apuva

Kokematonmies

mitä uskaltaa sanoa tai tehdä ja mitä ei?

Elikkäs olen deittaillut netin kautta yhtä transnaista ja tapasimme nykissä yhdessä yökerhossa ja skypetämme päivittäin.

tiesin heti alussa että hänellä on joko kurkku kipeä kun oli niin matala tai on syntynyt poikana kun reilu kuukauden kun olin töissä nykissä niin ääni ei muuttunut korkeammaksi mitenkään ja oli kesä aika.
joitain kiihteitä suudelmia vaihdoimme useampaan otteeseen mutta mitään makuuhuoneen puolella ei tapahtunut enkä saanut tehdä kuin koskea takapuoleen ja lantiolle, mutta rinnat ja lantion etuosa(?) oli ettei saa koskea.
ymmärräm.
no nyt olemme olleet reilu 3kk skype yhteyksissä ja hän paljasit minulle että trans.

no hän sitten oli pari viikkoa tämän "paljastuksen" jälkeen ettei hän puhunut mitään ja skypessä ei oltu ja facebookissa ei vastattu viestiin eikä näkynyt onlinessa ollenkaan.
lopulta sain hänet puhelimellani kiinni kun soitin ja kysyin että onko kaikki hyvin, ja pitkän mutinan ja hiljais olon jälkeen hän kysyi että mitä mieltä olen hänestä koska hän on luonnoton ja lukemattomia muita kysymyksiä jokka meni päänläpi aina nopeasti. no en vastannyt puoleenkan kysymyksistä vaan sanoin että hän on tosi kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisesti ja että mä pidän sen luonteesta.

no mutta nyt tuli sellanen pelko että mitä uskaltaa sanoa, ymmärrän että häntä jännittää koska olen kuulemma ensimmäinen jota tapailee ja pelottaa että mitä mieltä se toinen on että ei ole "orginal" tissit tai ei ole vaginaa. tai on hiustenpidennykset kokoajan eikä sen baari reissun aikana vaan.

mä välitän hänsestä ja hän on tosi ihana ihminen. mutta mua itteä jännittää kanssa tälläinen tilanne. en ole ennen deittaillut tai tavannut trans henkilöä ja en ole homoseksuaali tai en aikasemmin ollut homoseksuaali (?).

enkä tiedä mitä tehdä tai sanoa tälläisessä tilanteessa.

Olen yrittänyt kysyä että mikä hänätä loukkaa tai mitä hän haluaisi etten tee.
ja ainut asia on ollut etten runkkaisi hänen kaluaan.

lähden nykiin taas vuoden alkupuolella pariksi viikoksi kun on loma.
ja mua jännittää ihan hulluna jo nyt.

mä en haluaisi menettää häntä koska mun mielestä meillä oli hauskaa kun olin nykissä ja meidän jutut natsaa tosi kivasi yhteen.

hänen luonteensa on tosi ihana ja parasta hänessä on nänen hymy ja iloiset silmät.

26

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vimpsu

      Olihan oikein ihana viesti luettavana.

      "mä välitän hänsestä ja hän on tosi ihana ihminen."

      Tuon kun kerrot hänelle ja annat hänen nähdä myös teoissasi niin toimit aivan oikein. Hän on nainen joten hänen tapaileminen ei sinusta tee homoa.

      Keskustelemalla hänen kanssaan rajoista, kuten olet tehnytkin, viestit että välität hänestä ja haluat kunnioittaa häntä. Puhukaa ja tutustukaa niin asiat sujuvat kyllä.

      Mietit ettet tiedä mitä tehdä tai sanoa tilanteessa. "hänen luonteensa on tosi ihana ja parasta hänessä on nänen hymy ja iloiset silmät." Voi oikein hyvinhän sinä tiedät.

      • kokematonmies

        kyllä kyllä.

        olen sanonut hänelle että en etsi mitään hetken seksiseuraa tai säätöä. ja haluaisin edetä hitaasti koska omien kokemuksien mukaan hitaasti niin hyvä tulee.
        ja hän on samaa mieltä että haluaa edetä hitaasti. ja olen iloinen että hän kertoo omia mielipitetään ja tunteitaan kun jokin painaa mieltä ja hän kysyy minulta että mikä painaa mieltä , mulla tulee tos helposti tummatsilmän aluset kun tulee stressia tai jännitystä elämään.

        huh huh tuli tehi paljon rauhallisempi olo kun tänne sai vähän purkaa jännitystään.


    • helppivä

      Taitaa olla taas provo kyseessä...

      • kokematonmies

        voin järkytykseksi sanoa että tämä ei ole provo.


    • homotus uponnu

      "en ole homoseksuaali tai en aikasemmin ollut homoseksuaali (?)."

      Olet homo (tai bi), koska heteromiehet ei transuihin halua koskea pitkällä tikullakaan. Kaikkoavat vaan mahdollisimman kiiruusti jos tuollaista ilmenee. Ymmärrät varmaan että "naisesi" on oikeasti MIES??!!

      • suklaakonvehti

        Älä jauha paskaa, hän on nainen


    • turha jauhaa

      Onko trans"naisella" (eli miehellä) naisen vaiko miehen geenit? Nii-i.

      • Koulunpenkille

        Älä sinäkään jauha turhaan. Geenit ei vaikuta mitään onko mies vai nainen. Periaatteessa sisaruksilla on samat geenit siitä huolimatta ovatko nainen tai mies. Taidat vaan sekoittaa geenit ja kromosomit mutta kromosomitkaan eivät määrää lopullisesti onko ihminen mies vai nainen.


    • hahhahhahaaaa

      Täälläpä se alkeellisin peruskoulutason "sivistys" näemmä kukoistaa! Voi voi, joillekin ne tosiasiat on liian vaikeita että helpompi kieltää vaan :) juu, eihän toki "mitään" eroa onko XX vai XY!

      "Taidat vaan sekoittaa geenit ja kromosomit "

      Ja nää naurettavat saivartelut vielä perään... no kyllä vaan voidaan puhua miesten ja naisten geeneistä (tai genotyypistä) ja kromosomeista, jotka siis on sukupuolilla erilaiset. Etenkin se yks merkittävä kromosimipari.

      • Koulunpenkille

        Naurat itsellesi. Moka mikä moka kun puhuit geeneistä, tunnusta vaan. Genotyyppi on eri asia kuin geenit vaikka alkaakin samalla kirjaimella. Niin ja nuo tyrkyttämäsi XX ja XY ovat ihmisen sukupuolikromosomeja. Mutta todellakin, kromosomitkaan ei määritele vedenpitävästi ihmisen sukupuolta. Onneksi lääkärit ymmärtää asian ja sen vuoksi transsukupuolisislle annetaan tarvittavat hoidot.


    • kromosomi

      Joskus ennen -90 lukua ajateltiin, että kromosomit määräävät sukupuolen.

      Tervetuloa vuoteen 2014, nykyään tiedetään sukupuolen sijaisevan aivoissa.

    • ihanko totta

      "nykyään tiedetään sukupuolen sijaisevan aivoissa. "

      Missäs ja millon se näin olikaan muuttunu? (siis muualla kun tällä palstalla tai jossain setan julkasuissa ym. vähemmän puolueettomissa lähteissä ;))

      "Moka mikä moka kun puhuit geeneistä, tunnusta vaan."

      Mokasi on se että jaksat saivarrella tätä samaa jorinaas joka välissä.

      "Onneksi lääkärit ymmärtää asian ja sen vuoksi transsukupuolisislle annetaan tarvittavat hoidot."

      Ai senkö takia niitä leikataan? Vai oisko vaan niin että monet haluaa uskoo ettei se psyyken hoito auttas mitään..

      • nykymenoa

        Jos psyykeen hoito toimisi (on yritetty) sitä tehtäisiin, koska se olisi halvempaa ja jokaisesta niemennotkosta löytyy terapeutti. Hoidot laitettaisiin kuntien vastuulle. Koska psyykeen koplaaminen ei toimi kuin negatiiviseen suuntaan niin nykytavalla mennään. Lääketiede toteuttaa aina sitä hoitoa joka sillä hetkellä tiedetään parhaimmaksi. Joskus saattaa tulla toisenlaiset hoidot mutta nyt nykyinen käytäntö on paras. Tätä ei voi olla tajuamatta yksinkertaisempikaan ihminen. Transihmisten hoitamatta jättäminen olisi todella epäinhimillistä.


      • mitäs jos
        nykymenoa kirjoitti:

        Jos psyykeen hoito toimisi (on yritetty) sitä tehtäisiin, koska se olisi halvempaa ja jokaisesta niemennotkosta löytyy terapeutti. Hoidot laitettaisiin kuntien vastuulle. Koska psyykeen koplaaminen ei toimi kuin negatiiviseen suuntaan niin nykytavalla mennään. Lääketiede toteuttaa aina sitä hoitoa joka sillä hetkellä tiedetään parhaimmaksi. Joskus saattaa tulla toisenlaiset hoidot mutta nyt nykyinen käytäntö on paras. Tätä ei voi olla tajuamatta yksinkertaisempikaan ihminen. Transihmisten hoitamatta jättäminen olisi todella epäinhimillistä.

        joku haluis välttämättä olla apina tai vaikkapa neliraajahalvautunu invalidi, tai muuten saa hirveet henkiset ongelmat, niin aletaanko sitä sitten muuttaa sellaseks?


      • Tulihan se sieltä!
        mitäs jos kirjoitti:

        joku haluis välttämättä olla apina tai vaikkapa neliraajahalvautunu invalidi, tai muuten saa hirveet henkiset ongelmat, niin aletaanko sitä sitten muuttaa sellaseks?

        Tuollainen vertaus on tyypillista transfoobikolle. Samoja kommentteja saatiin kuulla kansanedustajiltakin vuonna 2002 lakia sorvattaessa.


    • foobikko joo

      Ei transuissa mitään pelättävää oo, kuinkas sitä homobaareissakaan vois sillon käydä. Mutta en alkais seurusteleen "miehen" kans joka ois tosiasiassa myös nainen. Sellaselta "mieheltä" puuttuu jalkovälistä ne aidot elimet mitä haluan, enkä ole lesbo. Eikä kaksilla naisten elimillä tehdä lapsia. Sen sijaan voisin hyvinkin seurustella miehen kans joka haluaa pukeutua naiseks, meikata jne. ja onpa sellasta tullu joidenkin exien kans harrasteltuakin. Että näin suvaitsematon foobikko täällä :)

      • 299,00 norm.349,-

        Kyllä sä aika suvaitsematon olet, ensinnäkin halveeraava kirjoitustyylisi kertoo sen!!


      • Öhöm Öhöm

        Hyväksyt siis "tilapäisen naisen", mutta et "kokonaisen"! Eli miten on hyväksymisesi transsukupuolisella jolla on VIELÄ vehkeet jalkojen välissä? Osaatko erottaa nämä toisistaan?
        Koet transvestiitin seksuaalisesti kiihottavana ja niin silloin täytyy pukeutujankin ajatella itsestään. Transsukupuolinenhan ei voi näin ajatella eli pukeutua vain Sinua kiihottaakseen. Transmies ei voisi Sinua näissä ajatuksissasi auttaa eli jotain erikoista, erilaista haluat mutta tilapäisesti ja vain jonkin aikaa/kokeeksi!!

        Nämä asiat on erilaisia ja kertovat ettet oikeastaan periaatteessa hyväksy varsinaista transsukupuolisuutta ja transvestiittisyyttäkään siinä laajudessa kuin esim eräs täällä sitä harjoittaa.
        Haluat varmasti muunlaistakin kokea, esim Sadomasokismia!


      • Eräs transnainen

        En minäkään välitä seurustella naisen kanssa koska en ole lesbo. Lapset on jo, enempää ei tarvita.


      • harhojako?
        299,00 norm.349,- kirjoitti:

        Kyllä sä aika suvaitsematon olet, ensinnäkin halveeraava kirjoitustyylisi kertoo sen!!

        Mitähän halveeraavaa edellisessä näet? Sekö jos sanoo totuudenmukasesti ettei vois seurustella ns. "miehen" (eli mieheksi haluavan naisen) kanssa?


      • niin,...
        Öhöm Öhöm kirjoitti:

        Hyväksyt siis "tilapäisen naisen", mutta et "kokonaisen"! Eli miten on hyväksymisesi transsukupuolisella jolla on VIELÄ vehkeet jalkojen välissä? Osaatko erottaa nämä toisistaan?
        Koet transvestiitin seksuaalisesti kiihottavana ja niin silloin täytyy pukeutujankin ajatella itsestään. Transsukupuolinenhan ei voi näin ajatella eli pukeutua vain Sinua kiihottaakseen. Transmies ei voisi Sinua näissä ajatuksissasi auttaa eli jotain erikoista, erilaista haluat mutta tilapäisesti ja vain jonkin aikaa/kokeeksi!!

        Nämä asiat on erilaisia ja kertovat ettet oikeastaan periaatteessa hyväksy varsinaista transsukupuolisuutta ja transvestiittisyyttäkään siinä laajudessa kuin esim eräs täällä sitä harjoittaa.
        Haluat varmasti muunlaistakin kokea, esim Sadomasokismia!

        siis en vois seurustella myöskään miehen kans joka haluais muuntua niin pitkälti "naiseks" että leikkais vehkeensä pois. Enhän mä siltä enää

        "Haluat varmasti muunlaistakin kokea, esim Sadomasokismia! "

        Tässä(kin) osuit harvinaisen oikeaan :D miehen naiseks laittaminenhan (ns. pakotettu feminisointi) voi olla yks s/m-alistamisen muoto.
        http://en.wikipedia.org/wiki/Feminization_(activity)#Forced_Feminization_as_a_sexual_practice


      • lause jäi kesken
        niin,... kirjoitti:

        siis en vois seurustella myöskään miehen kans joka haluais muuntua niin pitkälti "naiseks" että leikkais vehkeensä pois. Enhän mä siltä enää

        "Haluat varmasti muunlaistakin kokea, esim Sadomasokismia! "

        Tässä(kin) osuit harvinaisen oikeaan :D miehen naiseks laittaminenhan (ns. pakotettu feminisointi) voi olla yks s/m-alistamisen muoto.
        http://en.wikipedia.org/wiki/Feminization_(activity)#Forced_Feminization_as_a_sexual_practice

        " Enhän mä siltä enää " ...vois saada sitä mitä haluan.


    • tarkennus

      Trans"nainen" (ts. transmies) joka haluaa seurustella toisten miesten kanssa, on homo jolla on transfetissi.

      • ???

        Sun tarkennuksesi sekoitti pakkaa täydellisesti. Mitä oikein tarkoitit?

        Transnaiseksi kutsutaan transsukupuolista naista (syntymässään pojaksi määritelty henkilö kokee olevansa nainen).
        Transmies on transsukupuolinen mies (syntymässään määritelty tytöksi) ja jos hän haluaa seurustella miesten kanssa, on homo eikä siinä ole kyse mistään fetismistä.


    • sekottaa kyllä

      Moni mieltää transnaiseksi sellaisen naisen joka haluais olla mies.
      Transhenkilöt itse on vääntäneet termit nurinkurisiks.
      Jos transnainen (siis biologinen nainen, jolla on se sukupuolivääristymän fetissi psyykessään) haluaa seurustella miehen kanssa, on hän hetero, erikoisesta fetissistään huolimatta. Jos naisen kanssa, on hän tietenkin lesbo.
      Sukupuoli on se mitkä vehkeet siellä jalkovälissä syntyessä ja luonnostaan on. Ei se, mitä haluttais olla, mutta ei todellisuudessa tulla koskaan olemaan. Jos "tädillä" on munat, se on setä.

      • Buahahhaaaa

        Harvoin voi enää lukea noin sekavaa tekstiä ja sata vuotta vanhoja mielipiteitä. Vai että sukupuoli näkyy housujen sisällöstä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe