Stubbin Alexi

posliini.

36

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuppi naivisteja

      Tuppi edistää homoutta, suosittelee sitä lapsille, jne.
      Tuppi ja kokoomus on eu ja goldman sachs renkejä,
      Isänmaattomia super naivisteja.

      • hyvä juttu

        Tämä Stubid edistää niin montaa asiaa, että kokoomuksen kannatus vinkuu


    • Soiselisoini

      Helppohan se on olla juuri nyt Suomen pääministeri? Kenen uskotte siinä pärjäävän tänä aikana paremmin?

      Niin sivistynyttä, oppinutta, kansainvälistä ja kielitaitoista pääministeriä kuin Stubb ei Suomessa ole ollut koskaan ennen.

      Mutta sellaistahan vierastetaan Suomessa, jossa tykätään näistä maalaistölliköistä pääminterinäkin, "ko sehä o nii ku mie". Niin onkin, valitettavasti.

      • tuppirunk

        se kielitaito on luihuun ahneushomoiluun, kapitalistin prsnuolentaan... ruskea kielinen super naivi paljo opiskellut tollo...


      • Super naivismia
        tuppirunk kirjoitti:

        se kielitaito on luihuun ahneushomoiluun, kapitalistin prsnuolentaan... ruskea kielinen super naivi paljo opiskellut tollo...

        - ei se koulutus useinkaan sivistä, se tuo vaan tittelitä. - ja jos vaan opiskelee ilman kontaktia realimaailmaan, niin voi hurathtaa esim markkinatalous-uskovaiseksi.
        - markinatalous uskonto on naivistien puuhaa. kuten muutkin uskonnot ovat,, -alistava järjetelmiä, jossa poliitis-uskonnolliset naivit , lahjotut juoksupojat palvelee isoa rahaa...
        - Ja sitä kautta tehdyt poliittiset yleistykset ja väittämät on aivan fuulaa. mutta kun usko on vahva niin ne markkina-uskovat ahneet toimii kuin marakatit. Palvellen gpldman sachs kaltaista rikollista toimintaa.... jonka näkevät jumalallisena ratkaisuna.


      • Johtaja-.-

        Kuka on vastuussa hallituksesta ja valinnoista? Ei pitäisi ryhtyä johtamaan, jos pskat on housuissa heti, kun tarvitaan vastuunkantajaa.


    • raskin pia

      Ja pia rask kannattaa rusakkaa

    • Kenpä

      Onko täällä luvallista haukkua ihmisiä nimeltä mainiten mutta itse nimettömänä?

      Iljettävää ja raukkamaista.

      • samalla mitalla

        Onkos politikoilla lupa haukkua kansalaisia, ihmisiä syrjätyneiksi, pitkäaikaistyöttömiksi, saavutetuista eduista kiinni pitäviksi konsensus osaamattomiksi, piilotyöttömiksi, moniongelmaisiksi, jne ?


      • Kenpä
        samalla mitalla kirjoitti:

        Onkos politikoilla lupa haukkua kansalaisia, ihmisiä syrjätyneiksi, pitkäaikaistyöttömiksi, saavutetuista eduista kiinni pitäviksi konsensus osaamattomiksi, piilotyöttömiksi, moniongelmaisiksi, jne ?

        Koska on haukuttu nimeltä mainiten? Erilaisista sosiaalisista ryhmistä puhuminen on eri asia, ilman henkilökohtaisuuksia.

        Jos joku taas tuntee kuuluvansa ko. joukkoon, sille ei voi mitään. Mutta vastatahan aina voi, vaikka sitten nimimerkillä ja asiallisesti perustellen.

        Poliitikkojen tekemisiä tietysti voi ja pitääkin arvostella, mutta henkilökohtaisiin ominaisuuksiin meno on epäasiallaista. Näin ainakin yleensä yleisöpalstoillakin.

        "Ja pia rask kannattaa rusakkaa", sanotaan tuossa ylempänä.

        En tiedä kenestä tuossa puhutaan, ja siihen vastasin.


    • Soiselisoini

      Stubb saa varmasti tulevaisuudessa sen arvon jonka hä ansaitseekin. Nykyiseen pääministerin tehtävään ei kykenisi eikä uskaltaisi kukaan muu. Helppohan se on haukkua hallituksen politiikkaa, kun syyt menevät tie kuinka kauas Vanhasen aikoihin Nyt vain on yritettävä pelastaa semikä plastettavissa on.

      Ja vaalien lähestyessä meno vain kiihtyy. Saappat nähdä millainen hallitus pärjää vaalien jälkeen ja kenen johdolla.

      • naivisti show

        Ikävä juttu, mutta osaamista ei ole oikein missään puolueessa. On vain lammaslauman tavoin määkivää sakkia, joka määkii samoja idalsiti- juttuja edestaa. Ei mitään todelsia näkemyksiä visoita, osaamista, jne.
        Siksi on ikävä katsoa kun on monet tutkinnot ja koulutukset ihmisillä, mutta takaa silti paistaa sellainen supoer lapselien naivismi.. ( -- kokomus-kepu-sdp-vihreät..).


    • hAhahallitus

      Mikään hallitus ei pärjää tämän kokoomus sekoilun jälkeen... ei keskusta sdp persu... Että ketä äänestän.. pystyisikö kokoomus ja stubb nostamaan suomen vielä tämän kataisen sekoilun jälkeen.

    • hukkuvienpuolue.

      En todellakaan enään tiedä. Olen aina äänestänyt kokoomusta ja luottanut siihen että he tekevät kaikkensa Suomenparhaaksi.. Vitut äänestä enää ketään.

      • osaamispulaa on

        Kokoomuksen ideologia on raadollinen, ahne, naivi, vain rikkaan kansanosan ahneita etuja ajava. Oikeisto ajaa vain rahan ja keinottelun asiaa.
        Ja on niin, että ei osaamista tunnu olevan muissakaan puolueissa. Naivismilla mennään...


    • eisaattanana

      Aluksen haaksirikossa henkiin jäi 6 naista ja 1 mies. He onnistuivat pelastautumaan pienelle saarelle. Aikaa kului, ja naiset alkoivat vaatia mieheltä aina vain lisää seksiä. Hädissään mies jakoi jokaiselle naiselle oman viikonpäivän. Sunnuntaina hän piti vapaata, kulki onnellisena saarella ja kalasteli. Eräänä päivänä mies huomasi vähän matkan päässä jonkun uivan saarta kohti. Hän huomasi että tulija oli mies. Kun tulokas rantautui, meni mies iloisena tervehtimään tätä. Uusi mies sanoi: -Hej, jag heter Aleksander Stubb. -Voi helvetti! Siinä meni viimeinenkin vapaapäivä!!

      • Paakkuna

        Tuon vitsin mie oon kuullu jo 1950-luvulla, jolloin Stubb ei ollu viä syntynykkää.

        Ei sulla ollu yhtää vähän uuempaa kaskua?


      • eisaattanana
        Paakkuna kirjoitti:

        Tuon vitsin mie oon kuullu jo 1950-luvulla, jolloin Stubb ei ollu viä syntynykkää.

        Ei sulla ollu yhtää vähän uuempaa kaskua?

        Stubbi on syntynyt vuonna -68. Mieti vähän paukapää.. Oliko sama vitsi HÄH?


      • Paakuna
        eisaattanana kirjoitti:

        Stubbi on syntynyt vuonna -68. Mieti vähän paukapää.. Oliko sama vitsi HÄH?

        Se on ruottalaisvitsi 1950-luvulta. Etkö paukapää ymmärrä ettei siinä ollut Stubbi vaan ruottalaine joka tuli uimalla saareen jossa oli vain suomalaisia.


      • eisaattanana
        Paakuna kirjoitti:

        Se on ruottalaisvitsi 1950-luvulta. Etkö paukapää ymmärrä ettei siinä ollut Stubbi vaan ruottalaine joka tuli uimalla saareen jossa oli vain suomalaisia.

        Se on vaan joku sun fantasia.. Kannattais puhua siitä vaikka jollekin amaattilaiselle, mie en osaa auttaa. Mutta voimia sulle paakkuna ja hauskaa joulua.


      • Paakkuna
        eisaattanana kirjoitti:

        Se on vaan joku sun fantasia.. Kannattais puhua siitä vaikka jollekin amaattilaiselle, mie en osaa auttaa. Mutta voimia sulle paakkuna ja hauskaa joulua.

        Ei vanhasta tuu uutta vaikka sitä vähän muuttelisi. Ei oo siusta koomikoksi.

        Siitä vaan, hauskaa joulua.


    • ällöä porukkaa

      Huomaa, että ryssien trollit kirjoittavat suomalaisiin keskustelupalstoihin.-->Nuo typerykset erottavat, jos ei jo kirjoitusvirheistä, niin slaavilaisesta typerästä asenteesta.

    • Wäinö poika

      keväällä 2015 stuppi on ex ministeri ja sitten se pääsee leikkimään taas ja kuntoilemaan

    • pavel 7v

      Myö ei oteta alex setää ainakaan meidän hiekkalaatikolle leikkimään.sillä niin rumat polvihousut ja kauhee kello..

    • Moderni suomi

      Moderni suomi ja homoilu ja monikulttuuri ovat eduskunnan ja hallituksen tärkeimpiä asioita;

      TÖRKEÄ RAISKAUS
      Vireille 5.3.2012

      SULJETTU KÄSITTELY JA OIKEUDENKÄYNTIAINEISTON SALAISUUS

      Käräjäoikeus on 3.4.2012 pidetyssä pääkäsittelyssä asianomistajien ja syyttäjän pyynnöstä määrännyt oikeudenkäynnin julkisuudesta annetun lain (370/2007) 15 §:n 2- ja 3 -kohtien nojalla, että suullinen istuntokäsittely tässä asiassa, jossa kysymys on alaikäistä asianomistajaa koskevasta seksuaalirikosasiasta ja jossa esitettiin arkaluonteisia tietoja henkilön yksityiselämään sekä terveydentilaan liittyvistä seikoista, toimitetaan kokonaan yleisön läsnä olematta, sekä määrännyt mainitun istunnon pöytäkirjan sekä muut oikeudenkäyntiasiakirjat asiassa annettavaa tuomiota lukuun ottamatta edellä mainitun lain 10 §:n nojalla salaisiksi 60 vuodeksi asian vireilletulopäivästä eli 5.3.2012 saakka. Saman lain 24 §:n nojalla asianomistajien ja syyttäjän esittämästä pyynnöstä käräjäoikeus on määrännyt, että käräjäoikeuden tuomio on ASIANOMISTAJIEN JA SYYTTÄJÄN KUULUSTUTTAMAN TODISTAJAN HENKILÖLLISYYDEN sekä mandollisten muiden asianomistajien henkilöllisyyteen viittaavien tunnistetietojen OSALTA PIDETTÄVÄ SALASSA 60 vuotta eli 5.3.2072 saakka tai kunnes sitä ennen mandollisesti toisin määrätään, sekä ettei asianomistajien ja todistajan nimiä sekä edellä viitattuja muita tunnistetietoja saa tuona aikana mainita julkisessa oikeudenkäyntiaineistossa. MUILTA OSIN TUOMIO ON JULKINEN asianomistajien siihen suostuttua.

      SELOSTUS ASIASTA

      Syyttäjän rangaistusvaatimus

      1. TÖRKEÄ RAISKAUS nuorina henkilöinä
      (8010/R10004288111)
      Rikoslaki 20 luku 2 §
      Rikoslaki 6 luku 8 §

      5.8.2010 HELSINKI

      Suleyman Osman Mohamed ja Burhan Abdidek Yusuf ovat yhdessä pakottaneet 15-vuotiaan A.n sukupuoliyhteyteen käyttämällä Ahan kohdistuvaa väkivaltaa. Osman Mohamed ja Yusuf ovat houkutelleet A:n mukaansa Malminkartanon juna-aseman lähellä sijaitsevaan metsikköön. Kolmikon päästyä metsikköön Osman Mohamed ja Yusuf ovat ehdottaneet Alle suuseksiä, mihin A ei ole suostunut. A:n lähtiessä kävelemään takaisin Malminkartanon asemalle Osman Mohamed ja Yusuf ovat estäneet A:ta poistumista siten, että toinen on tullut seisomaan A:n eteen ja toinen hänen taakseen. Takana seissyt on myös ottanut A:ta kiinni käsivarresta. Sen jälkeen he ovat vetäneet A:n sivummalle metsikköön. Sitten Osman Mohamed ja Yusuf ovat painaneet A:n maahan polvilleen. A:n edessä ollut on alkanut riisua housujaan toisen pitäessä häntä takaapäin kädestä kiinni. Sen jälkeen A:n edessä seissyt on työntänyt erektiossa olevan siittimensä A:n suuhun pitäen samalla kiinni A:n hiuksista alkaen liikutella siitintään A:n suussa. Takana ollut on koko ajan pitänyt A:sta kiinni kosketellen vaatteiden alta A:n rintaa ja pakaroita. Yhdynnän jatkuttua useita minuutteja takana ja edessä ollut ovat vaihtaneet paikkoja. Nyt A:n eteen tullut on työntänyt siittimensä A:n suuhun alkaen liikutella siitintään A:n suussa takana olevan pitäessä hänestä kiinni. Sen jälkeen Osman Mohamed ja Yusuf ovat taas vaihtaneet paikkaa ja A:n eteen tullut on työntänyt siittimensä A:n suuhun alkaen liikutella siitintään A:n suussa takana olevan pitäessä A.sta kiinni. Molemmat tekijät ovat saaneet siemensyöksyn A:n suuhun.

      Rikos on törkeä, koska sen ovat tehneet useat tekijät. Rikos on tehty erityisen julmalla ja nöyryyttävällä tavalla, koska se on kohdistunut huomattavasti pienikokoisempaan uhriin, joka on houkuteltu metsikköön, missä rikoksen täytäntöönpanotoimi on suoritettu. Rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä. Osman Mohamed on teon tehdessään ollut 15-vuotias ja Yusuf 16-vuotias.

      Syyttäjän kirjalliset todisteet:

      1) Hoitokertomus (etptk:n liite 1, sivut 9 ja 10)
      Teema: A:n kertoma

      2) Asianomistajan konfirmaatiovalokuva (lisäetptk:n liite 1)
      Teema: vammat asianomistajan polvissa

      Syyttäjän henkilötodistelu:

      1) Asianomistaja A:n kuuleminen todistelutarkoituksessa
      Teema: tekijät, metsikköön houkutteleminen, suuseksin vaatiminen, käytetty väkivalta sekä sen laatu ja määrä, suuseksi, aiheutuneet vammat, vammojen peittäminen konfirmaatiota varten, aiheutunut kipu ja särky, aiheutunut kärsimys

      2) Asianomistaja B:n kuuleminen todistelutarkoituksessa
      Teema: asianomistaja A:n kertoma, Alla havaitut vammat, vammojen peittäminen konfirmaatiota varten, A:n mielentila tekojen jälkeen

      3) Vastaaja Suleyman Osman Mohamedin kuuleminen
      todistelutarkoituksessa
      Teema: A:n tapaaminen Kannelmäessä

      4) Todistaja C kuuleminen
      Teema: somalipoikien tapaaminen, matkustaminen junalla Kannelmäestä Malminkartanoon, A:n kertoma

    • Not ass

      Mistähän noita on kaivettu? Samanlaisia voi löytää miltä vuodelta hyvänsä.

      Persut on paniikissa, mutta alamäki sen kun jatkuu, sen näkee siitäkin että tuommoisiin pitää turvautua.

      • paniikki iskee

        kokoomus paniikilta tämä vaikuttaa ja sdp-vihreä paniikilta....


    • säälittävää.

      Huomenna stubbi lentää verovaroilla pariisiin mielenosoitus marssille. Pelkkää jeesustelua, kuolleiden piirtäjien verellä yrittää nostaa omaa ja kokoomuksen profiiliaan.

      • turhakkeiden teot

        näiden täysin vastuuttomien huuhaa turhakkeiden täysin turha matkailu tulisi lopettaa.....
        On kuin tarja halonen, joka meni afrikkaan naisten kooukseen, ja se maksoi melkein miljoonan yksityiskonella...


      • Tehtaalle
        turhakkeiden teot kirjoitti:

        näiden täysin vastuuttomien huuhaa turhakkeiden täysin turha matkailu tulisi lopettaa.....
        On kuin tarja halonen, joka meni afrikkaan naisten kooukseen, ja se maksoi melkein miljoonan yksityiskonella...

        Onneksi on vaalit tulossa ja kansalaisilla on mahdollisuus vaihtaa nämä pellet uusiin ihmisiin. Joutaa pudota eduskunnadta kaikki siellä vuosikymmeniä loisineet ulos. Ei tarvita pekkarisia,anttiloita ,kääriäisiä,risikoita,kanervia,viitasia,kiuruja,räsäsiä ym turhakkeita lihomassa ja rikastumassa veroeuroilla. Nyt on aika vaihtaa uudet ihmiset hommiin,vanhoilla konsteilla ei pärjätä enää.


    • Isonrahanedustaja

      Omien sanojensa mukaan yhteistyökyvytön ihminen" yhteistyö on rikki"

    • persseennuolijoita

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015011819039754_uu.shtml

      Kannattaiskohan stubbin lopettaa ajoissa tuo touhu, ja totaalikieltäytyjä c. haglund voisi lopettaa ne natolennot kokonaan. Suomi ei ole natossa, eikä toivottavasti koskaan mene.

    • SuomenJuri

      Stubb ja hintti kaverinsa Hägglunt lakeijansa RantaRuottalaiset ja heidän sisäsiittoiset kaverinsa laitetaan vielä sinne minne kuuluvatkin.

      • Kokooon

        Toivottavasti kokoomus jatkaa hallituksessa ja ajaa suomen natoon. Se on ainut mahdollisuus venäläisten sotahullujen hyökkäyksiä vastaan. Turha täällä on paukapäitten kuvitella,että suomi pärjäisi yksin sodan syttyessä.


      • RKP-Kokoomus

        ruotsikko se on Stubbkin...


    • serg.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe