jäteasiaa

vielä vuosi s..tanoa

onko kellään vihjettä miten tuosta paikallisesta jätevirmasta pääsee eroon ?oon soittanu,pannu s-postia ja käyny kyseisessä puljussa paikanpäällä sanomassa sopimuksen irti.vaa ei onnistu.

52

1664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siisti

      Se kyllä hankala firma. Van maksappa laskusi muutaman päivän myöhässä..

    • tyytymätön asiakas

      Perintävirmasta tulloo heti ensimmäinen karhukirje...

      • virma kun virma....

        Hinta taitaa sitten ollakin jo kolminkertainen? Vai miten se menee?

        Eiköhän tuosta pääse eroon kun jättää laskunsa maksamatta. Maksaa sitten, kun on ensin päässyt eroon ettei tule mitään hankaluuksia pitemmän päälle.


    • jätektör oy

      Monella on edellisen toimijan (Raappana)kanssa tehty sopimus. Millä sopimuksella nykyinen kerää? Ei ole tehty uutta, edes tarjottu/ilmoitettu, lehdestä on vaan näkynyt että toimija on yrityskaupan myötä vaihtunut.
      Käykääpä ihmiset kyselmässä millaisilla sopimuksilla nyt toimitaan. On olemassa semmosiakin talouksia, joissa ei ole (ollut) mitään sopimusta ja silti kerätään ja laskutetaan. Homma jatkunut asiakkaan suosiollisella myötävaikutuksella, kun muita vaihtoehtoja ei ole ollut. Nyt kuitenkin on ja hyvä niin.

      Asiakkaalla pitää olla oma päätäntävalta omia asioitaan koskevissa jutuissa. Ei jäteyrittäjäkään ole mikään tunkion kunkku tai kukko vaikka kuinka niin olettaisi. Asiakkaat ja nimenomaan tyytyväiset asiakkaat ovat yrittäjälle kullanarvoisia.
      Tämä pitäsi älytä ja ymmärtää, vaikka kuinka toisenlaiselta toimistopöydän takana tuntuisi.

      Normaalilla järjellä varustettu ihminen ja yrittäjä ymmärtää selvää puhetta. Kuukausi on normaalisti riittävä irtisanomisaika.
      Haluaako yrittäjä leikkiä sitten sosialistia, esittää vittumaista ihmistä/toimintamallia vai mitä, jos ei markkinatalouden ehdoilla halua toimia ja pitää tiukasti kiinni asiakkaista jotka eivät asiakkainaan halua olla.
      Outo on mikäli noin on. Todella outoa

    • jäte jorma

      nyt tuli viimeistään piste iin päälle. Keräsivät 3 päivää ennen ku oli puhe!!!!!! Sopimus irtisanotaan heti eikä uutta tehhä...... Oisitte etes ilmottanu millon keräätte . ei ois iso homma . Ylä kainuussa oli kyllä ilmoitus eriävistä noutopäivistä mutta eipä tienny että tuutte 3 päivää ennen...

      • yks

        Ei oo ollu minkään kans mitää ongelmia. Huolto on toiminu ja ei valittamista.


    • Paras ratkaisu

      Menkää ihmeessä tekemään sopimus Sumi Jätteen kans ja purkakaa JPS jätteen sopimus. Niin minäkin teen...

    • bbccbbcc

      kyllä se entinen on kova rahastamaan .Vuosi sitten laittoi heti pakko perintään kun lasku oli pari viikkoa myöhässä .olisi viksumpaa lähettää viesti sähköpostiin ,kun suoraan korotettu lasku .Vaikka on joulu ja en yleensä halua riidellä mutta kyllä edellä kerrottu riittää vaihtamaan Sumiiin heti 2015 alussa.Kyllä Firma varmaan hoitaa asikkaan puolesta homman .

    • joukkokanne

      eivät perkeleet anna sanoa sopimusta irti.raappanan kans aikoinaan tehty sopimus muka velvoittaa olemaan tämän jps-kuljetuksen asiakkaana marraskuulle 2015.onpa saatana hurnakat irtisanomisajat tässä puljussa.on se yhtä helevettie että pitää olla kiini virmassa jonka palaveluksiin en todellakaan oo tyytyväinen.sanokaa kaikki ihtennä irti ja viijään asia joukkokanteena eteenpäin.

      • höh

        Vie yksinäs eteenpäin. Täällä oot nähtävästi mainostamassa.


    • alakaa riittää

      HUONO ON MAINE. Joka paikassa saa kuulla, ei ihme jos niska punottaa kylällä kävellessä. Asiakaspalvelu jotenkin toimii, mutta onko tuo irtisanomisaika laillinen?
      Uudelta yrittäjältä on jo tarjousta kyselty.

    • Mökkilainen

      Katsoin netistä firmojen siis jätekuljetus ala .Oulu kilpailutti kuljetuksen.Sama täällä siis pyytää tarjous kuljetuksesta .Mikali on vanhalla ja uudella yrittajällä sama hinta se on kartelli . Tulee kalliiksi jos valittaa .Täällä on ollut kuljetus monopoli .Kilpailu puuttunut ja käytös sen mukainen .Ratkeaa näin tämä sekaannus ja murtuu monopoli .Kyllä uusi on jotarjonnut edullisempaa kuljetusta.

    • viekää roskat

      Pyysin uudelta yritykseltä tarjouksen joka tuli ihailtavan nopeasti hinta oli samaa tasoa kun vanhan yrityksen mutta muutamia kymmeniä senttejä kalliimpi.
      Minulla on ollut viimmeksi kirjallinen jätesopimus Kelan Heikin kanssa ja hinta sen mukainen eli alle puolet kun oli suomussalmen jätekuljetuksella.
      Nykyinen jätekuljetusfirma toimii mielestäni ihan ok ,mutta laskutus on kyllä ihan retuperällä laskut tulee eräpäivän jälkeen ja onpa kerran käynyt niinkin että samanpäivän postissa tulee lasku ja siitä "perintätoimiston" karhu ja eräpäivä mennyt umpeen jo "ammoisina aikoina" eli 3 pv aiemmin kun sain laskut. Laskun maksuaikakin tulisi olla kuluttajaviraston suosituksen mukaan 14 vrk netto eikä lyhyempi. Olin yhteydessä aikoinaan heidän asiakaspalveluunsa mutta "ei aiheuttanut toimenpiteitä".

    • Kohtuullisuus voitta

      Kannattaa ottaa yhteyttä kuluttajasuojavirastoon ja siellä henkilöön Esa Soukka. Hän on parhaiten tietoinen JPS kuljetusta koskevista valituksista. Olen tekemässä edellä mainitun kuljettajan touhuista valitusta kuluttajariitalautakunnalle. Tavoitteena on saada takaisin liikaa perityt jätteen käsittelymaksut takaisin. Likaa on peritty ajalta 6/2012-7/2013.

      • huoh,

        mikset oo tehny jo aikaisemmin????aika myöhään olet liikkeellä....


    • kyllästynyt

      Onko täällä ketään joka olisi päässyt jo eroon JPS kuljetuksesta? Onko kukaan löytänyt sopimuksesta heidän käyttämäänsä irtisanomisaikaa. Onneksi kaivojen tyhjennyksestä ei ole olemassa mitään sopimusta.

    • Satelliittivalvonta
    • Jäte asiat kuntoon

      Miksi JPS ei huolehdi maaseudun Eko kympin Jätteiten kuljetuksista tarpeeksi hyvin? Olen laittanut merkille sen että, nytkin jätekoppien laatikot ja käytävät ovat täynnä jätteistä..

    • Käytös

      Minäki oon pistäny merkille, että JPS hakee roskat millon hakee. Oli siitä lehessä, Ylä-Kainuussa, että muutoksia tulee, mutta olis hyvä tietää joku tarkempi päivä, ni tietäis kaikki roskakorit tyhjentää ennen hakupäivää. Näkyy muuttuvan aika ajoin tuo hakupäivä.
      Toisaalta mitä oon Sumi-jätettä seurannu, ni ennen on tämä porukka, pariskunta, moikannu, mutta nyt eivät enää ees moikkaa. Tämä on muuttunu firman perustamisen jälkeen. Mulle niinki "vähäpätöinen" asia kuin tervehtiminen on kuitenkin tärkeä osa asiakaspalvelua, ja perustaito meillä kaikilla. Ei haluttais vaihtaa tuommosen firmankaa palvelukseen, joilla ei oo peruskäytöstavat hallussa.....

      • moe vaan

        Eivät enää moikkaa? Jopas on mennyt touhu ihan mahdottomaksi. Miten kehtaavat? Haloo!!! Et taida olla ihan järjissäsi.


    • kus män päähän

      Saman olen minäkin huomannut , että nyt ei tervehdi rva enää, kun on yrittäjä. Minä ainakin olisin kohtelias ja tervehtisin jos yrittäjä olisin.

      • L & Teekö

        Onko tämä oikeesti totta?! Haluatte entisestä jäte firmasta eroon ja ette halua uutta mahdollisesti parempaa yrittäjää, kun se ei ole tervehtinyt teitä?????!!!! Voi hyvää päivää!! Olette te kyllä, omahyväisiä, naurettavia pellejä!!


      • heippa sullekin

        Mahtaa yrittäjällä olla muitakin huolehdittavia asioita kuin idioottien tervehtiminen. Tervehdi sinä ensin, kyllä sieltä se hei tulee takaisin.


    • Kajaanissa tulossa

      Kaihoten muistelette nykyisä firmoja kunhan Delete tulee tyhjentämään lokakaivojen tyhjentämisen ohessa pankkitilinne.

      Deleten hoitamana taksat korottuu 2-10 kertaisiksi parissa vuodessa.

    • pyrkii monopoliin

      Deleten päätehtävä?:
      Tuottaa mahdollisimman paljon voittoa rahoittajilleen ja osaomistajilleen.

      Delete ostaa paikkakunnan johtavan jätefirman, ei mutua firman nimeä pariin vuoteen ja pyrkii ajamaan kilpailijat konkkaan suuremman oikeudella.
      Monopoliasemaan päästyään nostaa sitten taksat 2-10 kertaisiksi lyhyessä ajassa.
      Toimitusjohtaja sai valtakunnallisen palkinnon oivasta ideastaan pari vuotta sitten.

      http://www.slideshare.net/DeleteGroup/fakta-artikkeli-delete-groupjussi-niemela-onnistunut-yrityskauppa-22751561

      http://www.digipaper.fi/rakennuslehti/111603/index.php?pgnumb=20

    • Käytös

      Kuka on sanonut, että minä haluaisin entisestä eroon? En halua, joku muu haluaa. Ei kannata yleistää. Sanoin vaan, että JPS hakee jätteitä välillä miten sattuu. En todellakaan halua semmoseen firmaan asiakkaaksi, jossa ei taideta ees peruskansalaistaitoja, kuten nyt tervehtimistä voisi pitää. Ja juurikin noin kuin "kus män päähän" -sanoo, että nimenomaan Rva ei tervehdi. Mies satunnaisesti. Ei oo kyllä mitään hyvää mainosta uudelle yrittäjälle. "Hyvä kello kauas kuuluu, huono vielä kauemmas"

      • hinku ja vinku

        Eipä se tervehdi kukaan jiipeeässänkään kuski tai omistaja. Ei, vaikka kuinka heille rahojani olen työntänyt, jätettä tuottanut ja lapojani nostellut. Niin ne ovat moukkia nekin. Laatikoita ruhjotaan ja koluutellaan kulmat kurtusssa, ei puhettakaan että tervehdittäisi saati kiiteltäsi, kun saa hakea kalliilla hinnalla ja lyhyellä maksuajalla.
        Voisi sitä joskus maksajaakin, leivän mahdollistajaa muistaa. Monopoliasemako se tuommoiseksi ihmiset tekee?


      • perspektiivi

        Mietipä vähän, ostatko firmasta jätehuoltopalvelua vai tervehtimistä? Jätätkö kengät ostamatta jos tarvitset sellaiset välttämättä, mutta myyjä ei tervehdi. Laita nyt ihmeessä asiat oikeaan mittakaavaan.


      • isokilli
        hinku ja vinku kirjoitti:

        Eipä se tervehdi kukaan jiipeeässänkään kuski tai omistaja. Ei, vaikka kuinka heille rahojani olen työntänyt, jätettä tuottanut ja lapojani nostellut. Niin ne ovat moukkia nekin. Laatikoita ruhjotaan ja koluutellaan kulmat kurtusssa, ei puhettakaan että tervehdittäisi saati kiiteltäsi, kun saa hakea kalliilla hinnalla ja lyhyellä maksuajalla.
        Voisi sitä joskus maksajaakin, leivän mahdollistajaa muistaa. Monopoliasemako se tuommoiseksi ihmiset tekee?

        ootko aatellu jotta tällä firmalla on työntekijöitä joita ei johtajat oo maalimalla kahtomassa mitä tapahtuu...kaikki ei oo johtajien vika, vaan he ei vaan tiijä kaikesta mitä asiakaitten luona tapahtuu, vaikka työntekijöitten pitäs informoija työnantajaa,törmäsin ite tähän ku vahinkoa tuli..


    • Hyvä' JPS-kuljetus

      Meillä soitettiin JPS firmaan ja pyydettiin uus tarjous. Saatiin halvempi. Nyt kannattaa kilpailuttaa, JPS joutuu joustamaan.

    • ei kuskin vika

      Oli JPS:llä ainakin eilen mukava, iloinen kuski liikenteessä. Vaihtoi muutaman sanan hymyssä suin ja hoiti työnsä ripeästi.

    • Hyvä JPS-kuljetus

      Aina on ollut hyvä ja iloinen asiansa osaava kuski, milloin on sattunut häntä tapaamaan. Nyt saatiin vielä hyvä ja uusi tarjous niin ei kannatakaan vaihtaa firmaa.

    • Asiakaspalv. minäki

      No, voi voi. Tässä onkin nyt ilmeisesti kyse siitä, että ennen ovat tervehtineet!!! Muuttui ku perustivat firman!!! Sitä paitsi kyllä minäki oletan, että yksityisyrittäjän täytyy osata ees peruskansalaistaidot. Luultavasti tekään ette tervehdi ketään! Se onki Suomussalmella yleistä. Ei täällä tervehdi K-Super Marketissa esim. omistaja Rva. Selkänsä kääntää, ku kauppaan menee. Ei oo tavat hällä hallussa. On siellä muitaki "tötteröitä", jotka eivät tervehdi, mutta esim. Aleksille Suuri Kiitos! Siinä on Mies oikealla alalla. Tervehtimistä liikkeissä myös ASIAKASPALVELUKSI kutsutaan. Minä myös ostan palvelun ja asioin mieluiten sellaisissa liikkeissä, missä on asiakaspalvelu kohdillaan. Se tarkoittaa myös tervehtimistä!! Mutta kyllä on eri meininki Kirsikassa ja S-Marketissa, taatusti tulee asiakas huomioiduksi.

      • ******

        Kylläpäs tervehtii.


    • Tötteröt

      Yrittäjillä vara vissiin valita ketä!

    • Ylppis-

      Voi voi, kun on surullista luettavaa. Joku on jäänyt tervehtimättä. Ollaan niin tärkeitä ihmisiä, että vahingossakaan ei voi jäädä huomaamatta?
      Näissä kirjoituksista on nyt varmaan ihan tyypillisestä mustamaalaamisesta tai muusta ihmeellisestä kyse. Ei tuo yrittämisen aloittaminen taida olla semmosta herkkua, että siinä mitenkään elokuvätähtimäinen olo tulisi, päinvastoin.
      Ihmiset, jotka olettaa että ne tulee huomata ja aina tervehtiä heitä, ovat niitä juuri ylpeitä yklsilöitä.

    • Edestään löytää

      Eipä oo mitenkää ihmeellistä, että immeisten jälkikasvu ei osaa tapoja ja käyttäytyy miten käyttäytyy, ku täällä on tämmönen asenne pesuskäyttäytymiseen. Ei se ole ylpeyttä, vaan kohteliaisuutta ja toiset huomioonottamista osata hyvät tavat.

    • pahasti pettynyt

      Ensinnäkin,
      miten ihmeessä joku saa alennuksia jäte maksuista, kun JJPS ei vastaa asiakkaiden puheluihin. ja kun menee paikan päälle, niin karkuun juoksee. Tälläinen ei toimi pitkän pääle.. Kyllä kuskit ovat asiallisia, mutta yrittäjä ei ole asiallinen. Kyllä nimimerkki Hyvä JPS-kuljetus onkin itse JPS joka kirjoitta muka asiakkaana.

    • Hyvä JPS-kuljetus

      Väärin. Olen ihan tavallinen tallaaja ja maksan jätemaksuista niinku muutki, nyt vaan vähän alennettuun hintaan. Ja kyllä, JPS vastasi puhelimeen, ihan ite.

    • Herrat jalkautettava

      Vaatikaa jätefirmojanne pitämään avoin ja kaksisuuntainen tiedotepalaveri pullakahvien kera.

      Asiakkaissa on takuuvarmasti ammattilaisia logistiikasta yms., jotka tietävät jätealastakin enemmän kuin nykyiset, lähes pelkkään rahastukseen keskittyvät yrittäjät.

      Vaatikaa myös Eko-10:n edustaja vierailemaan istunnoissa kesällä ja talvella.

      • ex-herra

        ja kukausittain tietenkin...


    • piippiip3

      Enpä ollut onneksi tehnyt aikanaan Raappanankaan kanssa kirjallista sopimusta niin helposti päävin eroon JPS:sta. Laskuttivat miten sattuu, jotkut tyhjennykset kahteen kertaan ja sitten myös sellaisilta päiviltä jolloin ei ollut edes tyhjennystä! Monta hyvin vihaista puhelua piti ko. firmaan ottaa, onneksi pääsin eroon!

    • Yritystä

      Ja kattokaa vaan, kyllä tämä uusikin yrittäjä osaa rahastaa. Alkuun varmasti näyttää hyvältä, ehkä. Kohta nousee hinnat ja jos palvelu ei ole kaksista.... Ei oo yrittäjän elämä helppoa.

    • Seuratkaapa

      Eipä kannata uutta yrittäjää heti mustamaalata, koska sinulla ei ole hänestä mitään tietoa millanen hän on yrittäjänä. Voi olla tosi hyvä ja edullinen. Mutta JPS on nähty jo moneen kertaan ettei tuolla menettelyllä pitkälle päästä. Loppu se tulee ahneellekkin.

    • pulju

      Te jotka ette pääse jps eroon niin muuttakaa pönttöjen tyhjennys 2 kuukauden välein! siinä sit vuoden outella ni pääsee koko puljusta eroon käyvät vain 6 kertaa enää tyhjentämässä! roskapönttö kun täyttyy ni soitto uudelle firmalle käyvät aina välillä tyhjentämässä.

      • Egokymppi

        Hakee ekokympiltä luvan 16 viikon tyhjennysväliin ja sen toimittaa irtisanomislapun kans jätevirmaan.Tulee vuodelle noin 3 tyhjennystä.


    • viekääroskat

      Tuolla aikaisemmin mollattiin jo JPS:än kuljettajiakin se nyt menee jo mielestäni mauttomaksi. Kyllä siellä mielestäni vielä on ammattitaitoisia, asiallisia, ystävällisiä ja osaavia kuljettajia taitaa "paska" Tomppakin vielä olla remmissä ja on vanhattanut jo ainakin 4 yrittäjää samassa työpaikassa.

    • hkjk54

      Ei pääse mitenkään..

    • Kehutaan

      En oo nähny missään vaiheessa ketjua, että JPS:n kuljettajia olis mollattu, päinvastoin, kehuttu.

    • Kehutaan

      En oo nähny missään vaiheessa ketjua, että JPS:n kuljettajia olis mollattu, päinvastoin, kehuttu. On sanottu, että kuskit ovat ystävällisiä ja asillisia. Hymyä tulee ja juttua riittää.

    • eiporvari

      Vie paskasi aluejätekeräyspisteeseen:))))Hah haa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1625
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe