Kuinka himot ja homous synti voitetaan.

Totuus vapauttakoon.

Lut. kirkko selittää sen näin; ihmisten himot (lue synnit) ovat perisynnin seuraus, eikä niistä pääse koskaan eroon. Niiden kanssa on vain tultava toimeen, sillä se on sitä perisyntiä. On jatkuvasti tunnustettava synnitejä ja käytävä ehtoollisella, sekä pysyttävä kirkon jäsenyydessä.

Roomalaiskatolilaiset opettavat, että ihminen syntyy syntisenä, mutta synti poistuu kasteessa ja sen jälkeen kaikki synnit ovat vain tekosyntejä, jotka tunnustetaan ripissä.

Mutta raamattuun on kirjoitettu: Jokainen, joka tekee synnin, tekee myös laittomuuden; ja synti on laittomuus.Ja te tiedätte Jeesuksen ilmestyneen ottamaan pois synnit; ja Jeesuksessa ei ole syntiä. Kuka ikinä Jeesuksessa pysyy, hän ei tee syntiä. Mutta kuka ikinä syntiä tekee, hän ei ole Jeesusta nähnyt eikä Jeesusta tuntenut.

Jumalan edessä mitkään selitykset ei auta.

30

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • free-witch

      Kopsaan viestini toiselta palstalta ja osoitan, että raamatun mukaan jumala valehteli ;)

      Totta kai "jumala" on (raamatun mukaan, eihän kumpaakan oikeasti ole) aiheuttanut "pirua" enemmän kärsimystä. Jos on kerta kaikkitietävä, niin tiesi tasan tarkkaan mitä tulee käymään kun loi kaiken niin kuin loi. Shakkimatti. ;)

      Eikä piru sitä paitsi valehdellut. Luehan tarkemmin:

      " 16 Herra Jumala sanoi ihmiselle: 'Saat vapaasti syödä puutarhan kaikista puista. 17 Vain siitä puusta, joka antaa tiedon hyvästä ja pahasta, älä syö, sillä sinä päivänä, jona siitä syöt, olet kuoleman oma.'

      Sitten:
      "1 Käärme oli kavalin kaikista eläimistä, jotka Herra Jumala oli luonut. Se sanoi naiselle: 'Onko Jumala todella sanonut: 'Te ette saa syödä mistään puutarhan puusta'?' 2 Nainen vastasi käärmeelle: 'Kyllä me saamme syödä puutarhan puiden hedelmiä. 3 Vain siitä puusta, joka on keskellä paratiisia, Jumala on sanonut: 'Älkää syökö sen hedelmiä, älkää edes koskeko niihin, ettette kuolisi.' 4 Silloin käärme sanoi naiselle: 'Ei, ette te kuole. 5 Mutta Jumala tietää, että niin pian kuin te syötte siitä, teidän silmänne avautuvat ja teistä tulee Jumalan kaltaisia, niin että tiedätte kaiken, sekä hyvän että pahan.'"

      Miksi luotiin kavala eläin? Eikös aiemmin sanottu, että "kaikki oli hyvää"?
      Miten on mahdollista, että Eeva valehteli ennen lankeemusta? Eihän jumala ollut sanonut mitään hedelmiin KOSKEMISESTA. Nainen lisäsi ihan omiaan.
      Paholainen sanoo siis, että tulette tietämään hyvän ja pahan. Muista tämä.

      " 6 Nainen näki nyt, että puun hedelmät olivat hyviä syödä ja että se oli kaunis katsella ja houkutteleva, koska se antoi ymmärrystä. Hän otti siitä hedelmän ja söi ja antoi myös miehelleen, joka oli hänen kanssaan, ja mieskin söi."

      MITEN hän "näki", että ne olivat hyviä syödä että se antoi ymmärrystä?
      Ja ukko vaan seisoi koko ajan siinä vieressä, eikä virkkanu mitään?

      " 9 Herra Jumala huusi miestä ja kysyi: 'Missä sinä olet?'"

      Miksi kaikkitietävän/kaikkiläsnän jumalan piti kysyä missä mies on? Eikö hän tiennyt? Kuinka jumalalta piiloudutaan?

      " 14 Herra Jumala sanoi käärmeelle:
      'Koska tämän teit, olet kirottu. Toisin kuin muut eläimet, karja ja pedot, sinun on madeltava vatsallasi ja syötävä maan tomua niin kauan kuin elät.'"

      Oliko kyseessä siis oikea käärme, vai paholainen käärmeen hahmossa? Jos piru, miksi käärmettä rangaistaan teosta mihin sillä ei ollut osaa eikä arpaa? Jos käärme, miksi Luciferia sanotaan "valheen isäksi"?
      Oliko käärmeellä jalat ennen kuin sitä rangaistiin? Olivatko käärmeet siis jonkinlaisia isoja liskoja?

      "22 Sitten Herra Jumala sanoi: 'Ihminen on nyt kuin me: hän tietää sekä hyvän että pahan. Ettei hän nyt vain ota elämän puusta hedelmää ja syö ja niin elä ikuisesti!'"

      No niin. Kerrataanpa. Mitä jumala kertoi ihmiselle? "Sinä päivänä, jona siitä syöt, olet kuoleman oma."
      Mitä käärme sanoi? "niin pian kuin te syötte siitä, teidän silmänne avautuvat ja teistä tulee Jumalan kaltaisia, niin että tiedätte kaiken, sekä hyvän että pahan."
      Jakeesta 22 voi lukea suoraan, että kuolemaa ei olisikaan ollut tulossa puusta syömisen tähden, vaan ihan luonnollisesti iän mukana. Ihminen ei olisi elänyt ikuisesti kuitenkaan.
      Ja - ketkä "me"?

      = Jumala on valehtelija.

    • vanha ja vakaa

      Sanotaan että ihminen vetää jopa seitsemän elämän takaisia pahoja tekoja takanaan. Ei ihminen joudu yleensä kaikkia pahoja tekojaan yhden elämän aikana korvaamaan. Mitä kylvät sitä niität.
      Vähitellen elämä elämältä ihmis-sielu kehittyy henkisesti ja pääsee pikkuhiljaa eroon aiheuttamastaan pahasta karmasta.

      • jotain tolkkua nyt

        Mitään karmoja ei ole. Geenit ne säätelee pitkälle miten ihminen toimii ja mistä kärsii.


      • vanha ja vakaa
        jotain tolkkua nyt kirjoitti:

        Mitään karmoja ei ole. Geenit ne säätelee pitkälle miten ihminen toimii ja mistä kärsii.

        on taatusti ja jälleensyntymisoppia on opetettu joskus raamatussakin. Sinäkin olet Karman lain alainen.
        Mitään sattumaa ei ole.


      • kun kummitteleekin

        Miksi sitten on kummittelua jos ihminen etenisi "elämä elämältä"???


    • suosittelen kaikille

      Jumala ei osaa valehdella. Eikä mitään karman lakia ole olemassakaan, mutta se on totta että mitä ihminen kylvää, siitä tulevaa satoa hän tulee niittämäänkin.

      Katso mitä mieltä asiasta on Rauno Helppi:

      https://www.youtube.com/watch?v=eGAlYPp0Xv0

      • free-witch

        Luehan tuo viestini kunnolla, rauhassa, rehellisesti pohtien, niin huomaat että raamatun mukaan Yahwe valehteli. Tosin jos hän ei osaa valehdella, niin ei olekaan kaikkivoipa. ;)


      • pröööt
        free-witch kirjoitti:

        Luehan tuo viestini kunnolla, rauhassa, rehellisesti pohtien, niin huomaat että raamatun mukaan Yahwe valehteli. Tosin jos hän ei osaa valehdella, niin ei olekaan kaikkivoipa. ;)

        Ehkä se oli vahinko?


      • Jumala on luotettava
        free-witch kirjoitti:

        Luehan tuo viestini kunnolla, rauhassa, rehellisesti pohtien, niin huomaat että raamatun mukaan Yahwe valehteli. Tosin jos hän ei osaa valehdella, niin ei olekaan kaikkivoipa. ;)

        Joh. 8:44
        Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. > Siirry

        1Joh. 3:8 Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot.> Siirry

        Koska Jumala rakastaa meitä, siksi hän puhuu meille aina totta.


      • Totuus vapauttaa
        free-witch kirjoitti:

        Luehan tuo viestini kunnolla, rauhassa, rehellisesti pohtien, niin huomaat että raamatun mukaan Yahwe valehteli. Tosin jos hän ei osaa valehdella, niin ei olekaan kaikkivoipa. ;)

        ”Amadeus raitistui ja eheytyi homoudesta. Olin voissa paistettu homo. Ystävä kysyi haluaisitko Amadeus rukoilla. Tuo ehdotus huvitti. Olen pienestä pitäen uskonut Jumalaan, mutta en ole rukoillut. Ajattelin, että minulla ei ole mitään menetettävää, kokeilen. Mutta rukoilen tasan tämän yhden kerran. Jeesus jos olet olemassa, tämän on parasta toimia nyt! Lausuttuaan aamenen Amadeus tunsi jotain merkillistä. Oli kuin möykky olisi otettu rinnastani pois. Minut valtasi rauha, jollaista en ollut koskaan ennen kokenut.” Ihanaa Jee- sus ihanaa ja helppoa! Me Naiset (36/2013) mukaelma kirjoituksesta: Ja RV (38/2013) lehden sivulta 8.


    • loppuosa.toteut.Nyt

      Hesekiel:
      28:1 Ja minulle tuli tämä Herran sana:
      28:2 "Ihmislapsi, sano Tyyron ruhtinaalle: Näin sanoo Herra, Herra: Koska sinun sydämesi on ylpistynyt ja sinä sanot: 'Minä olen jumala, jumalain istuimella minä istun merten sydämessä', ja olet kuitenkin ihminen, et jumala, vaikka omasta mielestäsi olet jumalan vertainen -
      28:3 ja katso, viisaampi sinä oletkin kuin Daniel, ei mikään salaisuus ole sinulta pimitetty;
      28:4 viisaudessasi ja ymmärtäväisyydessäsi olet hankkinut itsellesi rikkautta, hankkinut kultaa ja hopeata aarreaittoihisi,
      28:5 ja suuressa viisaudessasi olet kaupankäynnillä kartuttanut rikkautesi, ja niin sinun sydämesi on ylpistynyt rikkaudestasi -
      28:6 sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Koska omasta mielestäsi olet jumalan vertainen,
      28:7 sentähden, katso, minä tuon sinun kimppuusi muukalaiset, julmimmat pakanoista; he paljastavat miekkansa sinun viisautesi kauneutta vastaan ja häpäisevät sinun ihanuutesi.
      28:8 He syöksevät sinut alas kuoppaan, ja sinä kuolet, niinkuin kaadetut kuolevat, merten sydämessä.
      28:9 Vieläköhän sanot surmaajasi edessä: 'Minä olen jumala', kun kuitenkin olet ihminen, et jumala, kaatajaisi käsissä?
      28:10 Niinkuin kuolevat ympärileikkaamattomat, niin sinä kuolet muukalaisten käden kautta. Sillä minä olen puhunut, sanoo Herra, Herra."
      28:11 Ja minulle tuli tämä Herran sana:
      28:12 "Ihmislapsi, viritä itkuvirsi Tyyron kuninkaasta ja sano hänelle: Näin sanoo Herra, Herra: Sinä olet sopusuhtaisuuden sinetti, täynnä viisautta, täydellinen kauneudessa.
      28:13 Eedenissä, Jumalan puutarhassa, sinä olit. Peitteenäsi olivat kaikkinaiset kalliit kivet; karneolia, topaasia ja jaspista, krysoliittia, onyksia ja berylliä, safiiria, rubiinia ja smaragdia sekä kultaa olivat upotus- ja syvennystyöt sinussa, valmistetut sinä päivänä, jona sinut luotiin.
      28:14 Sinä olit kerubi, laajalti suojaavainen, ja minä asetin sinut pyhälle vuorelle; sinä olit jumal'olento ja käyskentelit säihkyväin kivien keskellä.
      28:15 Nuhteeton sinä olit vaellukseltasi siitä päivästä, jona sinut luotiin, siihen saakka, kunnes sinussa löydettiin vääryys. >> Jakeen lisätiedot
      28:16 Suuressa kaupankäynnissäsi tuli sydämesi täyteen väkivaltaa, ja sinä teit syntiä. Niin minä karkoitin sinut häväistynä Jumalan vuorelta ja hävitin sinut, suojaava kerubi, pois säihkyväin kivien keskeltä.
      28:17 Sinun sydämesi ylpistyi sinun kauneudestasi, ihanuutesi tähden sinä kadotit viisautesi. Minä viskasin sinut maahan, annoin sinut alttiiksi kuninkaille, heidän silmänherkukseen.
      28:18 Paljoilla synneilläsi, tekemällä vääryyttä kaupoissasi, sinä olet häväissyt pyhäkkösi. Niin minä annoin sinun keskeltäsi puhjeta tulen; se kulutti sinut. Ja minä panin sinut tuhaksi maahan kaikkien silmäin edessä, jotka sinut näkivät.
      28:19 Kaikki tuttavasi kansojen seassa ovat tyrmistyneet sinun tähtesi. Kauhuksi olet sinä tullut, eikä sinua enää ole, hamaan ikiaikoihin asti."
      28:20 Ja minulle tuli tämä Herran sana:
      28:21 "Ihmislapsi, käännä kasvosi Siidonia kohti ja ennusta sitä vastaan
      28:22 ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Siidon, ja näytän kunniani sinun keskuudessasi. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra, kun minä siinä panen toimeen tuomiot ja näytän siinä pyhyyteni.
      28:23 Minä lähetän sinne ruton ja verta sen kaduille, ja kaatuneita on viruva sen keskellä, kaatuneita miekkaan, joka käy sen kimppuun joka taholta. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.
      28:24 Sitten ei Israelin heimolle enää ole pistävänä orjantappurana eikä vaivaavana ohdakkeena yksikään sen naapureista, jotka ovat heitä halveksineet. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra, Herra.
      28:25 Näin sanoo Herra, Herra: Kun minä kokoan Israelin heimon kansoista, joitten sekaan he ovat hajotetut, silloin minä näytän pyhyyteni heissä pakanakansain silmien edessä, ja he saavat asua maassansa, jonka minä annoin palvelijalleni Jaakobille.
      28:26 He asuvat siinä turvallisesti ja rakentavat taloja ja istuttavat viinitarhoja. Turvallisesti he asuvat, kun minä panen toimeen tuomiot kaikille heidän naapureillensa, jotka ovat heitä halveksineet. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra, heidän Jumalansa."

      • vanha ja vakaa

        herra se on herrallakin. Joka itsensä ylentää se alennetaan. Aikansa kekkuloi jumalakin, sehän on diktaattorin kohtalo.


      • mitä sinä selität?
        vanha ja vakaa kirjoitti:

        herra se on herrallakin. Joka itsensä ylentää se alennetaan. Aikansa kekkuloi jumalakin, sehän on diktaattorin kohtalo.

        Jonkun Jumla on ihmisten Jumala, kun taas toisella se on Pääpaholainen, kumpaas tarkoitat?


      • vanha ja vakaa
        mitä sinä selität? kirjoitti:

        Jonkun Jumla on ihmisten Jumala, kun taas toisella se on Pääpaholainen, kumpaas tarkoitat?

        no uskovaisten jumlalaa.


      • mahtavaa
        vanha ja vakaa kirjoitti:

        no uskovaisten jumlalaa.

        Joh. 14:9
        Jeesus sanoi hänelle: "Niin kauan aikaa minä olen ollut teidän kanssanne, etkä sinä tunne minua, Filippus! Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän; kuinka sinä sitten sanot: 'Näytä meille Isä'?

        Joh. 12:45 Ja joka näkee minut, näkee hänet, joka on minut lähettänyt.

        Kol. 1:15 ja hän on näkymättömän Jumalan kuva, esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa.

        Hebr. 1:3 ja joka, ollen hänen kirkkautensa säteily ja hänen olemuksensa kuva ja kantaen kaikki voimansa sanalla, on, toimitettuaan puhdistuksen synneistä, istunut Majesteetin oikealle puolelle korkeuksissa,

        Biblia (1776)
        Jesus sanoi hänelle: minä olen niin kauvan aikaa teidän tykönänne, ja et sinä minua tunne? Philippus, joka näki minun, hän näki myös Isän: kuinka siis sinä sanot: osoita minulle Isä?

        Jeesus sanoo: Joh. 10:30 Minä ja Isä olemme yhtä."

        Joh. 14:9 Jeesus sanoi hänelle: "Niin kauan aikaa minä olen ollut teidän kanssanne, etkä sinä tunne minua, Filippus! Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän; kuinka sinä sitten sanot: 'Näytä meille Isä'?

        Joh. 17:11 Ja minä en enää ole maailmassa, mutta he ovat maailmassa, ja minä tulen sinun tykösi. Pyhä Isä, varjele heidät nimessäsi, jonka sinä olet minulle antanut, että he olisivat yhtä niinkuin mekin.

        Joh. 17:21 että he kaikki olisivat yhtä, niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt.

        Joh. 17:22 Ja sen kirkkauden, jonka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille, että he olisivat yhtä, niinkuin me olemme yhtä -

        Biblia (1776)
        Minä ja Isä olemme yhtä.

        Yksi Jeesuksen nimistä on Immanuel = Jumala meidän kanssamme.


    • Varmasti toteutuu

      Ja minulle tuli tämä Herran sana:

      "Ihmislapsi, käännä kasvosi Siidonia kohti ja ennusta sitä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra:

      Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Siidon, ja näytän kunniani sinun keskuudessasi. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra, kun minä siinä panen toimeen tuomiot ja näytän siinä pyhyyteni. Minä lähetän sinne ruton ja verta sen kaduille ja kaatuneita on viruva sen keskellä, kaatuneita miekkaan, joka käy sen kimppuun joka taholta. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra. Sitten ei Israelin heimolle enää ole pistävänä orjantappurana eikä vaivaavana ohdakkeena yksikään sen naapureista, jotka ovat heitä halveksineet. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra, Herra.

      Näin sanoo Herra, Herra: Kun minä kokoan Israelin heimon kansoista, joitten sekaan he ovat hajotetut, silloin minä näytän pyhyyteni heissä pakanakansain silmien edessä, ja he saavat asua maassansa, jonka minä annoin palvelijalleni Jaakobille. He asuvat siinä turvallisesti ja rakentavat taloja ja istuttavat viinitarhoja. Turvallisesti he asuvat, kun minä panen toimeen tuomiot kaikille heidän naapureillensa, jotka ovat heitä halveksineet. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra, heidän Jumalansa."

    • ei aivopesty

      Homous on papiston aivopesuilla aiheuttamaa geeni muutosta, perisyntiä.
      Hollannissa jäi kiinni kristittyjen kirkon poikakoulu joka toimi papiston ilotalona. Joten kouluttaja tunnetaan... Nyt sitä kouluttamista ollaan siirtämässä homopareille, ottalapsien kouluttajiksi....

      homo on tietoisesti Jumalaa pilkkaava ja vihaava... Jumalan antaman kiellon johdosta JA riittämättömyydestää toteuttaa Jumalan käskyä lisääntymisen suhteen.
      Homous tulee seksuaalisten kokemuksien ja oppien mukaisesti, usein jo lapsena hyväksi käytettyjen taholta. Kun tuollainen seksuaalisuus siirtyy jälkeläisiin sukupolvesta seuraaviin, niin siitä kehittyy geeni luonnottomuus perimä ja joku voisi kutsua sitä perisynniksi koska Jumalan antaman tiedon vastaisuus se on. Siis kirkko oppeineen loi homot geeneineen.

      Seuraavaksi syntyy, ellei jo ole syntynyt perisyntisiä pedofiili geenin saaneita kirkkojen papiston ja oppien toimesta.
      Uskotteko Jumalan luoneen senkin rikollisen geeneineen?

    • Jh. 8:24-25

      Sentähden minä sanoin teille,

      että te kuolette synteihinne;

      sillä ellette usko minua siksi,

      joka minä olen,

      niin te kuolette synteihinne."

      Niin he sanoivat hänelle: "Kuka sinä olet?" Jeesus sanoi heille: "Juuri se, mitä minä puhunkin teille

    • totta 1

      Minulle tulee mieleen erään Haukiputaalaisen naisen mielipide eräässä päivälehdessä mielipide palstalla jossa hän sanoi homon olevan hyvä ihminen ja voihan sitä olla harjoittamatta seksiä joka ei ole hyväksyttävää.
      Tarkoittanee sitä että mikä on syntiä sitä ei ole pakko tehdä eli näin helppoa on pyrkkiä vähentämään syntiensä määrää.

    • ----------

      eristämällä homo geenin saaneet ihmisistä niin homot kuolee sukupuuttoon

    • mies & nainen

      Tähän voi lisätä allekirjoituksensa, jos haluaa tämän kansalaisaloitteen julkiseksi. Tarvitaan vielä nelisenkymmentä allekirjoitusta.

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1031

      Minä en kutsuisi sitä 'tasa-arvoiseksi' avioliittolaiksi, vaan homoliittolaiksi. Mikä seuraavaksi? Pedofiileille oikeus mennä naimisiin uhrinsa kanssa? Entäs ne, joille se oma sessu on se rakkain? Tai jos oma äiti viehättää sillä tavalla? Onko mitään rajaa? Tämän aloitteen sanamuoto on niukka, mutta on kuitenkin viitsitty aloite tehdä, joten laitanpa linkin tänne, jos sille löytyisi kannatusta. Allekirjoitus tehdään pankkitunnuksilla, kuten varmaan tiedätte. Suomessa on paljon niitä, jotka ovat valmiit hyökkäämään perinteisiä arvoja kunnioittavien ihmisten kimppuun, joten on hyvä, ettei nimi näy julkisesti.

      • vanha ja vakaa

        Pedofilia ja eläimiin sekaantuminen on rikos, homoseksuaalisuus ei. Antakaa uskovaiset heidän olla rauhassa, se ei ole teiltä pois eikä kuulu teille. He ovat fiksuja, älykkäita ihmisiä jotka eivät tee kenellekkään pahaa päinvastoin kuin uskovaiset ja muut heterot.
        Älkää tuomitko ettei teitä tuomittaisi.


    • djkljhgfkl

      Eheyttämisohjelmat on olleet kohtuu tehokkaita ja kantaneet hedelmää.
      Moni syntiin langennut on herännyt ja nähnyt todellisuuden ja parantunut.

      Jostain syystä näistä halutaan vaieta, eikä parantuneet pääse kertomaan elämäntarinoitaan julkiseen mediaan. Totuus on jotain sellaista, mitä pahuus kavahtaa ja haluaa piilottaa.

      • homojen puolesta

        Eheyttämisohjelmat ovat olleet syyllistäviä ja niiden tulokset hyvin laihoja. Silloinkin, kun joitakin "tuloksia" on tullut, ei mitään "eheytymistä" ole tapahtunut, vaan esim. homoseksuaalinen mies on kieltänyt oman seksuaalisuutensa ja joko alkanut elää selibaatissa tai kulissisuhteessa naisen kanssa. Vaihtoehtoisesti kyseessä on ollut biseksuaalinen mies, joka on jättänyt toisen puolen seksuaali-identiteetistään pois.

        Muistaakseni Lomanin Teuvo oli ylsi henkilö, joka aikoinaan yritti eheytyä luonnollisestikin laihoin tuloksin.


      • ihmeellistä!
        homojen puolesta kirjoitti:

        Eheyttämisohjelmat ovat olleet syyllistäviä ja niiden tulokset hyvin laihoja. Silloinkin, kun joitakin "tuloksia" on tullut, ei mitään "eheytymistä" ole tapahtunut, vaan esim. homoseksuaalinen mies on kieltänyt oman seksuaalisuutensa ja joko alkanut elää selibaatissa tai kulissisuhteessa naisen kanssa. Vaihtoehtoisesti kyseessä on ollut biseksuaalinen mies, joka on jättänyt toisen puolen seksuaali-identiteetistään pois.

        Muistaakseni Lomanin Teuvo oli ylsi henkilö, joka aikoinaan yritti eheytyä luonnollisestikin laihoin tuloksin.

        Aivotärähdys eheytti lesbon: Toisen-laiset äiditohjelman keskiviikon jaksossa tavataan kotkalainen Emma, joka on naimisissa ja odottaa toista lastaan. Emma on naimisissa Tomasin kanssa, mutta tämä ei ollut itsestään selvää.

        En osaa sanoa, mitä tapahtui. Minulla on aina ollut vaan naissuhteita ja olin luokitellut itseni näin, että naisen kanssa menen naimisiin, teen lapsia ja elän elämäni loppuun asti. Miehet eivät kiinnostaneet seksuaalisesti ollenkaan,

        Emma kertoi. Emmalla on omat epäilyksensä siitä, mitä tapahtui, kun hän rakastui mieheen. - Luulen, että kun kevättalvella sain aivotärähdyksen.
        Ja yhtäkkiä aloin tykkäämään sinisestä väristä sisustuksessa, mistä en aiemmin tykännyt. Jostain syystä myös miehet alkoivat kiinnostaa. Tai ainakin tämä mies, Emma kertoo.

        Näin, normalisoitui aivoni.


      • ajatuksia, ajatuksia
        ihmeellistä! kirjoitti:

        Aivotärähdys eheytti lesbon: Toisen-laiset äiditohjelman keskiviikon jaksossa tavataan kotkalainen Emma, joka on naimisissa ja odottaa toista lastaan. Emma on naimisissa Tomasin kanssa, mutta tämä ei ollut itsestään selvää.

        En osaa sanoa, mitä tapahtui. Minulla on aina ollut vaan naissuhteita ja olin luokitellut itseni näin, että naisen kanssa menen naimisiin, teen lapsia ja elän elämäni loppuun asti. Miehet eivät kiinnostaneet seksuaalisesti ollenkaan,

        Emma kertoi. Emmalla on omat epäilyksensä siitä, mitä tapahtui, kun hän rakastui mieheen. - Luulen, että kun kevättalvella sain aivotärähdyksen.
        Ja yhtäkkiä aloin tykkäämään sinisestä väristä sisustuksessa, mistä en aiemmin tykännyt. Jostain syystä myös miehet alkoivat kiinnostaa. Tai ainakin tämä mies, Emma kertoo.

        Näin, normalisoitui aivoni.

        Tuollainen onnistuu varmasti toisinkin päin. Ihminen, joka saa aivotäräyksen, voisi eheytyä heterosta homoksi. Ajateltavaa on myös se, onko henkilö "parantunut", koska yleensä aivotärähdyksen saanutta ihmistä kutsutaan (jos hänen luonteensa muuttuu merkittävästi) tärähtäneeksi.


    • hohhoijaa5

      Käsittääkseni perisynti on seurausta Aatamin ja Eevan omenan syönnistä, mikä on selkeää satua, joten perisyntiä ei ole eikä Jessen tarvinnut tulla mukamas tänne sen takia kuolemaan.

      • totta 1

        hohhoijaa5
        On jotenkin mukava kuulla kun puhut Raamatun opetuksista ja yrität luoda omia näkökulmia. Kyllä se siitä kirkastuu valoksi niille jotka pimeydessä vaeltaa.
        Onnea yrityksellesi.


      • Anonyymi

        KR 1933/-38, 2Piet. 2:4 -10
        Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä,
        jotka syntiä tekivät,
        vaan syöksi heidät syvyyteen,
        pimeyden kuiluihin,
        ja hylkäsi heidät tuomiota varten säilytettäviksi.
        Eikä hän säästänyt muinaista maailmaa,
        vaikka varjelikin Nooan,
        vanhurskauden saarnaajan,
        ynnä seitsemän muuta,
        vaan antoi vedenpaisumuksen tulla jumalattomain maailman päälle.
        Ja hän poltti poroksi Sodoman
        ja Gomorran kaupungit
        ja tuomitsi ne häviöön,
        asettaen ne varoitukseksi niille,
        jotka vastedes jumalattomasti elävät.
        Kuitenkin hän pelasti hurskaan Lootin,
        jota rietasten vaellus irstaudessa vaivasi;
        sillä asuessaan heidän keskuudessansa tuo hurskas mies kiusaantui hurskaassa sielussaan joka päivä heidän pahain tekojensa tähden,
        joita hänen täytyi nähdä ja kuulla.
        Näin Herra tietää pelastaa jumaliset kiusauksesta,
        mutta tuomion päivään säilyttää rangaistuksen alaisina väärät,
        ja varsinkin ne,
        jotka lihan jäljessä kulkevat saastaisissa himoissa
        ja ylenkatsovat herrauden.
        Nuo uhkarohkeat,
        itserakkaat eivät kammo herjata henkivaltoja,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        KR 1933/-38, 2Piet. 2:4 -10
        Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä,
        jotka syntiä tekivät,
        vaan syöksi heidät syvyyteen,
        pimeyden kuiluihin,
        ja hylkäsi heidät tuomiota varten säilytettäviksi.
        Eikä hän säästänyt muinaista maailmaa,
        vaikka varjelikin Nooan,
        vanhurskauden saarnaajan,
        ynnä seitsemän muuta,
        vaan antoi vedenpaisumuksen tulla jumalattomain maailman päälle.
        Ja hän poltti poroksi Sodoman
        ja Gomorran kaupungit
        ja tuomitsi ne häviöön,
        asettaen ne varoitukseksi niille,
        jotka vastedes jumalattomasti elävät.
        Kuitenkin hän pelasti hurskaan Lootin,
        jota rietasten vaellus irstaudessa vaivasi;
        sillä asuessaan heidän keskuudessansa tuo hurskas mies kiusaantui hurskaassa sielussaan joka päivä heidän pahain tekojensa tähden,
        joita hänen täytyi nähdä ja kuulla.
        Näin Herra tietää pelastaa jumaliset kiusauksesta,
        mutta tuomion päivään säilyttää rangaistuksen alaisina väärät,
        ja varsinkin ne,
        jotka lihan jäljessä kulkevat saastaisissa himoissa
        ja ylenkatsovat herrauden.
        Nuo uhkarohkeat,
        itserakkaat eivät kammo herjata henkivaltoja,

        KR 1933/-38, 2Piet. 3:10 -12
        Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas,
        ja silloin taivaat katoavat pauhinalla,
        ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat,
        ja maa ja kaikki,
        mitä siihen on tehty,
        palavat.
        Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä,
        niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä,
        vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan,
        sillä hän ei tahdo,
        että kukaan hukkuu,
        vaan että kaikki tulevat parannukseen.
        Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas,
        ja silloin taivaat katoavat pauhinalla,
        ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat,
        ja maa ja kaikki,
        mitä siihen on tehty,
        palavat.
        Kun siis nämä kaikki näin hajoavat,
        millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa
        ja jumalisuudessa,
        teidän,
        jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista,
        jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat
        ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4513
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4484
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4096
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3017
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2621
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2173
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2125
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2089
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1725
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1472
    Aihe