Varoitus Koiravaruste.fi - sivuston Valio-merkistä

ei koiravarusteelle

Lähettävät Valio-merkkistä koiranruokaa epäilyttävissä säkeissä. Säkit itsessään merkitsettömiä, joihinkin on lätkäisty vaan päälle ainesosatarra. Kaksi säkkiä lähettivät, toisessa ainesosatarra, toisessa ei. Merkitsemätön säkkihän voi sisältää ihan mitä vaan! Ja jotain outoa sisältikin koiran mahaoireista päätellen, maha vetelällä. Virhe oli sieltä tilata ja haluan muita varoittaa.

24

13831

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+20

      Sama kait se on, mistä tuollaista moskaa tilaa. Ei se sisältö siitä miksikään muutu. Sivuilla on kerrottu, mistä potaskasta on kyse ja jos ostat, oma vika.

      • haista ite

        olipas siinä vastaaja noussut väärällä jalalla sängystä, buahhahhaa!! :D


      • haista ite
        haista ite kirjoitti:

        olipas siinä vastaaja noussut väärällä jalalla sängystä, buahhahhaa!! :D

        eikä se todellakaan ole ihan sama asia, ota asioista selvää ennen kuin tulet tänne määkimään.


      • MINELAN

        2 20
        Aikoinaan Royal Cania pidettiin laaturuokana, ilman, että sen tavaraselostetta sen ihmeennin luettiin.Mutta nykyisin sitä pidetään roskaruokana, Ja kun vertaa tuotelelostuksia, niin eipä ihmeellistä tuo RC alas meno.
        Nykyisin koirani saavat kuivamuonana CanaGania. Ja lisänä Mustista ja Mirristä saaavia lohi tai lihapullia, joita saa ostaa kilon pakkauksissa. tuntuu maittavalta ruoalta ja tuoteselosteesta voi tarkemmin katsoa, mitä koiranne syö.
        ,
        ,


      • Anonyymi
        haista ite kirjoitti:

        eikä se todellakaan ole ihan sama asia, ota asioista selvää ennen kuin tulet tänne määkimään.

        Hei runkk*ri,sukse kuuseen ok?


    • kiitos4s

      Varoitus kiitollisena vastaanotettu.
      Koiranruat maksaa niin paljon että haluu kyllä vastinetta rahalle.

      • alkuperäinen kirjoittaja

        Niinpä. Ole hyvä :)


      • koiranomistaja

        Nå nimenomaa mut ku valion ruokaa saa 25€/15kg mielummin ku esim pure natural joka maksaa 70€ /12kg eli vastinettahan tulee rahoille, pusseissa on muuten tarkasti merkitty mitä sisältää ja lihaprosentti on korkeampi kuin monessa muussa ruuassa, vatsan löysä korkean rasva% takia...


      • dddsdas
        koiranomistaja kirjoitti:

        Nå nimenomaa mut ku valion ruokaa saa 25€/15kg mielummin ku esim pure natural joka maksaa 70€ /12kg eli vastinettahan tulee rahoille, pusseissa on muuten tarkasti merkitty mitä sisältää ja lihaprosentti on korkeampi kuin monessa muussa ruuassa, vatsan löysä korkean rasva% takia...

        no ei kyllä rasvan takia mene vatsa kuralle. Yleensä sopimattomat ruoka-aineet, kuten vehnä, maissi ym viljat.


    • RuoKaisa

      2008 vuodesta tuota mainitsemaasi "moskaa" syöttäneenä ja useampaa muutakin merkkiä kokeilleena, olen tullut siihen tulokseen, että suomenmaasta ei yhtä hinta/laatusuhteeltaan sopivampaa koiranruokaa ainakaan meikäläisen 12 kappaleelle koiria löydy. Nettisivuilla lukee mitä tuote sisältää ja jokainenhan voi teetättää tutkimuksensa sisällöstä jos se herättää huolenaihetta. Tällekin ruokamerkille on ihan oikeakin keskustelupalsta netissä, jos haluaa muiden kokemuksia lukea.

      • 16+9

        Minäkin olen syönyt saarioisten einespitsoja vuodesta 2008 ja vielä olen hengissä. Joten kyllä parempaa ja terveellisempää ruokaa suomenmaasta on vaikea löytää.


    • meike1

      Onko tämä kyseinen yritys itse maahantuoja... lainsäädäntö vaatii myös eläinten sapuskoissa että sisältö pitää olla pakkauksessa ilmoitetttuna.

    • sfzsdf

      Perushalvoissa safkoissa pointtina on sisältö ja hinta, ei myyvä pakkaus. Vastaavanlaisia ruokasäkkejä voi ostaa mm. Agrimarketista tai Kodin Terrasta. Esim. Golden Eagle taitaa tuottaa noita "valkoisia ruokasäkkejä".

      Ei säkin kyljen tarvitse näyttää naistenlehden kannelta myydäkseen hyvin :D

    • koira1234

      Koiravarusteen nettisivuille ilmestynyt tieto:

      " Huom! Valio -koiranruokien pakkaukset muuttuvat. Uusien säkkien toimitukset alkavat heinäkuun aikana. "

      Ovat siis havahtuneet kyseiseen asiaan. Hyvä niin.

    • Ajokoira

      Varoitan ostamasta Valio Premium koiranruokaa !
      Ostin tarjouksesta kotiin tuotuna ja seurauksena oli, että koirani alkoi juoda hillittömästi. Olen aina antanut kuivaruuan hyvin liotettuna puurona, mutta tässä tuotteessa oli ilmeisesti niin paljon suolaa, ettei sitä voi koiralle syöttää. Kaatopaikalle vein.

    • hartska

      Varoitan äkkiä vaihtamasta ruoasta toiseen! On aivan sama mitä laittaa tarjolle jos ei ole "samaa tavaraa erinäköisessä säkissä", niin ongelmaa tulee. Väitän että suuri osa näistä valittajista eivät käytä ruoan vaihdossa riittävästi malttia vaan etsitään ittensä sijasta vikaa siitä uudesta säkistä. Se että ihmisen pitää syödä monipuolisesti ei todellakaan toimi koirilla. Jos vaikka syöttäisit silkkaa itteään, ei siitäkään pidä kerralla vaihtaa.

      Sitten on vielä se, että kaikki koirat ovat yksilöitä myös tässä. On niitä joilla vaihto käy helposti ja antaa silloin sen vaikutelman että nyt siirryttiin hyvään ruokaan vaikka olisi ravinteiltaan jopa huonompaa. Ja toisinpäin.

      Olen kahdelle viimeiselle käyttänyt Valio-koiranruokia ja jo vain toimii. Kesäkausi mennään sinisellä pussilla ja ajoissa ennen kauden alkua alan vaivihkaa siirtymään energisimpään ruokaan ja kyllä vaan maistuu sekä ruoka että mettä. No ok, ehkä pitäisi kattella jotain heikompaa eväste niin ei tarvitsisi koiraa ettiä naapuripitäjistä kun se vaan jaksaa ja jaksaa ;)

    • susa2

      Kannattaa jatkossa panostaa laadukkaampaan koiranruokaan, kyse ei ole monesta eurosta ja koirasi terveyden kannalta välttämätöntä. Esim täältä voi aloittaa https://tassunruokavertailu.com/

      • PenaK76

        Aika mainos voittonen sivusto.. ei jatkoon


      • PenaK76

        Lisäyksenä.. Kasviproteiinit kuten, herne, linssi ja pavut eivät ole koiralle. Oletko itse miettinyt näitten syömistä joka päivä 1/3 ravinnostasi. Hernekeittoakaan ei suositella syömään edes viikottain ja jos ottaa koiran ruuansulatuksen huomioon, joka on humattavasti lyhyempi kuin ihmisen niin ei kannata leikkiä edes. Kasviproteiinit huomioidaan, myös kokonais proteiini määrässä.

        Toiseksi oletko käynyt Kanadassa talvella? Vapaanajuoksevia kanoja sekä viljelmiä ei vain ole mahdollista pitää siellä ihan sää oloista johtuen ympäri vuoden, jos ees puolta vuottakaan.

        Joten kun vertailet ja kerrot vihjeitä toisille ihmisille, ei kannata kertoa mitä mainostetaan, vaan vähän käyttää järkeä ja katsoa mitä, mistä ja miten.


    • haukkuvanhauvaniskä

      Tuota hernettä ei ole yleensä kuiva ruasssa kuin2-3% mikä on pieni määrä ruuan kokonais määrässä.

      • Mahtim

        Melkeempä jokaisessa halvassa viljattomassa 20% hernettä, acanassa pilkottu osiin, racinel 20%, carnilove 20%, Brit care, canagan ei kerro,mutta hernettä ja herneproteiinia kumpaakin vähintään yli 3,1% miksei halua kertoa?.... Saadaan viljaton ja proteiini määrä kuulostamaan kivalta, tuo 2-3% yhteensä on se hyvä ja hyödyllinen määrä vielä. Hauhaun viljattomatkin, tosin niitä en laske edes koiranruokinnaksi..


    • Anonyymi

      Vanha aihe, mutta kirjoittelen omia kokemuksia..
      Taisi olla jotakuinkin vuosi 2014, kun neljälle koirallemme syötettiin tuota Valion puristeruokaa. Oliskohan ollut kolmas säkki, josta syötettiin, niin 3/4 koirista alkoi huonovointisiksi, kahdella nousi maksa-arvot ja toinen niistä kuolikin sitten tuon ruokakokeilun myötä. Olin ottanut pussiin näytteen ruoasta, mutta ikinä en sitä saanut toimitettua testiin. Ainut koira, jolle ei tullut oireita oli syönyt sen sisällön.

      Asiasta laitin meiliä myyjälle, mutta koskaan vastausta en siihen saanut. Kärsimme nahoissamme koiran menetyksen. Toiselle sairastuneelle syötin sen loppuelämän maksaongelmaisten ruokaa.

      Kalliiksi tuli halpa ruoka ja sen koommin en ole kyseistä kuraa koirilleni syöttänyt.

    • Anonyymi

      Nostatan ketjua tuoreemmalla päivityksellä. Meidän koira syönyt ja kokeillut vaikka mitä muita valmisteita, mutta ilmeisesi tästä Valio kokeilusta sai muutamassa kuukaudessa ihoonsa pahan hiivan kesän/syksyn aikana.

    • Anonyymi

      Kaikenlaisella ne koiraparat toki elää mutta tätä ei meillä edes kokeilla.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe