Onko tämä tojotistien arkea

Pehmeet touhuu

Duunissa sällit kettuilivat eräälle toiselle tyypille (tojon omistajalle) jarrujen herkistelystä, järvivedellä pesusta, peräluukun tuuletuksista ja työstöroskista ym. En tiennyt mistä oli puhe, mutta kuulemma tojotistien arkea ja täällä suomi24:ssa lisätietoa asiasta no tulin katsomaan ja pakko sanoa, että pehmeet touhuu näillä tojopapoilla. Nyt kun katselee tätä duunin tojotistia niin vetää kyllä suun hymyyn.

28

767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eespääin ......

      Tojotero on yhtä fanaattinen, kun kommunisti aate pitää tapahtu mitä vaan. Kai nii onkin kun teroksi syntyminen on semmonen geenivirhe ja onhan näiden nykyisten terojen papat ollukki kommunistejä, ei siihen aikaan tojo ajanu kun kommarit ja nyt niitten luuseri lapsenlapset.

      • Duunarille tiedoksi

        Voi,voi, märkäkorvapetteri,sinähän et edes keikkunut vielä
        rappioisukkisi kasseisssakaan siihen aikaan kun papat hylkäsivät
        jääkylmän natsikinnerinsä ja ostivat lämpimän Toyotan. Kommarit
        aatteen palon velvoittamina jo silloinkin ajelivat vappumarssille
        Ladalla,Mossella ja Skodalla. punaliput liehuen. Japani ei koskaan
        ole ollut kommarimaa,kuten nämä neukkula ja itäeuroopan maat.
        Toyota on USA:n suosituin henkilöauto. Siellä ei kommareita katella.
        Tiedolsi vaan petterille!


      • Tuun hakeen.

        Voi vittu, tää porukka joka tänne kirjoittelee tartti viedä hoitoon.


    • Katsastushuolto

      Tervetuloa lukemaan tojomiesten tarinoita, tosissaan kukaan näitä arjen punaniska sankareita ei ota, mutta hauskaa ajankulua.

    • Per Saukko

      Totta puhuen täällä on annettu ohjeita jotka saattavat herättää hilpeyttä, mutta kun avaa auto takaloosterin ja katsoo pohjalle sekä kokeilee verhoilua alkaa ymmärtää tuuletuksen idean. Sitä pitäisi tehdä muissakin autoissa kuin tojotassa. Samoin ruoste suojaus, puheet että pohja on koteloitu tai kori on sinkitty ei tarkoita että auto ei ruostu, pohjalevyjen sisäpuolelta löytyy kaikkea kivaa ja meillä kun kylvetään hiekkaa ja suolaa niin jatkuva hiekkapuhallus ja kostea suola menee pellistä läpi. Jarrut ja seisonta jarrut ovat maammeolosuhteissa aina paskaiset ne tuppaa ensimmäisten kylmien kelien tullessa kun on huonotuuri jämähtämään. Kuinka moni laittaa viimasuojan syyläriin? Tai sanomalehteä kuramattojen alle imemään kosteutta? Hiekka astiaa taka loosteriin tai hinausköyttä. Eikä tuossa ole edes kaikkea mutta yleisimpiä asioita, niitä olisi hyvä muistaa myös muiden autojen kanssa, saattaa jopa pelastaa päiväsi.

      • Kuivaaminen järkevää

        Jos olis lämmin autotalli, niin auton kuivattamien olisi ihan järkevää ja niin tuli aikanaan tehtyä, kun siihen oli mahdollisuus. Enää ei ole, autot merkki kuin merkki on matot märkinä tuossa parkkiksella, mutta laitan omani kiertoon ennen kuin minulle tulee siitä murhetta. Sanomalehtiäkin tuli laitettua aikaan ennen ilmastointia, kun lasien huurtuminen sisäpuolelta oli jatkuva riesa.
        Ruostesuojaus kiinnostaa vain vanhojen autojen omistajia,


    • Barolla coppa

      Itse kunnioitettu Corolla pappa voisi tulla kommentoimaan.

    • sakke 1000

      No nyt kun katselet sitä teidän teroa, niin eikö vaan alakkin naurattaa. Mua naurattaa aina, kun näen teron jossain.

    • Corolla pappi

      Kyllä on taas aivan tyhjän päiväiset naurun aiheet räkä nokka lonksu leuoilla. Corolla pappa on hyvän hyvyyttään jakanut viisaita neuvojaan pyytteettömästi kaikille Toyota kuljettajille, eikä niissä ole yhtään mitään nauramista. Kuten on Corolla pappa opettanu, niin uuteen autoon on tehtävä ensi öljyn vaihto viimeistään 1000 km kohdalla, jotta moottorista saadaan kaikki sinne jääneet työstö roskat pois. Sen jälkeen autoon on tehtävä väli öljyn vaihto aina 10000 kilometrin välein, kuitenkaan määräaiakaishuolloista laistamatta. Auto pitää pestä kahden viikon välein ja aina lokasuojan kaaret pitää pestä järvi vedellä se on pehmeämpää kuin raaka hana vesi. Jarrut on hyvä herkistellä kesällä ja tarkistaa loka suojan kaarien kunto ja tarvittaessa lisätä ruosteen estoa ja paikka maalata pensselillä. Perä luukkua pitää tuulettaa sinne kertyy muuten kondensaati vettä elikäs kosteutta ilmasta jos tätä ei nyt joku lonsku leuka räkä nokka ymmärtänyt. Monia muitakin hyviä neuvoja on Corolla pappa jakanut joilla saadaan Toyota kestämään ikuisesti. Siitä pitäisi kyllä Toyotan antaa papalle jonkin sortin tunnustus, vaikka joku hieno Toyota mitali värikkäässä silkki nauhassa olisi hieno, sitä voisi sitten pappa ylpeänä kantaa vaikka uutena vuotena kun menee varmasti taas poikansa ja pojan poikansa kanssa katsomaan uuden vuoden ilo tulitusta, tietenkin vasta pessyissä ja vahatuissa Toyotissaan. Kyllä siinä on taas kateellisia isäntiä katsomassa naama mutrussa kun Corolla papan papan pojan ja papan pojan pojan Toyotat kiiltelevät rinta rinnan ilo tulitus rakettien valojen heijastuessa upesti Toyotien virheettömistä pinnoista.

      • gorillapappa

        Arvostetun Toyota toverin Corolla papin ajatuksen juoksua jatkaakseni voin ilokseni todeta että tojotistille arkikin on yhtä juhlaa sillä mielen rauha ja onnistuneesta auto valinnasta kumpuava terve itse tunto näkyvät varma otteisissa toimissa niin työssä kuin vapaa ajallakin ja toyotisti hoitaa hommat hymyssä suin ja rinta rottingilla ja myöskin "ne hommat" hoituvat Toyota mieheltä varma otteisesti mistä seuraakin vankka suosio nais maailmassa.


    • tojo 1 kekkonen 2

      Tuossa se seisoo lumisateessa, vesisateessa, räntäsateessa, auringon paisteessa pihassa. Aina lähtee ekalla käyntiin oli keli mikä tahansa. Aina menee katsastuksesta ekalla läpi. 15tkm vaihdetaan öljyt ja suodatin, joskus tulpat ja ilmansuodatin. Koskaan ei ole jättänyt tienpäälle. Luotan omaan toyooni enemmän kun kekkoseen ja kekkoseen sentään luotin aika paljon.

      • köffffff

        oletko jokin itsesi kiduttaja..haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..hööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö..haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


    • Hoh-hoijaa neidit

      Jotkut ajavat polkupyörällä vuodessa saman, kuin toiset autolla. Toiset ajavat moottoripyörällä enemmän, kuin autoilla keskimäärin ajetaan vuodessa. Joku tuntee auton istuimella vaivoja, murto-osassa käytettyä aikaa, verrattuna vaikka pyöräilijään. Mistä näitä neitejä syntyy?

      Muista, kun vingut, jotkut juoksevat enemmän kolmessa päivässä, kuin sinä kestät ajaa autoa. Ei tämä ole lääkäripalsta. Jokainen auto tänä päivänä on loistokulkine, vaikka vankkureihin verrattuna preerialla.

    • skoda kei

      Ei saakeli ole totta. Onko tosiaan niin, että täällä skoda-kuskit kuvittelevat ajavansa premium autolla? Tai että audi (eli skoda) on mukamas premiumia. Menkää saunan taakse ja ampukaa ihteenne päähän. Ei teissä ole toivoa.

      • Höyni

        Skoda on premiumia. Remmikoneesta kun ei kuulu mitään ääntä!


    • 2.4 STW

      Mikäs auto pitäisi ostaa jos kerran Toyotat on niin huonoja?

      Kohta alkaa 3-sarjalaisen liisarisopimus loppua ja uutta autoa pitäisi katsella. Se ei tule olemaan BMW eikä Skoda. Niistä on kokemusta yhden auton verran molemmista. Ei se varmaan Toyotakaan ole kun Tojolla vaan ei ole sopivaa mallia.

      • foortti

        Kokeile foorttia. Kaara ohjelman pimu kehui sen kärkkyvän premiumluokkaan ;D


    • Nees

      Etuveto pemari. Sillä ei kuulema piäse sähköpylyvväässeen ajammaan.

    • tosi asia

      Amispojat täällä räksyttää täällä tojon omistajille,, koska isukilla on jo tsi vinksvokkeli, ja se hinausauton kyydissä harva se päivä.. Varmatoiminen ja jälleenmyyntiarvonsa säilyttävä tojota on jokaiselle aikuiselle päivänselvä asia, että kyseessä on kulkupeli , jonka hinta laatusuhde on kohdillaan.

    • Meneppä nyt heti

      Eikö sinun nyt kannattaisi mennä usein reippaalle lenkille niin saat nuo typerien juttujen aloitukset loppumaan.

      • Olet oikeassa

        Olet oikeessa kyllä teroilla ja tojopapoilla on todella typeriä juttuja. Pahinta kuitenkin on se, että nänä lippalakki terot elävät tässä typeryydessä vuodesta toiseen. Säälittävää, mutta koomista.


    • korjaa molle,molle

      Aloittajan kysymyksestä jo selvisi,ettei tiedä ja ymmärrä Toyotasta
      enempää,kuin sika pohjantähdestä. Ei tiedä eikä ymmärrä että
      Toyotan omistaminen on pelkkää juhlaa verrattuna vaginaattoreihin.
      Onhan nekin tietysti juhlaa................pärnäselle!

    • vaaari vaan

      pojat taas inttää onks meijän isi riskimpi ku teidän äiti. toisilla kestää kaikki autot,toisilla ei ees ratakisko.niin josko vois lopettaa tollaset turhat vääntämiset.

    • Nipponkamapertti

      Amish pojat keskioluen ja energiajuomien voimalla esiintyvät varsinaisina asiantuntijoina vaikka kotona alla on jopo. Tojotistit katselevat säälin sekaisin tuntein kun naapurit yrittävät ehtiä viemään lapset päiväkotiin ja päästä töihin joka aamuisen arvonnan jälkeen lähteekö saksanseisoja tai rapearanskalainen tulille. Siinä chick stubidon matkija marssii keski eurooppalaisissa hepuli varusteissa märät italialaiset muotikengät jalassa lähimmälle pussipysäkille räntäsateessa nokka eurooppalaisesti vuotaen. Tojotisti käynnistää autonsa, lähtee liikkeelle lämpimällä autolla. Ei vilustu ja jaksaa vielä tyytyväisenä illalla jakaa aikaansa ja iloaan läheistensä kanssa.

    • Öyestä

      Arvaan, että nuo "sällit" itse ajavat VAG:eilla? VW:illä, Skodilla ja Siittimillä?

      Teknisen tukkukaupan myyntiosaston poikia eli todellisia tekniikan "tietäjiä"...?

      Menikö edes puolet näistä arvauksista oikein...? =) =) =)

    • Nipponkamapertti

      Ei niillä ole kuin jopot ja voihan sitä jollain olla kymco.

      • apinakiikkuuu

        osta tojota ei munasojota!

        toiota jos et muuta saa ja maksa korolla!!!

        riisit syön riisikupista/lautaselta,en aja riisikupilla....

        riisikipoissahan pelti maalataan molemmin puolin sitten äkkiä kiskastaan se pelti maalikerrosten välistä pois!!

        älä pese painepesurilla tojotaa,maalipinnan lähtiessä alta tulee ikävä ylläri ja sieltä löytyy "jalostajan hernekeitto tai whiskas-kissanruoka" teksti.......

        nirinä ja narina---tojota carina!!


    • Nipponkamapertti

      Voi voi jospa ensiksi kasvaisit isoksi että saadaan joposta apupyörät pois...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4463
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4454
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4066
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2997
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2611
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2163
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2115
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2079
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1705
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1462
    Aihe