Parantumaton kakkonen

tjaaatjaaa

Mikael Jungnerin ex-vaimo Maria Jungner on taas jonkun ukkomiehen kakkonen. Jo toisen kerran elämässään. Aikoinaan Maria oli Mikaelin kakkosnainen tämän ollessa vielä naimisissa ensimmäisen vaimonsa kanssa ja sitten hän ykköistyi, mutta myöhemmin heidänkin avioliittonsa hajosi, kun Mikael kaikesta päätellen meni taas vieraisiin. Maria joutui siis maistamaan omaa lääkettään, mutta ei näköjään oppinut siitä yhtään mitään. Alkoi eronsa jälkeen taas seurustella varatun miehen kanssa. http://www.iltalehti.fi/viihde/2014121618931565_vi.shtml

Useimmat pettäjät ovat parantumattomia, mutta niin ovat näköjään jotkut kakkosetkin.

41

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä kadehdi!

      Maria on kaunis ja älykäs nainen, onnea hänen elämään :)

      • niiiiiiiinppä

        Kaunis ja älykäs ja erityisen kiinnostunut varatuista perheenisistä. Mutta ei ole mikään harvinainen ilmiö. Tiedän naisen, joka on jo kolmatta kertaa jonkun ukkomiehen kakkosena eli näitä kyllä riittää.


      • sfdzsfvvg

        En todellakaan toivota onnea ihmiselle, joka tuo mukanaan paljon pahaa monille syyttömille osapuolille. Marian pitäisi hävetä! Minä häpeän Marian puolesta. Katselin iltapäivälehden kuvaa ja ihmettelin miten ihminen on kaunis, mutta järkyttävän ruma teoissaan. Siellä niittää pahaa missä liikkuukin. Moni kärsii.


      • Julkisuustyrkyt!
        niiiiiiiinppä kirjoitti:

        Kaunis ja älykäs ja erityisen kiinnostunut varatuista perheenisistä. Mutta ei ole mikään harvinainen ilmiö. Tiedän naisen, joka on jo kolmatta kertaa jonkun ukkomiehen kakkosena eli näitä kyllä riittää.

        Nähtävästi Maria ei kelpaa kuin ukkomiehille! Kunnia on mennyt, mutta maine kasvaa...
        Ukkomiehet pörräävät kilpaa ympärillä!

        Erikoinen pari alkujaankin oli Maria&Mikael! Nyt Maria jatkaa opittua tietä, mutta Mikael näyttää sekoilevan yhä nuorempiin naisiin.
        Onko niin, että näitä julkisuustyrkkyisiä naisia riittää kukkopojallekin, kun on meriittinä Yle- johtajuus ja nyk. kansanedustaja?
        Nuoret naiset tietävät, että julkisuus on taattu!

        Säälittää katsoa tuon Jungerin omistavaa ilmettä, kun tietää Emilian olevan isänsä ikäisen miehen käsipuolessa. Eipä tuokaan rakkaus kauan kestä!


      • 1 + 17

        Kuinka voisin kadehtia naista, joka hyppää suhteesta toiseen, ja miten nainen voi olla älykäs jos toistaa samoja virheitä kerta toisensa jälkeen?

        Saanko nauraa p*skaisen soolon, hehheh :-)?

        Mut onnee valitsemallaan tiellä, (laastari)suhde tuskin kestänee pitkään, ehkä Marialla on jo uusi mies kiikarissa ennen seuraavaa joulua?? Tai tämä uusi mies on dumpannut hänet, kyllästyttyään naisen oikkuihin.

        No, k*llikarusellissa on varmaan kivaa istua, mutta sitten samalla alentaa itsensä ns. helpoksi naiseksi eli p*nopatjaksi. Elämä on täynnä valintoja......


    • akljd

      Joo, ei Maria ilmeisesti oppinut mitään edellisestä sekaantumisestaan varattuun mieheen. Toistaa virheitään uudestaan ja uudestaan.

      • Sivusta seurannut

        Aikamoinen rasia tämä Mariakin ilmeisesti on. Surutta availee suhdettaan lehdistölle miettimättä yhtään kuinka paljon pahaa tällainen tekee tämän uuden äijän nykyiselle vaimolle (eivät ole vielä eronneet).

        On tämä Maria vaan aikamoinen nielijä, äijää lappaa sisään/ulos tasaiseen tahtiin. Ennen vanhaan näitä piioja kutsuttiin hu---ksi.


    • Huh huh

      Mehukas julkkisjuttu! Tässä toinen hyvä linkki
      http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1418631117036.html

      "En pidä hymistelystä, kaikesta pitää voida puhua avoimen rehellisesti" -Maria

      Onnee vaan, tällekin miespettäjälle, kakkosvalinnasta ja kiiti meidän tavisten puolesta. Päästään mediassa seuraamaan, että petetään, erotaan jne jne

      Paitsi, aika karua luettavaa, erolapselle, isollekin, lukea oman isän jutut lehdistä, Marian näkökulmalta onnellisuutta hehkuttaen, kun lapsen ydinperhe tekee samaan aikaa eroaa ja lapsi kärsii perheen erokriisissä.

      Hurja täti, tämmöinen, joka tuo toisen perheen eron itse julkisuuteen .

      • Kilpailutilanne

        Maria vakuuttaa, että tällä kertaa hän pitää lapsensa erossa eikä muuta rakkaansa kanssa heti saman katon alle. Lapsethan ovat kokeneet jo kaksi avioeroa! Tyttöjen iät ovat 11v. ja 12v.
        Miehen lapsista hän ei mainitse mitään. Hän on siis normaali itsekäs kakkonen! Kyllä on ajattelematonta antaa lehdille juttuja miehen eron ollessa kesken.

        On myös lapsellista tuoda itsensä juuri nyt julkisuuteen, kun Junger on nuorta naistaan hehkuttanut ja tuonut linnaan. Ex- parilla on nähtävästi vielä kana kynimättä!!


    • Muista viis tilanne

      Lehden mukaan, miehelläkin on lapsia. Siis
      -lapsiperhe on juuri nyt keskellä eroprosessia
      Mutta Maria tuo juuri nyt pettämiset ("keväällä alkanut") mediaan. Uskottomuus ei kuuluisi lapsen elämään.

      Maria tietää, omista eroistaan, kuinka vaikea elämänvaihe eroaika on
      "Meitä eronneita on paljon. Se ei ole helppo prosessi." -sanoo Maria itse:
      http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288742968473.html

      Eronneena äitinä Marian pitäisi ymmärtää, mitä tekee. Minulta aikuinen, kokenut nainen, ei saa arvostusta.

      Tuolle perheelle, jos lukisivat, kaikille, toivon jaksamista ja sietokykyä, kyllä kansa tietää, missä mennään, myötätuntoa teille. Isälle toivon harkintaa, onko näin toimiva nainen varmasti hyvä uusi naiskumppani, hänen omille lapsilleen.

    • hyihyiteitä

      kuin myös luuseri akat jotka kateudesta vihreinä katsoo tuollaista rotunaista

      • erilaisia ollaan joo

        Juu, me tavalliset akat ollaan eri rotua. Ja ihan sopii asiantila meille näin.


      • xumba
        erilaisia ollaan joo kirjoitti:

        Juu, me tavalliset akat ollaan eri rotua. Ja ihan sopii asiantila meille näin.

        Jep


      • Hän on - vain nainen

        Ei käy kateeksi Mariaa. Samaa naisten rotua naiset kaikki tyynni. Ihmettelen vain sitä mitä te nyt tätä ihmistä niin hehkutatte, Suomessa on paljon kauniimpiakin naisia.


      • dzgdzssdz
        xumba kirjoitti:

        Jep

        Näin on. Kiittäkäämme rukoillen jumalaa, että neitsyt Maria tuli ja rikkoi jonku merkityksettömän naisen perheen ja parisuhteen. Ihan oikeesti, ei kirkko eikä jumala rakasta vaatimattomia tavallisia naisia. Jokaisen pitää osata naida kiihkeästi ja himokkaasti puolison selän takana ja jättää perheensä, kuten muu maallinen tavallinen ja turha! Kiitos Jumalalle! Kiitos Päivi ja Pirkko-pappi! Ei mitään hyvää Joulua meille tavallisille ja vähemmän seksimielessä kiihottaville ihmisille. Ihan turhia ollaan. Kun joudutaan terapiaan, niin ihmettelevät miksemme osaa olla onnellisia onnellisten puolesta. Kiitos Joulusta Jumalalle ja etenkin auttavalle Kirkolle!!!


    • Dark Lady

      Tumma kohtalokas kaunotar Maria elää hetkessä, saalistaa.. 'Kaadon' tehtyään tuntuu menettävän mielenkiintonsa ja siirtyy eteenpäin..

    • Lapsen oikeuksista

      Maria teki ohjelman hyvästä vanhemmuudesta, Ohjelmassa pohditaan hyvää äitiyttäkin.
      http://areena.yle.fi/radio/2211125
      Marian ohjelmassa.. "pohditaan sitä mitä tapahtuu kun pariskunta muuttuu lapsiperheeksi ja miten siitä selviäisi mieluiten mahdollisimman vähillä vammoilla"

      "Suorastaan raivostuin siitä, että mun elämä meni jumiin (lapsenhoidon vuoksi) miehen ei" -Maria ohjelmassa

      Eroprosessissa olevat lasten ja Mariaan omien, jokainen koulukaveri tietää nyt, Näillä lapsilla on jopa koulukiusatuksi tulemisen riski, Marian hehkutusten vuoksi. Toivotaan koulukavereille järkeä, että he ymmärtävät, että lapsi ei ole syypää vanhempansa toimintaan eikä sen vuoksi ketään saa kiusata.

      Ihmettelen median etiikkaa, Suomessa saa kirjoittaa julkisesti asioista, jotka voivat välillisesti rikkoa lapsen oikeutta turvalliseen elämään.

    • Paavo M. Pettäjä

      Enpä olekaan tähän naiseen kiinnittänyt aiemmin mitään huomiota, kun ei julkkikset yms. kiinnosta. Nyt luin nuo haastattelut ja katsoin tuon Tainolan video -haastattelun, vaikka Tainolaa ei yleensä jaksa kun on niin epäselvästi puhuva akka... Upea nainen tuo Maria. Ei ihme että miehet siihen rakastuu. Uskomattoman kaunis ja nuoren näköinen ikäisekseen. Vaikuttaa huumorintajuiselta ja fiksulta naiselta. Kelpais kyllä mullekin. ;) Taidan olla Maria -fani tästä eteenpäin, kiitos vinkistä kaikille ketjuun osaa ottaneille. Nyt minäkin tiedän kuinka ihana nainen Maria on. :)

      • pelottaako?

        Sä kun vastaavanlaiseen naiseen törmäät, niin sulta hajoaa perhe. Tuollaiset naiset ei suostu salarakkaiksi vaan varmasti vaativat miestä eroamaan. Pelottaako yhtään?

        Jos et sitten suostu hänestä uutta rouvaa tekemään, niin varmasti kertoo sun vaimolle. Eikö vieläkään pelota? Siinäkin saattaa perhe hajota.


      • kaanisnaanen

        PMP näistä viesteistä hyvin päätelty.
        Kaunotar on ja sitähän ei kestetä.


      • Ulkonäkö tärkein?
        kaanisnaanen kirjoitti:

        PMP näistä viesteistä hyvin päätelty.
        Kaunotar on ja sitähän ei kestetä.

        Onko mahdoton ymmärtää, että lasten hyvinvointi menee ulkonäön edelle, joidenkin ihmisten ajatuksissa?


      • no ei pelota!
        pelottaako? kirjoitti:

        Sä kun vastaavanlaiseen naiseen törmäät, niin sulta hajoaa perhe. Tuollaiset naiset ei suostu salarakkaiksi vaan varmasti vaativat miestä eroamaan. Pelottaako yhtään?

        Jos et sitten suostu hänestä uutta rouvaa tekemään, niin varmasti kertoo sun vaimolle. Eikö vieläkään pelota? Siinäkin saattaa perhe hajota.

        Miksi pitäisi pelottaa?! Jos mies on niin heikko, että a) pettää ja b) eroaa, jos joku toinen nainen sitä vaatii, niin sietää mennäkin!


      • kauneus riittää?
        kaanisnaanen kirjoitti:

        PMP näistä viesteistä hyvin päätelty.
        Kaunotar on ja sitähän ei kestetä.

        Miehille näköjään riittää, että nainen on kaunis. Pään sisällöllä ei liene minkäänlaista merkitystä. Fiksu ihminen jättää hehkuttamatta suhdetta, jossa toinen osapuoli on vielä naimisissa. Todella typerää naiselta, joka antaa myös neuvoja avioeroperheille. Tekopyhää ja kaksinaamaista toimintaa.

        Kaunis ihminen näköjään saa mitä haluaa. Ihan sama, miten.


      • JJ**
        kauneus riittää? kirjoitti:

        Miehille näköjään riittää, että nainen on kaunis. Pään sisällöllä ei liene minkäänlaista merkitystä. Fiksu ihminen jättää hehkuttamatta suhdetta, jossa toinen osapuoli on vielä naimisissa. Todella typerää naiselta, joka antaa myös neuvoja avioeroperheille. Tekopyhää ja kaksinaamaista toimintaa.

        Kaunis ihminen näköjään saa mitä haluaa. Ihan sama, miten.

        Kauneus on katsojan silmässä! Kauniilla kasvoilla saa sen anteeksi mikä muuten puuttuu! Muilla avuilla hänkään tuskin ratsastaisi miesmarkkinoilla. Laiha ja kuivakka kroppa, seksikkyydestä ei ole tietoakaan! Ulkoisesti hän vaikuttaa jopa hiukan ujolta, mutta sekin voi olla jonkinlaista kylmyyttä....vai johtuuko itsekeskeisyydestä?
        Ja jotain häneltä puuttuu, kun ei pärjää miesmarkkinoilla muuten kuin varattuja iskien. Hehän ne niitä helppoja saaliita on nykypäivän trendin mukaan!

        Luin hymistellen Me Naiset -lehden ylistykset! Vaikka lasten kanssa samaan kotiin asumaan ei tuoda uutta miestä niin joka tapauksessa mies on äidin ja sitä kautta heidänkin elämässä sekoittamassa perhekuvioita.

        Aina, kun äiti tai isä hullaantuu uuteen ihastukseen jää lapsilta jotain puuttumaan. Se äidin tai isän onnellisuus ei välttämättä korvaa sitä puutosta!


      • kauneus riittää?
        JJ** kirjoitti:

        Kauneus on katsojan silmässä! Kauniilla kasvoilla saa sen anteeksi mikä muuten puuttuu! Muilla avuilla hänkään tuskin ratsastaisi miesmarkkinoilla. Laiha ja kuivakka kroppa, seksikkyydestä ei ole tietoakaan! Ulkoisesti hän vaikuttaa jopa hiukan ujolta, mutta sekin voi olla jonkinlaista kylmyyttä....vai johtuuko itsekeskeisyydestä?
        Ja jotain häneltä puuttuu, kun ei pärjää miesmarkkinoilla muuten kuin varattuja iskien. Hehän ne niitä helppoja saaliita on nykypäivän trendin mukaan!

        Luin hymistellen Me Naiset -lehden ylistykset! Vaikka lasten kanssa samaan kotiin asumaan ei tuoda uutta miestä niin joka tapauksessa mies on äidin ja sitä kautta heidänkin elämässä sekoittamassa perhekuvioita.

        Aina, kun äiti tai isä hullaantuu uuteen ihastukseen jää lapsilta jotain puuttumaan. Se äidin tai isän onnellisuus ei välttämättä korvaa sitä puutosta!

        Minä myös luin saman jutun ja olen täysin samaa mieltä sun kanssasi. Toki naisena vaikeaa arvioida, mikä on miesten mielestä seksikästä. Valokuvaaja oli hänen uusi miesystävänsä. Mielenkiintoista olisi tietää, mitä mies ajattelee tilanteesta.


      • JJ**
        kauneus riittää? kirjoitti:

        Minä myös luin saman jutun ja olen täysin samaa mieltä sun kanssasi. Toki naisena vaikeaa arvioida, mikä on miesten mielestä seksikästä. Valokuvaaja oli hänen uusi miesystävänsä. Mielenkiintoista olisi tietää, mitä mies ajattelee tilanteesta.

        Ajattelin, että vaaleanpunainen pörröneule oli ikäänkuin pehmennyksenä!

        Ps. Tässä suhteessa voi käydä kuten Ruusunen/Vanhanen tarinassa. "morsian" toi median kautta jutun liian aikaisin kaikkien luettavaksi..


    • j. MARIA

      2014 MARIAN JOULULAHJA?

      HYVÄ JOULUA JA ONNELLISTA MIELTÄ?

      PERHEJUHLAN ONNEA?

      • sdgfzdgzd

        Kohta Pirkko tai Päivi-pappi tulee siunaamaan ja kiroamaan kaikki läheiset jotka eivät kykene olemaan onnellisia onnellisten puolesta. Hyi vittu kirkon touhua tässä pettäen nussimisen valtakunnassa!


    • xv zxdbxdfgnhx

      Maria Jungerin ja petoskumppaninsa perheillä ei ole enää koskaan oikeaa Joulua. Tekojen seuraukset jatkuvat heidän kaikkien osapuolien kuolemaan saakka. Tuhottu mikä tuhottu. Vähän välitetty, mikä vähän välitetty. Marian kanssa on varmaan ihana sukeltaa lämpimien täkkien alle Jouluaaton päätteeksi ja ajatella miten Onnellinen ihminen voi olla kuitenkin (samaan aikaan toisaalla vastuuta tuntevat yrittävät kantaa heitä, jotka ovat heitä heikompia ja viattomampia tapahtuneeseen). Sydämen pohjasta voimia heille! Elämä kantaa, jos ei meitä niin lapsiamme!

    • Pakko on myöntää

      Kieltämättä näyttävän näköinen nainen, miellyttävän oloinen ja karismaattinen. Ei kai mikään ihme, että miehet tuollaiseen hullaantuu. Kaunis nainen kertakaikkiaan.

      • joulumieltä kaikille

        Me nähdään vain ulkoinen kuori ja kyllä on kaunotar.
        Minä myös olen saanut kokea miltä tuntuu kun kadehditaan siis sehän se on useimmiten syy kun koirat aloittavat haukunnan.
        En rinnasta itseäni tuohon kaunottareen mutta joku syy siihen on ollut. Tarinat joita minusta on kerrottu eivät pidä paikkaansa ovat rakennettu taitavasti totuuutta raapaisten joilloin ne kuulostavat totuudelta. Ensin olin ymmälläni kaikesta mikä tuli vastaan mutta kun asia minulle valkeni niin nyt voin vain naureskella ja sanoa "mitähän vielä" tervetuloa lisää.
        Jos elämän ottaa rennosti ja nauttii pienistäkin onnen hetkistä ei tarvitse miettiä mitä itseltä puuttuu mitä toisilla on.


      • peorpw

        Voipi olla kaunis toistaiseksi, mutta koko ajan tulee hällekin ikää lisää ja sitä myöten kauneuskin katoaa. Sen kai huomasi ex-ukko Mikaelkin, kun vaihtoi huomattavasti nuorempaan neitoon. Ei ihmissuhteita kannata ulkonäön varaan rakentaa. Ihminen vanhenee ja kauneus katoaa.


      • Pakko on myöntää
        peorpw kirjoitti:

        Voipi olla kaunis toistaiseksi, mutta koko ajan tulee hällekin ikää lisää ja sitä myöten kauneuskin katoaa. Sen kai huomasi ex-ukko Mikaelkin, kun vaihtoi huomattavasti nuorempaan neitoon. Ei ihmissuhteita kannata ulkonäön varaan rakentaa. Ihminen vanhenee ja kauneus katoaa.

        Ei se kauneus nyt varsinaisesti katoa, vaan kyllähän Maria on ikäistensä joukossa aina kaunis, ja on kauniimpi monia itseään nuorempiakin. Tietysti nuoremmat kauniit naiset on paremman näköisiä. Osalle miehistä ikä on joku iso kysymys, ja vaihtavat vaimon aina nuorempaan ja uuteen, eikö tuo Mariakin ole aika reilusti Mikaelia nuorempi ja edellinen vaimo varmaan oli Mikaelin kanssa samaa ikäluokkaa? En tiedä ketä silloin pitäisi syyttää, jos on tuon kaltainen mies, että pitää olla aina mahdollisimman nuori nainen. Tuskin nuo Mikaelin liitot kestäisivät joka tapauksessakaan, kun nainen ylittää jonkun tietyn "parasta ennen" päivämäärän, joka on Mikaelin omassa mielessä. Kai se olisi häneltä reilua kertoa, että vaihtaa nuorempaan sitten kun naisella tulee mittariin tietty määrä vuosia. Olisi jokainen noista naisista voinut jo alussa miettiä, että tahtooko hän tällaiseen määräaikaiseen avioliittoon.


    • rakastamisen vaikeus

      Kauniskin ihminen voi olla hyvin epävarma. Silloin tällaisesta suhteilusta haetaan koko ajan lisää hyväksyntää. Taustalla voi olla lapsuusiän pettymyksiä ihmissuhteissa, hyväksikäyttöä, hylätyksi joutumista tms.

      • Pakko on myöntää

        Jännä juttu muuten, että naisen ajatellaan olevan jotenkin rikkinäinen ja epävarma, ja hakevan hyväksyntää. Mietin että jos Maria olisi mies - häkellyttävän komea, karismaattisen, itsevarman ja miellyttävän oloinen mies, joka pokailisi naimisissa olevia naisia, ei häntä kukaan moittisi tai etsisi vikaa. Häntä ihailtaisiin. Naisia jopa ymmärrettäisiin, koska rakastuvat kaltaiseensa. Usein miestään pettävää ja jättävää vaimoa ymmärretään, varsinkin jos se toinen mies on jollain tapaa parempi kuin puoliso. Komeampi, rikkaampi, menestyneempi... Usein näissä ns. kolmiodraamoissa ja pettämiskuvioissa ajatellaan, että miehessä on vika jos vaimo pettää. Hämmästyksekseni jopa itse petetyksi tulleet naiset tuntuvat ajattelevan usein, että mies jota petetään ja joka jätetään, on jollain tavalla ansainnut sen.


      • Emm ajattele noin!
        Pakko on myöntää kirjoitti:

        Jännä juttu muuten, että naisen ajatellaan olevan jotenkin rikkinäinen ja epävarma, ja hakevan hyväksyntää. Mietin että jos Maria olisi mies - häkellyttävän komea, karismaattisen, itsevarman ja miellyttävän oloinen mies, joka pokailisi naimisissa olevia naisia, ei häntä kukaan moittisi tai etsisi vikaa. Häntä ihailtaisiin. Naisia jopa ymmärrettäisiin, koska rakastuvat kaltaiseensa. Usein miestään pettävää ja jättävää vaimoa ymmärretään, varsinkin jos se toinen mies on jollain tapaa parempi kuin puoliso. Komeampi, rikkaampi, menestyneempi... Usein näissä ns. kolmiodraamoissa ja pettämiskuvioissa ajatellaan, että miehessä on vika jos vaimo pettää. Hämmästyksekseni jopa itse petetyksi tulleet naiset tuntuvat ajattelevan usein, että mies jota petetään ja joka jätetään, on jollain tavalla ansainnut sen.

        Me emme ajattele noin! Kukaan ei ole ansainnut petetyksi tulemista.Palstalla petetyt miehet ovat ottaneet miehekästä, oikeaa miehen vastuuta, koko perheestä, niin kuin mies huolehtii perheestään, holtittoman äidin juostessa kaupungilla noitten 'karismaattisten' pettäjä-äijien perässä.


      • Pakko on myöntää
        Emm ajattele noin! kirjoitti:

        Me emme ajattele noin! Kukaan ei ole ansainnut petetyksi tulemista.Palstalla petetyt miehet ovat ottaneet miehekästä, oikeaa miehen vastuuta, koko perheestä, niin kuin mies huolehtii perheestään, holtittoman äidin juostessa kaupungilla noitten 'karismaattisten' pettäjä-äijien perässä.

        Sanoin että usein, en tietysti väitä että aina. Tätä palstaa lukiessa on toisinaan tullut vastaan ketjuja, joissa nainen on kertonut pettäneensä miestään ja hän onkin saanut yllättäen ymmärrystä osakseen. On myös tullut vastaan ketjuja, joissa petetyt miehet on kertoneet kokemuksistaan ja vastaukset on melkolailla sanoneet että mies on ansainnut sen, ei ole tehnyt esim. tarpeeksi kotitöitä tai arvostanut vaimoaan. Myös ihan oikeassa elämässä ihmisten kanssa puhuessa tulee usein vastaan näitä pettämiskuvioitakin. Jos mies pettää vaimoa, mies tuomitaan, mutta jos vaimo pettää miestä, haetaan taas syy miehestä, ja tämä siis naisten ja hyvin usein itsekin petetyksi joutuneiden naisten toimesta. "Kakkosmiehistä" jos ovat vapaita ajatellaan, että he ovat jotain pelastajia, jotka ovat pelastaneet naisen huonosta avioliitosta. Sitten jos kakkosmiehellä on itselläänkin puoliso ja perhe, kuvio meneekin hankalammaksi. Vain silloin se miestään pettämään lähtenyt nainen saatetaan nähdä moraalittomana, mutta ei siksi että on pettänyt omaa miestään, vaan siksi että on vienyt jonkun toisen miehen.


      • FGTYUIOPÅ
        Pakko on myöntää kirjoitti:

        Sanoin että usein, en tietysti väitä että aina. Tätä palstaa lukiessa on toisinaan tullut vastaan ketjuja, joissa nainen on kertonut pettäneensä miestään ja hän onkin saanut yllättäen ymmärrystä osakseen. On myös tullut vastaan ketjuja, joissa petetyt miehet on kertoneet kokemuksistaan ja vastaukset on melkolailla sanoneet että mies on ansainnut sen, ei ole tehnyt esim. tarpeeksi kotitöitä tai arvostanut vaimoaan. Myös ihan oikeassa elämässä ihmisten kanssa puhuessa tulee usein vastaan näitä pettämiskuvioitakin. Jos mies pettää vaimoa, mies tuomitaan, mutta jos vaimo pettää miestä, haetaan taas syy miehestä, ja tämä siis naisten ja hyvin usein itsekin petetyksi joutuneiden naisten toimesta. "Kakkosmiehistä" jos ovat vapaita ajatellaan, että he ovat jotain pelastajia, jotka ovat pelastaneet naisen huonosta avioliitosta. Sitten jos kakkosmiehellä on itselläänkin puoliso ja perhe, kuvio meneekin hankalammaksi. Vain silloin se miestään pettämään lähtenyt nainen saatetaan nähdä moraalittomana, mutta ei siksi että on pettänyt omaa miestään, vaan siksi että on vienyt jonkun toisen miehen.

        Useimmiten kyllä, häpäisty on on se joka joutuu kantamaan häpeän. Se voi olla 80% se mies, mutta 20% se nainen. Häpäisty nainen ei nouse koskaan. Miehillä on mahdollisuuksia 80%.


    • Avioeroasiantuntija!

      Maria toimi, lapsiperheidenkin, eroasiantuntijatoimittajana Ylellä, yhä keväällä 2014, oli kai itse jo lapsiperheellisen aviomiehen salarakas.

      Ylen toimittajan höpöttelyyn tulee nyt uutta perspektiiviä, kun kuulija ymmärtää, että lapsiperheen kakkonen se siellä antaa eroneuvontaa, koko Suomen kansalle.

      http://areena.yle.fi/radio/2227408

      • cb vgz<gsg<G

        Todella ikävää ajatella tuota. Loukatut läheiset kuulevat nuo kaikki sanat ikuisesti korvissaan kaikuvina. Petoksen uhriksi joutunut käy pitkään tapahtumia läpi, juuri selän takana tehdyn petoksen vuoksi. Sen takia kaikki tuollainen voi draumatisoida ja järkyttää petettyä ymmärtäessään miten kylmäverisesti on tullut petetyksi.


    • novojjuuutas!

      Älä anna panna kakkoseen, niin se parantuu! Ääliö!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe