DDR-SUOMI on laillistanut SUOMALAISTEN vakoilun

| Kantasuomalainen |

Miksi Suomen turvallisuusviranomaiset ja muut viranomaiset mahdollistavat syyttömien, rehellisten ja kunnollisten Suomen kansalaisten vakoilun, vainoamisen ja terrorisoimisen?

Miksi suomalaisten vakoiluun on viranomaisten siunaus?

Miksi suomalaisten matkapuhelimia saavat kriminaalit ja vieraat vallat vapaasti salakuunnella? Miksi? MIKSI?!? M I K S I ! ? ! ? ! ?

Asiantuntija valetukiasemista: ”Miksi meitä varoitetaan vasta nyt?”:

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/714434/Asiantuntija valetukiasemista Miksi meita varoitetaan vasta nyt

"Suojelupoliisi varoitti suomalaisia mahdollisesta valetukiasemien kautta tapahtuvasta puhelinvakoilusta sen jälkeen, kun sekä Norjasta että Ruotsista kantautui tietoja mahdollisista vakoilulaitelöydöistä.

Supo ei vahvistanut mutta ei kiistänytkään, että Suomesta olisi löytynyt valetukiasemia. Tietoturva-asiantuntija Petteri Järvinen sanoo, että supon ulostulon voi tulkita rivien välistä niin, että valetukiasemia on löytynyt ja naapurimaiden kohujen myötä viranomaiset ovat heränneet varoittamaan kansalaisia niiden aiheuttamista uhista.

– Mutta miksi meitä varoitetaan vasta nyt, kun asiasta on noussut kohu naapurimaissa? Tästä olisi pitänyt aktiivisesti varoittaa jo aiemmin. Kyllä viranomaisten tehtävä on suojella kansalaisia urkinnalta.

Järvinen myös ihmettelee viestintäviraston Lännen Medialle antamia tietoja, joiden mukaan virasto on vasta selvittämässä valetukiasemia paljastavien laitteiden hankintaa.

– Tätä ihmettelen kovasti. Operaattoreilla on tiedossa kaikkien tukiasemien id-tunnukset ja sijainnit. Luulisi, että viestintävirasto automaattisesti valvoo tukiasemia. Kyse pitäisi olla tavallisesta tukiasemien ja radiotaajuuksien valvonnasta, jota pitäisi tehdä, oli vakoiluepäilyjä tai ei.

– Jos niin ei ole aiemmin tehty, niin nyt viimeistään pitäisi. Viestintävirasto valvoo muitakin taajuuksia.

Järvinen sanoo, että valetukiasemien havaitseminen on lähtökohtaisesti helppoa, sillä ne lähettävät itsestään signaalia tarjolle koko ajan. Asiantuntija antaa esimerkin:

– Riittää, että kävelee oikeanlaisen laitteiston kanssa ja katsoo, mitä tietoja tukiasemat itsestään antavat. Jos tukiaseman tiedot eivät vastaa operaattorin antamia tietoja, on syytä epäillä, että kyse on valetukiasemasta."

Supo: Pakolaisten vakoilu lisääntynyt:

http://yle.fi/uutiset/supo_pakolaisten_vakoilu_lisaantynyt/3299230

Lyhyt lainaus uutisesta: "Suomessa asuvien ulkomaiden kansalaisten vakoilu on lisääntynyt, ilmenee Suojelupoliisin viime vuoden toimintakertomuksesta. Niin sanottu pakolaisvakoilu ei ole Suomessa rikollista kuten muissa Pohjoismaissa."

18

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rikka
      • voi olla niin

        Onko kellään kokemusta siitä että missä kaikissa työyhteisöissä "kitketään" väärinajattelevia työntekijöitä pois jotta ddr-tyyppisen yhteiskunnan rakentaminen edistyy?


      • varma tieto
        voi olla niin kirjoitti:

        Onko kellään kokemusta siitä että missä kaikissa työyhteisöissä "kitketään" väärinajattelevia työntekijöitä pois jotta ddr-tyyppisen yhteiskunnan rakentaminen edistyy?

        Kaikissa viranomaisammateissa.


      • joku vain
        varma tieto kirjoitti:

        Kaikissa viranomaisammateissa.

        Viimeisimmät julkisuudessa esillä olleet tapaukset: Jari Aarnio, Putin-vuotajan lavastettu itsemurha ja Paateroa edeltäneen poliisiylijohtajan sama kohtalo.


    • ViranomaisetEiVälitä

      Alla on ikävä videoesimerkki valetukiasemien ja viranomaisten mahdollistamasta kansalaisten vainoamisesta ja terrorisoimisesta. Aiheesta oli Jenkkilän uutisissa jo vuonna 2007.

      The Morning Show from FOX News: Cell Phone Hacking and Stalking:

      http://www.youtube.com/watch?v=sV_I7cgkqXc

    • ei välitetä enää

      Etänä tapahtuva mind controllointi on toinen juttu mille ei lotkauteta korviakaan vaikka Se o todellista monil henkilöillä.

      • MINDCONTROLUHRI

        JUURI TÄSTÄ AIHEESTA PITÄISI PUHUA!!!
        SE ON TODELLISTA JOPA SUOMESSA. PEACEPINK-YHTEISÖSSÄ 21 SUOMALAISTA JÄSENTÄ!


    • Viranomaiset hoitoon

      Lainaus IS:n tuoreesta uutisesta: "Myös eräällä suomenkielisellä sivustolla esitellään IMSI-sieppaajaa ja kerrotaan sen soveltuvan ”naapurin GSM-puheluiden kuunteluun”."

      Uutisoinnista selviää, että pelleviranomaiset ovat Suomessa omalla kierolla tavallaan mahdollistaneet ja laillistaneet suomalaisten vakoilun! Siis kuinka ÄLYVAPAATA porukkaa Suomen viranomaiset ovat!?

      Koska Suomen pelkureita ja sairaudentunnottomia viranomaisia viedään sankoin joukoin pakkohoitoon latautumaan ja vahvalle lääkitykselle (koska työnteko ei suojatyöpaikoissa suju!) tai potkitaan niin lujaa perseelle, että lentävät hyvä veli ja sutki sisko -viroistaan kuin leppäkeihäät?

      Onko Suomen viranomaiset kuohittu jossain NATO-indoktrinaatiokurssilla, kun EI OLE MUNAA ottaa vastuuta mistään?

      Kenen puolella Suomen viranomaiset ovat? EIVÄT AINAKAAN SUOMEN KANSALAISTEN! Salakuuntelun tuomassa vaarassa ovat pitäneet kansalaisia!

      Miksi ei samalla tiputettaisi salaukset pois kaikista mobiiliyhteyksistä? Ei tarvitse USA:n, Britannian ja Venäjän vakoojien tai työpaikkojen hyvä veli ja sutki sisko -kiusaajaporukoiden (savustajat), sosiopaattisten vainoajien, mielipuolisten urkkijanaapurien tai vaarallisten rikollisten pystyttää valetukiasemia, kun kaikki olisi suojaamatonta ja avointa kuin plutokratia-utopia-sci-fi -elokuvassa.

      Samalla voisi kieltää suomalaisilta vaatteiden käytön, kun ei ole yhtään mitään salattavaa. Pompitaan turuilla ja toreilla kaikenmuotoisilla vartaloilla munasillaan ja pimperosillaan kuin luonnonlapset keijukaisten fantasialehdossa.

      Kruunuksi kaiken läpitunkevan valvonnan kunniaksi pystytetään joka kaupunkiin ja kylään korkeisiin torneihin rakennusmateriaalitkin läpäisevä Kaikennäkevä silmä -kamerarypäs, joka saa sitten valvoa ja tallentaa alastomia suomalaisia intiimimmeissäkin puuhissaan.

      Viestintävirastosta ei kerrota totuutta IS:n uutisessa: "[Kirsi] Karlamaan tiedossa ei ole, että Viestintävirastoon olisi tullut häiriöilmoituksia, jotka viittaisivat luvattomaan valetukiasemien käyttöön Suomessa. Karlamaan mukaan ei ole kuitenkaan varmaa tietoa, aiheuttaisiko valetukiaseman käyttö häiriöilmoituksen."

      Tiedän henkilön, joka on tehnyt häiriöilmoituksen Viestintävirastoon, kun rikolliset olivat pystyttäneet valetukiaseman naapurustoon vakavassa rikosasiassa. Rikolliset salakuuntelijat halusivat salakuunnella rikosasian kantajan puheluita, jotka olivat hänen ja juristin sekä poliisiviranomaisten välisiä ERITTÄIN LUOTTAMUKSELLISIA ja SALASSA PIDETTÄVIÄ keskusteluja.

      Onko tässä järkeä? Kuka vain saa tuoda vakoilulaitteita Suomeen:

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1419139696686.html

      OTTEITA IS:n UUTISESTA:

      "Viestintävirasto kertoi perjantaina, että se on aloittanut operaattorien kanssa selvityksen, joka liittyy valetukiasemien mahdolliseen käyttöön Suomessa.

      -Olemme selvittäneet teleoperaattorien kanssa mahdollisuuksia havaita näitä, Viestintäviraston kyberturvallisuuskeskuksen tietoturva-asiantuntija Antti Kurittu sanoo.

      Viestintäviraston mukaan työ on vasta alkuvaiheessa.

      ”Ostaminen on sallittua”

      (...)

      Valetukiasemina käytettyjä niin sanottuja IMSI-sieppaajia myydään internetissä. Niitä ei ole kiellettyä tilata Suomeen.

      -Yksityinen maahantuonti ei ole millään lailla rajoitettua, ainoastaan kaupallinen tuonti on säädeltyä, Tullin ylitarkastaja Jarkko Keskinen sanoo.

      (...)

      -Kyllähän niitä noissa verkkokaupoissa on myynnissä. Ostaminen on sallittua, mutta laitetta ei saa vain käyttää, Keskinen kertoo.

      (...)

      -Tässä voisi olla kehittämisen paikka viranomaisten yhteistyön suhteen, [Viestintäviraston] Karlamaa sanoo.

      (...)

      [Kirsi] Karlamaan tiedossa ei ole, että Viestintävirastoon olisi tullut häiriöilmoituksia, jotka viittaisivat luvattomaan valetukiasemien käyttöön Suomessa. Karlamaan mukaan ei ole kuitenkaan varmaa tietoa, aiheuttaisiko valetukiaseman käyttö häiriöilmoituksen.

      [Väite ei ole totta. Viestintävirastoon on ilmoitettu valetukiasemista!]

      -Olemme laittaneet nyt asiasta kyselyä teleyrityksille.

      (...)

      Amerikkalainen kriminologian asiantuntija Robert J. Girod kertoo Advanced Criminal Investigations and Intelligence Operations -kirjassaan, että Kiinassa toimivat sivustot kauppaavat IMSI-sieppaajia 1400-1600 euron hintaan.

      Myös eräällä suomenkielisellä sivustolla esitellään IMSI-sieppaajaa ja kerrotaan sen soveltuvan ”naapurin GSM-puheluiden kuunteluun”.

      (...)

      Kännyköitä vakoiltu Suomessa?

      Suojelupoliisin viestintäpäällikköä Jyri Rantalaa haastatellut Yleisradio kertoi perjantaina, että muut valtiot ovat salakuunnelleet matkapuhelimia Suomessa ja että keinovalikoimaan kuuluvat myös niin sanotut valetukiasemat.

      (...)

      Rantala korostaa, että valetukiasemat ovat vain yksi keino lukuisten vakoilukeinojen joukossa ja salakuuntelun mahdollisuus on tiedostettu kauan.

      Rantalan mukaan valtion korkeimpia virkamiehiä ja muita viranomaisia on jo aiemmin ohjeistettu, ettei valtion salaisia tai luottamuksellisia asioita käsiteltäisi puhelimitse. Turvallisinta olisi keskustella kasvotusten."

    • VAINOA ja TERRORIA

      Nyt koko Suomi salakuuntelemaan naapureita, vihamiehiä, kiim... unelmiesi kohdetta, pomoa, rikollisia, poliiseja, lakimiehiä, tuomareita - HEI salakuunnellaan vaikka koko MÄTÄÄ oikeuslaitosta! *sarkasmia*

      Jos mitenkään jotakin porukkaa kiinnostaa, niin ko. aiheesta voisi tehdä YouTubeen parodiasketsivideon. Siitä saisi kunnon naurut!

      Salakuuntele tällä laitteella naapurin GSM-puheluita!! Poliisin käyttämä laite:

      http://www.mitavittua.fi/2014/09/25/salakuuntele-talla-laitteella-naapurin-gsm-puheluita-poliisin-kayttama-laite/

      "Nämä laitteet voidaan sujauttaa esimerkiksi laukkuun ja ne ovat käytettävissä missä tahansa melkein missä on matkapuhelin liikennettä. IMSI catcherit ovat korkean teknologian laitteita joita käyttävät mm poliisit ympärimaailman joilla he nappaavat puhelut ja tekstiviestit huomaamattasi käyttöönsä. Voidaanko näitä käyttää rikolliseen toimintaan? Maailmalla rikollisliigat käyttävät näitä laitteita erinäisiin tarkoituksiinsa. Laitteen saa hankittua helposti googlaamalla hakusanaa IMSI catcher ja hinnat alkaen 399- useisiin tuhansiin riippuen esimerkiksi kuinka pitkä kantosäde siinä on.

      En kerro tässä yksityiskohtia sen enempää mutta kerron lyhyesti kuinka tämä laite toimii.

      Kun haluat kuunnella jotain tiettyä ihmistä niin ajat esim autolla hänen läheisyyteen riippuen tämän laitteen kantamasta. Kantamat vaihtelevat hinnan mukaan mutta halvimmilla pystyy jo kuuntelemaan useiden kymmenien metrien päästä. Ihmisen paikannukseen voidaan käyttää HLR-tekniikkaa joka lähettää hiljaisen ja huomaamattoman tekstiviestin kohdenumeroon joka lähettää sen takaisin lähettäjälle ja saat muutaman metrin tarkkuudella ihmisen sijainnin kännykän mukaan, tämä HLR-tekniikka yhdistetään google mapsiin joka näyttää sitten sen karttamuodossa. Mikäli olet joskus ajatellut ja miettinyt että kuinka ne poliisit aina osaavatkin ne rosvot löytää niin tässä on se vastaus, ole hyvä.

      Tämä laite muodostaa ns vale-verkkotornin joka nappaa gsm-puhelun ennen kuin se menee oikeaan verkkotorniin ja näin ollen mahdollistaa puheluiden ja sms-viestien reaaliaikaisen kuuntelun ja lukemisen.

      Mitä Vittua??!!-toimituksella olisi tästä laitteesta kerrottavaa enemmänkin muttemme halua opettaa tai yllyttää ihmisiä mihinkään mikä ei välttämättä ole korrektia.

      Tämäkin hyödyllinen ja ihmisiltä salattu tieto jaetaan nyt sananvapauden sekä anti-sensuurin nimissä."

    • jakinboasII

      Koko uutinen täysi trolli jolla halutaan vaan huomio tärkeimmistä asioista.

      Ihan totta! ketä kiinostaan ihmisten puhelinlöpinät!? jos jollain on salttavaa ne puhutaan nokitusten sillan alla.

      • joitakin kiinnostaa

        Ainakin rikolliset tahot tai henkilöt (joihin voidaan lukea myös viranomaisina toimivia, siis psykologisesti työtehtäviinsä epäpäteviä henkilöitä) voivat haluta kuunnella ihmisten puheluita. Se on ensiarvoisen tärkeää esimerkiksi ihmisiin kohdistuvissa ajojahdeissa. Kun joku joutuu väärinkohdelluksi ja häntä pystytään seuraamaan tarkasti sekä ennakoimaan hänen aikeitaan, niin vainoa voidaan laajentaa sinne mistä henkilö pyrkii saamaan apua. Silloin ei ole mikään ihme jos oikeutta ei saa vaikka olisi joutunut kidutetuksi.

        Ajojahteja onko niitä. Kyllä. Eduskunnassakin niitä on nähty. Valtapeliä. Kohteena olevan henkilön ja sitä kautta hänen edustamansa puolueen mustamaalausta. Mutta se on vain "jäävuorenhuippu". Samaa tapahtuu eri virastoissa, virkakunnissa js työpaikoissa. Pahimmillaan ajojahdeissa mennään niin härskeihin temppuihin että moni ajautuu itsemurhaan.

        Voi olla että tiettyyn puolueeseen tai tiettyyn ammattiliittoon kuuluminen voisi suojata ihmisen oikeuksia, voi olla niin.


      • Missä hyöty?
        joitakin kiinnostaa kirjoitti:

        Ainakin rikolliset tahot tai henkilöt (joihin voidaan lukea myös viranomaisina toimivia, siis psykologisesti työtehtäviinsä epäpäteviä henkilöitä) voivat haluta kuunnella ihmisten puheluita. Se on ensiarvoisen tärkeää esimerkiksi ihmisiin kohdistuvissa ajojahdeissa. Kun joku joutuu väärinkohdelluksi ja häntä pystytään seuraamaan tarkasti sekä ennakoimaan hänen aikeitaan, niin vainoa voidaan laajentaa sinne mistä henkilö pyrkii saamaan apua. Silloin ei ole mikään ihme jos oikeutta ei saa vaikka olisi joutunut kidutetuksi.

        Ajojahteja onko niitä. Kyllä. Eduskunnassakin niitä on nähty. Valtapeliä. Kohteena olevan henkilön ja sitä kautta hänen edustamansa puolueen mustamaalausta. Mutta se on vain "jäävuorenhuippu". Samaa tapahtuu eri virastoissa, virkakunnissa js työpaikoissa. Pahimmillaan ajojahdeissa mennään niin härskeihin temppuihin että moni ajautuu itsemurhaan.

        Voi olla että tiettyyn puolueeseen tai tiettyyn ammattiliittoon kuuluminen voisi suojata ihmisen oikeuksia, voi olla niin.

        No joo. Politiikassa ja yritysmaailmassa on kyllä mustamaalausta ja ajojahteja, mutta miksi ihmeessä jotkut järjestöt tms jahtaisivat ja stalkkaisivat jotain tavista?


      • TiFi
        Missä hyöty? kirjoitti:

        No joo. Politiikassa ja yritysmaailmassa on kyllä mustamaalausta ja ajojahteja, mutta miksi ihmeessä jotkut järjestöt tms jahtaisivat ja stalkkaisivat jotain tavista?

        Miksi DDR:ssä jahdattiin tavista, miksi Neuvostoliitossa tehtiin samoin, miksi USA:ssa taviksia epäillään terroristeiksi?


      • Koodit totuudelle

        Vastaus pilarimiehelle:

        Jos Turkissa poliisi ja tiedusteluviranomaiset laittomasti salakuuntelee liikemiehiä, poliitikkoja ja virkamiehiä, miksi kummassa se ei olisi Suomessa Suomen poliisin taholta myös mahdollista? Ai niin joo, Suomen poliisissa on töissä pelkästään epärehellisyyteen kykenemättömiä androideja, joiden moraalikoodi-, eettisyys- ja lainnoudattamisasetukset on säädetty siten, että moraalittomuutta, epäeettisyyttä ja laittomuuksia ei ikinä edes vahingossa tapahdu poliisin taholta. Koko Aarnio-jupakkakin on vain median keksimä saippuasarja!

        Kymmeniä poliiseja pidätettiin Turkissa, epäillään maan johdon salakuuntelusta:

        http://yle.fi/uutiset/kymmenia_poliiseja_pidatettiin_turkissa_epaillaan_maan_johdon_salakuuntelusta/7721226

        "Tuhansia saarnaaja Fethullah Gülenin seuraajia on erotettu poliisista ja oikeuslaitoksesta. Ratsioista kertoi jälleen jo etukäteen Twitter-tili Fuat Avni.

        Turkissa on pidätetty yli 30 poliisia, kertovat maan viranomaiset. Poliisi on tehnyt jälleen ratsiota useilla paikkakunnilla lähinnä Itä- ja Kaakkois-Turkissa. Pidätettyjä poliiseja epäillään liikemiesten, poliitikkojen ja virkamiesten salakuuntelusta, kertoo Anadolu-uutistoimisto.

        Ratsioiden kohteena oli lähinnä tiedusteluviranomaisia. Yllätystarkastuksia on tehty heinäkuusta lähtien. Perjantaina oikeus alkoi käsitellä 13 epäillyn tapausta. Heidän epäillään asentaneen salakuuntelulaitteita, joilla olisi seurattu silloista pääministeriä Recep Tayyip Erdoğania.

        Nykyinen presidentti Erdoğan syyttää Yhdysvalloissa asuvan hengenmiehen Fethullah Gülenin keksineen korruptioskandaalin, joka on käynyt ilmi äänitteistä, jotka on saatu salakuuntelulla. Tuhansia Gülenin kannattajia on erotettu poliisin ja oikeuslaitoksen palveluksesta. Joulukuussa ratsioita tehtiin Gülenin liittolaisina pidettyihin tiedotusvälineisiin. Länsimaat arvostelivat Turkkia sananvapauden rajoittamisesta.

        Kuten aiemmistakin ratsioista, myös tuoreimman operaation yksityiskohdista kerrottiin jo ennen ratsioita salaperäisellä Twitter-tilillä. Turkissa spekuloidaan edelleen, kuka oikein on Fuat Avnin Twitter-profiilin takana."


    • ddrolli

      "Hei!

      Olen lukenut netistä satoja kauhistuttavia kertomuksia, että tavallisia kantasuomalaisia vainotaan, yleensä rakenteellisista pilkunviilaussyistä. Kansalainen saattaa esimerkiksi tehdä aiheellisesti hyvästä syystä valituksen korruptoituneen ja / tai persoonallisuushäiriöisen lääkärin, poliisin, sosiaaliviranomaisen, terveysviranomaisen, lääkeviranomaisen tai jonkin muun viranomaisen epäasiallisesta ja / tai selkeän laittomasta toiminnasta, minkä seurauksena valituksen tehnyttä kansalaista aletaan vainota järjestelmän sisältä. Vainoamista tekee yleensä muutamat klikkiytyneet rikolliset virkamiehet, jotka voivat käyttää virka-asemaansa sekä byrokraattista ja kankeaa hyvä veli -järjestelmää törkeällä tavalla hyväkseen. Yleensä vainoaminen johtaa kohteen tuhoutumiseen, tavalla tai toisella, mikä voi olla taloudellista, psyykkistä tai fyysistä tai kaikkea edellä mainittua. Kyseessä on viranomaisjärjestelmän sisälle pesiytynyt sadistinen ja psykologinen kiduttamisen muoto.

      Rehellisten ja tavallisten, hivenen tai ei ollenkaan poliittisesti aktiivisten kansalaisten kertomusten mukaan rikolliseksi tai mielisairaaksi lavastamiset ovat Suomi-pölhölässä arkipäivää. Kertomusten määrän huomioon ottaen rikolliseksi ja mielisairaaksi lavastamiset on epideminen ja järjestelmään rakennettu / rakentunut valtavaksi paisunut ongelma, jota voisi verrata alati leviävään syöpäkasvaimeen.

      Onko lukijoilla antaa omakohtaisia esimerkkikertomuksia vainoamisen eri muodoista? Millä menetelmin ja tavoin rehellistä Suomen kansalaista voidaan vainota DDR-Suomessa? "

      Tämä oli hyvä avaus mutta ei löydy enää. Sensuuria?

    • Vaikeat ajat

      Sitten on lisäksi laittomat kokeilut ihmisillä, missä kehitetään esim langattomia ihminen-tietokone komminikointiin liittyviä tekniikoita ajatustenlukuun tain hermostoon vaikuttamista. Tuollaiseenkin on suomalaisia joutunut.

      • no subject

        Kerrothan lisää aiheesta. Liittyvätkö rokotteet ko. ihmistutkimuksiin?


    • Matti K. Maahinen

      Suomi on otollinen digitaaliajan tietojenhankintakeskus monille vahvemmille, koska Suomen päättäjät on onnettomia nössöjä ja alistuvia lampaita, joita vahvemmat käyttää helposti hyväkseen. Saksa, Britit, USA, Venäjä, Kiina... Jos nyt tulisi tilanne, että pitäisi päättää tänään, liitytäänkö NATOon vai Venäjään, niin tilanne olisi varsin abstraktisabsurdiskaoottinen, kun suomen päättäjät säntäilee edes takas hätäkakka housussa ja kaikki kysyy toisiltaan apua kun kukaan ei itse uskalla päättää. Sitten tulee General Archibald J. Walton ja potkii pääministerin ja pressan pihalle... Sitten paikalle saapuu, aina myöhässä kuten tavallista, tavarish Yevgeni Auromovitz Slobodowskyij joka potkii kenraali Waltonia pusseille ja kenraali Walton potkii takaisin. Eikä aikaakaan kun Suomi on raunioina ja NATO vetäytyy heille hyödyttömästä maasta kun taas Putinin maailmanvalloitusfantasia saa orgastisen käänteen kun Venäjän rajaa voi siirtää monta sataa kilometriä länteen. The End of Suomi Finland.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      134
      1883
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe