pitää vuorovaikutusta yllä Ketään ei voi pakottaa rakastamaan kuin teeskentelemään edes jouluna.

kerron ihan oman kokemuksen joka on tosi kun tarpeeksi monta vuotta ollut se joka soittaa ja pitää yhtettä "tässä ei nyt ole mitään mediaseksikästä kun miehet ei vastaa juttua " vaan tavalisista sukulais- ja kaverisuhteista Minä huomasin että olen monissakin tuttavuus-suhteissa se joka aina muistaa, soittaa, kuin kutsuu syömään ja mitä nyt ikinä tukea ovat tarvinneet niin mahdolisuuksien mukaan jne. Tarpeeksi monta vuotta on saanut kuulla kuinka "joku on ajatellut , kiva kun soitit jne Mutta eivät itse välitä pitää vastavuoroisuutta niin Mitä siinä muuta voi ajatella että en ole tarpeeksi kriteritä täyttävä kuin muutenkaan sellainen ihminen kenen kanssa voisi pitää normaalia vuorovaikutusta yllä.


Siispä Tuon kaltaiset eivät kuitenkaan määrittele käytöksellään minun ihmisarvoani vaikka helposti siihen ansaan voisi langeta ja alkaa säälimään itseään Eipä minä poitin nimet kännykästä ja nyt siellä on paljon

älä vastaa
älä vastaa
älä vastaa älä vastaa älä vastaa älä vastaa jne.

joten siinä voi ajatella jokainen tahollaan kellä samanlaisia kokemuksia on ja onhan niitä mutta toiset pitävät hävettävänä kertoa julkisesti. Miksi onko vielä suomessa niin sivistymätöntä porukkaa että antaa toisten määritellä oman itsearvonsa sekä jopa jotkut suuttuvatb tai katkeroituvat kun eivät kelpaa jne..

Eläessään ihminen huomaa monta kertaa ketä on ollutkin turhia tuttavia ja pääasiahan on miten itse on käyttäytynyt Ihmiset vaan on itsekeskeisyydessään kuin itsekkyydessään mitä ovat Kiitos ei joulukortteja tähän osoitteeseen En suutu noin vähäpätöisestä jos :) ei edes joulukorttia laittanut :)

Hauskaa joulun alusaikaa yst, ter, "irmatäti "

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvää yötä

      Kävin vain kevätkääryleet uunista ottamassa pois joten "irmatäti " jatkaa noihin oudosti käyttätyvien suhteen. Nythän on niin että jos olisin homo tai lespo niin siitähän tyhmemmät saisi pelkän aloituksen perusteella mielikuvissaan vaikka mitä mediaseksikätä. Entäs kun en ole juoppo kuin narkkarikaan enkä kriminaali En häiritse ketään yöpuheluilla Enkä tuppa toisten koteihin jne jne. jne. Ihmiset vaan käyttätyvät kuten haluavat olivatpa sitten sukulaisia tai monen vuoden tuttavuuksia joilla ei ole mitään selitystä sille miksi he eivät kykene normaaliin vuorovaikutukseen juuri sen ja sen kanssa jolle ei välitetä soittaa kuin mitenkään itse vaivautua jne..

      Hyvin monilla on samanlaisia kokemuksia ja mikä itseäni ihmetyttää että pitävät syyttä suotta itseään syylisenä ja alkavat matelemaan että heidät hyväksyisivät Miksi. maailma on ihmisiä täynnä ja itselleni on riittänyt sosiaalisuutta kuin avartua muutenkin olenpa saanut uusia tuttavuuksia , Ystävyytthän ja rakautta en ole hakenutkaan vaukka tästä voisi ilkeämielin hyvinkin luulla TIedän itse olevani rakkauden ja ystävyyden arvoinen jotta niitä tarvitsisi hakea edes tältä palstaltakaan.

      :) kuhan tässä pöllöilen nomutta "irmatäti " sanoo hejdå

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe