Ei tämä ole vitsi!

marttiluukas

EU
17:27 Taloussanomat

Suomelle EU:lta 1,29 miljardin potti - tavoitteena 13 000 työpaikkaa
Euroopan komissio antaa Suomelle 1,29 miljardin euron investointipaketin. Paketin tarkoitus on parantaa Suomen kilpailukykyä "Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020" -ohjelman kautta.

Tämä ei ole lahja, tämä on laina.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perinteitä kunnioitt

      HETI IRTI EU:STA JA EUROSTA!!!!

    • perinteitä kunnioitt

      ETELÄN VETELILLE JAETAAN MILJARDEJA REKKA-AUTOILLA JA SUOMELLE TARJOTAAN VAAN LAINAA!! RÖYHKEÄTÄ TOIMINTAA EUN HERROILTA!!! JA KIITTÄMÄTÖNTÄ SUOMI ON OLLUT SUURIMPIA MAKSAJIA KOKO EUN AJAN JA NYT EI SAA TAKAISIN EDES CENTTIÄ ILMAN KORKOA!!!

    • vastaaja.

      Joo mutta EU antaa Taloussanomien artikkelin mukaan tätä lainaa suomalaisten pien ja keskisuurten yritysten toimintaan, työllistämiseen ja kilpailukykyyn! Eikös täällä joku puhunut että yrityksille ei pitäisi tukea antaa. Nyt hänen mahtavanihana EU antaa oikein lainaa että valtio pääsee tukemaan yrityksiä. Taitaa EU:n talouspolitiikka ja hänen talouspolitiikkansa erota kovasti toisistaan.

      • näinkö kävikin?

        Tuohan on aivan sairasta toimintaa.
        Ensin siirretään Suomen-Pankin ja maamme koko varallisuus eu:lle ja sitten eu lainaa meille omia rahojamme korolla.
        Ei helkuti SUOMI ON RYÖSTETTY JA ALISTETTU EU:N ORJAKSI:


      • "vastaaja"

        "Suomi saa 1,3 miljardia euroa Euroopan aluekehitysrahastosta ja Euroopan sosiaalirahastosta, jonka lisäksi Suomi laittaa pakettiin vielä toiset 1,3 miljardia euroa. Yhteensä viiden vuoden aikana on tarkoitus rahoittaa investointeja 2,6 miljardilla eurolla.
        Paketilla tuetaan etenkin pienten ja keskisuurten yritysten kilpailukykyä ja työllistämistä. Paketin tavoitteena on luoda vuoteen 2023 mennessä 12 700 työpaikkaa ja 1 200 uutta yritystä. Lisäksi uutta liiketoimintaa on tarkoitus syntyä 850 yritykseen sekä henkilöstön lukumäärän ja liikevaihdon kasvaa 2 350 yrityksissä.

        Toisaalta:
        Suomalaiset pienet ja keskisuuret yritykset saavat aiempaa vähemmän EU-rahaa unionin alkavalla seitsenvuotisella budjettikaudella vuosina 2014–2020. Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) aikoo kevään aikana selventää rahoitukseen saamisperusteita Suomessa.

        Uudistukset sisältyvät heinäkuun alussa voimaan astuvaan lakiin valtionavustuksesta yritystoiminnan kehittämiseksi. Lakia tarkentavaa asetusta aletaan vasta valmistella, ja se on tarkoitus esitellä aikaisintaan huhti–toukokuussa teollisuusneuvos Heikki Vesa TEM:stä sanoo Taloussanomille."

        Näinhän siinä sitten kävi. Suomessa toitotetaan aina, että pien ja keskisuuret yritykset ovat ne, joita suomessa tarvitaan. Mitenkä nyt su pannaan?

        Suomessa ollaan täysin ulalla koko yritysmaailman tuista ja Eurovaluutasta. sekoitetaanko nyt euro ja markka keskenään.) On niillä eroa vielä vähän vajaa 6 mk.


    • Laina?

      Missä kohtaa Taloussanomien uutisessa käytetään sanaa "laina"? Tuossahan kerrottiin, että Suomi laittaa 1,3mrd ja EU toiset 1,3mrd. Yhteensä siis 2,6mrd. Toivottavasti ne saadaan poikimaan.

      • taktic

        Jos Suomi saa miljardin vähemmän EU:lta kuin mitä sinne maksaa niin tavallaan meidän raha palautuu ja EU kerää pointsit avokätisyydestä


    • Suomen valtion velka (Velkakello)
      95 971 601 981,59 euroa (18.12.-14)
      "Elintasosi on lainaa. Suomen valtio ahmii velkaa ennätysmäärin pitääkseen sinut tyytyväisenä, koska sinä voit äänestää seuraavissa vaaleissa. Hallitus ja oppositio kuvittelevat, että sinä haluat kaiken tässä ja nyt, etkä välitä huomisesta. Kun valtio tuhlaa yli varojensa, sitä kutsutaan kauniisti elvytykseksi. Suomen velkaa lyhentävät – jos pystyvät – tulevat sukupolvet, koska ne eivät voi äänestää seuraavissa vaaleissa. Heiltä ei ole kysytty mitään. Jokainen suomalainen saa syntyessään 274 euron arvoisen äitiyspakkauksen ja noin 17 000 euroa valtion velkaa – ja kotikunnan velat siihen päälle. Fiksua ja vastuullista?
      Keväällä 2009 Suomen valtion velka oli 53 miljardia euroa. Muutos on ollut dramaattinen. Ylivelkaantunut valtio menettää vähitellen itsenäisyytensä. Sen menoista päättävät muut ja sen tulot valuvat muille. Haluaako tai pystyykö Suomi katkaisemaan velkakierteensä?
      Ne poliitikot, jotka velkaantumisesta päättävät, eivät ole enää vastaamassa, kun velat on maksettava. Sillä aikaa kun luit tämän, noin minuutissa, Suomen velka kasvoi noin 12 400 eurolla."

      Tuo Suomen saama summa, on lainaa, joka on lohkaistu siitä Kataisen järjestämästä 300mrd summasta. paljoko saavat esim. Italia ja Espanja, voi vain arvata.

      Eihän tuo Suomen saama summa ole kuin se, joka maksetaan EU:n jäsenmaksuna ensivuonna. tai mitä lahjoitetaan ulkomaan apuna vuonna 2014.

      Kun tällä summalla ei myönnetä investointi apua pk yrityksille, niin valtioko pistää ne samat rahat, vaikka maahan muuttajien tueksi.

      Jo yksi maahanmuuttajien viettämä aika pakolaiskeskuksessa maksaa 30000€/v.
      Pistin tuonne ylle "Velkakellon" antama velkaantumisvauhti, sen voi todeta kun katsoo, siitä kellosta, mikä on Suomen velkaantumisvauhti tällä hetkellä.

      Kun tänne kirjoittavat kansalaiset eivät luovu Ulkomaan avusta, eivät luovu EU jäsenmaksusta: Sallivat vapaan maahan muuton, eivät salli autoveron poistoa järkisyistä. Kannattavat velkamaille maksettavista tuista. Tukevat Kreikkaa, niin millä ilveellä he kuvittelevat, että Suomi maksa velkansa.

      Sanonta: "Tyhjät päät kumisevat eniten"
      Ei edes maahanmuuttajien tumaa kustannusta ole mistään saatavissa. Koska ne ovat niin suuret, että kansa ei sitä sulattaisi..

    • Tuo EU ja Suomen yhteinen yritys paikata Suomen kaatuvaa valtiota n. 2,6mrd eurolla. tuo työpaikkoja yhteensä 12600 jäljelle jää vielä 437.400 työtöntä. Joten se siitä työllisyydestä.

      • Niin, että

        Että, jos saadaan työtä 12600:lle, mutta ei kaikille, niin antaa olla koko juttu?

        Eikö kuitenkin ole niinkin, että jos 12600kin työllistyy ja alkaa saada palkkatuloja työttömyystukien asemesta, heille tulee varaa kuluttaa tuotteita ja palveluita, joiden tuottamiseen tarvitsee sitten palkata uusia työntekijöitä jne...?

        Miten muuten persut, tai Marttiluukas (jos et halua persujen puolesta vastata) työllistäisivät nuo 450 000 (mistä lie tempaistu luku)? Hakkaraisen sahalle ilman palkkaa?


      • Antipersu työllistyy
        Niin, että kirjoitti:

        Että, jos saadaan työtä 12600:lle, mutta ei kaikille, niin antaa olla koko juttu?

        Eikö kuitenkin ole niinkin, että jos 12600kin työllistyy ja alkaa saada palkkatuloja työttömyystukien asemesta, heille tulee varaa kuluttaa tuotteita ja palveluita, joiden tuottamiseen tarvitsee sitten palkata uusia työntekijöitä jne...?

        Miten muuten persut, tai Marttiluukas (jos et halua persujen puolesta vastata) työllistäisivät nuo 450 000 (mistä lie tempaistu luku)? Hakkaraisen sahalle ilman palkkaa?

        Normaaliin tapaan, antipersulla hämärtynyt käsite työ ja toimeentulo, tai oikeammin niiden yhteys.
        nykyään puhutaan mieluusti erikseen "työllistymisestä", mutta kukaan ei puhu siitä, että työllistymisen perusajatushan on aina ollut, itsensä elättäminen työnteolla.
        Nykyään työ on joku paikka mihin mennään ja siellä oleskellaan, ja valtio ja kunnat maksavat pirun pientä korvausta siitä oleskelusta. Sehän se on sitä nykypäivän "työllistymistä", ja maksaa lisäksi organisaatio ja hallintokuluina miljardin jos toisenkin vuodessa veronmaksajille.


    • PePeP

      Linkki uutiseen olis kiva.

    • Sovitaanko niin, että ne, jotka sen työttömyyden ovat aikaansaaneet, niin myös poistavat sen!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1615
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1244
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1072
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      857
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      741
    Aihe