Onko Top10matkojen lähtijöitä Salamis Bay Contiin 22.2.-1.3.2015?

Omppu!

Joskus syyskuussa ostin Top10matkoilta meille all-inclusive matkat, samoja matkoja myi samaan aikaan myös Groupon. Sain kaikki matkustusasiakirjat tosi nopsaan, parissa päivässä, spostissa oottaa vielä muutama viikko sitten tullut linkki, jonne voi maksaa ruumaan menevät laukut.
Matkan järjestäjä on GoInternational ja lentoyhtiö OnurAir Turkki. Lähdemme 22.2. klo 10, perillä 15.45 ja paluu 1.3. 01.05, Hkissä joskus olikohan 6.00 maissa..
Onko täällä muita lähtijöitä tuolloin samaan paikkaan, meiltä lähtee vanhemmat ja 13vuotiaat tytär sekä poika.

14

371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keväällä kyprokselle

      Juu ollaan lähdössä samaan aikaan, mutta groupista ostimme matkan. jännittää vähän miten siellä on lämmintä ja erityisesti voiko uima-altaalla uida vai onko vesi kylmää.
      :-)

    • anonuu

      Täältäki ollaa lähös samaa aikaa ja groupoilta matka ostettu :)

    • Omppu!

      Onko teille tullut muutoksia matkaan? Minä ole täällä todella kiukkuisena viestitellyt joka puolelle; eilen tuli 'viimehetken päivitystä' ja uudet liput. All-inclusive matkaamme yrittävät muuttaa nyt vaan täysihoidoksi, lentofirma ja ajat muuttuivat täysin sekä toiseen suuntaan poistettiin lentokenttäkuljetus!!!

      Vaan enpä niele noita juttuja! :)

    • vko 9

      Meillä oli 22.2.-1.3.2015 Salamis Bay. 23.1 tuli sähköpostilla ilmoitus että lentoyhtiö, lähtöaika ja hotelli on vaihtunut. Lähtö vasta illalla 22:55, lentoyhtiö Tailwind Airlines ja hotelli Chateau Lamboussa. Ilmeisesti tämä olisi pitänyt osaa odottaa ... harmittaa nyt että me juuri ostimme junalippuja Helsinkiin koko porukalle, sen verran tuli muutoksia aikatauluun että junaliput menee osittain uusiksi.

      All inclusive oli myös muutettu, oli nyt breakast lunch dinner a drink to meals.

      Onko kukaan yrittänyt valittaa? Kannattaako? Tämä kerta tuli lipun kanssa mukaan 7 sivuinen sopimusteksti norjan kielellä mukaan ... limeisesti listattu kaikki asiat mistä he eivät ota mitään vastuuta.

      Huomasin vasta nyt että lipulla toki mainitaan ainoastaan: "Return Airport Transfers are included", vaikka muistaisin että matkan osalta olisi mainostettu että kaikki kuljetukset sisältyvät.

    • vko 9

      Huomasin että niitten omalla kotisivulla oli ilmestynyt lisäpaikkoja Salamis Bay hotelliin mm ajalle 22.02.-01.03.2015 hintaan 699. Ilmeisesti ne myyvät nyt samat matkat joka ne olivat myynyt meille aikaisemmin uudelleen korkeampaan hintaan ja siirtävät meitä toiseen hotelliin ... mahtaako tämä ihan sallittu?

      Tai taitaako olla niin että ne jotka sieltä ostavat matkan kohta saavat ilmoituksen että hotelli on vaihtunut ... ehkä tämä on vain niitten tapaa markkinoida matkat ja niillä ei ole mitään varauksia alkuunkaan tähän hotelliin?

      http://www.gointernational.no/fi/detay-629-lennot-ja-7-yon-all-inclusive-majoitus-viiden-tähden-hotellissa-pohjois-kyproksella-vain-699-hlo-nyt-lisäpaikkoja

      • Omppu!

        Olen ottanut yhteyttä kyseiseen firmaan sekä omaan matkan myyjään. En usko että voivat muuttaa noin radikaalisti matkaa, minä ainakin taistelen, ovat saaneet rahani jo puoli vuotta sitten. Ostin matkan johon kuului kaikki all-unclusive sekä lentokenttäkuljetukset myös kumpaankin suuntaan. Muutokset lentoaikoihin ymmärtää mutta ei noita perusjuttuja mistä juuri maksetaan ostohetkellä. Infoon heille vaan postia sekä matkan myyjälle.


    • vko 9

      Hotelli Chateau Lambousan web sivun mukaan kysymyksessä aika pieni hotelli ... ainoastaan 16 standard room. Meillä on varattuna 3 niistä. Montako muille lähtijöille on vaihtonut hotelliksi tuo Chateau Lambousa 22.2.-1.3.2015. Otetaan pieni gallup ... jos meniöitä on enemmän kuin hotellin standard huoneiden määrä voidaan jo tässä ottaa huomioon että todennäköisesti hotelli vaihtuu vielä. Olin nimittäin jo varannut vuokra-auton Salamis Bay hotelliin ... ja mietin nyt kannattaako vielä varata vuokra-auton tähän uuteen hotelliin... jos tulee taas hotellin vaihto?

      • Chateau Lambousa

        Sama matka ja samat vaihdokset meillä ja meille on varattuna 1 huone.

        Onko kukaan ollut yhteydessä Top10-matkatarjouksiin tai Go Internationaliin muutoksista? Meitä pääkaupunkiseutulaisina ei lentoajat niinkään harmita mutta tuo All Inclusiven muuttuminen täysihoidoksi on jo selkeä rahallinen tappio vaikka ei sinne ryyppyreissulle ollakaan menossa.

        Huvittavaa myös tuo heidän hyväntahdon ele: "Also please note that as a gesture of good will, we have arranged free meals onboard." Eli varmaankin sämpylä koneessa korvauksena all inclusiven menetyksestä...


    • Kuutis

      Mä jotenkin ajattelin, että tuo gesture of good will = sämpylä, on niistä muuttuneista lentoPÄIVISTÄ (meidän tapauksessa siis) hyvitykseksi, eikä siitä all inclusivesta. Ei voi olla! :/

      Meidän tapaus on siis sellainen, että lähtö piti olla 5.4. Salamis Bay hotelliin ja muuttuikin 6.4 päiväksi ja all inclusive siihen täysihoitoon. Ei ole vielä kuulunut Go:lta mitään...

    • Chateau Lambousa

      Top10 vastasi todella nopeasti:

      Hyvä Top 10 - asiakas,

      Pohjois-Kyproksen hotellien all-inclusive tarjoulu on puhuttanut siitä lähtien kun matkanjärjestäjä Go International lähetti ensimmäisille kevään lähtijöille matka-asiakirjat, ja niistä ilmeni ettei all-inclusive sisältäisikään kaikkia juomia loman aikana, vaan ainoastaan juoman aterioiden yhteydessä. Meillekin Top 10 Matkatarjouksissa tämä tuli yllätyksenä, koska matka on annettu meidän välitettäväksi nimenomaan all-inclusive matkana, joka, ellei toisin määritellä, useimmissa maissa käsittää paitsi ruoat ja juomat ruokailun yhteydessä, myös juomat ruokailujen välissä. Hotellikohtaisia eroja ja sääntöjä on aina, mutta yleensä ei ole tapana kutsua tarjoilua all-inclusiveksi ellei siihen tosiaan kuulu juomia myös baarista aterioiden välissä. Maailmalla tulee vastaan erilaisia määritelmiä all-inclusive konseptista, mutta Top 10:n tarjouksissa olemme aina halunneet olla mahdollisimman seikkaperäisiä tarjoilun suhteen, ja ennen kaikkea aina käyttää samoja yhtenäisiä termejä. Jos all-inclusiveen ei ole kuulunut juomia myös baarista, niin olemme markkinoineet diiliä niin kutsuttuna "täysihoito-palveluna" johon lisäksi kuuluu juomat aterioiden yhteydessä, mutta missään tapauksessa emme ole markkinoineet palvelua all-inclusivena, ellei siihen ole kuulunut juomia myös baarista aterioiden välissä.

      Tällä kertaa joudumme toteamaan että all-inclusive määritelmän suhteen on tapahtunut väärinkäsitys. Keskusteltuamme asiasta Go Internationalin kanssa he valitettavasti vahvistivat että Pohjois-Kyproksella all-inclusive käsittää ateriat ja juomat, mutta vain ruokailujen yhteydessä. Kyseessä on siis heidän määritelmän mukainen all-inclusive, joka ei vastaa meidän omaa määritemää all-inclusivesta. Käsittääksemme myös suurin osa asiakkaistamme ovat ymmärtäneet all-inclusiven samalla tavalla kuin me itse, eli odottavat tarjoukseen kuuluvan myös juomat baarista baarin aukioloaikoina.

      Olemme hyvin pahoillamme tästä väärinkäsityksestä, ja varsinkin siitä että tämä selviää vasta nyt. Tilanne on äärimmäisen ikävä varsinkin jos tarjouksen oston ehtona on ollut ilmaiset juomat myös baarista.

      Toivomme että muuttuneista matkan juomaehdoista huolimatta mahdollisimman moni silti haluaa matkustaa Pohjois-Kyprokselle alkuperäisen suunitelman mukaan, mutta muistutamme teitä samalla teidän oikeuksista peruuttaa matka ilman kuluja mikäli nämä uudet muuttuneet juomaehdot eivät sovi teille (kuluttajilla on oikeus peruuttaa matka ilman kuluja jos matkan sisältö tai ehdot muuttuvat merkittävästi).

      Mikäli haluatte pitää kiinni varauksesta niin teidän ei tarvitse reagoida tähän viestiin millään tavalla. Tulkitsemme silloin että hyväksytte muuttuneet ehdot ja pidämme varauksenne voimassa. Jos sen sijaan haluatte peruuttaa varauksenne, niin lähettäkää meille osoitteeseen -->[email protected] eri viesti (älkää vastatko tähän viestiin) johon kirjoitatte otsikkoon varaustunnuksenne ja vapaamuotoisen peruutuspyynnön tilinumeroineen. Peruutuspyynnöt tulee toimittaa meille 31.1 mennessä. Halutessaan, matkan voi myös vaihtaa toiseen samanhintaiseen Top 10 matkadiilikaupan tuotteeseen. Muihin kysymyksiin vastaamme tähän samaan viestiketjuun.

      Ystävällisin terveisin,
      Top 10 Matkatarjoukset

      • Omppu!

        Tuo on potaskaa ainakin Salamis Bay Contin osalta!!! Heidän ruokailulistallaan on kolme ylimääräistä ruokailua/välipalaa merkinnällä vain All-inclusiveen kuuluva!! Eräs matkailija oli ottanut kuvan heidän ruoka-aikalistalta.


      • Omppu!
        Omppu! kirjoitti:

        Tuo on potaskaa ainakin Salamis Bay Contin osalta!!! Heidän ruokailulistallaan on kolme ylimääräistä ruokailua/välipalaa merkinnällä vain All-inclusiveen kuuluva!! Eräs matkailija oli ottanut kuvan heidän ruoka-aikalistalta.

        Soitin juuri hotelliimme Salamis Bay Contiin ja heillä on all-inclusive-majoituksia saatavilla ja siihen kuuluu heillä kaikki paikalliset juomat ja myöhäinen aamiainen sekä teehetki päivän aikana kuin myös yöpala ennen puoltayötä! Näin kertoi hotellin vastaanottovirkailija! Eli soitto hotelliinne niin ei firma pääse huijaamaan!!


      • Halpamatkat joo
        Omppu! kirjoitti:

        Soitin juuri hotelliimme Salamis Bay Contiin ja heillä on all-inclusive-majoituksia saatavilla ja siihen kuuluu heillä kaikki paikalliset juomat ja myöhäinen aamiainen sekä teehetki päivän aikana kuin myös yöpala ennen puoltayötä! Näin kertoi hotellin vastaanottovirkailija! Eli soitto hotelliinne niin ei firma pääse huijaamaan!!

        Soitin Grouponille äsken mistä ostin matkan ajalle 5-12.4.15 Salamis Bay Conti hotelliin ja kyselin siitä kun lentoajat ja allinclusive oli muuttunut niin kertoivat että on tullut paljon soittoja asiasta ja selvittävät sitä. Sanoivat että kyllä sen pitäisi olla allinclusive eikä täyshoito. Kun ovat saaneet selvitettyä asian niin ottavat yhteyttä minuun.
        Sitten kun on paljon ollut myös asiaa siitä lentokenttä kuljetuksista hotellille ja takas niin minulla lukee itse sähköpostissa näin For all international departures please make sure to be at the airport 2 hours before departure. Transport: If included with your purchase; upon your arrival to your destination, our representatives will welcome you with GO INTERNATIONAL signs. Please go to them and you shall be pointed to the relevant vehicle for your transfers to your hotel. mutta itse siinä matkustuslapussa missä on tiedot lukee Airport transfer: Return airport tranfers are included..


      • Omppu!
        Halpamatkat joo kirjoitti:

        Soitin Grouponille äsken mistä ostin matkan ajalle 5-12.4.15 Salamis Bay Conti hotelliin ja kyselin siitä kun lentoajat ja allinclusive oli muuttunut niin kertoivat että on tullut paljon soittoja asiasta ja selvittävät sitä. Sanoivat että kyllä sen pitäisi olla allinclusive eikä täyshoito. Kun ovat saaneet selvitettyä asian niin ottavat yhteyttä minuun.
        Sitten kun on paljon ollut myös asiaa siitä lentokenttä kuljetuksista hotellille ja takas niin minulla lukee itse sähköpostissa näin For all international departures please make sure to be at the airport 2 hours before departure. Transport: If included with your purchase; upon your arrival to your destination, our representatives will welcome you with GO INTERNATIONAL signs. Please go to them and you shall be pointed to the relevant vehicle for your transfers to your hotel. mutta itse siinä matkustuslapussa missä on tiedot lukee Airport transfer: Return airport tranfers are included..

        Sain soiton matkafirmasta. Tämä nyt alkaa mennä ojasta allikkoon... periaatteessa Salamis Bay Contissa meillä olisi all-inclusive nyt sitten, kaikki 'välijuomat' ym välipala mutta.. ne tarjoillaan hotellin Casinon puolella, ei hotellilla. Hotellilla tarjoillaan muut ateriat. No onhan siellä kiva aikuisten rampata mutta kun sattuu tuo ikäraja sinne olemaan 25v! Ja nuo muksut ovat 13v. Sattuipa niinkin, että kun täyttivät juuri 1kk. ennen matkan alkua tuon 13v, maksoin täydet aikuisten matkan hinnat mutta eivät saa nyt sitten kuitenkaan tuon iän puolesta oikeutta käyttää matkoihinsa kuuluvaa all-inclusivea kokonaisuudessaan! Miksi ihmeessä tämmöistä kiusaa pitää maksaville asiakkaille tehdä!?!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe