Tipitape Wabba mahalasku

kauniitJArehelliset

Mr universe kisojen järjestäjä oli Fitler OÜ ja nyt se pakkolopetetaan 6 kuukauden sisällä koska se ei ole toimittanut verottajalle v.2012 tilinpäätöstä.

Elikkä Jylhä-Valkonen teki hommat jälleen omalla tyylillään ja on jättänyt velvoitteet hoitamatta. Seuraavaksi sitten taas jotain muuta....


10.12.2014 Sundlõpetamisteated Prindi
Harju Maakohtu registriosakond avaldab väljaandes Ametlikud Teadaanded äriseadustiku § 60 lõike 2 alusel järgneva sisuga teate:
FITLER OÜ (registrikood 11582904) aadressiga Kivisilla 4, Tallinna linn, Harju maakond, 10145 ei ole esitanud 2012. aasta majandusaasta aruannet ega põhjendanud majandusaasta aruande mitteesitamist 180 päeva jooksul alates kustutamishoiatuse (määruse number Ä 10124926 / M2) tegemisest.
Käesoleva teate avaldamisest 6 kuu jooksul võivad äriühingu võlausaldajad teatada registripidajale oma nõuetest äriühingu vastu ja taotleda äriühingu likvideerimismenetluse läbiviimist.
Kui äriühing 6 kuu jooksul alates käesoleva teate avaldamisest ei ole registripidajale esitanud majandusaasta aruannet ega põhjendanud majandusaasta aruande mitteesitamist, ning äriühingu võlausaldajad ei ole taotlenud äriühingu likvideerimist, võib registripidaja äriühingu registrist kustutada. Kui äriühingu võlausaldaja või äriühing esitab käesoleva teate avaldamisest 6 kuu jooksul likvideerimise taotluse, otsustab registripidaja äriühingu sundlõpetamise.

30.09.2014 Maksu- ja Tolliameti teated Prindi
Teadaanne avaldatakse maksukorralduse seaduse § 55 alusel. Maksu- ja Tolliamet (Lõõtsa 8a, 15176 Tallinn) tegi:
1. Fitler OÜ -le (registrikood 11582904) 02.09.2014 korralduse nr 9-1.1/51484 sunniraha 100 eurot tasumiseks 2014. a juulikuu maksudeklaratsiooni vorm TSD esitamata jätmise eest kümne päeva jooksul korralduse kättetoimetamisest arvates ja hoiatuse sunniraha kuni 150 eurot teistkordseks rakendamiseks korralduse täitmata jätmise korral.
2. Fitler OÜ -le (registrikood 11582904) 01.09.2014 korralduse nr 9-1.1/50949 sunniraha 100 eurot tasumiseks 2014. a juulikuu maksudeklaratsiooni vorm KMD esitamata jätmise eest kümne päeva jooksul korralduse kättetoimetamisest arvates ja hoiatuse sunniraha kuni 150 eurot teistkordseks rakendamiseks korralduse täitmata jätmise korral.
Korralduse terviktekstiga on võimalik tutvuda tööpäeviti Maksu- ja Tolliameti Viljandi teenindusbüroos (Lossi 19, Viljandi 71070) või lähimas Maksu- ja Tolliameti teenindusbüroos. Korraldus loetakse kättetoimetatuks kümne päeva möödumisel selle avaldamisest väljaandes Ametlikud Teadaanded.

32

515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaffa

      Hahah, tän niin tiesi !

    • häkki heilahtaa

      The Look- Kauneusklinikka Tiina Jylhä - hämmästyttää yrityskuviollaan.


      "Monia ihmisiä on hämmästyttänyt viime aikoina The Look-Kauneusklinikka Tiina Jylhä toiminta. Uusia toimipisteitä nousee ennätysvauhtia ympäri Suomea vaikka The Look- on konkurssissa ? " Näin eräs lukijamme otti toimitukseen yhteyttä. Onko kyseessä ihmisten kateus menestyvää yrittäjää kohtaan vai onko kansalaiset valveutuneet harmaan talouden vastaiseen toimintaan ja reagoivat nopeasti epäselviksi jääneisiin asioihin? Live24magazine päätti ottaa selvää mistä oikein on kyse.

      The Look -Kauneusklinikka Tiina Jylhä - facebook sivuista saa käsityksen että yritys tarjoaa kylpylähoitoja Virossa ja Suomessa. Maaliskuussa 2014 kauneusyrittäjä Tiina Jylhä- Valkonen teki yhteistyösopimuksen Viidakon tähtöset- ohjelmasta tutun Suvi Pitkäsen kanssa. Asiasta uutisoi Mtv3 /Viihde 19.03.2014. Uutisen mukaan Pitkänen on pestattu The Look- kauneusklinikka Tiina Jylhä Helsinki toimipaikan johtajaksi. Lisäksi Pitkänen johtaa facebook päivityksensä mukaan myös elokuun lopussa avattavaa uutta Oulun klinikkaa.

      Virallisten tietojen mukaan Tiina Jylhä-Valkonen ei omista yritystä , eikä hän kuulu yrityksen hallitukseen joten pyysimme The Look-Kauneusklinikka Tiina Jylhä nykyistä Suomen toimipistejohtaja Suvi Pitkäseltä lausuntoa saamaamme vihjeeseen sähköpostitse. Hän ei ole kommentoinut asiaa millään tavalla.

      Patentti-ja rekisterihallituksen mukaan viimeisin tilinpäätös merkintä yrityksellä on 14.9.2012 ja ilmoitus että The Look Tiina Jylhä Consulting Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2010. Toimintaa on harjoitettu pääsääntöisesti Virosta käsin ja huhtikuusta vuonna 2011 alkaen ainoastaan Virosta käsin.

      14.9.2012 yrityksen ainoa hallituksen jäsen ilmoittaa PRH.lle samalla että, toiminta jatkuu edelleen ainoastaan Viron puolella.

      07.01.2013 Yrityksen nimi The Look Tiina Jylhä Consulting Oy on muuttunut Constrictor Levanensis Oy. ksi. Yrityksen aputoiminimi KAUNEUS CLINIKKA TIINA JYLHÄ on lakannut myöskin. Yrityksessä vastuuhenkilömuutoksia on tehty viimeksi 30.11.2012. Yritys on ollut Suomessa työnantajarekisterissä 04.10.2011 alkaen sekä arvonlisäverovelvollinen liiketoiminnasta 09.10.2010 alkaen.

      Kaupparekisterin yrityksen vastuuhenkilöiden rekisteriotteesta 10.8.2014 ilmenee että Constrictor Levanensis Oy on konkurssissa.

      20.11.2012 Verohallinto on jättänyt velkojana konkurssihakemuksen tilittämättömistä 25 679 euron veronpidätys- ja arvonlisävero saatavista. 20.03.2013 Constrictor Levanensis Oy on velallisena asetettu konkurssiin.

      Constrictor Levanensis Oy.tä ei ole tällä hetkellä merkitty ennakkoperintärekisteriin ja se on poistettu arvonlisäverovelvollisuusrekisteristä sekä työnantajarekisteristä 20.03.2013.

      The Look -Kauneusklinikka Tiina Jylhä nimellä ei löydy rekistöröityä yritystä Suomessa.

      Virosta käsin Suomessa konkurssiin menneen yrityksen toimintaa voi jatkaa tai jopa perustaa uuden yrityksen jos yritys ei ole liiketoimintakiellossa Suomessa. Tallinnan Yhtiöpalvelun mukaan yritysten perustamisvaiheessa notaari tarkistaa ainoastaan Suomesta liiketoimintakiellot.

      Live24magazine

      Lue lisää: http://m.livekaksnelja.com/news/tiinaj-/

    • tip tap

      Eiköhän saada kateellisten myllyyn vettä joulun jälkeen kun seiska antaa raportin Tipen ja Tapen joulunvietosta ylellisessä Viron kartanolinnassa jouluherkkuja notkuvan pitopöydän äärestä.

      • kartanosta selliin

        Älä sekoita oikeudentajua kateellisuuteen kiitos. Kaikki glamour noiden elämässä on varastettua ja lainattua.


    • Roarrrr

      Mitäs kateutta voisi herättää liisatut ja toisten nimissä olevat autot, asuvat vuokralla Virossa, Tipellä Suomessa noin 400 000 euroa ulosotossa ja Tapella 50 000 euroa ulosotossa Suomessa. Look on konkassa, niinkuin näköjään tämä Vironkin yritys. Tiina näyttää gorillalta ja Tape apinalta. Kumpikin vanhoja kurppia.

    • Huijarit vedättää

      Ei kai kukaan oikeasti ole niin tyhmä, että vielä käyttää sellaisen yrityksen palveluja, joka ei hoida velvoitteitaan?

      • pa-Suvi

        Onko Suvi Look-konsernin Suomen maajohtaja?


      • heikolla pohjalla
        pa-Suvi kirjoitti:

        Onko Suvi Look-konsernin Suomen maajohtaja?

        Suvi on julkisivu (irvokas sellainen) Lookille. Suvilla ei ole mitään kokemusta tai koulutusta minkään yrityksen johtamisesta. Hänellä ei myöskään ole minkäänlaista terveydenhoitoalan koulutusta. Suvi on vain kyseenlaisen maineen omaava "julkkis" jolla on silarit ja hänen isänsä suostui toimimaan Lookin bulvaanina.


      • Nyt vedätetään törkeästi
        heikolla pohjalla kirjoitti:

        Suvi on julkisivu (irvokas sellainen) Lookille. Suvilla ei ole mitään kokemusta tai koulutusta minkään yrityksen johtamisesta. Hänellä ei myöskään ole minkäänlaista terveydenhoitoalan koulutusta. Suvi on vain kyseenlaisen maineen omaava "julkkis" jolla on silarit ja hänen isänsä suostui toimimaan Lookin bulvaanina.

        Minulla on asiasta sellainen käsitys, että asioista tietämätöntä Suvia käytetään hyväksi ja juridista vastuuta yritetään sälyttää hänen niskaansa.

        Eipä taida tyttö tietää mihin on sekaantunut. Raastuvassa varmaan asiaa aikanaan selvitellään ja hyvin äkkiä huomaa, että valtio kyllä perii omansa.


      • kupru tulossa
        Nyt vedätetään törkeästi kirjoitti:

        Minulla on asiasta sellainen käsitys, että asioista tietämätöntä Suvia käytetään hyväksi ja juridista vastuuta yritetään sälyttää hänen niskaansa.

        Eipä taida tyttö tietää mihin on sekaantunut. Raastuvassa varmaan asiaa aikanaan selvitellään ja hyvin äkkiä huomaa, että valtio kyllä perii omansa.

        Ei Suvi tyhmä ole, ainoastaan vähälahjainen.


    • Kis Kis Koir

      Kai nyt sentään Suvin isä joka näyttää olevan lentokapteeni tajuaa sen verran ettei moisen yritystouhun bulvaanina voi olla? Siis todella ihmettelen asiaa!

      • himmein lyhdyin

        Jokohan iskä on maksanut Volvon käyttömaksun. Tytär ajoi ylpeenä "omistamaansa" (osamaksu faijan nimissä) autoa ainakin pari kuukuatta vaikka se oli käyttökiellossa. En tiedä miten vakuutukset on silloin voimassa ?

        Isä tais maksaa parkkisakkojakin yli tonnin että auton sai takavarikosta....


    • Mikä men pieleen

      Mikä on Suvin kasvatuksessa mennyt noin perustavanlaatuisesti pieleen? Että on kasvanut noin törkeä, piittaamaton, halpa, irvokas nainen.

      • villi veikkaus

        Olisko kaikki!


    • ihan kahvilla

      Kulttuuritalo ammotti tyhjyyttään näissä Jylhä-Valkosen osittain organisoimissa kisoissa... ja näköjään kaikessa on säästetty.... Kysyn vaan mistä löytyy ne idiootit jotka lähtevät tekemään yhteistyötä näiden looserihuijarien kanssa ?

      • Wabba

        Kulttuuritalo oli tyhjä koska kisoja mainostettiin ainoastaan Seiska lehdessä ja Seiskan julkkiksilla.... Ketä kiinnostaa?!! Ja se Tapen 2. sija taisi oikeesto olla 6. sitäkään ei oo mihinkään korjattu. Yhä huutelee tuolla et on tullu kisassa kakkoseksi. Tunnen lähinnä myötähäpeää.


      • kierrä kaukaa
        Wabba kirjoitti:

        Kulttuuritalo oli tyhjä koska kisoja mainostettiin ainoastaan Seiska lehdessä ja Seiskan julkkiksilla.... Ketä kiinnostaa?!! Ja se Tapen 2. sija taisi oikeesto olla 6. sitäkään ei oo mihinkään korjattu. Yhä huutelee tuolla et on tullu kisassa kakkoseksi. Tunnen lähinnä myötähäpeää.

        Myötähäpeää, koska Tipetapet eivät tunne itse mitään häpeää.

        Kumpikin on täysin häikäilemätön, sanoisin että lähenee psyko/sosiopaatin häikäilemättömyyttä.


    • upppp

      Ylös

    • Skonamira

      Hyvä että joku tuo totuuden esiin.

    • Lissuporilainen

      Asikkaana on ollut ihan hyvä palvelu ja en tunnista näitä ongelmia ollenaan. Sanoisin että moniin vastaaviin verrattuna Tiina on hoitanut työnsä mallikkaasti konsulttina

      • mariolas

        Samaa mieltä lissun kanssa. Tiinan ja lookin kanssa asioidessa aina kaikki on kyllä toiminut hyvin ja sovitusti. Taitaa kateelliset vaan huudella!


      • Hki-Oulu polkupyörä
        mariolas kirjoitti:

        Samaa mieltä lissun kanssa. Tiinan ja lookin kanssa asioidessa aina kaikki on kyllä toiminut hyvin ja sovitusti. Taitaa kateelliset vaan huudella!

        Voit Suvi työntää kateuskortin sinne ukkomiesten rassaamaan per*****si.


      • Markkka
        mariolas kirjoitti:

        Samaa mieltä lissun kanssa. Tiinan ja lookin kanssa asioidessa aina kaikki on kyllä toiminut hyvin ja sovitusti. Taitaa kateelliset vaan huudella!

        Komppaa mariolasta ja lissua. Mullakaan ei ole koskaan ollut mitään pahaa sanottavaa heidän asiakkaanaan.


      • Uusbuubs
        Markkka kirjoitti:

        Komppaa mariolasta ja lissua. Mullakaan ei ole koskaan ollut mitään pahaa sanottavaa heidän asiakkaanaan.

        Sama kokemus mulla ollut vuosien takaa. Nyt Roomaan leikkaukseen, siellä uudet kirurgit :) onko kellään mitään kokemusta heistä?


      • tirppiss

        Hyvä kokemus mullakin ollut palvelusta parin vuoden ajalta. Olen käyttänyt sekä kirurgisia palveluita, että pienempiä hoitoja ja homma sujunut mallikkaasti. Olen myös miettinyt leikkausta Roomassa tai Kreikassa, joten kuulisin mielelläni kommentteja kirurgeista?


    • Riski olemassa

      Se nyt vielä puuttuisi jos kusettaisi asiakkaita yhtä räikeästi. Tuskin ongelmat näkyvät tyytyväisille asiakkaille, mutta jos jokin menee pieleen niin mites sitten?

    • Täytyyhän asiakastyytyväisyydestä ainakin lyhyellä tähtäimellä huolehtia. Eli negatiivista palautetta ei saa tulla niin paljon, että se pilaisi maineen.

      Saattaa olla niin, että työn laatu on hyväksyttävää, mutta liiketoiminnan moraalissa on silti moittimisen aihetta. Siitä on esitetty monia ikäviä esimerkkejä.

      Yksi tuttu on suunnitellut hankkivansa silikonit Jylhän putiikin kautta. Toivottavasti kaikki menee hyvin, vaikka ketkujen rahoittaminen harmittaakin. :)

    • laida

      Laita palautetta tuttu miettii myös silikoni hankintaa joko suomesta tai virosta

      • mailen

        Kävin laittamassa hetki sitten rinnat ensimmäisen kerran ja mitään ongelmia ei ole ilmennyt. Enkä usko, että ilmenee.


      • voi voi
        mailen kirjoitti:

        Kävin laittamassa hetki sitten rinnat ensimmäisen kerran ja mitään ongelmia ei ole ilmennyt. Enkä usko, että ilmenee.

        Et usko ... heh heh. Suvi hei, mene Ouluun maksamaan sitä vuokraa ukkomiehelle ja jätä nämä palstat rauhaan.


    • totuusontämä

      Miksi Oulun ukkomies sekoitetaan tähän????? Hän on täysin ulkopuolinen. Suvikin on DJ , äiti ja kauneusalan yrittäjä Mikäli hänellä olisi jotain epäselvyyksiä yrityksensä taloudessa paikat kylä laitteisiin kiinni verottajan toimesta

      • beiidiiejebg

        Eikö se Oulun ukkomies ollut juuri tämän lafkan vuokranantaja? Eli ei todellakaan ulkopuolinen tässä bisneksessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe