Pyhää Israelia EI SAA BOIKOTOIDA!

Ariel.

Mielstäni on hyvin surullista että kirjoittamani palsta sai näin paljon vihaa tuolla maailmanmenoa päätyneeseen osioon. Mielestäni paskapalestiinalaisten täytyy kuolla oli sitten lapsia tai aikusia koska he ovat eläimiä! Ja nyt ne koittaa boikotoida Israelia vaikka Israel on oikeasti Jumalan antama pyhä maa meille valituille. PYHÄÄ EI SAA BOIKOTOIDA! Sitäpaitsi Coca-Cola ja McDonald's ei tue Israelia sotilaallisesti vaan rahat panostetaan teknologiaan ainakin minun mielestäni !

tossa järkyttävät vihapuheet meistä juutalaisista ja sinne on myös linkitetty minun aloittamani palsta jota kaikki sanovat sairaaksi :(

http://keskustelu.suomi24.fi/node/13118874

14

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KatotämäJJ

      Hahhaha.
      Lasten murhaajia ei pidä pelkästään boikotoida mutta heidät pitää eliminoida!

      • ????

        Tarkoitat kai palestiinalaisia? Hehän räjäyttävät omat lapsensakin pommivöillä, tappavat omiaan ja raahaavat ruumiita autojen perässä.


      • Ariel.
        ???? kirjoitti:

        Tarkoitat kai palestiinalaisia? Hehän räjäyttävät omat lapsensakin pommivöillä, tappavat omiaan ja raahaavat ruumiita autojen perässä.

        totta, he ovat itsemurhapommittajia


    • Ariel.

      Nyt autatte saakeli meidän maine menee ne on jo tykänny melkeen tuhat kertaa siitä. En tarkoittanut paskapalestiina tarkoitin palestiinalaisia. AUTTAKAAA !!!!!

      • HomoCausti

        Ne Kuusi Miljoonaa tykkää <3


    • Israelin loppu

      Kohta loppuu tuki onneksi teiltä Usa:n puolelta siitä jo huhuja ja sitten olettekin pississä kun tuki menee kaikki Palestiinaan.

    • Anti-siionisti.

      Sairautesi on raportoitu,edelleen siitä huolehtivalle järjestölle.Ole huoleti se menee perille.Tuo esittämäsi tappouhkaus palestiinalaisille lapsille on oikeastaan aikamoisen selvästi ,ja rohkeasti ilmoitettu.Kouluttamattomuutesi tuli selvästi esiin.Olet myöskin tukemassa " pyhää israelia " murhan-haluisilla uhkauksillasi.Se todistaa juutalaisen luonteenominaisuuden muihin kansoihin nähden.Vastaappas pitäisikö suomen kansan GOYAM -koiratkin lahdata,ja olisitko valmis tekemään sen itse,tilaisuuden tullessa ? Syyt miksi sinua ei ole potkitty Suomi-24 sivulta he-l-ve-tin kuuseen on se että tätä sivua lukevat juutalaiset hyväksyvät kirjoituksesi.Sata prosenttisesti.

      • pelastakaaKoirat

        mix vasemmisto vihaa koirii? olix sil jotain tekoo uskonnon kaa?


    • sattuu,ja tapahtuu

      Vastaan epäilijälle.USA on todellisuudessa juutalaisten " luvattu maa " eikä Palestiina.Heillä on yhdysvalloissa enemmän vapautta toimia kaikenlaista lainvastaista ilman rankaisua.Tuomarit ja lakimiehet ovat samaa heimoa rikollisen pankkiirin kanssa.Juutalainen MADOFF on poikkeus.Hänelle oli pakko antaa pitkä tuomio investointien kavalluksista,koska kaikki huijatut olivat myöskin juutalaisia,jotka alkoivat vaanimaan retaleen henkeä,vain sen takia koska pelkäsivät rahojen palautuksen olevan vaikeata.Hänen poikansa teki oikean ratkaisun.Tappoi itsensä,eikä palestiinalaisia.

      • jewsgohome

        Saatanen juutalaiset tunkemassa taas toisten maalle, nyt sit jenkkilään näköjään. Pidetääm huolta et ne passitetaan sielt sinne mist alunperin lähtivätkin joskun vuonna papu. Niinku jenkeillekin huudettiin mut nyt judeille "Jews go home"!


    • Leira

      Israelia pitäisi boikotoida kaikilla tasolla.Sionismi on yhtä vaaralinen kuin fasismi ja rasismi.Sionistinen Israel on apartheid valtio.Pitäisi viedä oikeuteen vastaamaan rikoksista ihmisyyttä vastaan.Israel ei ole mitään pyhä valtio,se on kaksinaamaista pelejä mitä juutalaissionistit harrastavat.Kaipaavat myöntätuntoa ja samanaikaisesti murhaavat ihmisiä.HYI....HYI...

    • Stern

      Viisas Avigdor Lieberman - Israelin hieno ulkoministeri - on keksinyt ratkaisun jolla Pyhä Israelin Maa valloitetaan lopullisesti takaisin goyem-elukoilta.

      Lieberman on virallisessa puheessaan 11.3.2015 kehottanut mestaamaan kaikki arabi-koirat kirveellä, ikään ja sukupuoleen katsomatta.

      Siinä teille boikottia, ählämien perseen nuolijat! Shalom!

    • Sorto_pois

      Fasistisen Israelin tukeminen on rikos lakia, moraalia, hyviä tapoja, uskontoa, YK:ta jne. vastaan. Israelin sotahulluus ja sen hyökkäykset naapurimaita ja eritoten suojattomia palestiinalaislapsia vastaan on jotain käsittämätöntä tämän päivän maailmassa. Netanjahu tuo nykypäivän Hitler ylläpitää sellaista sortokoneistoa yllä johon ei yltänyt edes Stalin tai Hitler.

      • perusteleppa888

        Osaatko muuta kuin valehdella? Israel ei ole naapurimaihin hyökkäillyt. Ja miten on rikos lakia, moraalia, hyviä tapoja, uskontoa ja YK:ta vastaan, kun Israelia tuetaan?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe