Kahden miehen rakastama

soilikon

Hei!
Olen päätynyt tilanteeseen, että kaksi miestä ovat yhtä aikaa rakastuneet minuun ja ovat kaikenlisäksi ystäviä keskenään.
Mies 1: Olemme tunteneet lähes 10 vuotta ja olleet hyviä ystäviä 5 vuotta. Nykyään näämme lähes päivittäin ja olen pystynyt kertomaan hänelle kaikki huoleni ja murheeni niin parisuhteista kuin arjen muistakin kiemuroista. Hän kertoi tunteistaan minulle viime kesänä kun olin vielä parisuhteessa ja toivoisi että yrittäisimme seurustelua, koska meillä synkkaa niin hyvin ja rakastaa. Lupasin harkita asiaa, mutta en tiedä haluanko riskeerata ystävyyttämme ja mies ei ole mielestäni seksuaalisesti viehättävä. En haluaisi kuitenkaan menettää parasta ystävääni. Olemme suudelleet ja nukkuneet yhdessä, mutta pidemmän päälle tämä alkaa ahdistaa ja olen asian kertonutkin ystävälleni.

Mies 2: Tutustuin häneen mies 1:sen kautta. Päädyimme nukkumaan yhdessä ja tästä viestittelyn kautta tapailimme ja hän kertoo olleensa rakastunut minuun jo pidemmän aikaa. Myös minulla on tullut tunteita mies 2:sta kohtaan.

Mies 1 tietää tapailustamme, mutta sanoo ettei pysty hyväksymään suhdetta meidän välillä ja minun täytyisi päättää kumman haluan pitää elämässäni. Hän itkee perääni koska haluaisi että annan hänelle mahdollisuuden. Myös mies 2 on täysin murtunut kun kerroin ettei mies 1 pysty sulattamaan asiaa. Itse olen jo hieman katkeroitunut mies 1:stä kohtaan.

En haluaisi menettää hyvää ystävääni, mutten pysty olemaan erossa mies 2:takaan. Ketään en haluaisi satuttaa, mutta kaikki vaihtoehdot tuntuvat vääriltä ja samalla oikeilta.

5

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nennak1

      Kahden sukupuolen välisessä ystävyydessä on aina riskinsä. Itse olen myös menettänyt monta hyvää miespuolista ystävää sen takia, että ovat alkaneet haluta enemmän. Itse en pystyisi olemaan ystävä miehen kanssa, jota kohtaan minulla on muulaisia tunteita ja jos noita tunteita ei heti ole, eivät ne myöskään syty ystävyyden myötä.

      Mielestäni sinun ei kannattaisi alkaa seurustelemaan ainakaan miehen nro 1 kanssa, koska olet epävarma, pidät häntä enemmän ystävänä, etkä tunne häneen fyysistä vetoa. Jos annat hänelle toiveita ja kokeilet seurustelua huonoin tuloksin, häntä sattuu enemmän ja ystävyytenne kuolee varmasti. Sinuna sanoisin hänelle rehellisesti ja suoraan, että haluat olla pelkkä ystävä. Ikävää, jos ette pysty enää olemaan ystäviä, mutta sellaista elämä on. Ehkä hän pienen sulattelutauon jälkeen voi hyvinkin olla ystäväsi, jos ei heti siihen kykene tai ainakin sitten, jos itse tapaa jonkun toisen, johon rakastuu.

      Reilua olisi tässä tilanteessa myös jättää kaverin kaveri rauhaan ja katsoa ihan muita miehiä. Jos olet oikeasti häneen tosi rakastunut ja teillä synkkaa hyvin, niin sitten kannattaa varmaan antaa mennä. Ehkä menetät kaverisi tai ehkä hän hyväksyy suhteenne jotain päivänä

    • soilikon

      Olen sanonut jo ystävälleni etten halua hänen kanssaan seurustelusuhdetta, mutta hän itkee perääni, että miksi en anna meille edes mahdollisuutta. Väittää kiven kovaa, ettei se vaikuttaisi ystävyyteemme. Itse olen toista mieltä. Ystäväni on minusta jo nyt mustasukkainen ja näyttänyt sen. Itse en siedä liiallista mustasukkaisuutta lainkaan.

      Itse tiedostan koko ajan, että mies 2 pitäisi unohtaa, mutten kuitenkaan tee niin. Viihdyn hänen seurassaan ja tuntuu, että muu maailma unohtuu kun hän on vierellä.
      Ajattelin jos kuitenkin pidän pientä virettä yllä mies 2:sen kanssa ja annan ystäväni sulatella uutista ja kerron hänelle kun aika on tunteistani. Pitäisihän hänen ymmärtää, etten voi päättää milloin ja kehen rakastun.. Ystäväni laittoi jo kuultuaan välit poikki mies 2:sen kanssa, mutta sanoo ettei minusta pysty luopumaan. Enkä minä hänestä, hän on kuitenkin yksi parhaista ystävistäni..

      • Naisen kommentti

        Miksi pelaat miehillä?
        LOPETA!


    • nekkak1

      Ehkä se on hyvä, että pitää virettä yllä, mutta ei ala vielä virallisesti seurustelemaan tms. Mielestäni ystäväsi toimii järjettömästi itkiessään naisen perään, joka ei selvästi hänestä ole sillä tavalla kiinnostunut.
      Jos olet hänelle kertonut, että arvostat ystävyyttänne, mutta et halua muuta, niin pallo on hänelle. Jos hän haluaa heittää ystävyyden menemään, niin sille sinä et voi mitään. Ehkä hän ajan kanssa tulee järkiinsä ja hyväksyy myös (ex) kaverinsa ja sinun suhteen.

    • soilikon

      On saatu puhuttua asiat mies 1:sen kanssa läpi kunnolla ja perusteellisesti. Hän ei halua ystävyytemme päättyvän ja kertoi jopa ehkä jossain vaiheessa pystyvänsä hyväksymään jopa seurustelun kaverinsa kanssa. Mutta mies 2:lle olen sanonut myös että nyt edetään hitaasti ja katsellaan mitä tästä tulee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1148
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe