Vuorentaustassa koirien myrkyttäjä

Ken pullaa kylvää...

Lihapullia käyräkujalla terästettynä sekä ala-asteen takaapäin kohti lamminpäätä pyöräteillä. Olkaahan tarkkana herkkujen ja myrkyttäjän suhteen.

Facebookissa kiertäämyös tiedote:
HUOM !!!

KOIRANOMISTAJAT VUORENTAUSTASSA

Taas on joku käynyt kylvämässä myrkkysyöttejä koirien ulottuville täällä Vuorentaustassa, ala-asteelta Lamminpään suuntaan menevällä kävelytiellä. Naapurin koira oli ehtinyt tämmösen syötin nappaamaan ja menehtyi sen seurauksena maanantaina Sain koiran omistajalta luvan tämän varoituksen julkaisemiseen. Asiasta tehty poliisille rikosilmoitus.

38

346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 11+1

      Hyvä alku!

    • JES JES JES

      AIVAN OIKEIN VIEKÄÄ NE VITUN PISKIT METTÄÄN PASKALLE SOTKEMASTA PYÖRÄTEITÄ SAATANAN HURTAT , TOIVOTTAVASTI JOKU KEBAP VÄÄNTÄJÄ LAITTAA NE VARTAASEEN.

      • Napsunakki

        Miksi niin paljon vihaa ? Onko sinulla paha mieli vai pipo muuten kireellä aina ? Häpeän puolestasi.


    • hauhau5

      Höpö höpö. nää on aina näitä hysteerisiä koiranomistajia, jotka luulee että joku ihan oikeasti laittelis jotain myrkkypullia ulos. Koira on todennäköisesti menehtynyt ihan johonkin muuhun, tuskin ootte niitä käyttäneet avauksissa ja saaneet myrkytystuloksen.

    • Voi typeryyttä

      Aina tällaisia pienimunaisia riittää. Ihan kuin se nyt sen koiran vika olisi. Voi järjen vähyyttä. Jos luoja suo, minä joskus osun paikalla kun joku myrkkyä kylvää.

    • Häh?

      Maistoit sitten myrkkyjä itse, vai miksi kirjoitat noin epäselvästi?

    • Dj Joona

      Jos koiranmyrkyttäjä saadaan selville, se syö itse myrkkysyöttinsä. Koko toimitus kuvataan videolle ja julkaistaan Youtubessa varoituksena muille kusipäille.

      • kebappi varras

        voehan vittu nassikka , taitaa käydä niin että sinä syöt koirasi paskaa ja se kuvataan youtubbeen, jos sitten oppisitte viemään ne piskit mettään paskalle.


    • 19+20

      Kannatettavaa toimintaa. Päästäisiin eroon näistä susista joita ihmiset hyysäävät kotonaan. Sitten kauheasti ihmetellään että mikä sille tuli kun vauvan tappoi, vaikka vain noudatti vaistojaan...

      • Hyi stana tuollaista

        Kerro vaan haaveuutisistasi, eläinrääkkäyksen kannattaja ja sadisti olet!


      • 8+10
        Hyi stana tuollaista kirjoitti:

        Kerro vaan haaveuutisistasi, eläinrääkkäyksen kannattaja ja sadisti olet!

        Odota vain koska nurkissasi elelevä susi tappaa oman vauvasi!


    • anonymous1

      Soppeenharjun koulun pihassakin on koiranpaskaa, en yleistä mutta osa koiranomistajista voisi vittu vähän kattoo pihin antaa sen piskinsä paskantaa. Lupaan että rupeen kylvään itekkin noita myrkkylihapullia jos vielä keskeltä koulun pihaa löytyy koiranpaskaa.

      • Koiranomistaja

        Kuvittelet että se asia täällä meuhkaamalla nyt loppui?
        MITÄ PAHAA SE KOIRA ON TEHNYT, KUN HALUAT SILLE TUSKALLISEN KUOLEMAN?!?
        Pitäisikö sinun pienessä mielessäsi miettiä nyt hiukan kuka oikein on syypää ja kenen pitää kantaa vastuu?
        Entäs jos minä sanon, että otan pesäpallomailan ja vedän kaksin käsin vastapalloon ekaa mopoilijan perheenjäsentä joka vastaan tulee? Teen tämän siksi, koska, ja huom. en siis yleistä, jotkut mopoilijat sikailevat työkseen täällä pitkin poikin? Löydätkö saman logiikan, löydätkö täydellisen teon järjettömyyden?
        Tai jos naapurin pikkumukelo, 2v. naarmuttaa autoani, menen kostamaan tälle pikkumukelolle? Löydätkö saman järjettömyyden ja täydellisen raukkamaisuuden? Ymmärrätkö etkä koiran sanotaan olevan älyllisesti pikkumukelon tasolla? Soittaako nyt yhtään kelloja tämä asia siellä?


    • Eero T

      Maanantai-iltana vietiin yksi 6-vuotias poika Acutaan myrkytysepäilyn takia. Poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä tällä hetkellä.

      Siinä on vähä pohtimista kun tälläistä tempausta suunnittelee.

      • collateral damage

        Jokainen, joka hyväksyy koirien myrkyttämisen, hyväksyy myös tällaiset tilanteet.

        Mitä sieltä peilistä mahtaa näkyä kun sellainen ihminen sinne katsoo?


    • Suorat sanat

      Pelkkiä sikoja tuhatkertaisesti kuvottavampia olioita nuo koiravihaajat, jotka hyväksyvät tuollaisen. Minkähänlainen elämä heillä on ja tulevaisuus? Millainen onnellisuus, henkinen tila? Älyä ei ole, eikä mitään muutakaan.

      Kuin kuolevat puut, ovat heidän sielunsa nääntyneet paskasta - todellisesta kaikenkattavasta paskasta, joka ei maadu mullaksi, vaan palaa helvetin tulessa.

      Tavallaan säälittää, mutta turpaan vetäisin jos näkisin. Luoja voi antaa anteeksi?, minä en, niinkuin sanotaan, se pätee tässä kyllä.

      • koirat kebapiksi

        kaipaatko sinäkin herkkunakkeja , vai vietkö piskisi mettään paskalle , ei ihmisille tarkoitetuille kulkuväylille, jot et niin turha vinkua herkkunakeista ja uhota pesäpallomailalla, voipi tulla kalliiksi.


      • Järki hoi
        koirat kebapiksi kirjoitti:

        kaipaatko sinäkin herkkunakkeja , vai vietkö piskisi mettään paskalle , ei ihmisille tarkoitetuille kulkuväylille, jot et niin turha vinkua herkkunakeista ja uhota pesäpallomailalla, voipi tulla kalliiksi.

        Kuules idiootti vinkuminen on enemmän kuin aiheellista vai kuvitteletko että kaikki jättää kakat keräämättä? Ei tod! Meidän koira kakkaa pöpelikköön! Hybin vähän sitä kakkaa on siihen nähden paljonko on koiria!


      • koirat kebapiksi
        Järki hoi kirjoitti:

        Kuules idiootti vinkuminen on enemmän kuin aiheellista vai kuvitteletko että kaikki jättää kakat keräämättä? Ei tod! Meidän koira kakkaa pöpelikköön! Hybin vähän sitä kakkaa on siihen nähden paljonko on koiria!

        mikä vittu on Hybin ??????????????????
        koiria on aivan liikaa , vittumainen räksytys kuuluu joka puolella


      • eisiltimyrkytetä

        Samoin teinikakaroita, ei sitä niidenkään jatkuvaa vittumaista räksytystä ympäri kylää jaksaisi...


    • Tässä koiran etuja

      Koirani kulkee fleksissä ja ei koskaan tee ihmisten kulkuväylille paskojaan. Etsii pitkän heinikon tms.
      Eihän se kiva ole, että jotkut ihmiset ei välitä yleisestä mukavuudesta, vaan antaa koiriensa paskoa mihin vaan, ja siihen jättävät paskat.
      Todella vastenmielistä käytöstä.

      Koiran omistaminen tekee hyvää myös terveydelle. Tässä seitsemän perustetta.

      1. Kolesteroli voi laskea
      Koiraa pitää kävelyttää päivittäin useampaan otteeseen. Säännöllinen liikunta voi kääntää kolesteroliarvot laskuun. Esimerkiksi Australian sydänliiton teettämän tutkimuksen mukaan varsinkin miespuolisilla lemmikinomistajilla on muita alhaisemmat kolesteroliarvot.

      2. Stressi kuriin
      Jo koiran kanssa samassa huoneessa oleskeleminen rauhoittaa. Lemmikkien katseleminen vapauttaa elimistöön hellyys- ja rakkaushormoni oksitosiinia. Olo tulee iloisemmaksi, ja stressihormoni kortisolin taso laskee.

      3. Verenpaine voi laskea
      Koiran tai kissan kanssa puuhailu kannattaa. New Yorkin valtionyliopiston tutkimuksessa seurattiin verenpainelääkityksen käyttäjiä. Heidän kokemansa stressi oli puolet pienempi jos verenpainepotilailla oli kotonaan koira tai kissa. Tämä voi näkyä myös verenpaineessa.

      4. Kunto kohoaa
      Koira on parasta seuraa kävelylenkille. Missourin yliopiston tutkija Rebecca A. Johnsonin mukaan koiran kanssa kävelevät ovat paremmassa fyysisessä kunnossa kuin ihmisseuralaisen kanssa lenkkeilevät. Toisen tutkimuksen mukaan koiraa joka päivä ulkoiluttavat käveleveät viikossa noin 300 minuuttia, kun koirattomat kävelevät vain 168 minuuttia.

      5. Sydänsairauksien riski pienenee
      Alhaisempi kolesteroli, stressitaso sekä verenpaine ja lisääntynyt liikunta kutistavat sydän- ja verosuonisairauksien riskiä. Yhdysvaltain sydänyhdistyksen teettämän tutkimuksen mukaan koiran omistaminen paransi näiden sairauksien riskiryhmässä olevien potilaiden elinennustetta.

      6. Suojaavat lapsia allergioilta
      Tutkimusten mukaan lemmikkieläinkodissa kasvaminen pienentää lasten allergiariskiä. On saatu näyttöä myös siitä, että kotieläimet vahvistavat lasten immuunipuolustusta.

      7. Helpottaa masennusta

      Britanniassa tehdyn tutkimuksen mukaan koirien omistaminen on terapeuttista ja parantaa henkistä hyvinvointia. Koiran hoivaaminen parantaa itsetuntoa, ja antaa onnistumisen elämyksiä. Lisäksi koirista on seuraa.

      Lähteet: Expressen, ABC News

    • Hullut kuriin

      Saatanalliset myrkyt menevät joka tapauksessa moninkertaisesti vääriin osoitteisiin. Suurin osa koirien omistajista ei jätä paskoja tielle. Vaan kerää ja siirtelee sieltä jopa toisten jättämiä paskoja (ja myös muita roskia, kuten itse teen myös).

      Myöskään koirat joiden kakat sinne jäävät eivät ole syypäitä. Eivätkä muut mahdollisesti uhriksi joutuvat eläimet tai jopa ihmiset!!

      Ihan hyvin voi huomauttaa jos näkee koiranomistajan jättävän paskat luvattomaan paikkaan. No ehkä kannattaa olla vähän varovainen kuitenkin, kaikenlaisia hulluja voi olla tietysti myös siellä suunnalla....

      • Koira on viaton!

        Juuri näin. Itse muuten kerään myös roskia luonnosta :) montakohan karkkipussia ja sipsipussia on tullut noukittua :/


      • Elämäm koulu

        No eihän nyt kanssaihmisille pysty kasvotusten puhumaan! Sormet syyhyten tullaan suoli24:een paasaamaan niin birusdi kun närästää enemmän kun laki sallii vaikka itseltä lipsahti roskat taskusta kadun varteen. No ne ovatkin ihmisroskaa ja ne kuuluvat ihmiskulkuväylien varteen. Sen jälkeen käydään sitten kylvämässä ne pullat luontoon ja tulee niin hyvä mieli että. Maailma pelastui.


      • sitä saa mitä...
        Elämäm koulu kirjoitti:

        No eihän nyt kanssaihmisille pysty kasvotusten puhumaan! Sormet syyhyten tullaan suoli24:een paasaamaan niin birusdi kun närästää enemmän kun laki sallii vaikka itseltä lipsahti roskat taskusta kadun varteen. No ne ovatkin ihmisroskaa ja ne kuuluvat ihmiskulkuväylien varteen. Sen jälkeen käydään sitten kylvämässä ne pullat luontoon ja tulee niin hyvä mieli että. Maailma pelastui.

        No tälläistä tää netti teettää


    • annnnas1

      Taas näitä hysteerisiä kirjoituksia. Yhtään koiraa ei oo kuollu sielläpäin
      MYRKKYYN.

      Eli ei ole viety avaukseen, ja vahvistettu tätä huhua miitenkään.

      • Paha paha ihminen

        Nimimerkki suorat sanat, on kamalin tyyppi maanpäällä.


    • Myrkynkeittäjille

      Valitettavasti asia on juuri noin kuin" suorat sanat".
      Ja silkasta omasta heikkoudesta kyllä vetäisin turpaan myrkkyjen levittäjää jos sellaisen todella näkisin. Ei voi sillekkään mitään valitettavasti. Minusta hän olisi sen ansainnut, aiheuttamalla viattomien luontokappaleiden tuskat ja kuoleman, sekä suuret surut sitä rakastavien lasten ja aikuistenkin elämään.

      Ehkä "synnintunto" heräsi myrkyttäjällä, kun puhe oli suoraa. Toivotaan parasta, myös heille.

      Pullanmurut tienposkessa ovat kylläkin useimmiten tarkoitettu lintujen ruokintaan ja ovat ihan vaarattomia myös koirille ja lapsillekkin...

    • Munamies68

      Mitähittoo te niitä koiria myrkytätte? EIköhän se oo ihan syyllinen kaikkeen se joka on sielä hihnan toisessa päässä. myrkyttäsit niitä..vai etkö uskalla ku oot niin munaton?

    • doglover

      Mikä myrkky tehoaa parhaiten koiriin?

      • omatoimisuuttakiitos

        testaa kuule ensin itselläsi eri vaihtoehtoja


      • kemikaaliarska

        rotax rotanmyrkky on todella tehokas ja varma keino päästä eroon näistä vittumaisista räksyttäjistä


      • KysynpähänVoon
        kemikaaliarska kirjoitti:

        rotax rotanmyrkky on todella tehokas ja varma keino päästä eroon näistä vittumaisista räksyttäjistä

        Paljonkos vastaavaa ainetta tarvitaan 80kg elikolle. En nyt ota kantaa mikä nisäkäs on kyseessä. Tuli vaan mieleen paljonko pitää löytyä omasta taskusta sinun taskuista löytyvien lisäksi.


      • Kemikaaliarska
        KysynpähänVoon kirjoitti:

        Paljonkos vastaavaa ainetta tarvitaan 80kg elikolle. En nyt ota kantaa mikä nisäkäs on kyseessä. Tuli vaan mieleen paljonko pitää löytyä omasta taskusta sinun taskuista löytyvien lisäksi.

        ompa vitun iso piski jollain ,sen kokoinen tekee jo saavillisen paskaa pitkin ihmisten kävelyteille, vai onko se hevonen ,joka kuuluisi metvurstitehtaalle


    • SilmäSilmästä

      Myrkkysyöttien levittelijän henkilöllisyys selvitetään. Hänelle syötetään omat myrkkynsä. Sessio - mukaanlukien ihmisjätteen hidas ja tuskallinen kuolema - kuvataan videolle ja laitetaan Youtubeen. Fakta.

      • Kemikaaliarska

        siinähän selvittelet ihan rauhassa, mutta älä sekaannu koiraasi,se on aika härskiä hommaa, vaikka vaimosi saa kerrankin suurta, eikä pikkunakkia.


      • huh60

        Kyllähän se on siinä narua kiinni pitävässä päässä se vika jos koira paskantaa jalkakäytävälle tai lenkkipolulle.Mutta se että jos vihaa koiria niin paljon että niitä täytyy
        alkaa myrkyttään niin se on kyllä sairasta.Pitkässäniemessä on vielä paikkoja vapaana
        Koiran voi paskottaa vahän sivummalle tai korjata paskat pois.Ei semmosta koiraa ole
        joka ei hauku.Mutta myrkytystä voi verrata ihmisen tappamiseen.Esim:Poliisikoiran ja
        pelastuskoiran tappamisesta saa saman rangaistuksen kun ihmisestä.Ja jos on pakko tappaa niin haulikko on tehokas.Tosin sillä kaveriila voi olla kanssa haulikko mukana!!!


    • Ihanvaantiedoks

      Nimimerkeille hauhau5, annnnas1 ja muillekkin asian todenperäisyyttä epäileville vaan tiedoksi: Olen sattumalta tuo samainen henkilö, joka tämän aiheen aloitustekstissä mainitun Facebookin ilmoituksen on kirjoittanut. Naapurissamme asuu vanhempi nainen, jolla OLI kaksi Tiibetinspanielia. Vanhempi koirista vietiin eläinlääkäriin saamiensa oireiden vuoksi. Tämä menehtynyt koira on siis tutkittu eläinlääkärin toimesta ja sitä kautta saatu varmuus, että koira oli saanut rotanmyrkkyä. Ala-asteen lähettyvillä olevat myrkkypullat oli muutaman koululaisen toimesta toimitettu tutkittaviksi ja niistä todella löytyi rotanmyrkkyä.

      Sitä en ymmärrä, että miksi näillä keskustelupalstoilla ei yhdessäkään aiheessa voida pysyä asiallisella linjalla. Mitä ihmeen kiksejä ne muutamat saa niistä todella typeristä kommenteistaan. Jos ei (tässä tapauksessa) näillä koirien vihaajilla oo muuta sanottavaa, niin vois nekin mölyt pitää mahassaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      2970
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2079
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1852
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe