AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Nostradamuksen ennustukset

Nostradamuksen ennustukset

42 Vastausta 3 333 Lukukertaa
Kertokaapa joku tietäväinen Nostradamuksen ennustuksista, toteenkäyneistä ja mahdollisista tulevista tapahtumista. Esimerkiksi joko kolmas maailmansota on lähellä, ja onko se ns. "uskonsota"? Hyvät linkit asiaan liittyen ovat myös tervetulleita!

Niin.

No yksi Nostradamuksen kuuluisia ennustuksia on oman haudanryöstön ajankohdan ennustaminen ja se, että ryöstäjä kuolee. Noh, Nostramadus (oikea nimihän oli Nostradameus) kuoli, haudattiin, aikaa kului oliko se nyt sata kaks sataa vuotta, muutaman hengen porukka avasi sitten haudan, Nostradameuksen rinnassa oli kyltti missä oli kyseisen päivän päivämäärä, ja sitten kuului laukaus ja yksi mies tippui maahan. Ranskassa oli silloin sisällissota käynnissä.

Muita ennustuksia en tarkasti muista.

Niin se kolmannen maailmansodan luultiin alkavan joskus 1990-luvulla kun ne tietyt planeetat ovat tietyissä suhteissa toisiinsa (ei liity astrologia, Nostradameus oli taitava astronomiassa ja osasi näin planeettojen sijaintien avulla ilmoittaa ajankohtia), mutta ei silloin WW3:sta alkanut. Se ei suinkaan kumoa ennustusta, sillä ne tulevat olemaan samoissa kohdissa joskus tulevaisuudessa uudestaan.

planeetat...

olisko ne planeetat samoissa kohissa 2015?

..niin

Joidenkin mielestä kolmas maailmansota on jo alkanut.

Nostradamus

Tämän voi sanoa vaikka näillä kahdella tavalla.

Nostradamuksen kaikkia toteutuneita ennustuksia yhdistää yksi asia: niiden on huomattu toteutuneen sen jälkeen kun ne ovat toteutuneet.

Nostradamuksen ennustukset ovat erittäin kryptisiä eikä kukaan ole vielä pystynyt tulkitsemaan niitä oikein muuten kuin vasta tapahtuneen jälkeen.

Get it?

Kova jätkä

"niiden on huomattu toteutuneen sen jälkeen kun ne ovat toteutuneet"

Tutkijat ovat tyhmiä. Get it?

"eikä kukaan ole vielä pystynyt tulkitsemaan niitä oikein"

Tutkijat ovat tyhmiä. Get it?

Mutta pääasia: ne ovat toteutuneet.

Get it?

Eihän

mitään vikaa ole ollut. Historian tapahtumat ovat vain reistailleet. Got it?

Jatkoa

Jatkaakseni samalla linjalla: elleivät Nostradamuksen ennustukset olisi toteutuneet sillä tavalla kuin niiden on nyt tapahtumien jälkeen tulkittu toteutuneen ne olisivat toteutuneet sillä tavalla kuin eri tavalla tapahtuneet tapahtumat olisivat vaatineet niitä tulkitsemaan.

Get it?

Hold your horses... honey.

Jos 1800 luvulla intiaanipäällikkö Shitting Bush ennustaa, että: "Suuri muutoksen aika tulee koittamaan 2000 -luvulla. Sen ensimmäisinä merkkeinä näette, kuinka valkoisen miehen asumus putoaa taivaista maan päälle".

Asiahan on faktaa, mutta kun ne hemmetin tyhmät valkolaiset eivät osaa tulkita asiaa oikein eli siis, että avaruusasema MIR se sieltä alas tulee... kuten käynyt on.

You don't get it... do you.

Let's get it on!

Get, got, gotten.

tai sitten

Tällä hetkellä on tipahtamassa ISS (International Space Station) taivahalta. Ja siis tämä on oikeasti tipahtamassa eikä sitä ole aikomus tuoda alas.

Saa nähdä tipahtaako vai ei.

Tervetuloa

Onko tulossa? Miksi tulee? Onko kontrolli menetetty? Mitä tieto on peräisin? Linkkejä?

Aivan... kyllä ne alkuperäisväestön poppajätkät nämä asiat tietää.

tässä joku

http://www.spaceref.com/news/viewsr.html?pid=14313

En löytänyt alkuperäistä linkkia jossa kerrottiin magneettimyrskyjen aiheuttamista ongelmista ja sen aiheuttamasta korkeuden laskusta. Tällä hetkellä korkeus 370 km. Se on ok sillä korkeutta on saatu lisää siitä mitä se ennen oli, ja alus on ollut huomattavasti alempanakin. Mutta jos jaksat katsoa tuota korkeus karttaa niin huomaat että aiemmin on silloinkun korkeutta nostettu nostettu korkeutta HUOMATTAVASTI ENEMMÄN. ISS:n nostoyritykset ovat tähänmennessä epäonnistuneet! Jos ei kohta onnistu niin ilmeisesti magneettimyrskyt ovat sitten onnistuneet tekemään jotain tuhoa aluksessa.

Joo tämä on vaan spekulaatiota niin kauan ennenkuin alas tulee.

Huojuva talo

Mielenkiintoista seurata kuinka käy.

Enivei... sentyyppistä ne inkat ennustelivat ja vastasivat myös kysymykseen tuosta 2012 jälkeen tulevasta ajasta, että: "eihän silloin enää tätä maailmaa ole".

Melkoisia heppuja.

taasko se v.

MITÄ! Eikö kukaan halua olla omaperäinen ja ennustaa maailmanloppua jollekkin muulle vuodelle kuin 2012! No..

Siitä vuodesta voin sanoa sen verran että sen jälkeiset tapahtumat on verhottu kaikilta näkijöiltä, yksikään ei ole niitä nähnyt. Se ei välttämättä tarkoita maailmanloppua mutta se mitä se on niin siitä ei ole tietoa kenelläkään.

Muutosta muutosta

No muutoksen ajastahan tässä on jo pisempään jauhettu.

Valtava muutos, joka koskee meitä kaikkia. Alkuperäiskansat tietävät tämän.
Tämä on se pointti.

Mitä sen jäkeen? Se on taas eri asia.

vai haastelivat sellaista

Enpä olekaan kuullut, että inkat tuollaista vastasivat. Minun tietääkseni heidän kalenterinsa nykyinen kierto päättyy vuoteen 2012, mutta mitään tietoa ei ole olemassa, miksi ja mitä sitten tapahtuu, eikä inkoilla itseltään ole jäänyt mitään selvennystä asiaan.

inkat ja inkkarit

Hopit taitaa olla inkkareita, pohjoisamerikan asukkeja. Ainakin minulla on sellainen käsitys.

einari

Mitäs silloin tapahtuikaan...

kaikkea kivaa

2012 on The Day of Purification ja ihmisten syämmet puhistetaan, ja alkaa uusi ajanjakso.Kannattaa aloittaa jo omalta osalta puhistaminen niin pääsee uuteen maahan leikkimään heti eikä jou'u menemään pesulle ensin.

puhdistusta..

Nojoo.. Siksi sen lähinnä kysyinkin, kun mrkala tuossa ihmetteli mitä mieltä inkat siitä 12 jälkeisestä ajanjaksosta ovat.. Ajattelin vain, että ne vuoden 2012 jälkeiset tapahtumat olisi tässä vaiheessa jäänyt mieleen .. Niin.. tietysti voi vedota siihen että inkoilla olisi joku eri näkemys siitä jälkeisestä ajasta. Mutta onko? Aika monella uskonnolla alkuperäiskansojen ym. on kertomuksia lopunajoista.. ja aika moni niistä täsmää tähän aikaan..

Taidankin tästä mennä hieromaan positiivisesta energiasta tiivistettyä saippuaa kainaloon.. Sitä on saatavilla keskusvarastosta tarjouksella: vie tuhkatkin pesästä. Ilmaiseksi. Kyllä likaiset lapsosetkin puhdistetaan, mutta olisi hyvä tehdä sitä muutosta siellä ajatuksen tasolla ettei paikat likaannu uudestaa..

Ikat ja inkat... kevyt heitto

Inkat oli kevyt heitto, jolla viittasin planeetan alkuperäisväestöön.

Intiaaneista on kuitenkin kysymys tuon k.o "ennustuksen" suhteen.

Juu en

I don't get this... mikä oli sun pointti?

Pointillismini

Mirri putosi taivaalta.

Get my message: näin on ennustettu ja näin tapahtui.

Miksei tätä hehkuteta onnistuneena ennustuksena?

Kyllähän sitäkin hehkutetaan

Ja jos MIRrin ei olisi _annettu_ pudota taivaalta turhana avaruusromuna ja kansainvälisen avaruusaseman resursseista kilpailevana projektina olisit 100% varmuudella löytänyt jonkin toisen tähän ennustukseen sopivan tapahtuman.

Kissan viikset ja mirrin sanonko mä mikä

"Ja jos MIRrin ei olisi _annettu_ pudota taivaalta turhana avaruusromuna ja kansainvälisen avaruusaseman resursseista kilpailevana projektina olisit 100% varmuudella löytänyt jonkin toisen tähän ennustukseen sopivan tapahtuman. "

No sitä Mirriä ei olisi kukaan saanut pysymään siellä minuuttia kauempaa, eikä ilmeisesti ollut haluakaan.
Väitätkö, että soitin pojille, että antakaa sen nyt pudota, jotta ennustus toteutuu ja muutoksen aika voi alkaa?

Ei sieltä sitä romua nyt jatkuvasti satele.

Mikähän voisi olla se "valkoisen miehen asumus" joka sieltä, sanotaan vaikkapa kerran kuussa tipahtaisi? Lumihiutale?

Eli, kun ennustus toteutuu, on elämäntehtäväsi ryhtyä vänkäämään sitä toteutumattomaksi?

Taitaa hommia riittää.

Enneuni

Mä näin viime yönä unta kissoista ja nyt toi sun otsikko liittyy kissoihin. Mä oon ennustaja!

Oot sä aika hassu...

Uskomatonta

Joku voisi väittää, että kissoista unennäkeminen on melko yleistä ja kertoo henkilön mieltymyksistä kiss..... blaa... blaaa, blaaa....

Kyllä... olet nähnyt enneunen.

Väärin.

Et vain tiedä asiasta tarpeeksi. Nostradameus on mm. maininnut joissain ennustuksissaan paikkojen nimiä ennen kuin niitä edes on ollut olemassa.

Paikannimiä

Mutta esimerkkejä sinulla ei näköjään ole.

Niin, ja ennustusten suomennokset vilisevät maaliskuuta, koska planeetta "mars" voidaan kääntää myös maaliskuuksi.

ANNEAV

Viittaatko tähän:

"In the year of the new century and nine months,
From the sky will come a great King of Terror.
The sky will burn at forty-five degrees.
Fire approaches the great new city

In the city of york there will be a great collapse,
2 twin brothers torn apart by chaos
while the fortress falls; the great leader will succumb;
third big war will begin when the big city is burning"

Ei ennustus vaan jälkivitsi

Tuohan ei ole Nostradamuksen ennustus vaan syyskuun 11. jälkeen syntynyt nettilegenda. Useampikin versio tuosta on liikkeellä, mutta jälkiviisastelua tuo joka tapauksessa on.

Ei ennustus vaan vitsi

Tuohan ei ole Nostradamuksen ennustus vaan syyskuun 11. jälkeen syntynyt nettilegenda. Useampikin versio tuosta on liikkeellä, mutta jälkiviisastelua tuo joka tapauksessa on.

Kuulkaas...

ÄLYPÄÄT! Etteks te tiedä, että jos haluaa ymmärtää ees osan Nossun kirjotuksista, ne pitää lukea alkuperäisellä kielellä. Ja jos on vähänkään tutustunut juttuun, tietää, että Nossu jätti jälkikasvulle myös koodin, jolla saatiin tulkattua ennustukset. Koodi on häipynyt sen sileän tien, joten ei toiveitakaan huomata tapahtumia ennalta. Sitten vasta jälkikäteen ollaan viisaampia.

Esimerkki olisi kiva

Niin siis missä ennustuksissa?

Ei yhtään toteutunutta

Ei YHTÄÄN toteutunutta ennustusta, ei yhtään. Nostradamus on ennustajana epäonnistunut surkimus, turha ihminen, täysi nolla. Hänen ennustuksensa ovat pelkkää sekavaa horinaa, joita voi sopivasti tulkitsemalla ja väärin kääntämällä yrittää sovittaa mihin aikaan ja paikkaan vain.

Yksi ennustus jossa poikkeuksellisesti mainittiin vuosi ja kuukausi (1999 heinäkuu) epäonnistui myös surkeasti: tuolloin ei tapahtuinut mitään, jonka edes puoliväkisellä saisi runnottua noihin turhiin riimeihin sopivaksi.

Joo-o.

Yhtä hyvin voisi sanoa että maailmaa ei voi selittää minkään muun kuin raamatun kautta, koska ei ole sattunut kuulemaas mistään muista selitystavoista.

Nostradameuksen ennustukste tarkoituksella kryptisiä inkvisition takia. Ja tutkijat ovat löytäneet monille jutuille merkityksiä jotka ovat aina samoja, eli toisinsanoen, ovat onnistuneet purkamaan Nostradameuksen salausta.

Mutta mainitaan nyt niistä toteutuneista ennustuksista muutama salamurha, maailmansodat, "anti-kristukset" sekä Nostradameuksen haudanryöstö.

Ja siitä 1999 heinäkuusta, Nostradameus itse uskoi että tulevaisuutta voi muutta. Eli ei nähnyt maailman olevan deterministinen.

Näistä

Mulle on monesti kerrottu näistä anti-kristuksista. Montako niitä piti olla? Itse muistan, että niitä piti olla kolme. Elikkä Aleksanteri Suuri (tai joku vastaava) ja Adilf Hitleri ovat jo tulleet ja kolmatta odotetaan. Mutta en ymmärrä miksei Stalinia voi lukea noihin anti-kristuksiin, tai tätä Pohjois-Korean diktaattoria. Stalin on ainakin tapattanut monta kertaa enemmän ihmisiä kuin Hitler ja oli jonkinlaisessa jumal-statuksessa Neuvostoliitossa.

No ainakin

Lueteltaessa potentiaalisia antikristuksia tuo Aleksanteri Suuri on aika heikoilla. Hemmo kun eleli reippaasti eKr.

Antikrissuksista

Joskus jossain dokumentissa selitettiin että antikristuksia olivat napoleon, hitler ja joku tuntematon häiskä.

Dokkarin mukaan tämä häiskä elelee nykään ja on järjestänyt suunnilleen kaikki maailman ikävät jutut. Ja osattiin kertoa jopa syntymäaika ja hiustenväri mutta tyypin nimi sitten jotenkin oli vain jäänyt salaiseksi... Lol

Ei vakuuta

Eivät vakuuta nuo kryptiset ennustukset. Ihmietyttäisi, jos niitä ei saisi sovitettua moneenkin tapaukseen. Mutta ne ovat liian sekavia, vertauskuvallisia ym., että olisivat vakuutttavia.

Salamurhat... ei todellakaan vakuuta, eivätkä sotiin sovitetut sekavat horinat.

Ja täsmällisiä esimerkkejä sinulla ei näköjään ollutkaan.

Tässä ois

Hauta ryöstettiin 1700 ja michelillä oli kaulakoru jossa oli numero 1700.

kolmas maailmansota

Käynnistyy kun 'mabus' niminen hemmo kuolee. Todennäköisesti kyseessä on salanimi hemmolle, mutta juuri tänäänhän on saudi-arabiassa ollut pommituksia. USA:n Saudi-Arabian lähettiläs on nimeltään sattumoisin mabus.

.. Noh, tuskin se nyt ihan niin menee, mutta kaikki vääntää tämän mabuksen miten itse tykkää.

mabus -> peilistä katsottuna näyttää hyvin saddamilta.
mabus -> ma bush -> voi olla jotain tekemistä gw bushin kanssa.
mabus -> putin (?)

Jotkut sanoivat että oli myös Arafatkin, ja edelleen olen sitä mieltä että Arafatin kuolema oli paska juttu sillä hänen seuraajansa tulee olemaan joka tapauksessa tuplasti pahempi tapaus kun Arafat. Ei ole kyse siitä kuinka monta ihmistä hän on tappanut vaan kuinka monta ihmistä hän on säästänyt. Jos joku muu olisi ollut hänen housuissaan niin uskon että melko varmasti kuolleita olisi enempi. Ilman tietynasteista väkivaltaa ei hän olisi ikinä noussut paikalleen ja joku toinen suurempi tappaja oli ottanut sen paikan mihin hän astui.

Ja tähän uskon ennenkuin nähdään että mitä tulee tapahtumaan, olen onnellinen jos olen väärässä ja lähi-idän rauha saadaan tältä osin kuntoon mutta olen aika varma että väkivalta tulee vain lisääntymään.
 /   /  /  /  / Nostradamuksen ennustukset

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta