Suursota euroopassa

miehhitys

12

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesuksen veren kaut

      Suursota saattaa tulla Eurooppaan. Jumala antaa tulla sodan, ja onhan läntinen Eurooppa erittäin pahasti mennyt sodomian synteihin ja yrittää upottaa kokonaisia kansoja sellaiseen irstaan menon hyväksyntään. Kerran radiossa tässä jokin aika sitten kerrottiin maita, joissa homosynnit on hyväksytty. Ei siinä kylläkään syntiä mainittu ja sitä, mitä Raamatussa asiasta sanotaan. Kerrottiin maita ja ikään kuin ihmisoikeuskysymyksinä käsiteltiin. Amerikka muun muassa osavaltiotasolla levittää homoutta. Lyhyesti sanottiin, että Aasian maissa ei ole laillista. Mutta ei mainittu Venäjää, sehän on sekä Aasiaa että Eurooppaa ja erittäin iso valtio, olisi pitänyt mainita. No, onhan se yleisessä tiedossa, ettei siellä ole se hyväksyttyä.

      Suomi taistelee sisäisesti erittäin kiivaasti noita vastaan. Jos Jumala päättää, ettei homolakia Suomeen tule, sitä ei tule, vaikka eduskunta jo sen äänesti. Mitä Jumala ei salli, sitä ei tule. Te ketkään homojen homouden puoltajat ette mahda sille mitään! Me Jumalan lapset luotamme Herraan Jumalaan, hän sotii puolestamme!

      Jos joku heikko homosyntiin taipuvainen lukee tätä, niin kyllä Jumala on Raamatussa luvannut synnit anteeksi antaa näillekin katuville. Paavalin kirjeessä muistaakseni mainitaan tämäkin synti erikseen. Armottomuuden piiska ei piiskaa Jumalan valtakunnasta. Armottomuuden piiskat riehuvat siellä, missä ei armoa tunneta, vaan kaiken pahuuden palkaksi langetetaan toisille valtavat tuskat, rankaisut ja väärät tuomiot.

      Se, että esimerkiksi maailman meno pahenee pahenemistaan ja ihmiset vihaavat toisiaan, kertoo tämän maailman ajan pimenevästä illasta ja yöstä. Yöllä liikkuvat pedot kiivaana saalis mielessään. Yöllä paistaa himmeä kuu, jonka valossa rötöstäjät rientävät kohti saalistaan. Kenkään valon lapsi ei kulje yön tiellä. Siellä kulkevat tämän maailman ahneet, ylpeä, tappajat ja ryöstäjät.

      Jos joku on lempeä, niin hän saa kateutta osakseen. Jos joku on oikeamielinen ja puheissaan suora, periksiantamaton, hänen kimppuunsa käydään. Kukaan paha ei kestä vanhusrkasten seuraa. Vanhurskasten seurassa silti kannattaisi viettää aikaa ja antaa muokata sielunsa maailmaa puhtaammaksi ja valkeammaksi Jeesuksen veren kautta.

    • VL-Gay

      Tähän törmäsin tuolta alempaa:

      "Kansanedustaja Hirvisaari kuvaa helluntailaisuuden pedofilista ilmapiiriä seuraavasti:"Valitettavasti myös pedofiilit hakeutuvat seurakunnissa mielellään luottamustehtäviin, kuten esimerkiksi Tikkurilassa on taannoin tapahtunut. Ihmiset ovat hämmästyttävän sokeita "lapsia rakastaville" limaisille sedille, jotka pitävät muiden seurakuntalaisten lapsista niin paljon, että jopa suutelevat heitä suulle kaiken kansan keskellä

      • ei-vl, ei-gay

        Kerrohan tarkemmin, missä alempana!


    • korjaus

      Toihan oli Raamatun profetia eikä Paavolan.

      • Homot ihanii

        kannattaa aina ottaa todesta avaus jossa on paljon kirjoitusvirheitä, se on tieteellistä totuutta tuolloin


      • Charlotta C
        Homot ihanii kirjoitti:

        kannattaa aina ottaa todesta avaus jossa on paljon kirjoitusvirheitä, se on tieteellistä totuutta tuolloin

        Viittaatko oikeinkirjoitustaidon ammattilaisella Kempeleen sapliiniin?


    • hurjamus

      Voi hurja mkä juttu.

    • ??????????!!!!!!

      Haisee helluntalainen saasta ellei pas*ka.

      • Voi vl-liikettä

        Siinäpä perinteinen lämmin vanhoillislestadiolainen jouluntoivotus kaikille toisinajattelijoille. Sellaista kuuluu srk-valtakunnasta.

        Onneksi Jumalan valtakunta on armollisempi ja rakastavampi.


    • armonlapsi

      Kristuksen tuoksua.

    • uskonlapsi78

      Raamatun profetiat on hämmästyttävän tarkkoja.

    • Mitenmittaat

      Kun jonkun aatteen edustajat marssivat asiansa puolesta kaduilla ,niin jo joku on sanomassa "tuomioiden tulevan tämän kansan päälle". Mielipiteitten ilmauksien seuraksena uhotaan kovilla myrskyillä ja sateilla. Miten nämä sanojat sitten suhtautuivat Raamatun ilmoitukseen , siitä ettei Jumala katso henkilöön ?"..Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat, 45. että olisitte Isänne lapsia, joka on taivaissa; sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin.." (Matt.5:44.) ?


      Suomi ei ole joku "Jumalan valittu kansa".Suomi on pakanakansa monien muiden ei juutalaisten kansojen keskuudessa. Jumala on katsonut pakanain puoleen (Jeesuksessa Kristuksessa ) ottaakseen heistä kansan omalle nimellensä (Apt.15:14.)Tämän Suomen kansan keskuudessa on joitakin Jumalan kansaan kuuluvia, niitä jotka ovat uskoneet sovituksen sanan Jeesuksessa Kristuksessa, ja ovat antaneet sovittaa itsensä Jumalan kanssa. Entä mikä on Raamatun ilmoitus niiden kohdalla jotka eivät ole kuuliaisia " meidän Herramme Jeesuksen evankeliumille"? Johanneksen evankeliumissa on kirjoitettu (Joh.3:36. )"Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä.".."

      Vähän aikaisemmin Johannes kirjoittaa. (Joh.3:14.)" Ja niinkuin Mooses ylensi käärmeen erämaassa, niin pitää Ihmisen Poika ylennettämän, 15. että jokaisella, joka häneen uskoo, olisi iankaikkinen elämä. 16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. 17. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. 18. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen...".

      Tämä maailma on jo tuomion alla , mukaanlukien Suomen kansa, ja Jumala on säätänyt päivän " jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet kuolleista."( Apt.17:31.). Lisääkö tätä "tuomion alaisuuutta" joku aktivistien marssi, tai maallisen lain muutos ? Missä ovat Raamatun perustelut sen lisääntymisestä, ja millä mittareilla ihminen on oikeutettu tätä mittamaan?

      Jumalan kansaan Jeesuksessa Kristuksessa kuuluvilla , on edellleen tehtävää toteuttaa Jeesuksen Kristuksen sanoja "..Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen 20. ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää.Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti." .."
      ( Matt.28:18-20)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe