VEIKKAUS - MIKSI TÄMÄ JULMA KUSETUS JATKUU VUODESTA TOISEEN ?

Surullinen vanhus

Olen pettynyt miljoona kertaa ja kuitenkin aina toivonut miljoona kertaa, että jospa se nyt onnistuisi tämän elämän aikana edes pieni parannus Veikkauksen "avulla" saada kunnon ruokaa, lääkkeet ja vuokraankin apua.

Mutta eihän se onnistu, ei vuosikymmeniin mitään. Silti olen jatkanut pienten summien laittamista viikottain. Epätoivoinen olen, kenties tyhmäkin lienen myös?

Meitä on paljon Suomessa, mutta eiköhän aika tee tehtävänsä. Paha mieli ja vanhuus ovat tehokkaita harventajia.

18

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lopeta lotot,kenot

      ala seuraamaan urheilua ja pelaa pitkävetoa..mäkin saanut kympin panoksella yli 500 ekeä ja paljon voittoja väliltä 100-300

    • prkl vihainen vanha

      Mitähän UUTUUKSIA ensi vuonna on tiedossa Veikkauksen sivuilla?

      Lisää moderoituja kusetuksia? Lähteekö RAY mukaan roistojen kelkkaan? Samaa sakkia kaikki!

    • huh,,,110

      No pelaa pitkävetoa, niinku sua jo neuvottiin. Äläkä huuda.

      • keski-ikäinen karju

        Onpa kokeiltu. Tarvitaan tietoa aiheesta ja pätäkkää pelaamiseen. Ei sekään ilmaista ole. Älä neuvo vanhoja ja köyhiä noin ylimielisesti, herranjestas!


    • haluan lopettaa veik

      Meikäläinen on vuosien saatossa pelannut kohtalaisen suuren summan euroja veikkauksen eri "hyvän tahdon peleihin" ja auttanut näin Veikkaus Oy:tä avustamaan urheilu yms kohteita.
      Tästä en ole ollenkaan pahoillani vaan enemmänkin siitä, että miksi juuri minun täytyy täytyy pienistä tuloistani satsata veikkauksen peleihin niinkin paljon kuvitellessani joskus voittavani jotakin. Vaikka todella hyvin tiedän, että esim. lottovoiton osuminen kohdalleni on yhtä epätodennäköistä kun onnistuisin teesihdillä pomimaan valtamerestä hyttysen ähkimän kakkapökäleen.

      • lopetan 2015 alussa

        Samoissa mietteissä täälläkin ja kokemusta on aikojen alusta asti.
        Järki sanoo, että lopeta jo turhan tuulen perässä juoksu, ei se ole kuin veikkauksen räkänen pieru. Mitään ei tipu eikä lorise.


    • no kenoa no

      Katsoin palautuksen Kenosta 2 vuoden ajalta, oli 19.1%. Aika huonoa sijoitus toimintaa. Arvat antoivat palautuksen 13.7%. Pitkäveto oli ainoa kannattava, siinä palautus 109,7%

      Nämä siis veikkaukselta.

      • 10-14

        Siis oliko nuo omat tuloksesi eli mitä sinä olet saanut takaisin? Meinaan, jos pitkävedon yleinen palautusprosentti olisi yli sata, niin Veikkauksenhan täytyisi pikimmiten lopettaa kannattamaton peli. Eihän firman tarkoitus ole jakaa rahaa pelaajille.

        No, tuollainen palautusprosentti ei tietysti tee pelaamisesta kaksisen kannattavaa. Minusta tuo pitkävedon hehkutus on muutenkin hölmöä: se vaatii niin paljon vaivannäköä, jos mielii pysyä voitolla. Ehkä se ei ole ongelma sellaiselle ihmiselle, joka käyttää päivästään useita tunteja urheilun seuraamiseen muutenkin, mutta normisukankuluttajalle kävisi täydestä päivätyöstä elättää itsensä vedonlyönnillä.


    • Onnea peliin

      Lottoa on pelattu 44 vuotta, noin 2290 kierrosta, miten olet voinut pelata miljoona kertaa? Vai oletko pelannut joka kierroksella 437 eri peliä? Sulla on jäljellä enää 15 * 44 vuotta = 660 vuotta jäjellä, niin saattaa voitto iskeä!

      • Onnea peliin

        Tietysti sitten vasta olet pelannut kaikki vaihtoehdot. Tosin voittorivi saattoi kierroksella 36/2020 saattoi olla se jonka pelasit jo kierroksella 12/2017.
        Onnea peliin.


    • prööt

      kappas vaan, tuliko siihen veikkauksen edustaja pätemään taskulaskimen kanssa *LOL* turhaa turinaa...................

    • PHM69kotka

      Mitä helvettiä pelaatte jos ette kestä tappioita!!! Jos pelaa lottoa, kenoa ym- vetoja jossa voitot ovat kiinni täysin sattumasta eli itse et voi millään etukäteen tiedoillasi vaikuttaa voittojen todennäköisyyksiin. Jos pelaa pitkävetoa, tulosvetoa, voittajavetoja , monivetoja tai vakioita niissä oma tietämys on eduksi eli naama kohti tilastoja ja todennäköisyyksiä ja tietämystä eri joukkueiden kokoonpanimuutoksiin niin näillä keinoin voi parantaa voiton mahdollisuutta ja pienellä onnella voi jopa jäädä voitolle ja sattumalla jopa isompiin voittoihin sillä pallo on pyöreä ja ennakkoon huonompikin voi voittaa. Sitten on vielä kiinni siitä että satsaako kaikkiin lajeihin vai erikoistuuko johonkin tiettyihin lajeihin jolloin pystyy syvemmin paneutumaan joukkueisiin ja sarjoihin. Itselläni on koripallo ja talviurheilu parhaimmin hanskassa joten panostan niihin suhhteellisesti enenmän.

      Ei se ole veikkauksen vika jos joku häviää sillä sehän siinä on tarkoituksena jotta veikkaus jää voitolle. Se on jotakuinkin niin että hyvin harva pelaa voittavaa peliäpitkällä ajanjaksolla kuka vain voi jäädä voitolle lyhyellä aikavälillä.

    • hddhjk

      olen samaa mieltä!! Vaikka yrittää mitä tahansa pelata niin sama juttu ei mitään ehkä pari euroa silloin tällöin tulee!!! Esim: kenossa aina menee vierestä dingoa samat voittaa aina tai melkein vakiota ei mitään......vaikka luulin.... naapurit olen lopettanut.. kun ei sieltäkään voittoja tule. Euroa ja viikingiä olen yrittänyt pelata kun jopa parista oikeesta voi jo tulla jotain eikä veikkaus ole valitsemassa numeroita kenelle annetaan voittoja.

    • taitopeluri

      pelaan vain pitkää vetoa tai monivetoa, niiden tuloksiin ei veikkauksen kynnet pysty

    • vedo

      pelatkaa tulosvetoa

    • zxxsadxzxa

      Itse ainakin pelailen näitä urheiluvetoja hieman ja saan silloin tällöin mukavia pikkuvoittoja noin 50-300 euron haarukassa. Laitan vitosen panoksella tulosvetoa yleisimmin 1-2 lappua viikossa. Lottoa, kenoa ym en pelaa, kun niistä ei saa edes omiaan pois ikinä.

    • asöl

      ei ole pakko pelata. kannattaa muistaa että suurimmatkin palautuprosentit veikkauksen peleissä on n. 30%. eli karkeasti jos ostat 100 e arpoja saat todennäköisesti voittoja alle 30 e takaisin.

      pelithän perustuu siihen että yksi voittaa ja miljoonat häviää

    • Unibet

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe