Kymenlaakson talous pidettävä irti venäläisestä konkurssista

Historian Henki

Nyt on syytä tarkastella niiden henkilöiden ja organisaatioiden toimia, jotka ovat pyrkineet liittämään Kymenlaakson talouden venäläiseen talouteen, joka on sotapolitiikan seurauksena romahtanut.

Yrityksissä jeataan potkuja, mutta julkisissa organisaatioissa on (oltava) uudelleen harkinnan paikka.

On arvioitava mikä oli virheellistä päättelyä ja katteetonta odotusta.
On opiitava
On osattava korjata virheet
On pyrittävä minimoimaan vahingot - välittömästi
On keskeytettävä harkitsemattomat toiminnot
On osattava suuntautua kestäville ja ystävällismielisille markkinoille.

Suomen ja Kymelnaakson tulevaisuus on kokonaan muualla kuin Venäjällä.

15

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Venäjä romahti

      Suomen pankin ekonomistin mukaan öljyn hinnan alneminen on paljon tärkeämpi uutinen Suomen taloudelle kuin Venäjän viennin väheneminen. Näin kotimarkkinat ja vienti hyötyvät alhaisen öljyn hinnasta. Venäläiseen talouteen kiinnittyneet menettävät liiketoimintaansa.

      Kymenlaakson ja Kotkan on siirrettävä venäläisen toiminnan perusteelle raknnetut talouden painopisteet kasvaville ja kestäville markkinoille romahtavan Venäjän sijaan.

    • Avoin näkyvyys

      Rajapidettävä avonaisena pajukosta koko matkalta.

      • Ei Venäläisten väliseen toimintaan kannata perustaa kaikkea bisnestä, sen tekee hölmö koska jossakin vaiheessa tulee aallon pohja Venäläisten kanssa ja siitä on vaikea nousta. Venäläisten kanssa on otettava toiminta niin, että muutenkin pärjää ja Venäläisten kanssa toiminta on vain lisä siinä määrin kuin se toimii. Silloin talous yrittäjällä ei kaadu. Valmiina joka hetki ja kontaktin pito yllä kuitenkin voi olla ja neuvottelu. Taas tulee kotiin päin kun onnistuu.


    • Ovet säppiin

      Kerro näitä tarinoita Imatralaisille ja Lappeenrantalaisille liikkeenharjoittajille. Pelle.
      Venäjä antaa leivän monelle yrittäjälle. Venäläiset ostavat muutakin kuin alennustuotteita. Kodinkone- ja Autonrengaskauppa on pudonnut puoleen,Nato intoilijoiden takia.

      • Tällainen ruplan keikaus mikä on käynyt on monen yrittäjän vahinko ja se varautuneisuus kun on luotu niin yritys ei kaadu. Tässä yksi syy mitä tarkoitan.


      • Korttitalo kaatui

        Ideologisia Russofiilejä harmittaa, kun venäjä on itse tuhonnut oman taloutensa korruptioon, kykenemättömyyteeen ja sotapolitiikkaan. Jopa täkäläiset tiltut syyttävät ulkopuolisia venäläisestä rappiosta. Venäläiset sijoittajat ovat vieneet rahansa sortuvasta korttitalosta jo aikaa sitten.

        Venäläisen talouden varaan rakennettu toimita kaatuu tietysti myös Suomessa, kun pohja putoaa jalkojen alta. Jäljelle jää vain räksyttäviä tiltuja. - pylly paljaana.


      • Pelletahatrysyynluottaa

        Jos tajuaisit mitään, tietäisit, pelle, että jo vuodesta 50 on suomen pankki ohjeistanut yrityksiä vältämään yli 30% osuutta liikevaihdosta neuvostoliittolaisten kanssa. Pätee myös näihin nykyisiin toppahousuihin, vai väittääkö joku että jokin on muuttunut rajan takan???


      • ☺☺☺☺☺☺☺☺☺

        NATO-intoilijoiden takia vai? Sinä et punaressu taida yhtään tietää kuinka maailma makaa..


    • putikka

      Onhan tuo nyt kauan jo ollut selvää, että kauttakulku hiipuu ja logistiikkaosaamisen tarve loppuu - se eli aikansa, ja aika aikaa kutakin, nyt se alkaa olla jo menneiden talvien lumia.

      Kauppa on turhaan laskenut venäläisturistien jatkuvaan kasvuun - joo sekin eli aikansa, turhaan sinne on perustettu erikoisliikkeitä yksinomaan venäläisten kalliiseen makuun - se on yksi päivä ja ne romahtaa ja liikkeet suljetaan tai menee konkurssiin.

      Venäjä ei anna leipää enää - se on kvarttaalitalous joka elää hetkessä, ja nyt se on mennyttä pitkäksi aikaa. Turhaa on vaivannäkö ja ihan turhaa sijoittaminen auringonlaskun alalle.

    • Tiedetään,

      On saakurin hyvä,että ovat löytäneet viron.Se turvallinen maa se kuuluu NATOON!!!! Sinne kannattaa investoida,ei suomeen koska tämä on harmaalla.ja ajankysymys kun on putin sylissä.Ja osa Kotkalaisista saa ilmaisen matkan,Oletko sinä se?Se matka on siperiaan.

    • Uppoavaan laivaan???

      On hämmästyttävää, että naiviit ministerit ja poliitikot yhä haikailevat romahtavan venäläisen talouden ja länsivihamileisen epädemorkaattisen valtarakenteen varaan.

      Ääntään korttaa myös 5. kolonna Moskovan korteilla ja rahoituksella valtaan noussseita neuvostojätteitä, joita avoimesti tukevat venäläistä sotapolitiikkaa ja muiden valtioiden miehitystä ja liittämistä Venäjään. Näitä moskovanmultakuskeja ja väyrystelijöitä on erityisen paljon elähtäneiden kepusatraappien joukoissa.

    • Kokemusta on

      YLE:n kyselyn mukaan Suomessa asuvat venäläiset selkeästi vastustavat viisumivapautta. He tuntevat tilanteen suomalaisia paremmin.

    • Ruski idioot

      Paras ryssää kuolleena paras kuka kaipaa niitä maarosvoja suomeen ja yleensäkään minnekkään eurooppaan sillä kaikki niitä kusipäitä vihaavat missä se rosvo sakki yleenä liikkuu.

      • eiks nii

        Historia on mikä on, mutta tulevaisuus rakennetaan uudelleen joka päivä. Ilman ryssää olisi teollisuus jäänyt tulematta ja rahat saamatta. Puuta ei olisi saatu rajanyli, eikä halpaa kaasua, sähköä ja öljyä. Raha meille on aina kelvannut ja sen tuoma työ. Meidän ei tarvitse vihata venäjää, eikä sen puoleen rakastaa. Eikä huorta länttäkään. Me ollaan kansakuntana näemmä niin epäkypsää, ettemme osaa seistä omilla jaloilla, se että keskustellaan päivittäin ollaanko osa jotain, kertoo siitä. Se on selvää, että historiallisestikin ollaan osa länttä. Siitä ei tarvitse edes keskustella. Riittä kun tullaan tässä välissä toimeen.


      • niin eiks
        eiks nii kirjoitti:

        Historia on mikä on, mutta tulevaisuus rakennetaan uudelleen joka päivä. Ilman ryssää olisi teollisuus jäänyt tulematta ja rahat saamatta. Puuta ei olisi saatu rajanyli, eikä halpaa kaasua, sähköä ja öljyä. Raha meille on aina kelvannut ja sen tuoma työ. Meidän ei tarvitse vihata venäjää, eikä sen puoleen rakastaa. Eikä huorta länttäkään. Me ollaan kansakuntana näemmä niin epäkypsää, ettemme osaa seistä omilla jaloilla, se että keskustellaan päivittäin ollaanko osa jotain, kertoo siitä. Se on selvää, että historiallisestikin ollaan osa länttä. Siitä ei tarvitse edes keskustella. Riittä kun tullaan tässä välissä toimeen.

        Ryssiin kaasu on muuten kallista moni on vaihtanut muuhun hinnan takia.On muuten kiva ajella nykyisin autolla kun ei tarvi pelätä niitä molopäitä liikenteessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe