Kesport lopettaa!?!

38100

järvisen urheilukoneliike lopettaa toimintansa. isot loppuun myynti kyltit ikkunoissa. onko joku ostanut liike toiminnan ?

26

1726

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tämikähä

      Mikä on urheilukoneliike?? En ole ennen kuullut!!

    • fdfsdfsdf

      Suuri salaisuus tuntuu olevan kun Hemppakaan ei tiennyt muutakuin että 10 vuoden vuokrasopimuksen K-M on hallilleen saanut jonkun kanssa...

      • 10000e

        kyllä hemppalla joku tietomies aina on...hyvä kauppapaikka ei siinä mitään..taitaa häijään äijäkin sen tietää...saatas vihdoinki kalastus ja metästys asiat täälläkin kuntoon...


    • Katoava K-bisnetti

      Keskon K-ryhmän pisnekset ei nyt suju oikeen missään päin suomea. Musta-Pörssi poljettiin jo kompostiin samoin Anttila-ketju, kun ei mikään enää kannata.

      Kai nyt aletaan painaa Kesporit maatumaan koko maassa.

    • Arvaus vain

      Tulisiko siihen jysk ?

    • Heimorasvapää

      JYSK tulee, rakennusta laajennetaan ensiksi, kesällä valmis.

    • Näin se vaan on

      Järvinen tuskin kiittää paikallisia asiakkaita uskollisuudesta jättää rahat paikkakunnalle. Kyseinen firma on yksi paikkakunnan vanhimmista ja vie varmasti pohjan paikkakunnan yrittäjiltä, jos Järvinen ei menesty niin miten muut yrittäjät voisi menestyä. Uusia yrityksiä ei ole tullut aikakausiin keskustaan ja tyhjiä tiloja on jo liikaa. Vanha posti ja vanha alko ovat tyhjillään ja isoja liikepaikkoja.

      Keskusta kuolee ja se on kaupunkilaisten vika, viedään mieluummin rahat pois kaupunkista.

      • Kuluttaja lopultapäättää

        Niinpä. Sääli että näin käy. Toivottavasti tilalle tulee vastaava virkeä toimija.

        Mitä enemmän ihmiset käyvät muualla kaupoilla, sitä ahtaampaa on paikallisilla yrittäjillä. Kun toiminta on kaupungissa alavireistä ei kukaan ole onnellinen, veropohja kapenee ja verot nousee.

        Näyttää siltä ettei kehitystä pysäytä mikään eikä kauniit puheet paikallisista asiaa auta kun teot puuttuvat. Netistä ostetaan ja suurliikkeistä Tampereen suunnalta.


      • hopun hannu

        kuules neitokainen,

        järvisellä on tunnetusti miljoona tilillä ja toinen taskusta tippumassa... järvinen hauhonsaloilla on helevetin iso tiililinna varilan pösöalueella paimenen kadulla... että ei siellä itketä heti jos joku köyhä ajeloo levorannan osamaksu vm -97 monteolla ihan nokialle ostaan tuulipuvun

        jos vaan järvinen itte katto et rahojaan voi laskeskella levin juurella kaffella kun vammalan bistronsa takahuoneess...

        kikkelis kokkelis ja häijäältä halvemmalla


      • Ei ei
        hopun hannu kirjoitti:

        kuules neitokainen,

        järvisellä on tunnetusti miljoona tilillä ja toinen taskusta tippumassa... järvinen hauhonsaloilla on helevetin iso tiililinna varilan pösöalueella paimenen kadulla... että ei siellä itketä heti jos joku köyhä ajeloo levorannan osamaksu vm -97 monteolla ihan nokialle ostaan tuulipuvun

        jos vaan järvinen itte katto et rahojaan voi laskeskella levin juurella kaffella kun vammalan bistronsa takahuoneess...

        kikkelis kokkelis ja häijäältä halvemmalla

        Ei, ei


    • pakoon

      Vammalan keskusta tulee kirpputori ja sinne asutetaan 10000 pakolaista.

    • Mistä te ostatte?

      > Mitä enemmän ihmiset käyvät muualla kaupoilla, sitä ahtaampaa
      > on paikallisilla yrittäjillä. Kun toiminta on kaupungissa alavireistä
      > ei kukaan ole onnellinen, veropohja kapenee ja verot nousee.

      Toi on aikamoista bullshittipuhetta tollainen. Että Sastamalasta muka suurin joukoin jatkuvasti käytäisiin jossakin muualla ostoksilla?

      Kertokaa nyt alkajaisiksi että mikä paikka se "joku muu" oikein tarkalleen on? Tarkoitatteko Nokiaa, Tamperetta, Huittista vai mitä?

      Itse sanoisin niin, että viikolla, arkipäivisin kukaan ei lähde tekemään ostoksiaan muuta kuin omissa, lähimmissä kaupoissa ja marketeissa. Arkiostoista 99% jää kotikuntaan.

      Jos viikonlopun aikana joku 3..5% perheistä lähtee kauppaostoksille vaikka Tampereelle, niin sellainen ei vielä missään koko alueen ostovolyymeissä näy.

      Meidän perheestä tai edes tuttavistakaan kukaan ei käy viikonloppuisin Tampereella tai jossakin muualla ostoksilla. Kuka siellä muka sitten käy?

      Käykö nuoriso, eli 18-25 vuotiaat isoilla porukoilla, autokuormittain vaateostoksilla Tampereella, vai kenestä te oikein puhutte?

      Tätä samaa marinaa toistetaan täällä koko ajan, että ostomatkat "suuntautuu muualle", kun ei kuulemma täällä ole sitä ja tätä.

    • 5467

      pölkkypää... täysin latvalaho. ei vammalassa voi käydä ostoksilla, kun ei ole kauppoja. kyllä ne ostokset tehdään muualla, liikutaan muualla käydään kaupoissa samalla, samaten matkustelu, yhdistetään yleensä shoppailu, netistä tilataan paljon. ei ihmiset joka viikko käy vaateostoksilla, isommat ostot n. 4-5 krt. vuodessa, ajoitetaan alennusmyynteihin yms. treelle ja muualle.

      suurin joukoin käydään muualla, eli ei osteta vammalasta, pitää 100% paikkansa.
      jos itse ajattelen mitä olen 2 viime vuoden aikana ostanut (pois lukien ruoka) 90% ostoksista on tullut tehtyä muualla.

    • intersport
    • relismiismi

      Tingataan halvalla-työtekijän palkkaa lasketaan-ei ole varaa ostaa-ostetaan halvalla-saadaan sekundaa-ostetaan uusi vielä halvemmalla-katteet laskee-palkkaa lasketaan-pienyritys lopettaa-ostetaan netistä-yritys muuttaa aasiaan-työpaikat lähtee-verotulot laskee-työttömyys nousee-verot nousee-ei ole millä ostaa...valtio ottaa lisää lainaa...

      Siinä se Suomen tulevaisuus, elintaso laskee kunnes puntit tasaantuu muun maailman kanssa, tuollaiset 20-30 vuotta ottaa. Pitäiskö joustaa kun vielä on mistä joustaa?

    • mac5

      Polkupyörän olen 20v ostanut järviseltä, siinä se.
      Ehkä saan syyttää osittain syyttää itseäni sulkemisesta kun markkani ja euroni olen muualle kantanut. Tosin tuona aikana olen ostanut lukemattoman määrän lasten ulkoiluvälineitä, pulkkia, suksia, mailoja, luistimia, sauvoja, yms yms.... KIRPPIKSILTÄ.

    • terottaja2

      No s a a t a n a n hölömöt! Kun vähän miettii ja laskee yks plus yks laskuja nii selväähän toi lopettaminen on. Citymarket tekee tuloonsa... Kyllä ne on kumminkin ollut yhteydessä kmjärviseen ja varmasti on kysellyt halukkuutta avata urheiluliikettä marketin yhteyteen mutta kuka nyt omasta paikasta lähtee vuokra paikalle?!?

    • uimahalli/vanhainkot

      Perskelessons. Siihen tulee uimahalli, eikä kaupunkilaisilta kysytä mitään! Malberki vihkii käyttöön ens elokuussa vallan helevatillisten muutostöitten jälkeen. Mikkolan Marso kyörää omaan laskuun maanantaisin ja perjantaasin klo 8.00 - 10.00 vanhukset altaaseenkusivuorolle. Kari-Matti antaa hallin ilmatteeksi kaupunkilaisille. Mies tunnetaan kylällä PersNetto-Matti!

      • Kaikki menee

        Tajuaa sentään ajoissa lopettaa. Lopun alkua, sanon mä. xxl vieny asiakkaat. Perässä menee Neon ja huittisten kesport ja varmaan sportiaki.


    • menköönvaan

      Heh heh, lopettamisesta en tiedä, mutta mikä xxl? Jos sen on se firma jonka mainoksia tulee vaivaksi asti AL:n välissä (roskiin heittelen ennen sisälle tuontia), niin kuka ny Tyrväältä tahi Suahrenniemeltä asti lähtee Turkuun, Espooseen, Helsinkiin tai Vantaalle asti jääkiakkomailaa ostamaan tahi suksirasvaa? Tuskin edes toppatakkia tai pilkkihaaralia? Muuallahan maassa noita em. virman kiinteitä kauppapaikkoja, joita myymälöiksi kutsutaan, ei liene ole? Ja kuka ny posti- eli nykyään nettimyynnistä mitään ostais? Sikaa säkissä? Minkähänlainen porsas sieltä juuttipussita kurkistaa, kun sitä nettitilauspussiasi availet? Onko saparoa ollenkaan, onko vaaleanpunainen vai kirjava hän? Tätähän tää nettiostaminen on! Pienestä yhdestä yhdestä kulmasta otettu valokuva myytävästä eli ostettavasta tuotteesta, yksi viiva kaksi lausetta kehuja ja hinta? Mistä sen tietää onko se edullisin hinta ko. tuoteryhmään kuuluvasta tuotteesta vai ei, kun ei ole mitään toista AL:n välissä olevaa liitettä tullut samana aamuna, jossa olisi mainostettu vastaavaa tuotetta, vertailun vuoksi? Ja vielä että tilatessaan joku uskaltaa laittaa pankkikorttinsa tunnukset nettiin, vaikka sen pyytäjiä riittää vaivoiksi asti muutoinkin, kaikemmaailman rikolliset, kuten mediasta olette saaneet lukea! Hah.

    • 5467

      kyllä se xxl löytyy tampereelta lielahdesta ja kalevasta, ja kyllä siellä lielahdessa on muitakin urheiluliikkeitä ja kauppoja.

      • äly hoi

        Järjetöntä käyttää aikaansa ja autoonsa hakeakseen Tampereelta kamaa. Se vasta kallista on!


      • En poikkea tonne
        äly hoi kirjoitti:

        Järjetöntä käyttää aikaansa ja autoonsa hakeakseen Tampereelta kamaa. Se vasta kallista on!

        Lisäksi kaikki manselaiset on saa-tanan tyhmiä ja rumia ihmisiä. En ostaisi niiltä yhtään mitään.

        Menen ennen vaikka Poriin tai Turkuun ostoksille, kuin jotakin lenkkitossuja ja huppareita muka ostamaan noilta mustaa makkaraa piereviltä Mansen asukkailta.


      • menköönmenköönvaa

        Ja sportia-Pekka, löytyy myös Lielahdesta ja Kalevasta! Pekka ollut aina hyvin markkinointia harjoittava myös Sastamalan suuntaan! On vaan vähän turhan pitkä matka lähteä hakemaan yhtä jotakin urheiluun, liikuntaan tai ulkoiluun liittyvää tavaraa jota tarvitsee juuri sillä hetkellä! Periaatteena kun on ollut, että sitä vaan ostetaan ja hankitaan josta on akuutti tarve! Ei mitään varastoon tulevaa sesonkia varten, eikä sen vuoksi että se on tarjouksessa tai muuten edullista! Ja näyttää Pekka myös tarjoavan nettikaupalla tuotteitaan. Mutta, ostaisitko Sinä lukija esim. Sasta Gorretex ulkoiluasun (housut ja takin) 499 euroa, nettitilauksena yhden valokuvan ja muutaman korulauseen perusteella? Suomalaisen miehenkään vartalo ei ole mikään italialaisen gigolon mitoissa, eli vain sovittamalla ko. asuakin, voi ainoastaan olla varma, että se on juuri itselle ylle sopiva ja käyttökelponen ja mukava! Suomalaismannen vartalossa (naisista puhumattakaan) kun jos mahtuu housut vyötäröstä normaalisti, niin puntit ovat sitten puoli metriä liian pitkät ja takissa jos rinnan ja hartioiden kohdat ovat passelit, hihojen suut hyväilevät kynsiä? No ei tarvi sitten ostaa sporttikäsineitä siihen hätään ollenkaan?


    • Ruruwo

      Uusi Sportia avataan postin vanhoihin tiloihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe