Miten eroon himosta muihin naisiin?

vrystrang

Mitenköhän eroon tästä:

Koen niin suurta himoa näihin naisiin, joiden kasvoja ja vartaloja minä ihailen.

Tässähän ei nyt pitäisi olla juuri mitään outoa, koska tätä kokee moni mies, mutta minun ei ehkä 'pitäisi' kuulua tähän sarjaan. Eli avaan
nyt hiukan tätä, miksi ihmettelen omaa tilannettani:

Seurustelen itse ihan onnellisena avoliitossa, taloudellinen tilanne erittäin hyvä, kroppa&kasvot hyvällä mallilla ja listaa voisin
jatkaa, mutta internetissä kun ollaan niin antaa nyt olla. Tilanteeni on siis hyvä, kuten edellä mainitsin.

Avovaimoni ei omista näitä
kauniin ruskeita/vihreitä silmiä, lommoposkia, isoja rintoja ja sitä tärkeää eli itsevarmuutta ja kunnon tyylitajua.
On hänkin ihan hyvällä mallilla 165cm/56kg. Ehkä kuitenkin perus
suomalainen neito, ei erityistä kauneutta, muttei myöskään rumuutta. Tasapaksu neutraali.

Nämä ihailemani naiset ovat yleensä vanhoja tuttuja samoilta helsingin kulmilta missä olen viettänyt koko elämäni. Pahaa tässä on
myös se miten nämä neidot ovat "tyhjäpäitä". Heidän arkeensa kuuluu jonkun sosiaalisen median päivittäminen, uusien laukkujen katselu, matalapalkkainen työ
ja edelleen niin teinityttömäiset puheenaiheet.

Päiväni voi olla hyvä, uusia ennätyksiä urheilulajissani, palkka kolisee tilille, hyvää ravintolaruokaa ja rakkauden tunnustuksia avokiltani,
kunnes näen taas jonkun näistä minun päiväunistani ja tulee se vitutus kun en pääse itse häntä nussimaan.

Vaihtoehtojahan olisi muutama, esimerkiksi erota ja lähteä näihin piireihin pyörimään. Pelottaa vain se kuinka parin vuoden päästä huomasin, ettei se
seksi olekkaan taas sen alkuhuuman jälkeen nyt niin erikoista ja puheenaiheet ovat niin perseestä ja iskisi hirveä kaipuu nykyiseen fiksuun avovaimooni.

Miten jotkut kauniit silmät, pyöreät tissit ja hyvät sääret voivat hallita hyvää elämääni näin paljon? Ne saavat minut kokemaan niin suuren palan puuttumista
elämästäni.
Jos järkeilen asian niin kysyn itseltäni 'mitä helvettiä sä oikeen valitat', harmi vaan kun en saa kunnon vastausta millää.

80

1463

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naurettava pelle!

      Seurustelin tuollaisen miehen kanssa. Puoli vuotta riitti, sitten ei voinut vastustaa kun muut naiset pyöri ja vonkasi ja ulkonäöltään toki komea mies, ei ongelmia naisia saada, kun miehetkin välillä koitti.
      Sitten mies teki ratkaisunsa, valehteli minulle viikonloppumenostaan, meni ja pani muita naisia, pari viikkoa niitä höyläsi, kyllästy ja mun olisi pitänyt ottaa hänet takaisin ilman mitään valitusta, pääasiahan että hän tuli takaisin. Asiasta kun mainitsin, ensinnnäkin että valehteli alunperin viikonloppumenonsa, kännissä paljasti naisseikkailunsa ja sitten ihmetteli miksi minä suutahdan ja miksi en ota häntä takaisin tuosta noin vaan.
      Päädyin siihen, että mies on todellakin tyhmä kuin pässi, itsekäs paska ja sinne jäi. Vieläkin jaksaa vongata suhdetta. No siinä vonkaa keskenään.

    • vrystrang

      Itsehän en missään vaiheessa puhunut, että aikoisin noin tehdä. Enemmänkin etsin jotain kohtalotoveria, joka osaisi kertoa muutamat viisaat, fiksut ajatukset ja keinot miten 'selvitä' ja mitä kannattaisi tehdä ja miten muuttaa ajatusmallia.

      Tavallaan en tiedä olenko jollain tapaa naristinen luonne vai missä mättää. Kaipaisinko muiden miesten ihailua kun minulla se ravintolan himotuin nainen kainalossa vai miksi minulla on sama probleema aina.

      • 6 + 5

        Ei himot ole pahan ihmisen merkki. Mutta himoista pitää pidättäytyä, kun niistä on vahinkoa. Paras tapa pidättäytyä on olla hakeutumatta kiusaukseen. Eli ei mitään baarikeikkoja ja kahdenkeskisiä tutustumisia.

        Pysyt vain miesporukoissa. Tapaat naisia vain, kun on siippa käsipuolessa.

        Tai sitten toteat tilanteen kestämättömäksi, eroat ja elät playboyna lopun elämääsi.


    • Ei pitkälle pötkitä

      Sä olet mies, joka haluaa mielummin pari suhdetta kuin parisuhteen.

    • kiltti mies

      Ei millään pääse tuosta vietistä eroon. Se on miehen perusvietti. Aina pitää etsiä uutta, parempaa sekä nuorempaa :).

      Se on luonnon kiertokulkua :D !!!111!!!

    • 13+5

      Eiköhän oo normaalia... olis kannattanut panna aikoinaan. Kyllähän me miehen kanssa katsellaan naisia. Mies yleensä toteaa että niin montaa ton näköstäkin bimboa on tullut jyystettyä että eipä kauheen erikoista oo. Ne ei oo kuulemma sängyssäkään erityisen hyviä vaikka kroppa kuinka timmi ja kaunis yleisen kauneuskäsityksen mukaan. Useimmat sikahuonoja. Meikatut pitkäkyntiset naisetkin on turnoff. Niitäkin koitettu, mutta jokin koreileva tyhjäpää ei nappaa. Satojen naisten kokemuksella rakastui sitten naiseen jonka painoindeksi on 26. Kolmen lapsen runtelema kroppa ei näköjään haittaa. Äo on korkea vaikka ei mitään mieheen verrattuna. Saatamme keskustella tuntikausia aiheesta kuin aiheesta. Kerran mies totesikin, että miten voi olla hänellä nainen jonka yläpää ja alapää on kummatkin järjettömän kiihottavia. Harvinaista. Hän ei edes muista tällaista tapausta. Ei tee mieli vieraisiin kun kotona on se timantti. Että pankaa, pankaa vaikka varastoon ennen kuin alatte vakavaan suhteeseen. Reikä on reikä. Siitä on huvia just sen aikaa kuin se reikä on tutkittu. Sit se on tosiaan vaan reikä. Ei muuta.

      • naurattaa :)

        Jokin noissa naisissa ahistaa sinua, kun pitää mollata? :)


    • Kommentti Keijo

      Tulee mieleen, että olet riittämätön fiksulle naiselles. Kun ajattelet näitä tyhjäpääakkoja niin kenties koet, että pystyt miehenä enemmän tyydyttämään heidät kaikilla tasoilla. Sinun miehisyys saa egoboostauksen ja sytyt, kun joku bimbo ylistää sinua maasta taivaisiin....koska hän ei keksi muuta:) Näin siis mielikuvissa.

      Ja nykynaisia on vaikea miellyttää(karkeasti sanottuna) kokonaisvaltaisesti, koska monet heistä elää elämää täyspainoisesti ja voivat kokea, etteivät tarvitse miestä kuin kainoloon.

    • ..................

      Tuskin tuota himoa millään muulla saa sammuman, kuin sillä että toteutat sitä kyllästymiseen asti.

      Jos et jätä nykyistä naistasi, tulet häntä väistämättä pettämään jossain vaiheessa. Viimeistää nelikymppisenä sinulla tulee olemaan pakottava tarve toteuttaa himosi (viiskymppisenä se tulee olemaan jo liian myöhäistä). Tuossa vaiheessa et piittaa enää yhtään avokkisi tunteista (koska hänkin alkaa näyttää ikäiseltään), vaan seuraat sumeilematta omia himojasi.

      Tee palvelus avokillesi: jätä hänet ja toteuta himokkuuttasi kyllästymiseen asti. Sen jälkeen voit etsiä itsellesi elämänkumppanin, jos sellainen vielä löytyy. Ja kyllähän se löytyy, naiset kun eivät piittaa miesten pukki-menneisyydestä. Siinä vaiheessa voi tietysti olla vaikea löytää naista jolla ei olisi jo lapsia, mikäli tuo asia on sinulle tärkeä.

      • 12+9

        Mikä vika toisen lapsissa on? Ei minua ainakaan haittaa mieheni lapset eikä häntä minun. Päinvastoin lapseton nainen on riski että se alkaa haluta jonkun parkuvan rääpäleen nurkkiin. Päinvastoin pitää olla sellainen joka on kahdessakympissä tajunnut tehdä ne. Sitten kun elämä oikeasti alkaa siinä neljän kympin kieppeillä ne kakarat on jo poistuneet omille teilleen,ovat exillä tai tajuavat olla poissa. Kyllä me joskus mietimme kun iltaamme rauhallisesti vietämme sohvalla sylikkäin juoden viiniä ja närpimme juustolautasta kaikkia niitä ystäviä jotka yhtäkkiä on päättäneet alkaa lisääntyä siinä 38-43 kieppeillä. Ihan kamala ajatus. Sitä varmaan ampuis itsensä jos pitäis alkaa nyt jotain toukkaa paapoa. Haalareita, hiekkalaatikolla istumista ja muiden vanhempien lässytystä omistaan. Kyllä voi elämänsä ihminen pilata! Ihan pidetään etäisyyttä tuollaisiin ihmisiin. Lusittu on lastenhoidot. Kuka haluaisi pidentää vankeustuomiota?


      • 11+17
        12+9 kirjoitti:

        Mikä vika toisen lapsissa on? Ei minua ainakaan haittaa mieheni lapset eikä häntä minun. Päinvastoin lapseton nainen on riski että se alkaa haluta jonkun parkuvan rääpäleen nurkkiin. Päinvastoin pitää olla sellainen joka on kahdessakympissä tajunnut tehdä ne. Sitten kun elämä oikeasti alkaa siinä neljän kympin kieppeillä ne kakarat on jo poistuneet omille teilleen,ovat exillä tai tajuavat olla poissa. Kyllä me joskus mietimme kun iltaamme rauhallisesti vietämme sohvalla sylikkäin juoden viiniä ja närpimme juustolautasta kaikkia niitä ystäviä jotka yhtäkkiä on päättäneet alkaa lisääntyä siinä 38-43 kieppeillä. Ihan kamala ajatus. Sitä varmaan ampuis itsensä jos pitäis alkaa nyt jotain toukkaa paapoa. Haalareita, hiekkalaatikolla istumista ja muiden vanhempien lässytystä omistaan. Kyllä voi elämänsä ihminen pilata! Ihan pidetään etäisyyttä tuollaisiin ihmisiin. Lusittu on lastenhoidot. Kuka haluaisi pidentää vankeustuomiota?

        Öh, no tuota oman logiikkasi mukaan elämän paras aika (nuoruus) on mennyt lusiessa ja elämänsä pilatessa ja muita lapsia koskevia ilmaisujasi en viitsi edes lainata. Et ole ilmeisesti ollut kypsä vanhemmaksi parikymppisenä, no epäkypsiä teinivanhempiahan on paljon.


    • i can be yours

      No jaa..minusta on hienoa, että tiedostat "ongelmasi". Moni vain antaa himojensa viedä eteenpäin ja jälkikäteen tajuaa, mitä menetti. Sinä pohdit sitä.

      Kuinka vahva tuo vietti on? Oikeesti? Etkö saa avovaimosi kanssa sitä fiilistä? Jos pelkkä runkkaaminen ei auta pitämään noita himoja kurissa, jos ne vallitsee elämääsi, jos oma avokki ei tunnu miltään, niin heittäydy elämäsi seikkailuun?

      Aivan..parin vuoden päästä se on juuri niinkuin kerroit, kaipaat tätä, mtä sinulla nyt on. Ei kukaan osaa auttaa, antaa neuvoja. Kyllähän sinä sen tiedät.

    • vrystrang

      Kiitos vastauksistanne.

      Avokista suositeltiin jo eroamaan ja mainittiin kuinka tulen häntä pettämään.

      Harmi vain kun olen aika järjestelmällinen ihminen ja mietin asioita paljon järjellä, enkä tunteilla.
      Tässä tapauksessa tunneajattelu saattaisi pettää ja tunnehimot viedä näihin uusiin neitoihin.
      Järki taas sanoo, ettei eroamiselle löydy tarpeeksi pätevää perustetta.
      En siis pysty lyömään kumileimasimella ja sanomaan itselleni, että se on ero nyt.

      Tähän 'järkeilyyn' auttaa myös tuo:

      Jos apinamaisesti ajattelen tuota "reikä on reikä", niin se varmasti pitää paikkansa pidemmän päälle.
      Jos löydän vaikka työn tai harrastuksen kautta uuden naisen, joka on muutakin kuin pelkkä irtosuhde niin alanko
      taas kohta haluamaan jotain toista.
      Ja jos ajautuisin toiselle puolelle eli jatkuvaan vaihteluun niin
      olisiko se baareissa myöhään roikkuminen sitten sen arvoista? Alkoholi kondomi plus tuntematon ihminen. Kivaa
      sekin ehkä aikansa kunnes tajuaa miksi teki sen suuren virheen eli hylkäsi naisen joka sinua rakastaa tämän takia.

      Pystyn kuitenkin laittamaan himoilleni vastaan, olisi ollut monta mahdollisuutta hypätä sen toisen mukaan ja pettää,
      mutta täysin minun moraaliani vastaan.

      Summa summarum ehkä tämä tästä kun edelleen jäsentelen näitä asioita pääkoppaani. Toivottavasti jossain kohtaa tulee
      se ahaa-elämys ja voin vain hymyillä näille himoille ja en tunne enää minkäänlaista puutosta elämässäni.

      • 6+10

        Apinamainen ajattelu on kuitenkin totta. Sen on jokaikinen naistenmies vanhemmiten todennut mitä olen tavannut. Jossain vaiheessa se on se yläpää joka vaatii virikettä kiihottumiseen. Sitten ei tyhjäpäät enää sytytä. Mitäs sitten? Sitten pitää olla jo miehessä jotain TODELLA erikoista että saa naisen katsomaan sormien välistä entistä käytöstä että kelpaa normaalille tai fiksulle naiselle. Voin sanoa että insinöörin taustalla olet onnettomasti keskikastia. Erityisyytesi on kaurapuuron luokkaa jos sinut rankattaisiin ruokana, että pidä kiinni naisestas.


    • jarkki5

      Kyse on äidistäsi. Seuraava neuvo maksaa.

    • tiesitkö että

      Kauniit silmät, pyöreät tissit ja hyvät sääret ei todellakaan ole sen merkki, että saisit naiselta tajunnanräjäyttävää seksiä. Samoin kuin komeus miehissä ei takaa mitään seksin suhteen. Myös kauniit ja komeat voi olla kokemattomia ja arkoja seksissä.

      • vrystrang

        Tiedänhän minä. 'Vaatteet ei oo aatteet' lausahdus pätee moneen asiaan.

        Tiedän kyllä nämä kulmakunnan tytötkin ja tiedän ettei ainakaan kokemattomuudesta voida puhua. Seksielämä alkanut kaikilla heillä jo vuosia ennen kun he saivat sitä siideriään kioskilta ostettua.

        Luonteiden perusteella arkuuskaan ei päde millään elämän osa-alueella, sängyssä sitten? Tuskin sielläkään.

        Koen ehkä turhaksi jatkaa tästä neitien sänkytaidoista, jos joku haluaa siitä vielä kirjottaa niin antaa tulla, vastailla tuskin viitsin.
        Se ei ollut nyt aiheen pointtina, mutta hyvä kun toit senkin esille.


      • No etpäs tiedä
        vrystrang kirjoitti:

        Tiedänhän minä. 'Vaatteet ei oo aatteet' lausahdus pätee moneen asiaan.

        Tiedän kyllä nämä kulmakunnan tytötkin ja tiedän ettei ainakaan kokemattomuudesta voida puhua. Seksielämä alkanut kaikilla heillä jo vuosia ennen kun he saivat sitä siideriään kioskilta ostettua.

        Luonteiden perusteella arkuuskaan ei päde millään elämän osa-alueella, sängyssä sitten? Tuskin sielläkään.

        Koen ehkä turhaksi jatkaa tästä neitien sänkytaidoista, jos joku haluaa siitä vielä kirjottaa niin antaa tulla, vastailla tuskin viitsin.
        Se ei ollut nyt aiheen pointtina, mutta hyvä kun toit senkin esille.

        Itseasiassa luonteiden arkuus/rohekus/herkkyys ei viittaa välttämättä sänkytaitoihin tai huoruusherkkyyteen. Miehet kyllä usein luulee näin. Iloinen nainen on kaikille antava. Polkkatukalla ei ole yhdenyön suhteita. Reipas ja ulospäinsuuntautunut on takuulla traumaton. Bimbo on moraaliton. Ja jos sillä on huoranmaine se myös sitä on.
        Tiedän ihan 100% varmasti, että "kokeneen" maineen omaava nainen voi olla neitsyt. Bimbolla tiukat moraalisäännöt, ja hän ei todellakaan anna ensimmäisillä treffeillä. Iloinen, reipas nainen joka on ulospäin sosiaalinen, on vakavasti traumatisoitunut ja loppujen lopuksi todella hankala tutustua. Että se nainen joka odotuttaa miestä 3-4 kuukautta, saattaakin olla sitten todella seksuaalisesti lopulta avoin ja seikkailumielinen. Toisaalta, se 100 miestä saattaa olla pelkkä "patja".

        Et tiedä kulmakunnan tytöistä lopultakaan yhtään mitään, ellet ole he: tiedän nimittäin senkin että kavereille jopa valehdellaan kokemuksesta, eli nekään ei aina tiedä. Etkä tiedä heidän seksielämänsä alkamisesta, ellet itse ole sitä kaikkien kanssa aloittanut.
        Ihmisen luonteesta et näköjään tiedä yhtään mitään, etkä siitä, ettei meidän muille näkyvä arkiluonne määrittele meidän sänkyelämäämme lainkaan! Lisäksi useammin ulospäin näkyvällä luonteella peitetään jotain sisäistä, kuin ilmaistaan sitä. Tätähän meistä kukaan ei tietenkään myönnä, mutta tosi rohkeaa esittävä melkein useammin on tosi arka jollain toisella elämän alueella ja kompensoi. Ei siis teeskentele, vaan ulospäin keskittyy ennemmin vahvempaan alueeseensa.
        Jotkut kyllä teeskenteleekin.
        Sanot että "tiedänhän minä" mutta et kyllä noiden kommenttien perusteella tiedä.

        Ongelmaasi pahentaa epärealistinen suhtautuminen ihmisiin.


      • mistäsitätietää
        No etpäs tiedä kirjoitti:

        Itseasiassa luonteiden arkuus/rohekus/herkkyys ei viittaa välttämättä sänkytaitoihin tai huoruusherkkyyteen. Miehet kyllä usein luulee näin. Iloinen nainen on kaikille antava. Polkkatukalla ei ole yhdenyön suhteita. Reipas ja ulospäinsuuntautunut on takuulla traumaton. Bimbo on moraaliton. Ja jos sillä on huoranmaine se myös sitä on.
        Tiedän ihan 100% varmasti, että "kokeneen" maineen omaava nainen voi olla neitsyt. Bimbolla tiukat moraalisäännöt, ja hän ei todellakaan anna ensimmäisillä treffeillä. Iloinen, reipas nainen joka on ulospäin sosiaalinen, on vakavasti traumatisoitunut ja loppujen lopuksi todella hankala tutustua. Että se nainen joka odotuttaa miestä 3-4 kuukautta, saattaakin olla sitten todella seksuaalisesti lopulta avoin ja seikkailumielinen. Toisaalta, se 100 miestä saattaa olla pelkkä "patja".

        Et tiedä kulmakunnan tytöistä lopultakaan yhtään mitään, ellet ole he: tiedän nimittäin senkin että kavereille jopa valehdellaan kokemuksesta, eli nekään ei aina tiedä. Etkä tiedä heidän seksielämänsä alkamisesta, ellet itse ole sitä kaikkien kanssa aloittanut.
        Ihmisen luonteesta et näköjään tiedä yhtään mitään, etkä siitä, ettei meidän muille näkyvä arkiluonne määrittele meidän sänkyelämäämme lainkaan! Lisäksi useammin ulospäin näkyvällä luonteella peitetään jotain sisäistä, kuin ilmaistaan sitä. Tätähän meistä kukaan ei tietenkään myönnä, mutta tosi rohkeaa esittävä melkein useammin on tosi arka jollain toisella elämän alueella ja kompensoi. Ei siis teeskentele, vaan ulospäin keskittyy ennemmin vahvempaan alueeseensa.
        Jotkut kyllä teeskenteleekin.
        Sanot että "tiedänhän minä" mutta et kyllä noiden kommenttien perusteella tiedä.

        Ongelmaasi pahentaa epärealistinen suhtautuminen ihmisiin.

        Joo. Mullakin oli huoran maine kotipaikkakunnallani. Huorittelu oli lähes päivittäistä. Eka kerran pidin "poikaa" kädestä kun olin 19v4kk. Silloin myös suutelin ekan kerran. Seksiä harrastin ensimmäistä kertaa 3kk ennen 20 vuotispäivääni. Minulla on yhä lumpun maine vaikka tosiaan lasten isän löysin 20v 5kk ikäisenä. No onhan siitä jo aikaa parikymmentä vuotta. Erottukin on jo. Silti maine on ja pysyy kun nyt vaan sattuu kuulemma näyttämään seksikkäältä. Yhäkin. En mielestäni ole nätti. Minulle vain tulee ihmiset sanomaan että minussa on käsittämätöntä seksikkyyttä ja vetovoimaa vaikka klassisesti en kaunis olekaan. Eikä todellakaan ole mitään baarikommentteja vaan tyyliin bussipysäkillä annettuja kommentteja. Ei se ulkonäkö kerro mitään.


      • ruger weston
        No etpäs tiedä kirjoitti:

        Itseasiassa luonteiden arkuus/rohekus/herkkyys ei viittaa välttämättä sänkytaitoihin tai huoruusherkkyyteen. Miehet kyllä usein luulee näin. Iloinen nainen on kaikille antava. Polkkatukalla ei ole yhdenyön suhteita. Reipas ja ulospäinsuuntautunut on takuulla traumaton. Bimbo on moraaliton. Ja jos sillä on huoranmaine se myös sitä on.
        Tiedän ihan 100% varmasti, että "kokeneen" maineen omaava nainen voi olla neitsyt. Bimbolla tiukat moraalisäännöt, ja hän ei todellakaan anna ensimmäisillä treffeillä. Iloinen, reipas nainen joka on ulospäin sosiaalinen, on vakavasti traumatisoitunut ja loppujen lopuksi todella hankala tutustua. Että se nainen joka odotuttaa miestä 3-4 kuukautta, saattaakin olla sitten todella seksuaalisesti lopulta avoin ja seikkailumielinen. Toisaalta, se 100 miestä saattaa olla pelkkä "patja".

        Et tiedä kulmakunnan tytöistä lopultakaan yhtään mitään, ellet ole he: tiedän nimittäin senkin että kavereille jopa valehdellaan kokemuksesta, eli nekään ei aina tiedä. Etkä tiedä heidän seksielämänsä alkamisesta, ellet itse ole sitä kaikkien kanssa aloittanut.
        Ihmisen luonteesta et näköjään tiedä yhtään mitään, etkä siitä, ettei meidän muille näkyvä arkiluonne määrittele meidän sänkyelämäämme lainkaan! Lisäksi useammin ulospäin näkyvällä luonteella peitetään jotain sisäistä, kuin ilmaistaan sitä. Tätähän meistä kukaan ei tietenkään myönnä, mutta tosi rohkeaa esittävä melkein useammin on tosi arka jollain toisella elämän alueella ja kompensoi. Ei siis teeskentele, vaan ulospäin keskittyy ennemmin vahvempaan alueeseensa.
        Jotkut kyllä teeskenteleekin.
        Sanot että "tiedänhän minä" mutta et kyllä noiden kommenttien perusteella tiedä.

        Ongelmaasi pahentaa epärealistinen suhtautuminen ihmisiin.

        Perhanan hyvä kirjoitus nimim. No etpäs tiedä! Jos olen yhden asian oppinut yli 40 vuoden aikana, se on että ihmiset on otettava yksilöinä. Tätä ei moni ymmärrä eikä osaa, vaikka toisin väittäisi. Mikä on sääli.


      • vrystrang
        No etpäs tiedä kirjoitti:

        Itseasiassa luonteiden arkuus/rohekus/herkkyys ei viittaa välttämättä sänkytaitoihin tai huoruusherkkyyteen. Miehet kyllä usein luulee näin. Iloinen nainen on kaikille antava. Polkkatukalla ei ole yhdenyön suhteita. Reipas ja ulospäinsuuntautunut on takuulla traumaton. Bimbo on moraaliton. Ja jos sillä on huoranmaine se myös sitä on.
        Tiedän ihan 100% varmasti, että "kokeneen" maineen omaava nainen voi olla neitsyt. Bimbolla tiukat moraalisäännöt, ja hän ei todellakaan anna ensimmäisillä treffeillä. Iloinen, reipas nainen joka on ulospäin sosiaalinen, on vakavasti traumatisoitunut ja loppujen lopuksi todella hankala tutustua. Että se nainen joka odotuttaa miestä 3-4 kuukautta, saattaakin olla sitten todella seksuaalisesti lopulta avoin ja seikkailumielinen. Toisaalta, se 100 miestä saattaa olla pelkkä "patja".

        Et tiedä kulmakunnan tytöistä lopultakaan yhtään mitään, ellet ole he: tiedän nimittäin senkin että kavereille jopa valehdellaan kokemuksesta, eli nekään ei aina tiedä. Etkä tiedä heidän seksielämänsä alkamisesta, ellet itse ole sitä kaikkien kanssa aloittanut.
        Ihmisen luonteesta et näköjään tiedä yhtään mitään, etkä siitä, ettei meidän muille näkyvä arkiluonne määrittele meidän sänkyelämäämme lainkaan! Lisäksi useammin ulospäin näkyvällä luonteella peitetään jotain sisäistä, kuin ilmaistaan sitä. Tätähän meistä kukaan ei tietenkään myönnä, mutta tosi rohkeaa esittävä melkein useammin on tosi arka jollain toisella elämän alueella ja kompensoi. Ei siis teeskentele, vaan ulospäin keskittyy ennemmin vahvempaan alueeseensa.
        Jotkut kyllä teeskenteleekin.
        Sanot että "tiedänhän minä" mutta et kyllä noiden kommenttien perusteella tiedä.

        Ongelmaasi pahentaa epärealistinen suhtautuminen ihmisiin.

        Kylläpä tiedän.

        Olen nimittäin näiden kulmakunnan työttjen kaveri. Ollut jo ala-asteelta asti ja tiedän varsin hyvin heidän historiansa, koska nuoruudessa harrastettiin seksiä esim. mökeillä vaikka muut nukkuivat vieressä.


      • ^*+\\\|
        ruger weston kirjoitti:

        Perhanan hyvä kirjoitus nimim. No etpäs tiedä! Jos olen yhden asian oppinut yli 40 vuoden aikana, se on että ihmiset on otettava yksilöinä. Tätä ei moni ymmärrä eikä osaa, vaikka toisin väittäisi. Mikä on sääli.

        Samaa mieltä, harvinaisen piristävä nettiviesti! Ihmiset helppoine leimoineen, lokeroineen ja pettymyksineen, kun kohteet eivät toteuttaneetkaan heidän yksinkertaisia kliseitään!

        Pitäisi kai olla iloinen, milloin erehtyy jonkun suhteen - ihmiset ovat monisyisempiä. Toisaalta kukaan ei kestä joidenkin laatikointeja silloin kun tietää, että he ovat niin väärässä kun voivat, mutta jankkaavat vain omaa maailmankuvaansa. :D


      • Niin tunnut tietävän
        vrystrang kirjoitti:

        Kylläpä tiedän.

        Olen nimittäin näiden kulmakunnan työttjen kaveri. Ollut jo ala-asteelta asti ja tiedän varsin hyvin heidän historiansa, koska nuoruudessa harrastettiin seksiä esim. mökeillä vaikka muut nukkuivat vieressä.

        Ahaa, siis olet jo kaikkien heidän kanssaan maannut ja harrastanut ryhmäseksiäkin useilla mökeillä. Eikä kukaan ole edes herännyt.
        No eikös se ole nähty sitten jo?
        Miksi muuten veikkaat sitten "Luonteiden perusteella arkuuskaan ei päde millään elämän osa-alueella, sängyssä sitten? Tuskin sielläkään."
        Miten niin tuskin? Se on "ehkä ei", se on veikkaus. Niin kuin et tietäisi, jos kerran tiedät. Mitä sä joudut luoneesta veikkaamaan jos pannutkin olet?
        Mitä sä jätkä selität, joko olet provo tai sitten pelkkää fuulaa.

        Jos kerran tiedät niin tiedät ja jos et niin et. Tässä tapauksessa olet arvaillut asiaa minkä väität tietäväsi, joten en usko sinua. Mutta ihan sama sinänsä, asia pysyy. Usko satuihin tai ole uskomatta ja tee kuten parhaaksi katsot.
        Feikkien kanssakin on kiva keskustella jos ne pysyy asiassa koska ainahan keskustelut kiinnostaa. Epäloogiset väittämät ei taas jaksa kiinnostaa. Ensi kerralla luo roolisi huolellisemmin, tämmöiset aukot on tylsiä.


      • vrystrang
        Niin tunnut tietävän kirjoitti:

        Ahaa, siis olet jo kaikkien heidän kanssaan maannut ja harrastanut ryhmäseksiäkin useilla mökeillä. Eikä kukaan ole edes herännyt.
        No eikös se ole nähty sitten jo?
        Miksi muuten veikkaat sitten "Luonteiden perusteella arkuuskaan ei päde millään elämän osa-alueella, sängyssä sitten? Tuskin sielläkään."
        Miten niin tuskin? Se on "ehkä ei", se on veikkaus. Niin kuin et tietäisi, jos kerran tiedät. Mitä sä joudut luoneesta veikkaamaan jos pannutkin olet?
        Mitä sä jätkä selität, joko olet provo tai sitten pelkkää fuulaa.

        Jos kerran tiedät niin tiedät ja jos et niin et. Tässä tapauksessa olet arvaillut asiaa minkä väität tietäväsi, joten en usko sinua. Mutta ihan sama sinänsä, asia pysyy. Usko satuihin tai ole uskomatta ja tee kuten parhaaksi katsot.
        Feikkien kanssakin on kiva keskustella jos ne pysyy asiassa koska ainahan keskustelut kiinnostaa. Epäloogiset väittämät ei taas jaksa kiinnostaa. Ensi kerralla luo roolisi huolellisemmin, tämmöiset aukot on tylsiä.

        Noh kuten heti alussa sanoin
        "vaatteet ei ole aatteet"
        eli suomennettuna sinulle= mitään ei näe
        päältä päin. Sen jälkeen mainitsin tuntevani
        nämä kulmakunnan tytöt ja tiedän heidän
        seksielämänsä alkaneen hyvin varhain kun ennen vanhaan
        pojat kyseli toisiltaan, että onkohan hän täyttänyt jo kuusitoista
        ja illalla kun osa porukasta sammunut niin osa harrasti seksiä.

        Thats it. En väittänyt että sitä näkee päältä päin, vaan
        myötäilin lausetta että sitä EI näe. Sen jälkeen
        mainitsin kuinka itse TIEDÄN millon heidän seksielämä
        alkanut.

        Ikinä en voi olla mistään sata prosenttisen
        varma, edes siitä elänkö minuutin päästä. Joistain
        asioista mistä on 99,93% varma voi silti käyttää sanaa
        ehkä.

        Nyt tämä selvä?


    • Ei toi noin vaikeeta

      Kokeilepa seuraavaa: kiellät itseäsi ajattelemasta kirahveja. On äärimmäisen kiellettyä ajatella kirahveja, etkä missään tapauksessa saa ajatella kirahveja. Jos ajattelet niitä, olet todella sairas, se kertoo sinusta paljon, liikaa ja sopii epäillä, että tunnet kirahveja kohtaan jopa jotain seksuaalista. Et siis saa ajatella kirahveja.

      Hoe tuota itsellesi pari päivää, ja katso mitä ajattelet: kohta et muuta nääkään kun kirahveja ja todennäköisesti alat ajatella huolestuttaviakin ajatuksia.
      Sama toimii seksifatasioissasi näitä tissikoita kohtaan. Keskityt niin vahvasti kieltämään heidän ajatteluaan että itseasiassa keskityt enemmän heidän pinnallisiin juttuihinsa, tissehinsä ja nu**imisesta haaveiluun, että keskityt heihin enemmän kuin mihinkään muuhun. Siksi he pyörivät mielessäsi koko ajan. Lisäksi tehosteita tuo pelko. Pelkäät ettet rakasta vaimoasi tarpeeksi (tissit, tissit, tissit), pelkäät että vertaan (tissit) ja pelkäät sitä että olet huono (koska et voi lakata ajattelemasta niitä tissejä, sääriä ja sitä miltä tuntuisi ottaa semmoinen bimbo)...
      Mitä enemmän pelkäät, kiellät ja analysoit, sitä enemmän heitä ajattelet ja ruoho on kohta jo hehkuvan vihreää aidan toisella puolella.
      Siksi se palakin mukamas puuttuu. Olet kehittänyt seksuaalifantasian ja tehnyt siitä täydellisen. Olet luonut päänsisäisen pornofantasian.

      Olet nimittäin täysin oikeassa siinä, että kun todellisuus tulisi parissa vuodessa esiin, itkisit ja katuisit vaimosi menettämistä. Fantasia kun ei kanna.
      On olemassa sanonta "never meet your heroes" ja se sopii muokattuna myös tähän: älä toteuta ainakaan kaikkia seksifantasioitasi. Nimittäin todellisuus siitä sankarista on se, että se elokuvien sankari onkin surkea m**kku, joka pelkää kaikkea, juopottelee ja näyttääkin ilman 3 tunnin maskia keski-ikäiseltä ruppanalta. Suuri hyväntekijä tiuskiikin työntekijöilleen ja on lähinnä narsistinen ku**pää joka pettää vaimoaan jne. koska me olemme ihmisiä. Meillä on pimeä puolemme, Äiti Teresa oli mustavalkoinen, äärikatolinen ja tiukka jopa julma.

      Joten, sinun seksifantasiasi kokisi kamalan pettymyksen, kun se posliinibimbo ei sitten jaksaisikaan enää miellyttää, kun seksuaaliseen syttymiseen alkaisitkin kaivata myös sitä yläpäätä mukaan, kun ne kaikki erilaiset pimpit eivät olisikaan sen kummempia, kun ne tissit olisi hipelöity ja niistäkin puolet nostettu push upeilla. Osa olisi täysiä lahnoja ja osa tavallisia naisia, jotka vaatisikin aikaa ja arvostusta huolimatta mielikuvasta.
      Kaiken sen meikkikerroksen alta paljastuisi tavallisen suomalaisen näköisiä tytteleitä, ja se jatkuva karaokessa käynti laskisi potenssisi nollaan.

      Lopulta fantasiasi kuivuisi kasaan, mutta et saisi enää entistä elämääsi takaisin millään. Vaimosi olisi hankkinut miehen joka erottaa fantasiat todellisuudesta, et ehkä voisi edes myöntää virhettäsi. Kaikki pinta olisi edelleen hyvin: rahaa tulisi, työt sujuisi ja olisi kivaa urheilla, mutta Sinä et oikeasti olisi kenellekään edes olemassa.

      Mitä sitten fantasioille tehdään?
      Ne projisoidaan.
      Kaiken tuon seksuaalisen energian käytät vaimoosi: nu**it häntä kuin viimeistä päivää (ja kyllä, saat ajatella niitä bimboja samalla), teet hänen tyydyttämiseksi kaikkesi, pukeudut itse hyvin, lahjot häntä kauniilla vaatteilla, kehut häntä kaikesta mistä kehuisit niitä tyttöjä (oli aihetta tai ei, katso vaan mitä tapahtuu), annat hänelle läheisyyttä, ja intohimoa. Fantasioit muista, mutta teet teot sille kenelle ne kuuluu. Kirjoita vaimollesi eroottisia tarinoita noista inspiroituneena. Käännä fantasia siis voimaksesi. Ja kas: elämästäsi ei puutu enää mitään. Tavallaan saat jopa nu**ia niitä päiväuniasi.
      Voit katsoa niitä silmiä ja tissejä ja kiihottaa itsesi huippuusi ja saada sen jälkeen vaimoltasi. Seksielämänne paranee huikeasti. Vaimosi tulee olemaan kiitollinen. Saat kaikki edut niiltä ihailemiltasi naisilta, fantasiasta ja tosielämästä, saat kaiken vaimoltasi ja elät unelmaelämää. Ja kun toteutat kaiken vaimosi kanssa, alat myös lopulta nähdä hänet sinä fantasiana, jota kaipaat.

      Kunnon vastaus olisi nenäsi edessä, harmi on, jos et todellakaan tajua sitä.

      • Kіs-kіsu

        Eikö kumminkin olisi kaikille parempi, että kaveri antaisi periksi mielihaluilleen ja töppäisi elämänsä lopullisesti? Vaimo ansaitsee paremman miehen, jota nyt ei voi saada, kun tämä tuuliviiri pitää häntä varattuna.


      • vrystrang

        Kiitos tästä tekstistä se herätti monia ajatuksia vaikka kappale:

        "Joten, sinun seksifantasiasi kokisi kamalan pettymyksen... ....jatkuva karaokessa käynti laskisi potenssisi nollaan."

        Näinhän se toivottavasti menisi. Hetken aikaa kun olisin niitä hipelöinyt niin tajuan kuinka tämä ei ole mitään verrattuna oikeeseen rakkauteen.

        Ja esimerkiksi tämä:
        "Fantasioit muista, mutta teet teot sille kenelle ne kuuluu"

        Onnistuu varmaan ihan hyvin kunhan en fantasioi näistä kaveritytöistä. Näistä jos liikaa fantasioin ja mahdollisuutena olisi päästä oikeasti heitä laittamaan niin saattaisi kiusaus syntyä liian suureksi. Helpompi fantasioida jostain, keneltä ei voi edes saada. Esim joku jenkkiläinen leffatähti.


      • vrystrang
        Kіs-kіsu kirjoitti:

        Eikö kumminkin olisi kaikille parempi, että kaveri antaisi periksi mielihaluilleen ja töppäisi elämänsä lopullisesti? Vaimo ansaitsee paremman miehen, jota nyt ei voi saada, kun tämä tuuliviiri pitää häntä varattuna.

        Kerroppa miksi vaimo ansaitsisi paremman miehen? Taas tulee hymy huulille, kun ette tiedä mitä kaikkea tein aikoinaan lähes kaksi vuotta vaimoni selviämisen hyväksi ja teen edelleen. SIlti huudatte kuinka hän tarvitsee parempaa.


      • 19+2=21
        vrystrang kirjoitti:

        Kerroppa miksi vaimo ansaitsisi paremman miehen? Taas tulee hymy huulille, kun ette tiedä mitä kaikkea tein aikoinaan lähes kaksi vuotta vaimoni selviämisen hyväksi ja teen edelleen. SIlti huudatte kuinka hän tarvitsee parempaa.

        jos koet vetoa muihin naisiin ja haluaisit tästä himosta eroon. etkä halua pettää vaimoasi. niin olet paska mies josta on päästävä heti eroon.


      • Kіs-kіsu
        vrystrang kirjoitti:

        Kerroppa miksi vaimo ansaitsisi paremman miehen? Taas tulee hymy huulille, kun ette tiedä mitä kaikkea tein aikoinaan lähes kaksi vuotta vaimoni selviämisen hyväksi ja teen edelleen. SIlti huudatte kuinka hän tarvitsee parempaa.

        Jos hän on sinuun täysin sitoutunut eikä kuolaa kaikkia ohikulkevia adoniksia, hän ansaitsee kaltaisensa miehen joka ei himoitse jatkuvasti muita.


      • thainternet
        Kіs-kіsu kirjoitti:

        Jos hän on sinuun täysin sitoutunut eikä kuolaa kaikkia ohikulkevia adoniksia, hän ansaitsee kaltaisensa miehen joka ei himoitse jatkuvasti muita.

        Miksi otit taas tämän kaikista pahimman vertauskuvan etkä vaikka sitä tavallista? Mies kokee vetoa muihin, haluaisi tästä eroon ja kysyy neuvoa.

        Mies kokee niin sairaalloista vetoa muihin, että ei voi liikkua edes vaimon kanssa kaupungilla, koska käyttäytyy kuin koira.


      • Enpä ole samaa mielt
        Kіs-kіsu kirjoitti:

        Jos hän on sinuun täysin sitoutunut eikä kuolaa kaikkia ohikulkevia adoniksia, hän ansaitsee kaltaisensa miehen joka ei himoitse jatkuvasti muita.

        Kaikilla on pitkissä suhteissa ihastuksia ja myös fantasioita. Ne pitää vaan erottaa todellisuudesta, ei sen kummempaa. Ihan samalla tavalla ne naiset tekee ja monelta turhalta erolta säästyttäisiin kun erotettaisiin koska ollaan kyllästytty itseen ja omaan elämään, ja koska mieheen.

        Vaikka on täysin sitoutunut ei ole siltikään immuuni ajatuksille, haaveille, turhautumille, mielihaluille eikä edes sille että joskus miettii oisko toisin paremmin. Itseasiassa ei ole immuuni edes ihastuksille.
        Se ratkaisee vaan sen sitoumuksen että kääntyykö heikkoina aikoina ja hetkinä kohti sitä kehen on sitoutunut vai siitä pois päin.

        Ei ole olemassakaan parisuhdetta, missä ei vuosienkaan kuluessa koskaan synny ristiriitoja, jopa seksuaalisen halun kanssa.
        Parempi siitä on puhua ja tehtä siitä arkista kun se että peittelee sitä ja sitten alkaa hölmöilemään. Tuskinpa se ap:n puolisokaan toivoo ennemmin että voikun se pettäisi mua ja valitsis hölmöilyn niin saisin sitten eron että pääsisin ihailemaan adoniksia. Et ajattele hänenkään parastaan.
        Lisäksi et tiedä nyt kuin yhden puolen miehestä, et yhtäkään hänen hyvää puoltaan tai miksi se vaimo sen miehen kanssa on. Lienee siihenkin syynsä. Joten ei, ei olisi parempi, että mies vaan hölmöilee ja muut ilkkuu että olipas kivaa kun vaimo sai sydänsuruja ja tulla petetyksi, niin nythän se voi sitten etsiä uuden.
        Mistä meistä kukaan tietää, mitä se vaimo haluaa tai ansaitsee.
        Lisäksi kuten huomasit, tavoite olisi se, että hän ymmärtäisi jo elävänsä unelmaansa.

        Lisäksi olen ehdottomasti sen kannalta, että kannattaa oppia virheistään ennen kuin ne tekee.


      • Kіs-kіsu
        thainternet kirjoitti:

        Miksi otit taas tämän kaikista pahimman vertauskuvan etkä vaikka sitä tavallista? Mies kokee vetoa muihin, haluaisi tästä eroon ja kysyy neuvoa.

        Mies kokee niin sairaalloista vetoa muihin, että ei voi liikkua edes vaimon kanssa kaupungilla, koska käyttäytyy kuin koira.

        Täh? Mikä tuossa oli kaikista pahin vertauskuva?

        Ei aloittajalle tarvitse lukea erityiseksi ansioksi sitä, että hän tiedostaa ongelmansa.


      • Kіs-kіsu
        Enpä ole samaa mielt kirjoitti:

        Kaikilla on pitkissä suhteissa ihastuksia ja myös fantasioita. Ne pitää vaan erottaa todellisuudesta, ei sen kummempaa. Ihan samalla tavalla ne naiset tekee ja monelta turhalta erolta säästyttäisiin kun erotettaisiin koska ollaan kyllästytty itseen ja omaan elämään, ja koska mieheen.

        Vaikka on täysin sitoutunut ei ole siltikään immuuni ajatuksille, haaveille, turhautumille, mielihaluille eikä edes sille että joskus miettii oisko toisin paremmin. Itseasiassa ei ole immuuni edes ihastuksille.
        Se ratkaisee vaan sen sitoumuksen että kääntyykö heikkoina aikoina ja hetkinä kohti sitä kehen on sitoutunut vai siitä pois päin.

        Ei ole olemassakaan parisuhdetta, missä ei vuosienkaan kuluessa koskaan synny ristiriitoja, jopa seksuaalisen halun kanssa.
        Parempi siitä on puhua ja tehtä siitä arkista kun se että peittelee sitä ja sitten alkaa hölmöilemään. Tuskinpa se ap:n puolisokaan toivoo ennemmin että voikun se pettäisi mua ja valitsis hölmöilyn niin saisin sitten eron että pääsisin ihailemaan adoniksia. Et ajattele hänenkään parastaan.
        Lisäksi et tiedä nyt kuin yhden puolen miehestä, et yhtäkään hänen hyvää puoltaan tai miksi se vaimo sen miehen kanssa on. Lienee siihenkin syynsä. Joten ei, ei olisi parempi, että mies vaan hölmöilee ja muut ilkkuu että olipas kivaa kun vaimo sai sydänsuruja ja tulla petetyksi, niin nythän se voi sitten etsiä uuden.
        Mistä meistä kukaan tietää, mitä se vaimo haluaa tai ansaitsee.
        Lisäksi kuten huomasit, tavoite olisi se, että hän ymmärtäisi jo elävänsä unelmaansa.

        Lisäksi olen ehdottomasti sen kannalta, että kannattaa oppia virheistään ennen kuin ne tekee.

        Näköjään mielestäsi parisuhteen kesto on itseisarvo, ja sen eteen pitää tehdä kaikenlaisia selkärangattomia temppuja vaikka tuntuisi miten pahalta. Jollain kumman perusteella suhteeseen jääminen ei muka ole virhe, vaan aina se siitä lähteminen vain. Vanki on kahleensa ansainnut.


      • Outi52
        Kіs-kіsu kirjoitti:

        Näköjään mielestäsi parisuhteen kesto on itseisarvo, ja sen eteen pitää tehdä kaikenlaisia selkärangattomia temppuja vaikka tuntuisi miten pahalta. Jollain kumman perusteella suhteeseen jääminen ei muka ole virhe, vaan aina se siitä lähteminen vain. Vanki on kahleensa ansainnut.

        "tehdä kaikenlaisia selkärangattomia temppuja"

        Mitä selkärangatonta on himoita muita naisia? Tuskin AP himoitsee joka ikinen päivä, joka ikinen tunti, joka ikinen sekunti muita naisia. Teksistä päätellen hänelle välillä iskee himo kun näkee vieraan naisen ja pitää tätä himoa jokseenkin pahana. Minäkin olen parisuhteessa oleva nainen ja välillä himoitsen vaikka mistä ja en pidä sitä mitenkään selkärangattomana.


      • Kіs-kіsu
        Outi52 kirjoitti:

        "tehdä kaikenlaisia selkärangattomia temppuja"

        Mitä selkärangatonta on himoita muita naisia? Tuskin AP himoitsee joka ikinen päivä, joka ikinen tunti, joka ikinen sekunti muita naisia. Teksistä päätellen hänelle välillä iskee himo kun näkee vieraan naisen ja pitää tätä himoa jokseenkin pahana. Minäkin olen parisuhteessa oleva nainen ja välillä himoitsen vaikka mistä ja en pidä sitä mitenkään selkärangattomana.

        Luepa tarkemmin äläkä sotke asioita.


      • Outi52
        Kіs-kіsu kirjoitti:

        Luepa tarkemmin äläkä sotke asioita.

        Mitä nämä selkärangattomat temput sitten on?


      • Röh-possu
        Kіs-kіsu kirjoitti:

        Näköjään mielestäsi parisuhteen kesto on itseisarvo, ja sen eteen pitää tehdä kaikenlaisia selkärangattomia temppuja vaikka tuntuisi miten pahalta. Jollain kumman perusteella suhteeseen jääminen ei muka ole virhe, vaan aina se siitä lähteminen vain. Vanki on kahleensa ansainnut.

        Jos ihminen aina lähtee suhteesta ajatellessaan väärän ajatuksen, hän on pian seuraavassa suhteessa ajattelemassa seuraavaa väärää ajatusta ja kamoja pakkaamassa.

        Tavanomaiset ristiriidat, niiden kanssa eläminen ja selviytyminen kuuluvat pitkäaikaisiin ihmissuhteisiin.


      • Selitys
        Outi52 kirjoitti:

        Mitä nämä selkärangattomat temput sitten on?

        Kis-kisulla on mielessään selvät normit ihmiselle. Vajavaiset ja vialliset hän pyyhkii mielestään.

        Siksi hänen maailmassaan on vain yksi normit täyttävä ihminen: hän itse.

        Yllä hän syyttää selkärangattomiksi naisia, jotka tinkivät normeistaan saadakseen parisuhteen.


      • eiihme
        Röh-possu kirjoitti:

        Jos ihminen aina lähtee suhteesta ajatellessaan väärän ajatuksen, hän on pian seuraavassa suhteessa ajattelemassa seuraavaa väärää ajatusta ja kamoja pakkaamassa.

        Tavanomaiset ristiriidat, niiden kanssa eläminen ja selviytyminen kuuluvat pitkäaikaisiin ihmissuhteisiin.

        Ei ihmekkään kun nykyään avioeroprosentti on niin suuri.

        Esimerkkinä nimimerkin Kіs-kіsun kaltaiset kaksi naista:

        X: Arvaa mitä Y. Mun miehen kaveri Z kertoi kuinka mun mies oli humalassa hänelle sanonut miten mun vaimon työkaveri G on tosi nätti, harmi kun mun vaimolla ei ole samanlaisia tissejä ja vatsalihaksia.
        Y: Voi herrantähden! Nyt samantien pakkaat laukut ja jätät tollaisen pervon yksin! Saat varmasti jonkun paremman miehen, joka ei himoitse työkavereitasi!
        X: Näin teen! Ensiksi soitan miehelleni ja annan hänen kuulla kunniansa. Sitten lähden heti viihteelle ja annan itseni ensimmäiselle kivalle miehelle kostoksi!


      • Kіs-kіsu
        Outi52 kirjoitti:

        Mitä nämä selkärangattomat temput sitten on?

        Ihmiset ei osaa erota ajoissa, vaan tekevät aivan hulluja asioita, jotta suhde jatkuisi. Jos unohtaa itsensä ja omat arvonsa, on selkärangaton. Itse en olisi onnellinen aloittajan kaltaisen miehen kanssa, ja oman onneni laitan tietysti aina etusijalle.

        Kun olen jonkun miehen kanssa, niin muut ei todellakaan kiinnosta - ei romanttisessa mielessä eikä seksuaalisesti. Samaa odotan toiselta. Mutta muiden himoitsijat voi hyvin olla keskenään koska se on heille okei. Epäilen vaan, että aloittajan nainen ei tällainen ole, joten hän on ansainnut parempaa.


      • Kіs-kіsu
        eiihme kirjoitti:

        Ei ihmekkään kun nykyään avioeroprosentti on niin suuri.

        Esimerkkinä nimimerkin Kіs-kіsun kaltaiset kaksi naista:

        X: Arvaa mitä Y. Mun miehen kaveri Z kertoi kuinka mun mies oli humalassa hänelle sanonut miten mun vaimon työkaveri G on tosi nätti, harmi kun mun vaimolla ei ole samanlaisia tissejä ja vatsalihaksia.
        Y: Voi herrantähden! Nyt samantien pakkaat laukut ja jätät tollaisen pervon yksin! Saat varmasti jonkun paremman miehen, joka ei himoitse työkavereitasi!
        X: Näin teen! Ensiksi soitan miehelleni ja annan hänen kuulla kunniansa. Sitten lähden heti viihteelle ja annan itseni ensimmäiselle kivalle miehelle kostoksi!

        Niin no, kuka haluaa olla noin törpön miehen kanssa, jolla ei humalassa parempaa tekemistä ole kun puhua kavereilleen vaimonsa työkaverin tisseistä ja vatsalihaksista.


      • miesvm_1967x
        Kіs-kіsu kirjoitti:

        Ihmiset ei osaa erota ajoissa, vaan tekevät aivan hulluja asioita, jotta suhde jatkuisi. Jos unohtaa itsensä ja omat arvonsa, on selkärangaton. Itse en olisi onnellinen aloittajan kaltaisen miehen kanssa, ja oman onneni laitan tietysti aina etusijalle.

        Kun olen jonkun miehen kanssa, niin muut ei todellakaan kiinnosta - ei romanttisessa mielessä eikä seksuaalisesti. Samaa odotan toiselta. Mutta muiden himoitsijat voi hyvin olla keskenään koska se on heille okei. Epäilen vaan, että aloittajan nainen ei tällainen ole, joten hän on ansainnut parempaa.

        Jos täytyy himoita muita, ei ole sisäistänyt jotakin itsessään ja parisuhteessaan. Jos himoitsee muita, on suhteessa jokin ongelma, se voi olla omien korvien välissä tai muualla, kannattais ehkä alkaa miettimään mistä on kyse.

        Kauniita ihmisiä on tietysti aina kiva katsella ja saa kait niistä saada kiksejä omaan suhteeseen mutta jos himo alkaa kohdistumaan muualle kuin omaan puolikkaaseen niin silloin on ongelma olemassa.

        Katselen minäkin mielelläni kauniita seksikkäitä naisia tuolla ulkomaailmassa mutta en mä niitä himoitse henkilökohtaisesti. Ruokahalu vaan herää ;)


      • hahahahaha
        Kіs-kіsu kirjoitti:

        Niin no, kuka haluaa olla noin törpön miehen kanssa, jolla ei humalassa parempaa tekemistä ole kun puhua kavereilleen vaimonsa työkaverin tisseistä ja vatsalihaksista.

        Missä haavemaailmassa elät vai elätkö jossain munkkiluostarissa? Vai etkö ole käynyt ikinä ulkona? Niin tyttö- kuin poikaporukassa on tapana puhua näistä. Esimerkiksi.
        "Näittekö sen komean miehen joka tuli tänään töihin meidän osastolle, oli muuten aika pakkaus!"
        Tai
        "Näittekö sen uuden naisen joka tuli töihin meidän osastolle oli muuten aika hyvät muodot!"

        Vai lankesinko nyt syöttiin?


      • miesvm_1967x
        vrystrang kirjoitti:

        Kiitos tästä tekstistä se herätti monia ajatuksia vaikka kappale:

        "Joten, sinun seksifantasiasi kokisi kamalan pettymyksen... ....jatkuva karaokessa käynti laskisi potenssisi nollaan."

        Näinhän se toivottavasti menisi. Hetken aikaa kun olisin niitä hipelöinyt niin tajuan kuinka tämä ei ole mitään verrattuna oikeeseen rakkauteen.

        Ja esimerkiksi tämä:
        "Fantasioit muista, mutta teet teot sille kenelle ne kuuluu"

        Onnistuu varmaan ihan hyvin kunhan en fantasioi näistä kaveritytöistä. Näistä jos liikaa fantasioin ja mahdollisuutena olisi päästä oikeasti heitä laittamaan niin saattaisi kiusaus syntyä liian suureksi. Helpompi fantasioida jostain, keneltä ei voi edes saada. Esim joku jenkkiläinen leffatähti.

        "Esim joku jenkkiläinen leffatähti"

        Sulla on kuule joku tunne-elämän häiriö menossa..


      • againthis
        miesvm_1967x kirjoitti:

        "Esim joku jenkkiläinen leffatähti"

        Sulla on kuule joku tunne-elämän häiriö menossa..

        Pornonkatselun nyt selvästi kiellät parisuhteessa eläville miehille, mutta entäs masturboinnin? Tai hyväksytäänkö masturbointi jos ajattelee omaa vaimoaan? :P


      • miesvm_1967x
        againthis kirjoitti:

        Pornonkatselun nyt selvästi kiellät parisuhteessa eläville miehille, mutta entäs masturboinnin? Tai hyväksytäänkö masturbointi jos ajattelee omaa vaimoaan? :P

        "hyväksytäänkö masturbointi jos ajattelee omaa vaimoaan"

        Tietenkin, eikö se ole melko tervettä? Ei kait siinä, jos oma vaimo riittää eikä ole tarvetta katsella aasialaisia tyttöjä tai jenkkipornotähtiä, ole mitään väärää? Mielestäni päinvastoin. Toki tunnustan että olen joskus syyllistynyt edellämainittuihin. Minähän olen vain mies ja ihminenkin. Tällä hetkellä vaimoni riittää minulle ja se on mielestäni ihan ok.


      • miesvm_1967x
        miesvm_1967x kirjoitti:

        "hyväksytäänkö masturbointi jos ajattelee omaa vaimoaan"

        Tietenkin, eikö se ole melko tervettä? Ei kait siinä, jos oma vaimo riittää eikä ole tarvetta katsella aasialaisia tyttöjä tai jenkkipornotähtiä, ole mitään väärää? Mielestäni päinvastoin. Toki tunnustan että olen joskus syyllistynyt edellämainittuihin. Minähän olen vain mies ja ihminenkin. Tällä hetkellä vaimoni riittää minulle ja se on mielestäni ihan ok.

        Tarkoitin nyt lähinnä sitä että jos on parisuhteessa mutta elämä tuntuu seksuaalisesti tyydyttävältä vain kun saa fantasioida jostain pornotähdistä niin kyllä sellainen liitto eli parisuhde on ihan viturallaan. Voihan nainenkin olla tunneköyhä tai puolifrigidi ja henkisesti eksyksissä koko seksuaalisuutensa kanssa. Tai sitten se vika on miehen korvien välissä. Että fiksu kundi miettii missä se vika on ja yrittää korjata asian jos vaan sen verran huvittaa. Erinomaisen hyvää seksiä voi saada siltä kumppaniltaankin, miksi täytyy haaveilla jostain pornotähdistä joita on 100-1000 äijää jo höylännyt. Vai sekö se fantasia onkin? No, jokaisen täytyy pähkäillä asiansa ihan itse, kukapa muu voi toisen seksuaalisia juttuja määritellä? Mistä keksit muuten että kiellän masturboinnin parisuhteessa? Ihan ufojuttu :D Joko selitin huonosti tai sitten et tajunnut. Tarkistan tekstiäni kohta.


      • 20 + 17
        miesvm_1967x kirjoitti:

        Tarkoitin nyt lähinnä sitä että jos on parisuhteessa mutta elämä tuntuu seksuaalisesti tyydyttävältä vain kun saa fantasioida jostain pornotähdistä niin kyllä sellainen liitto eli parisuhde on ihan viturallaan. Voihan nainenkin olla tunneköyhä tai puolifrigidi ja henkisesti eksyksissä koko seksuaalisuutensa kanssa. Tai sitten se vika on miehen korvien välissä. Että fiksu kundi miettii missä se vika on ja yrittää korjata asian jos vaan sen verran huvittaa. Erinomaisen hyvää seksiä voi saada siltä kumppaniltaankin, miksi täytyy haaveilla jostain pornotähdistä joita on 100-1000 äijää jo höylännyt. Vai sekö se fantasia onkin? No, jokaisen täytyy pähkäillä asiansa ihan itse, kukapa muu voi toisen seksuaalisia juttuja määritellä? Mistä keksit muuten että kiellän masturboinnin parisuhteessa? Ihan ufojuttu :D Joko selitin huonosti tai sitten et tajunnut. Tarkistan tekstiäni kohta.

        Miehen elämä on seksuaalisesti tyydyttävä, kun on reilun kokoinen haaremi.

        Haaremin puutteessä mies tyytyy yhteen oikeaan naiseen ja mielikuvitushaaremiin.

        Käytännössä elämä pitää rakentaa ilman sitä oikeaa naista; mielikuvitushaaremin saa pitää.


      • Kіs-kіsu
        hahahahaha kirjoitti:

        Missä haavemaailmassa elät vai elätkö jossain munkkiluostarissa? Vai etkö ole käynyt ikinä ulkona? Niin tyttö- kuin poikaporukassa on tapana puhua näistä. Esimerkiksi.
        "Näittekö sen komean miehen joka tuli tänään töihin meidän osastolle, oli muuten aika pakkaus!"
        Tai
        "Näittekö sen uuden naisen joka tuli töihin meidän osastolle oli muuten aika hyvät muodot!"

        Vai lankesinko nyt syöttiin?

        Toi on keskinkertaista muka-hauskaa, meillä on vähän drankempaa huumoria ja suoraan kohteelle eikä selän takana.


      • ........
        miesvm_1967x kirjoitti:

        Jos täytyy himoita muita, ei ole sisäistänyt jotakin itsessään ja parisuhteessaan. Jos himoitsee muita, on suhteessa jokin ongelma, se voi olla omien korvien välissä tai muualla, kannattais ehkä alkaa miettimään mistä on kyse.

        Kauniita ihmisiä on tietysti aina kiva katsella ja saa kait niistä saada kiksejä omaan suhteeseen mutta jos himo alkaa kohdistumaan muualle kuin omaan puolikkaaseen niin silloin on ongelma olemassa.

        Katselen minäkin mielelläni kauniita seksikkäitä naisia tuolla ulkomaailmassa mutta en mä niitä himoitse henkilökohtaisesti. Ruokahalu vaan herää ;)

        No osaatkos auttaa aloittajaa?
        Voitko neuvoa kuinka hänen on korvienväliään hoidettava (vika on sitten ilmeisesti siellä, kun kerran parisuhteessa sinänsä on hänen mukaansa kaikki hyvin) että ongelma poistuisi?


      • Outi552
        Kіs-kіsu kirjoitti:

        Toi on keskinkertaista muka-hauskaa, meillä on vähän drankempaa huumoria ja suoraan kohteelle eikä selän takana.

        Jos sinä et salli haaveilua muista naisista niin et varmaan myöskään salli miehellesi itsetyydytystä? Vai sallitko sen vain jos hän ajattelee sinua?


      • Kіs-kіsu
        Outi552 kirjoitti:

        Jos sinä et salli haaveilua muista naisista niin et varmaan myöskään salli miehellesi itsetyydytystä? Vai sallitko sen vain jos hän ajattelee sinua?

        Itsetyydytyksessä ei ole mitään sallimista, se on jokaisen yksityisasia. Haaveiluakin on monenlaista. Jos ajatukset alkaa askaroida oikeissa "kulmakunnan" naisissa kuten aloittajalla niin että HIMOITSEE juuri heitä, niin pitäisi ymmärtää lopettaa suhde, jossa joutuu oikein tekemään nettiin listoja siitä, mitä kaikkea kumppanista puuttuu.


      • Outtttt
        Kіs-kіsu kirjoitti:

        Itsetyydytyksessä ei ole mitään sallimista, se on jokaisen yksityisasia. Haaveiluakin on monenlaista. Jos ajatukset alkaa askaroida oikeissa "kulmakunnan" naisissa kuten aloittajalla niin että HIMOITSEE juuri heitä, niin pitäisi ymmärtää lopettaa suhde, jossa joutuu oikein tekemään nettiin listoja siitä, mitä kaikkea kumppanista puuttuu.

        Itse ainakin voisin kuvitella kuinka miesten haaveilut itsetyydyttäessä liittyy juuri arkisiin asioihin. asioihin jotka saattaisivat olla jollain tapaa mahdollisia. Kuvitelma esimerkiksi -jos olisin sinkku ja se työpaikan neito jäisi myös ylitöihin...- ja kuvitelma piirtyy mieleen mitä hänen kanssa voisi tehdä. En jotenkin usko kaikkien miesten aina runkatessa ajattelevan sitä Jessica Albaa.


      • Kіs-kіsu
        Outtttt kirjoitti:

        Itse ainakin voisin kuvitella kuinka miesten haaveilut itsetyydyttäessä liittyy juuri arkisiin asioihin. asioihin jotka saattaisivat olla jollain tapaa mahdollisia. Kuvitelma esimerkiksi -jos olisin sinkku ja se työpaikan neito jäisi myös ylitöihin...- ja kuvitelma piirtyy mieleen mitä hänen kanssa voisi tehdä. En jotenkin usko kaikkien miesten aina runkatessa ajattelevan sitä Jessica Albaa.

        Mua ei kiinnosta lähemmin miettiä mitä kaikkea miesten päässä liikkuu. Olennaista tässä jutussa on se, että haaveiden tasolta on siirrytty oman kumppanin ja muiden naisten vertailuun.

        Aloittaja ilmeisesti luulee että himoitsemansa kulmakunnan naiset olisivat hyvinkin hänen saavutettavissaan jos vain hankkiutuisi eroon tuosta puutteellisesta avokistaan, jonka puutteet, kiitos aloittajan, ovat nyt myös meidän tiedossamme. Kehotan lämpimästi häntä kokeilemaan.

        Avopuoliso varmasti arvostaisi tätä vaivannäköä, että on jaksettu ihan keskustelupalstalle nämä listata. Luulen, että sama mies ei ole koskaan kirjoittanut omin pikku kätösin "rakastan sua" lappusta yhtään minnekään yllätykseksi kumppanilleen (koska se olisi vaivalloista), mutta pitkät vuodatukset suoli24:lle onnistuu kyllä. Siinä taas yksi arjen sankari.


      • hohhoijjaa
        Kіs-kіsu kirjoitti:

        Mua ei kiinnosta lähemmin miettiä mitä kaikkea miesten päässä liikkuu. Olennaista tässä jutussa on se, että haaveiden tasolta on siirrytty oman kumppanin ja muiden naisten vertailuun.

        Aloittaja ilmeisesti luulee että himoitsemansa kulmakunnan naiset olisivat hyvinkin hänen saavutettavissaan jos vain hankkiutuisi eroon tuosta puutteellisesta avokistaan, jonka puutteet, kiitos aloittajan, ovat nyt myös meidän tiedossamme. Kehotan lämpimästi häntä kokeilemaan.

        Avopuoliso varmasti arvostaisi tätä vaivannäköä, että on jaksettu ihan keskustelupalstalle nämä listata. Luulen, että sama mies ei ole koskaan kirjoittanut omin pikku kätösin "rakastan sua" lappusta yhtään minnekään yllätykseksi kumppanilleen (koska se olisi vaivalloista), mutta pitkät vuodatukset suoli24:lle onnistuu kyllä. Siinä taas yksi arjen sankari.

        Sinun luulosi ei tässä nyt paljoa auta :) ihan hyvinhän minä voin luulla jotain toista ja sitten taistellaan kumman luulo osuu lähemmäksi.
        Kommenttisi painoarvo perustuu näihin sinun luuloihisi, jotka kirjoitat täällä todeksi.
        "kiitos aloittajan, ovat nyt myös meidän tiedossamme."
        Tämä on kyllä todella paha homma. Suomessahan on niin vähän porukkaa joten kaikki voimme arvata kuka se kyseinen avokki on.
        No ei tätä tarvitse enää jatkaa, internetti on onneksi tuttu hiekkalaatikko.


      • käytännönnainen hvbb
        vrystrang kirjoitti:

        Kerroppa miksi vaimo ansaitsisi paremman miehen? Taas tulee hymy huulille, kun ette tiedä mitä kaikkea tein aikoinaan lähes kaksi vuotta vaimoni selviämisen hyväksi ja teen edelleen. SIlti huudatte kuinka hän tarvitsee parempaa.

        Ihmiset ovat luonnostaan moniavioisia, sekä naiset että miehet. Jos haluaa modernin parisuhteen pitää keksiä tapa saada tyydytettyä vaihtelunhalua omassa suhteessaan. Se vaatii mielikuvitusta ja ehkä roolileikkejä ja -vaatteita.


      • Kіs-kіsu
        hohhoijjaa kirjoitti:

        Sinun luulosi ei tässä nyt paljoa auta :) ihan hyvinhän minä voin luulla jotain toista ja sitten taistellaan kumman luulo osuu lähemmäksi.
        Kommenttisi painoarvo perustuu näihin sinun luuloihisi, jotka kirjoitat täällä todeksi.
        "kiitos aloittajan, ovat nyt myös meidän tiedossamme."
        Tämä on kyllä todella paha homma. Suomessahan on niin vähän porukkaa joten kaikki voimme arvata kuka se kyseinen avokki on.
        No ei tätä tarvitse enää jatkaa, internetti on onneksi tuttu hiekkalaatikko.

        Aloittaja on ihan itse esittänyt raskauttavan todistusaineiston. Ei tuon tarvitse kuin tulla naisen tietoon, niin hänen on nopea tehdä johtopäätökset - ellei sitten ole kynnysmatto.


      • Kіs-kіsu
        käytännönnainen hvbb kirjoitti:

        Ihmiset ovat luonnostaan moniavioisia, sekä naiset että miehet. Jos haluaa modernin parisuhteen pitää keksiä tapa saada tyydytettyä vaihtelunhalua omassa suhteessaan. Se vaatii mielikuvitusta ja ehkä roolileikkejä ja -vaatteita.

        Minä en ole luonnostani moniavioinen.


    • sun hh

      Sitä vain joutuu valitsemaan joko hyvän kumppanin tai seksuaaliset viettinsä. Toki hieman harmillista se on kumppanin kannalta, että ei ole se seksuaalisen intohimon kohde, jää hieman laimeaksi meno makkarin puolella.

      Parempi toisaalta olisi ennen vakiintumista nussia menemään niitä, joiden kanssa ei voisi kuvitella pariutuvansa. Sitten, kun ja jos kyllästyy, vakiintua sen hyvän kumppanin kanssa.

      Molempia on hyvin vaikea löytää samassa paketissa, jos voi edes löytää. Jonkinlaisen tasapainon voi löytää helpommin, mutta voi jäädä mauttomaksi kompromissiksi.

      Eroonhan tuosta "ongelmasta" on vaikea päästä. Vasta, kun hormonitasot alkaa tippumaan, niin on "voiton" puolella. Toki voithan kotosalla fantasioida itseksesi. Nauttia ahdistavan hyvästä tunteesta. Pettäminen tuskin auttaa asiassa, jollei sitten ole niitä, joille kerta oikeasti riittää kokea.

      • Anonyymi

        Molemmat voi kyllä löytää samassa paketissa, tai ainakin todella lähelle. Niitä voi löytyä useampikin. Sehän on ainoa syy edes parisuhteeseen ryhtyä.


    • Oleellista

      Jos himoitsee muita naisia, niin silloin ei voi sanoa olevansa onnellisena avoliitossa. Onnelliseen parisuhteeseen kuuluu se, että muut naiset eivät himota.

      • vrystrang

        Tuli kirjotettua toi aloitusviesti pienessä joulumaistissa.
        Siitähän nyt saa sen kuvan, kuinka tuo hallitsisi täysin elämääni ja en voi mitään muuta ajatella kuin muita naisia.
        Jos se näin olisi niin allekirjottaisin tuon eroaminen kannattaa lauseen.

        Asia ei kuitenkaan onneksi näin ole. Tunnen itseni seksuaalisesti tyydytetyksi oman avovaimonkin kanssa joka kerta, jos olen ollut selibaatissa kauemmin kuin kaksi-kolme päivää.
        Tässä vaiheessa seksi ja orgasmi ovat aina niin mahtavan tuntuisia.

        Himo oikeastaan tulee vain niinä kertoina kun avokkini makaa sohvan pohjalla ryytyneenä ja käyn kaupungilla kävelemässä ja joku vanha tuttavani kävelee vastaan ja jään suustani kiinni. Enkä edes tunne tätä himoa kaikkiin naisiin vain juurikin näihin vanhoihin kavereihin.
        Joku 'Miss Suomi' on aivan se ja sama, kun en häntä tunne. Ei pelkkä nätti naama paljoa liikauta.

        Jos haluaa fantasointia harrastaa niin silti pitää yrittää tehdä se johonkin muuhun kun näihin kavereihin.
        Tuntuisi niin epäoikeudenmukaiselta harrastaa vaimoni kanssa seksiä makuuhuoneessa silmät kiinni ja mielessäni joku nainen kenen puhelinnumero minulla on taskussani.


      • ..........
        vrystrang kirjoitti:

        Tuli kirjotettua toi aloitusviesti pienessä joulumaistissa.
        Siitähän nyt saa sen kuvan, kuinka tuo hallitsisi täysin elämääni ja en voi mitään muuta ajatella kuin muita naisia.
        Jos se näin olisi niin allekirjottaisin tuon eroaminen kannattaa lauseen.

        Asia ei kuitenkaan onneksi näin ole. Tunnen itseni seksuaalisesti tyydytetyksi oman avovaimonkin kanssa joka kerta, jos olen ollut selibaatissa kauemmin kuin kaksi-kolme päivää.
        Tässä vaiheessa seksi ja orgasmi ovat aina niin mahtavan tuntuisia.

        Himo oikeastaan tulee vain niinä kertoina kun avokkini makaa sohvan pohjalla ryytyneenä ja käyn kaupungilla kävelemässä ja joku vanha tuttavani kävelee vastaan ja jään suustani kiinni. Enkä edes tunne tätä himoa kaikkiin naisiin vain juurikin näihin vanhoihin kavereihin.
        Joku 'Miss Suomi' on aivan se ja sama, kun en häntä tunne. Ei pelkkä nätti naama paljoa liikauta.

        Jos haluaa fantasointia harrastaa niin silti pitää yrittää tehdä se johonkin muuhun kun näihin kavereihin.
        Tuntuisi niin epäoikeudenmukaiselta harrastaa vaimoni kanssa seksiä makuuhuoneessa silmät kiinni ja mielessäni joku nainen kenen puhelinnumero minulla on taskussani.

        No, viimeistään nelikympisenä se retkahdus sitten tulee. Avokkisi on siinä vaiheessaa yhä vaikeampi kilpailla seksipommien kanssa. Ikääntyvänä hän yhä useammin näyttää silmissäsi "ryytyneeltä", ja silloinhan sinulla ne himot iskee, kuten tuossa juurikin selitit.


      • 16 + 14
        .......... kirjoitti:

        No, viimeistään nelikympisenä se retkahdus sitten tulee. Avokkisi on siinä vaiheessaa yhä vaikeampi kilpailla seksipommien kanssa. Ikääntyvänä hän yhä useammin näyttää silmissäsi "ryytyneeltä", ja silloinhan sinulla ne himot iskee, kuten tuossa juurikin selitit.

        Olen jo 50, eikä retkahdusta ole vielä tullut. Turha tehdä varmoja ennustuksia.


      • käytännönnainen hvbb
        vrystrang kirjoitti:

        Tuli kirjotettua toi aloitusviesti pienessä joulumaistissa.
        Siitähän nyt saa sen kuvan, kuinka tuo hallitsisi täysin elämääni ja en voi mitään muuta ajatella kuin muita naisia.
        Jos se näin olisi niin allekirjottaisin tuon eroaminen kannattaa lauseen.

        Asia ei kuitenkaan onneksi näin ole. Tunnen itseni seksuaalisesti tyydytetyksi oman avovaimonkin kanssa joka kerta, jos olen ollut selibaatissa kauemmin kuin kaksi-kolme päivää.
        Tässä vaiheessa seksi ja orgasmi ovat aina niin mahtavan tuntuisia.

        Himo oikeastaan tulee vain niinä kertoina kun avokkini makaa sohvan pohjalla ryytyneenä ja käyn kaupungilla kävelemässä ja joku vanha tuttavani kävelee vastaan ja jään suustani kiinni. Enkä edes tunne tätä himoa kaikkiin naisiin vain juurikin näihin vanhoihin kavereihin.
        Joku 'Miss Suomi' on aivan se ja sama, kun en häntä tunne. Ei pelkkä nätti naama paljoa liikauta.

        Jos haluaa fantasointia harrastaa niin silti pitää yrittää tehdä se johonkin muuhun kun näihin kavereihin.
        Tuntuisi niin epäoikeudenmukaiselta harrastaa vaimoni kanssa seksiä makuuhuoneessa silmät kiinni ja mielessäni joku nainen kenen puhelinnumero minulla on taskussani.

        Miksei saisi ajatella muita sängyssä? Kannustan miestäni siihen ja harrastan itsekin. Sehän on vain fantasiaa ja vaihtelua.


      • käytännönnainen hvbb
        vrystrang kirjoitti:

        Tuli kirjotettua toi aloitusviesti pienessä joulumaistissa.
        Siitähän nyt saa sen kuvan, kuinka tuo hallitsisi täysin elämääni ja en voi mitään muuta ajatella kuin muita naisia.
        Jos se näin olisi niin allekirjottaisin tuon eroaminen kannattaa lauseen.

        Asia ei kuitenkaan onneksi näin ole. Tunnen itseni seksuaalisesti tyydytetyksi oman avovaimonkin kanssa joka kerta, jos olen ollut selibaatissa kauemmin kuin kaksi-kolme päivää.
        Tässä vaiheessa seksi ja orgasmi ovat aina niin mahtavan tuntuisia.

        Himo oikeastaan tulee vain niinä kertoina kun avokkini makaa sohvan pohjalla ryytyneenä ja käyn kaupungilla kävelemässä ja joku vanha tuttavani kävelee vastaan ja jään suustani kiinni. Enkä edes tunne tätä himoa kaikkiin naisiin vain juurikin näihin vanhoihin kavereihin.
        Joku 'Miss Suomi' on aivan se ja sama, kun en häntä tunne. Ei pelkkä nätti naama paljoa liikauta.

        Jos haluaa fantasointia harrastaa niin silti pitää yrittää tehdä se johonkin muuhun kun näihin kavereihin.
        Tuntuisi niin epäoikeudenmukaiselta harrastaa vaimoni kanssa seksiä makuuhuoneessa silmät kiinni ja mielessäni joku nainen kenen puhelinnumero minulla on taskussani.

        Miksei saisi ajatella muita sängyssä? Kannustan miestäni siihen ja harrastan itsekin. Sehän on vain fantasiaa ja vaihtelua.


      • ............
        16 + 14 kirjoitti:

        Olen jo 50, eikä retkahdusta ole vielä tullut. Turha tehdä varmoja ennustuksia.

        Ja sinulla on kavereina lauma samanlaisia seksipommeja kuin aloittajalla, himoitset heitä joka kerta, kun kaupungilla pysähdyt heitä jututtamaan, oma vaimosi on ulkoiselta olemukseltaan aina jäänyt näiden kaverimisujesi varjoon, niinkö?


    • wnslt

      Panemalla niitä? Olen vähän samanlaisessa tilanteessa. Jokunen vuosi seurusteltu ja yhdessä oleminen on muutamaa juttua lukuunottamatta tajuttoman helppoa. Kun eka tällainen "juttu" tuli, siis naisen toimintaan ja hänen tekemisiinsä ja haluamisiinsa liittyvä, niin ei mennyt kauaa kun muut naiset alkoi houkuttaa Silleen.

      Olen aiemmissa suhteissa pettynyt just naisten toimesta. Olen aika herkkävaistoinen ihmisten suhteen ja erotan eri vivahteita, ja valitettavasti en tähän mennessä ole ollut väärässä niiden tulkintojeni kanssa. Just edellinen suhde oli ilmeisesti se viimeinen niitti mun kunnollisuudelle. En enää tietyllä tasolla välitä. En ainakaan nykyisen kanssa. Enhän tiedä miten tulevaisuudessa.

      Sitten kävi niin, että lomareissulla tuli yllättäen eteen tilaisuus panna yhtä naista. Vaikka siihen asti en ollut ikinä pettänyt, en enää välittänyt toimia kunnollisesti ja oikein kaikkia muita kohtaan. Ajattelin että v*tut, olen aiemminkin suhteissani jättänyt kokematta asioita vaikka naisen toimet ovat tökkineet, mutta nytpä en enää.

      Se tapahtui, petin ekan kerran. Kävi tajuttoman helposti. Vähän siitä tuli morkkis, mut se meni melkein kokonaan ohi. Sen jälkeen olen jonkun kerran pannut suhdemielessä täysin merkityksettömien naisten kanssa, mutta joita olen kuitenkin halunnut tai tilaisuus vieraaseen on houkuttanut.

      On vielä käynyt niin, että muutama tuttavanainen on tullut tarjolle tämän suhteen aikana, mut en tosiaan tiedä haluanko heidän kanssaan "tehdä" mitään varattuna ollessani. Hullua sinänsä.

      En ole tästä kenellekään aiemmin kertonut, enkä halua tästä nykyiselleni kärähtääkään. Se tässä muutaman vuoden aikana on tarkentunut, että alkuperäiset tulkinnat niistä vivahteista on tarkentunut, enkä siis vieläkään ole ollut niistä väärässä.

      En todellakaan toimi oikein, mutta en voi valehdella: vieraissa käynnit ovat tasapainottaneet arkea, naisen toimista ei jaksa niin stressata kun ei kuitenkaan mene hänen mieliksi, eikä niin suurta hinkua poikamieselämään ole ollut. En minäkään tiedä löytäisinkö luonteeltaan tuollaista naista enää koskaan.

      Ps. Mistä sen tietää, ehkä minuakin petetään. Ehkä kanssani ollaan muusta syystä kuin mitä kerrotaan. Hyvä syy olla idealisti ja hakata päätä seinään, eikö? Tämäkin on koettu.

    • aloittajalle

      Kastraatio riittää, niin eiköhän himot laannu.

      Kai sinä sen ymmärrät, että et hallitse itseäsi. Mieti seuraavaa: ohjaako muna miestä vai mies munaa.

      • ...

        Kastraatio ei auta tuohon ongelmaan, se estää vain lisääntymisen, mutta himot säilyvät.


    • tsiisus

      Eikös sulla ole 2 kättä, keksi niille tekemistä.

    • Toisen asemaan

      Hyvä keino on ,kun asetat tilanteen toistepäin.Avokkisi himoitsee hulluna muita miehiä,komeita ja timmejä,upeita uroksia.Kirjoittelee tänne,kehuen sua "tavallinen perusjätkä,ei mitään niin vikaakaan,muttei kyllä ole komea,eikä varustettu muutoinkaan kovin hyvin..."Sitten kehuu muita miehiä ja kuinka ei vain voi olla katselematta ja kuolaamatta niiden perään.Iso pala elämästä uupuu...Miltä susta tuntuisi jos olisikin näin päin?Ymmärrän,että nykypäivänä on houkutuksia yllin kyllin,mutta valinta on tehtävä.Mahdatko arvostaa ja rakastaa kuitenkaan tarpeeksi,jotta pysyisit uskollisena ja ihmisenä luotettavana rinnalla kulkijana...

      • 20 + 5

        Vaimoni on aina arvostanut mieskauneutta eikä ole sitä salannut. Ei ole häirinnyt minua.


    • Lumipallona

      Olen lukenut tätä keskustelua sieltä täältä. Ymmärsin, että olette n.50-vuotiaita, ja olet jo teinipoikana fiksaantunut pariin "kulmakunnan" neitokaiseen? Onpa mielenkiintoista.

      Mutta kun tarkemmin mietin, niin miksipä ei. Minäkin joskus haaveilen niistä teinivuosieni seksikkäimmistä kolleista - itse olen kulmiltani ajautunut kauas pois, enkä tiedä millaisessa perä levinneessä moodissa nuo ukkelit ovat nykyään, mutta unelmissani he ovat entistäkin komeampiaja jatkamme siitä, mihin aikoinaan jäimme:D.

      Ehkäpä se on niin, että jotkut teininä fiksaantuvat pornoleffoihin, toiset sukkahousuihin ja jotkut onnettomat pariinkulmakunnan friiduun. Ehkäpä rohkea irtiotto ja muutto esim.johonkin Pohjois-Suomen pitäjään tai vaikka Berliiniin tai Sydneyhin voisi tuoda ihan uutta mullistavaa sinne kulmakunnissa ympyrää kiertäville ajatuksillesi? Tai sitten annat olla:)

      • Niin tiedetään

        Mikä juttu se on, kun ei olla enää parikymppisiä, että mikään ei riitä? Pönkitätkö itsetuntoasi panoilla jotka ei kuitenkaan merkkaa mitään? Miksi haluat loukata ihmisiä jotka sua rakastaa? Olet kusipää narsisti.


    • TT stadi 1

      moro. oot ihan normi suomalainen viriili mies. oli on sama juttu mutta me esim. jutellaan vaimoni kanssa kaikesta rehellisesti ja minuakin himottaa jatkuvasti muut ja varsinkin eri mittaiset naiset kuin oma. kerroin kuten rehellisessä parisuhteessa pitääkin ja yhdessä totesimme vaimo ei halua muita miehiä enkä minäkään hyväksyisi. vaan toinen esim. bi- nainen meidän kanssa sänkyyn koska hän oli yhteinen ei tullut ongelmia ja nainen tietää paremmin mistä nainen pitää ja minäkin sain vierasta . ja bi-naisia on vaikea löytää vaimoni sanoi hän ymmärtää minun haluni tilaa maksullinen sexy kissä ja anna suihin nai mutta kondoomilla ja vaimo saa katsoa niin en käy silloin ( salaa ) enkä vieraissa. ja joskus niin tehdään mutta kun on lupa niin usein oma vaimo ja hänen aito oikea orkasmi on parasta sexyä. asioista kannattaa jutella kunhan on ensin tehnyt omalle naiselle selväksi että hän on naisista aina numero yksi

    • Tässä jotain.

      No tiedostapa himosi hyvä se. Minäkin himoan montaa asiaa mutta tiedostan ettei niitä aina voi saada eikä pidä saada. Tiedostan myös sen että mielikuva ei useinkaan vastaa tosuutta vaan mielikuva on parempi. Nauti siis mielikuvista älä syyllistä itseäsi himoamisesta. Hyväksy ne mutta älä niiden toteuttamista. Hyväksy se että täällä joutuu jostain luopumaan saadakseen jotain muuta. Kuvittele myös ne himoamasi naiset istumaan paskalle ja nalkuttamaan korvasi juureen sekin auttaa. On ihan normaalia että tykkää katsella kauniita esineitä ja nämä tyhjäpäät on sinulle just niitä. Tosiasia on kuitenkin että niiden tyhjäpäiden sisällä asuu ihan ihminen ja kaikkien ihmisten perustarve on saada rakkautta. Ota vähän hyväksyvämpi asenne myös heihin niin uskon esineellistämisen helpottavan kun alat ajatella heitäkin ihan tuntevina ihmisinä. Eivät he ole täydellisiä ja sinun seksiobjektejasi vaikka niin luulet. Oletat että tyhmät blondit on täällä sitä varten? Sinäkään et ole täydellinen ja varsinkin tuo naisen esinällistäminen osoittaa jo sinulle sen että ajatustapaa on muutettava. Kaikki lähtee päästä myös se miten haluat vaimosi nähdä. Sinä haluat ajatella niin mutta voit muuttaa sitä itse.

    • Anonyymi

      Ihan koska nykynaisesta ei ole avioon.

    • Anonyymi

      Ihmettelen miten joku jaksaa nostaa vanhoja avauksia tänne?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe