O.Cn täydelliset naiset

Tamra kiinnostavin

Uusi 8. kausi alkanut AVA-lla. Mielestäni paras ja miellyttävin sarja näistä kaikista. Naiset ovat kiinnostavampia,huoliteltuja ja käytökseltään lähinnä normaaleja. Kiinnostavin suosikkini on Tamra,jonka elämässä on tapahtunut paljon hyviä asioita. 9.kausikin jo kuvattu ja 10.kuvauksekin jo aloitettu. Kuvausympäristö,kodit ja tapahtumat ovat kauniita. Beverly Hills 2.ksi paras tämän formaatin tuotannoista.

16

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vickyn muutos

      Mua vähän säälittää se Vicky, kun yrittää niin epätoivoisesti parantaa ulkonäköään. Ymmärtäisi nyt jo lopettaa sen itsensä leikkelyn ja keskittyä tärkeämpiin asioihin. Kuitenkin yli 50-kymppinen nainen, äiti ja jopa mummokin jo. Onneksi hänen tyttärensä vaikuttaa normaalilta ja tuntuu olevan sinut itsensä kanssa. Koko ajan pelkään että joku alkaa huomautella Vickyn tyttärelle tämän pienestä ylipainosta ym.

    • Cif

      Mä yleensä seuraan huumorilla näitä sarjoja, eikä mua yleensä ärsytä kukaan. Nyt kuitenki täytyy sanoo, et Tamra on harvinaisen ärsyttävä ja ylimielinen, samoin Heather ja Gretchen. Vickystä ja Alexiksestä tykkään, uusi rouvakin vaikuttaa kivalta. Saapa nähdä, mihin kausi kehittyy...

      • no small talk

        Samaan analyysiin päätyy kaikki normaalit katsojat.

        Brooks on huumori miehiä, mutta Vickyn tytär ja tossun alla elävä "mies" ovat seipään nielleitä tosikkoja.

        Muutkaan sarjassa olevat naiset eivät ymmärrä kuivaa huumoria, itseironiaa, muutenkin kaikki letkautukset otetaan tosissaan. Heatherin mies on huuliveikko (ehkä liikaakin?) ja se jos mikä ärsyttää itse Heatheria.

        Toki sama tilanne on täällä kotosuomessa, työpaikoilla, sukulaisissa, ym.... paskanjäykkiä himisiä jotka ottavat kaiken tosissaan, huumorille, itseironialle ei löydy sijaa. Asioista täytyy keskustella tietosanakirja kainalossa. Juuri tämän johdosta suomalaiset ovat tuppisuita "Kaikki mitä sanot pitäisi perustua faktoihin".


    • sekoboltsit.....

      Kertokaas kun jäi yksi jakso näkemättä että mitä on tapahtunut.

      Tamra perusti kuntoilualan yrityksen, omistaa 51%, toinen liikekumppani on ymmärtääkseni nykyinen miesystävä.

      Eilisessä jaksossa Tamra ihmetteli toimistossa että missä hänen liikekumppaninsa Vicky viipyy? Putosin kärryiltä. Mitä on tapahtunut?

    • kauan seurannut

      Tamralla ja Vickyllä on yhteisiä viinibisnes asioita, ei liity kuntosaliin,viini yhdistys Vines for wives tjn. Mtv3 Katsomossa löytyy jaksot ja uusinnat viikon jaksoista sunnuntaisin Avalla. Kuntosali yritys Tamralla on yhdessä kihlattunsa Eddien kanssa. Jos on katsonut useita kausia ymmärtää Tamraa ja Heatheria ja sitä miksi Alex on vastenmielinen ja rasittava tapaus.

      • outoaporukkaa...

        Heatherin mies sai kovaa kyytiä, nolattiin täysin, oman vaimon taholta. Jestas mikä ämmä. Heather on ollut koulukiusauksen kohde, omien sanojensa mukaan ja nyt itse kiusaa omaa miestänsä ja tietenkin Alexia.

        Kumpiko se sen omaisuuden on oikein hankkinut Heather (perinnyt?), tuskimpa työnteolla, vaiko aviomies työnteolla.

        Gretchen näytteli kivaa mimmiä edelliset kaudet ja nyt näytti mistä se paska oikein lentää.


      • Kfbt

        Mitä Alexis on tehnyt Tamralle ja Heatherille? En ole katsonut aiemmin. Heather vaikuttaa aika veemäiseltä ämmältä...


      • jankuttajat.....
        Kfbt kirjoitti:

        Mitä Alexis on tehnyt Tamralle ja Heatherille? En ole katsonut aiemmin. Heather vaikuttaa aika veemäiseltä ämmältä...

        Alexis vain kehuu itseänsä ja rehvastelee "omaisuudella" vaikka sillä on mennytkin huonosti, asui vuokralla, autot ilmeisesti oli vuokrattu myös, leikki sormus. Alexis on jankuttaja (jää levy päälle) ja ärsyttää muita ihmisiä, ei kuuntele mitä toiset sanoo, heittelee yllättäviä kommentteja. Ei se varsinaisesti ole mitään kenellekkään tehnyt.


    • Tamra,Heather hyviä

      Katsojien onneksi Gretchen ja Alexis eivät ole mukana enää seuraavalla kaudella. Kummankin elämä junnaa tylsyyttä. Epämiellyttävä Sladehan on ollut vaimojen jahtaaja,G on 3. nainen keino pysyä mukana ohjelmassa. Tilalle tulee kaksi uutta naista kausi 9. Vickin aika olisi poistua myös.

      • faktatpöytään

        Lapsi kulta.

        Faktat kyllä on niin että suurin osa rikasruneista naisista ovat omaisuutensa ja sosiaalisen aseman saaneet naimalla varakkaan miehen. Kun miehellä loppuu rahat, siirrytään iskemään uutta rahamiestä. Seksillä ne naiset ovat vaurastuneet, suurin osa. Muutama Slade ei maailmaa kaada.


    • Yksikertainen

      Toisesta täydellisistä naisista Lauril, kun paljasti Gretchlle , Vickyn menneisyydestä asijoita .
      Niin Onko tämä Gretch todella niin. Tyhmä , ettei ihmetellyt miksi juuri nyt hänelle kerrotaan juttuja.

    • aloittajatoteaa

      O.C Kausi 8 meillä kohta näytetty. Muovinen Grechen sladeineen todella olleet huonoja kaikessa ja vastenmielisiä ja Alex samaa luokkaa. Eivät onneksi jatka seuraavalla kaudella. Tamra ja Heather ja uusi Lydia onnistui perheineen hyvin, he, siis Lydia, eivät jatka omista syistään muistaakseni. Kaudella 9 tulee 2 aivan uutta rouvaa. Eilisessä jaksossa Vickyn talossa juhlat ja Vickyn tyttären mies,joka palkka armeijan leivissä käyttäytyi todella rumasti ja sekopäisesti.

    • Siipeilyä

      Minun inhokkini on kaikkia ja kaikkea jeesusteleva Alexis. Hänen suunsakin on kuin Aku Ankan nokka, ylähuulikin pelkkää Botoxia niin täynnä, että huulet eivät liiku edes hänen nauraessaan.

      Vickyn vävy näytti nyt oikean karvansa esittäytyessään vieraille talon omistajaksi ja käyttäytyessään kuin isäntä. Vaikka Vicky onkin melko rasittava, niin nyt hänen on aika potkaista siipeilevä vävy (ja tyttärensä) pihalle. Jos Vicky haluaa seurustella Brooksin kanssa, niin antaa mennä, hänenhän on valinta ja elämänsä. Ei siihen ole vävyllä mitään sanomista.

    • koska9kausinäytetään

      Honottava ääninen ja ärsyttävä Grechen on niin kateellinen Tamralle kaikesta mitä Tamralla nyt on : Näyttävät häät Spin off kuvattu, meillä ei taideta näyttää, hyvä aviomies 4 lasta edell. liitoista ja menestyvä kuntosali yritys miehensä kanssa. Grechen oli pukeutunut kauden päättäjäisjaksoissa vaalean vihreään pukuun jossa nauha kuristi kaulaa. Kuvaa hyvin muovisen Grechenin ahdistavaa tilannetta. Onneksi viimein potkut sarjasta, köyhähkö elatusvelvollinen Slade mies,jonka kihlasi epätoivoisesti. Grechen itse yritteli suunnitella laukkuja,laulamista yms. Kun ei ole lahjoja ja ikää kohta 4-kymppiä ei valinnanvaraa ole enää paljon.

    • BarneyJudge

      Tamra oli pienessä roolissa viime viikon Kallista kipua-sarjassa jaksossa Tuhlaajatyttö.

    • Uusinta

      BH täydellišet naiset,,
      Ikäväkin katsoa , kun tietää että, Taylorin mies tekee myöhemmin itsemurhan. Rovahan kirjoitti kirjan sittemmin, joka ei minusta ollut kovin fiksu veto. Pääsi toki tohtori Plipin haastatteluun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe