Mopoilu nuorilta kiellettävä!

Eläkelle

Olen jo lähes eläkkeellä oleva henkilö ja minua niin vihastuttaa nämä ympäristöterroristit. Ollessani sauvakävelyllä kuulen aina jonkun pakoputkirikkonaisella mopolla ajelevan. Myöskään lukiossa opiskelevilla pojanpojillani ei ole mitään ymmärrystä moiseen käyttäytymiseen, sillä he ovat älykkäitä.

Koska asiassa ei ole mitään tolkkua, niin ehdotankin että mopoilu kiellettäisiin alle 20-vuotiailta. Olen niin mittaani täynnä tuosta pörinästä ja kaahailusta että järjestelen jo tarkempaa viranomaisvalvontaa!

Mikä on myös tämä niin sanottu ykäilmiö, jonka näin kesäisessä tilanteessa jossa asiallinen puistonhoitaja otti kypärän pois terrorisoivalta mopopojalta. Mielestäni mies teki täysin oikeen ja ilmoitti asiasta poliisille.

Olenkin jo ottanut taloyhtiön kokouksessa esille tämän jatkuvan mopoilun aiheuttavan häiriön ja muut ovat olleet samaa mieltä kanssani, myös taloyhtiön mopoilijoiden rekisteritunnukset ovat tiedossani, jos jotain tapahtuu.

Kohti rauhallista kevättä kuitenkin!

t: eläke

8

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elämäntapamopoilija

      Rauhallista talvea sinullekin!

      Toivoisin, että otat huomioon, että vaikka sinun lapsenlapsesi eivät mopoilusta perusta, niin se kuitenkin monille muille nuorille tuottaa mielihyvää harjoittaa tätä harrastusta.

      Minuakin henkilökohtaisesti ärsyttää monet sinun ikäistesi tekemät asiat, kuten tarpeeton nykypäivän vertaaminen 60-lukuun ja puuduttavan hidas toiminta kaupan kassalla, mutta en siitä ääneen valita, sillä ensinnäkään se ei hyödytä mitään, eikä se toisaalta ole myöskään kovin korrektia.

      Näin ollen toivon myös sinunlaiseltasi aikuiselta ihmiseltä hieman kypsempää ajattelutapaa ja toivon sinunkin pysähtyvän miettimään, onko siitä ihan oikeasti sinulle vakavaa haittaa, että toiset tekevät sitä mistä tykkäävät, vaikka se 2-tahtimoottori vähän kovempaa ääntä pitääkin. Kuitenkin sinunkin hereilläoloajasta kuulet yhteensä näitä moottorin ääniä ehkä korkeintaan tunnin päivässä, ripoteltuna pitkin päivää.

      Kaikesta ei tarvitse tykätä, mutta se, että SINUN verenpainettasi nostaa jokin asia, ei tarkoita, että se pitäisi kieltää keneltäkään.

      Sopuisaa tammikuun jatkoa sinulle ja lapsenlapsillesi!

      t: elämäntapamopoilija

      • ElämäntapaKevari

        Aivan samaa mieltä.
        Huomauttaisin vielä aloittajan teksistä:
        "Myöskään lukiossa opiskelevilla pojanpojillani ei ole mitään ymmärrystä moiseen käyttäytymiseen, sillä he ovat älykkäitä." Hmm, eli lukiossa olevat ovat älykkäitä ? Selvä. Älykkäillä ei ole mitään ymmärrystä mopoiluun ? Selvä. Mutta mitä jos suuri osa lukiolaisita silti pitää "mopoilusta" ? He ovat lukiolaisia --> älykkäitä --> mutta silti pitävät mopoilusta. Eli "sillä he ovat älykkäitä" - Älykkyys ei ole mikään syy. Et välttämättä tarkoittanut että lukiolaisuus = älykkyys mutta kyllä siitä sellaisen kuvan itse ainakin sain. Aina voit väittää vastaan...
        "mopoilu kiellettäisiin alle 20-vuotiailta". Mutta ei kevytmoottoripyöriä ? Nehän ne vasta meteliä pitääkin ne 2-tahti piikit. Mopoista ei tuu muuta kuin ininää, kevarit pöristää kilometrin päähän jos oikein kuuntelee. Ja jos mopot kiellettäisiin alle 20v. niin mopojen "bisnes" romahtaisi täysin, joten kyseinen kielto ei kyllä ikinä tule toteutumaan. Ainakaan sinun elinaikanasi. Kaikkeahan saat toki ehdottaa.

        t: Lukiolainen Kevaripoika.


    • Jokinen.

      lässyti lää lukiokloppi---

      kylläpäs olit älykäs...

      • Jokinen.

        " joten kyseinen kielto ei kyllä ikinä tule toteutumaan. Ainakaan sinun elinaikanasi. "


        mistäs sinä kenenkään elin iät tiedät vai näetkö tulevaisuuteen?
        lienee selvää että sinulla pikku inisijällä on vain murkkuikä päällä ja olet innostunut hifistelemään nyt netissä ja egoilet niin että k usi korvista valuu.


      • ElämäntapaKevari
        Jokinen. kirjoitti:

        " joten kyseinen kielto ei kyllä ikinä tule toteutumaan. Ainakaan sinun elinaikanasi. "


        mistäs sinä kenenkään elin iät tiedät vai näetkö tulevaisuuteen?
        lienee selvää että sinulla pikku inisijällä on vain murkkuikä päällä ja olet innostunut hifistelemään nyt netissä ja egoilet niin että k usi korvista valuu.

        Voivoi sun kanssas ...
        Kukas tässä nyt tuleekaan isottelemaan ja "hifistelemään" tänne nettiin?
        Mistäkö tiedän että ei hänen elinaikana? Jos on jo lähes eläkkeellä niin ei siinä yleensä ole kuin ~50 vuotta elinikää korkeintaan jäljellä, ellei sitten satu elämään 700-vuotiaaksi. Mistäkö tiedän sitten ettei kielto sinä aikana tule toteutumaan? Eihän siitä varma voi olla, mutta todella kovalla todennäköisyydellä ei tule tapahtumaan.
        Ad hominemiin sorruit myös, aika säälittävää. Katsoppa sitten googlesta mitä se tarkoittaa, kun tolla älykkyysmäärällä et varmaankaan tiedä ennestään mitä se tarkoittaa.


    • huora2

      mietis nyt lapsonen mitä päästät suustasmitä veikkaat saatko turpaas kun nään sut kun tuut tollasta selittäänsul on ainaki ******* liian isot luuloot itsestäs se on 1 juttuluulin sua fiksuks kaveriks mut oot sellanen pikku neiti kikattelemassasulle tulee käymää vielä huonosti aika paljonkin

    • wdsafegrhjk

      vitun typerä kukkahattutäti kaikki ei voi mennä sun mukaan ei vittu:DDD

    • Jakylläseon70ccjaporattu

      Tämän kunniaksi otin moponi tehoputkesta äänen vaimentimen irti ! :')

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe