Terveyskeskus hoono soomi- saat mitä annetaan

98768769876876897687

Tervari siis meinaa pakottaa lääkärille kuin lääkärille- katuosoitteen mukaan. Toivotaan, ettet JUURI sinä ole se yksi, tai toinen, kuka saa sen tumpeloimman, idiooteimmaan ja surkeimman arvauskeskuksen arvaaja-lääkärin. Voi olla vielä, ettei puhu edes kuin mongerrellen suomea. Mutta jokainenhan sitä multiin joskus joutuu, toki huonot lääkärit voivat hyvin vähän vauhdittaa prosessia.

Marja Valta - terveysjohtajalla alkaa vuodenvaihteen jälkeen luultavasti lähtölaskenta hommistaan, liittyen juuri tk-uudistukseen.
Kotkassa eivät terveyspuolen pomot ole kauaa viihtyneet, ja nähtäväksi jää, miten tämä tilastonikkari hommassa viihtyy tai saa pysyä. Kanteluja on jo lähtenyt toiminnasta eteenpäin -- koska tk:ssahan ei toimi mikään. Ei ole lääkäreitä tarpeeksi, ei hoitajia tarpeeksi, ajanvaraukset eivät toimi sekä odotusajat lääkärille ovat liian pitkät. Menevät juuri ja juuri lain puitteisiin, mutta kuten jokainen tietää, soittaessa ei lääkärinaikoja ole useimmiten tarjolla ollenkaan...ei nyt eikä vuoden päähän. Kun ei ole listoja lääkäreiltä ja kaikki ajat ovat menneet. Eli, terveyskeskus saa "myydä" ei-oota ihan vapaasti. Porukka voi sitten soitella joka ikinen viikonpäivä hamaan tulevaisuuteen, kunnes sattuu aikoja saamaan. On siinä meininkiä kiireettömien hoitoaikojen kanssa. On todella kiireetöntä jo tarjoajan kannalta, kun tarjolla on tyhjää.

Kansa saa siis rauhassa Kotkassa sairastella....siihen ei ainakaan rahaa satsata. Betonipylvää ja lasimuseot joo....ja kaupunkilaiset sitten mitä sattuu jäljelle jäämään. Ja velkaa silmät korvat täynnään. Hienosti on kaupunkia hoidettu.

5

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdasdsdf

      Asukas voi vaatia kielitaitoisen lääkärin. Ei ole pakko hyväksyä ketä tahansa.

      Toisaalta, tiedänpä useammankin tapauksen, jossa esimerkiksi idän suunnasta tullut lääkäri on todella laittanut vauhtia asioihin ja hoitoon pääsyyn kotimaisen vaihtoehdon jakaessa lähinnä buranaa ja sairauslomaa.

    • tyytyväinenolen

      Itäpuolelta tai eteläpuolelta tulleilta lääkereiltä olen saanut ongelmitta lähetteen keskussairaalaan jos on tohtorista tuntunut että omat diagnoosit on epävarmoja.

    • kkk-c

      Eräs hoonosoomi määräsi kokeisiin, mitkä lähetettiin Helsinkiin Hyksiin...viikko. Sitten selvisi että puuttui samasta näytteestä x-juttu, ja sitten vaan uutta näytettä...toinen viikko. Ja homma siitä kiinni, että ulkomaan p-e ei ymmärrä Suomen kieltä. Onneksi ei ollut kiire asia. Joku toinen kerta jollain toisella voi olla. Ei kai kukaan luule, että lääkärit pelkäävät hoitovirheitä hups.... heillä on sitä varten taatusti kunnon vakuutukset. Ja johan KOKS sekin taisi olla Suomen neljänneksi vaarallisin paikka tilastoissa, mitä tulee Suomen sairaaloiden hoitovirheisiin.

      Eräs tuontituote- lopetti potilaalta lääkkeet samointein -- vaikkei sellaisia saa lopettaa yhtäkkiä. Kyse potilasturvallisuudesta.
      Moniko näistä jaksaa itkeä kuin kotonaan ja jossain somessa. Kun pelkää varmaan, että kostetaan. Ja syö mitä saa, sitä itteään.

    • Jukka Ratia

      Nykyinen johtaja on saanut aikaan pienessä ajassa enemän kun kukaan koko karhulan terveyskeskuksen aikana.Parhaat kiitokset sinne johtoon koita jaksaa hyvä tulee,kokemusta on ja paljon aikasemista käytännöistä.

    • Länsi-Kotka kiittää

      Minulle kelpaa ammattitaitoinen Eestiläinen.ystävällinen naislääkäri.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe