Maahantuoja ei kerro teknistä infoa..

päivän-vitutus

Ensimmäinen kerta mulle tämmönen este tuli eteen. Halusin tietää omegan imusarjan momentteja ja maahatuoja ei suostu kertomaan mitään teknistä infoa, aika paksua sanoisin. Mulla on asiasta korjausohje ja periaatteessa momemtit on mutta sen verta epäselvästi sanottu tuo kohta jossa muovinen alusta ruiskutussuuttimille eli vahingon vaara on ilmeinen ja jos jää löysälle niin vuotaa ja 5 tunnin homma taas korjata asia.

Mulla on mersukin ja koskaan ei ole tullu tilannetta etteikö Veho olisi puhelimessa kertonut teknistä infoa tarpeen vaatiessa. Aikoinaan oli myös mitsu ja sama juttu, Veho kertoi mitä oli tarve tietää ihan normi huoltonumerosta.

Käsittämätöntä hommaa. Tähän asti vienyt tuon omegan maahantuojalle huoltoon mut seuraavalla kerralla joku muu paikka. Kahdessa opelin liikkessa asioinut pk-seudulla ja molemmissa muutenkin palvelu jotenkin nuivaa mut tää nyt oli aika vittumaista palvelua jo sanoisin. Ei olis iso homma vahvistaa mun tiedossa olevat momentit tai kertoa oikeat arvot..

19

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oma Clubi
      • et-tajua-sinäkään

        .. jaa.. samalla, kun ruuvaan konetta vai? funtsihan nyt uudelleen tilannetta..


    • Etsi itse
      • päivän-vitutus

        Joo, kiitos vaan mutta kyllä tosiaan osaan netistä hakea nuo datat .. pointti ei nyt ollut se vaan se mitä aloituksessa sanoin. Lähe siinä rasvasormines kompuutteria naputtaa, kun homma kesken pihalla ja sää on mitä on.

        Olisin voinut vaikka soittaa opelin maksulliseen infoon ihan saadakseni nuo datat heti mut "fuck no, we have no customer service - we just fix cars"


        fuck that..


    • Kilopondi

      Nykyään on hel vetin paljon ns.uusavuttomia joille kaiken pitäisi tulla kuin Manulle illallinen !

      Suosittelen kyllä "momentinmetsästäjälle"että jättää noin "vaativan duunin" jollekin ammattimiehelle !

      • vitunaloittajajoo

        Mikähän tässä sun mielestä oli se "uusavuttomuus"?

        Lueppa aloitus 2-3 kertaa läpi ja mieti uudestaan. Kysyinkö täältä ohjeita, kysyinkö momentteja, kysyinkö? Oliskohan kyse sun sisälukutaidosta nyt lähemminkin?

        Etkö nyt vittu erota kysymystä ja purkautumista (palaute) toisistaan?


    • 45 Nm

      Sellaiseen hommaan ei kannata ryhtyä, jota ei hallitse. Turhaa on urputtaa ettei maahantuojalla ole ilmaista korjausneuvontaa uusavuttomille poropeukaloille.

      Periaatteessa sinula on kaikki tieto, mutta eikö olekkaan? Oletko epävarma omasta osaamisestasi? Oletko lähtenyt tunnin hommaa tekemään viidellä tunnilla? Eikö riitä rahat enää Opeliinkaan kun Mersut on jo tontilta vouti vienyt pois.
      Jos on huono ja mittätömälle tuntuva olo, silloin on kyse mielenterveyden ongelmista jotka johtuvat primäärisesti raha ongelmista. Lopeta pelaaminen.

      • päivän-vitutus

        No ei ole kyse mistään uss tai avuttomuudesta vaan siitä ettei nyt jaksais kesken remppaa lähtee nettisivija selaamaan, onko tässä jotakin niin vaikeesti tajuttavaa?

        Kyllähän ne momentit tietty löyty netistä mut siinä meni truhaa remppa-aikaa, jota muutenkaan ei tähän aikaa ulkosalla kovin paljon ole..


      • päivän-vitutus-jatku

        ihme avautuminen voudeista ja mun rahoista, vitua sä niistä mitään tiedä jotta tuki sä vaan turpas vedä peitto korvilles vitun nettineiti..


      • perkelejoo
        päivän-vitutus-jatku kirjoitti:

        ihme avautuminen voudeista ja mun rahoista, vitua sä niistä mitään tiedä jotta tuki sä vaan turpas vedä peitto korvilles vitun nettineiti..

        Pahoittelen typoja mut nakit jäässä vieläkin ja täällä kattelen jotakin nettineitien aukomisia. Turpaan vetäsin samantein tollasta.. vitun momenttiavaimella ottaan perk..

        Sanoinko jo et vituttaa saatana, vitun opelistit saatana.. perk


    • helppo heikki

      Pikku mutterit laitetaan kevyesti ja isot suurella voimalla kiinni?

      • kommenttivain

        Ei päde jos ns. "kerrosrakenne" jossa päällimmäisenä kohtuu isojakin pultteja niinkuin monessa v-kone nykyautossa jossa ylimmät imupuolen isot pultit menee ihan puoleen siitä mitä alemmat..


    • opelitzti

      puhelin käteen ja kirjakaupasta korjauskirja ... . Älä avaa konetta jos et jo etukäteen oo selvittänyt ja ei se maahantuojan homma oo antaa korjausohjeita.

      • kommenttiavaan

        Korjauskirjahan aloittajalla olikin jos luit tekstin, kyse oli varmuuden hakemisesta ko. asiaan.. ja onhan olemassa sellanen asia kuin "asiakaspalvelu" ainakin joillekin firmoille..


    • Aurinkolataaja

      Eipä oo ainut asia mitä ei Opelista kerrota. Ite yritin kysellä aikanaan Amperan latausliittimen spksejä, mutta niitäkään ei suostuttu kertomaan, vaan pitäisi ostaa vain heidän oma latausjohto. Siinä kun ei ole mitään järkeä, että ensin muuttaisi tasasähkön vaihtosähköksi, että voi sitten muuttaa sen vaihtosähkön heidän laturilaan takaisin tasasähköksi. Viisainta kun olis suoraan syöttää sitä tasasähköä keskustelemalla auton kanssa paljonko se sitä haluaa vielä ja millä virralla, mutta ei. Opelilta sitä liitännän speksiä ei kerrota. No onneksi löytyi sitten tarvitavat tiedot Amerikkalaisen harrastetoverin kautta. Hän selvitti siellä ne tiedot Chevrolet Volt:lle ja samoilla mennään. :)

    • Diy-miehenkohtalo

      Aloittajalle pitäisi siis perustaa hätäapuneuvopuhelin.
      Eikös nää nallekekkoset ja nollasatasataset lupaa tiedon aika sukkelasti?
      Ota asioista selvää ennenkuin alat puuhastella itsellesi tuntemattomia juttuja.
      Mikähän poru siitä mahtaa sitten syntyä jos maahantuoja momentit antaisikin, momentin jälkeen öljy/ilmavuoto alkaa uudestaan. Syyttäisit maahantuojaa/tiedonantajaa vaikka vika on muualla kuin momenteissa.
      Ei itseään kunnioittava automaalarikaan maalaa diy-miehen tekemille pohjille. ´Vittu kun toi autos peilaa rumasti, kuka sen maalas?´

    • Ass-Hole

      Eikä Opel toimita varaosia kaikkiin malleihinsa vaikka auto on alle 10 vuotta vanha.

    • Itseainaminä

      Jos vaimolla on vatsa kipeänä, kannattaa heti vetäistä leipäveitsellä maha auki. Mikäli ei hetkessä selviä, mikä on vialla. On soitettava sairaalaan ja kysyttävä neuvoa toimenpiteeseen. Varmasti puhelimessa sitten neuvovaat kuinka haava kursitaan kokoon. Eivät varmasti soita poliiseja paikalle viemään tyhmän vajakkiukon hoitoon.

    • tyry45456

      No, eipä Opel toimita varaosiakaan alle 10 vuotta vanhaan autoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      59
      5869
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3717
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1988
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1799
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1219
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1027
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      53
      970
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      899
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe