Qruiser, viimeisen kerran

313

Olen 49 kohta 50-vuotias nainen, ja aion kokeiila Qruiseria viho viimeisen kerran. Muutaman kerran olen sinne profiilin tehnyt ja jotain juttelua siellä käynyt, mutta tosi vähäiseksi siellä mikään jää. Joten nyt, kokeilen kerran, katsotaan, löytyisikö sieltä joku, jonka voisi jopa tavata.

Itselläni ei ole mitään sen kummenpia toiveita, ihan tavallisia siis, koska ihan tavallinen olen itsekin. Kumppania kaipaan, ja olen todennut, ettei minua kukaan täältä kotoa tule nappaamaan, on siis liikahdettava itse, vaikka näin aluksi virtuaalimaiilmaan.

30

490

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 313

      Niin, jäi tuohon edelliseen lisäämättä, että olen sen verran ujo, ja tällaisella kotona kököttämisellä ei ketään ihanaa naista vierelleen löydä, ja sita nimen omaan ja todella paljon kaipaan, enemmän kuin mitään muuta, joten aloitan sitten Qruiserista.

      • Nami nami

        Ja laita myös kuvia, koska sillai saa paljon paremman käsityksen.


    • 313

      Vai olisiko teille kanssapalastailijat, hyviä neuvoja tämän superujon viiskymppisen naisen rohkaisemiseksi? Baareissa en käy, koska en pidä viinaksista,en edes yhden lasillisen vertaa.

      • 7+8

        Missäpäin tämä superujo asustelee, kyselee noin samanikäinen ja ujo.


      • 313
        7+8 kirjoitti:

        Missäpäin tämä superujo asustelee, kyselee noin samanikäinen ja ujo.

        Täällä pääkaupungissa ujona nökötän ; )


      • 7+8
        313 kirjoitti:

        Täällä pääkaupungissa ujona nökötän ; )

        No höh, aika monta kilometriä täältä on sinne...


    • Se on totta, että harvaa tullaan kotinurkista houkuttelemaan.

      Uskon, että jokainen seuraa hakeva pystyy loihtimaan itsestään sen verran siedettävän profiilin, että joku siihen vastaa.
      Tärkein juttu on saada mielenkiinto heräämään ja pysymään hengissä. Ja ettei olisi liian helppoa, on mielenkiinnon kasvettava edetäksemme tapaamisen tasolle.

      Tapaamisen myötä tutustuminen voi alkaa tosissaan.
      Deittisivustolla kirjoittelu on vain alkulämmittelyä. Samaa skeidaa kun baaritiskillä. Ensimmäinen lause voi saada uteliaisuuden heräämään tai sitten herättää tutun ajatuksen: ”mistä näitä sikiää”.

      Mikä se salaisuus sitten on..
      No varmaan vastakohta juuri sille tavallisuudelle :)

      En tiedä, itselläni ei kokemusta Qruiserista ole, mutta samat probleemat lienee kaikissa deittikuvioissa.

      Elämä on ja siksi niin ihanaa :)

    • Kuhankeittäjätär

      Qruiserissa oon vuosia ollut. 2vuoden jälkeen yks alkoi rivin kirjottelemaan ja vastasin rivin jne..sitten tavattiin ja ollaan oltu kavereita nelisenvuotta.
      Eli saldo on aikasen hepponen, vaan eipä varmaan muualla oltaiskaan törmätty ja ihmisenä tuo henkilö on kyllä melkonen. Eli ois ollu elo kovasti köyhempää ilman tuota tutustumista :).
      Tyttöystäviä en jostain syystä sieltä löydä, ehkäpä sopivaa ainesta ei siellä olekkaan, koska kukaan existänkääni ei ole siellä ollut.

    • 1 x 25 = 25

      Minäkin laitoin sinne kerran piloillani profiilin ja minuun otti useamman kerran yhteyttä ainakin profiilikuvansa perusteella arvioituna oikeinkin komea nuorimies. :)

      • nikkitikki

        Niin laitoin minäkin. Tosin kokeilin myös huvikseni paria muutakin Suomi24 treffejä, Match.comia ja jotain muutakin. Miehiä ropisi kuin sieniä sateella ja totta kai yhteydenotot olivat seksipyyntöjä tai siihen vihjaavia.


      • pulinat pois

        Että piloillasi laitoit? ei hyvää päivää.

        Mulla on ainakin siellä profiili , ja myös kuvia.
        Murheellista, että ei viitsitä sen verran vaivautua, että täyttäisi
        kiinnostuskohteet -valikon ja laittaisi itsestään valokuvan.

        Varsinkin nämä varttuneemmat naiset ovat siellä ilman kuvaa, mä
        ainakakaan en edes viitsi vastata niille, koska haluan tietää kenen kanssa
        olen tekemisissä. Siinä vaiheessa se naamataulu kuitenkin tulee esille, kun
        treffeille lähdetään.
        Turha siellä on ujostella,kun kaikki ollaan samassa veneessä. Vai onko
        joku vielä kaapissa v.2015.


    • 50jaylikin

      kyllä qruiser ihan hyvä on, ainakin tuntee kuuluvansa johonkin porukkaan kun siellä on... mutta toivoisin kyllä että olis enemmän meitä viiskymppisiä....
      rohkeesti vaan kirjoittelemaan, kuitenkin kaikki ollaan vaan ihan tavallisia kuolevaisia...

      • Ihan samoin itsekin ajattelen... ja kyllä siellä ihan hyviä keskustelujakin saa aikaiseksi... Mutta tosiaan enemmän saisi olla meitä ikätovereita...
        Muutaman tosi hyvän ystävän olen sieltä saanut...


    • Kohta 50 v

      Itselläni profiili Qruiserissa. Hiljaista on todellakin. Käydään vain kurkkimassa profiilia mutta siinä kaikki. Olenko sitten jo liian "vanha" tuolle osastolle.

    • itkijätsuohon

      Itseäni häiritsee, että kirjotan aika pitkiä ( vähintään kolme kappaletta) pitkiä viestejä, mutta saan vastaukseksi, ehkä kolmen sanan kysymyksen! Vastavuoroisuutta hyvät naiset! Esimerkki: Kirjoitin minua bufflleelle henkilölle äänestyksen aikaan. Kappale avioliitosta, kappale kirkosta eroamisaallosta ja uskonnosta, kappale tulevista pyhistä. Tämä viesti siis ihmiselle jonka kanssa moimitäkuuluufraasit on jo vaihdettu! No, tosta viestistä sai aika paljon informaatiota musta. Keskustelunaiheita vaikka kuinka. Mm. mun poliitten-, uskonnollinen jne näkemys. Myös joulunvietosta ja yksinäisyydestä olis voinu repiä aihetta. Ja lopuksi jos ei muuta, niin ainakin kertoa samat asiat, mitä itse kerroin. Viestini varmasti herätti kysymyksiä. Olisi voinut kysyä. Jos ei muuta, niin edes mitä on puuhaillut... Mutta ei! Vastaus oli: "Minkälainen olet?" Vittu! Elä odota, et sulle kirjotellaan, jos et sen verran viitsi vaivautua, et katsot ikkunasta ulos ja sanot: " Tämän on synkeä ilma, en taida mennä lenkille, vaikka kai pitäisi... Olisikohan uimahalliin menossa ideaa? Mitä mieltä olet? Lapsena kävin aina mummon kanssa uimahallissa... Nyt hän on jo kuollut... Jnejnejne.... Siinä esimerkki, miten voi kertoa itsestään paljon ns. piiloinformaatiota. Kyseistä henkilöä masentaa, muistelee mummuansa, lapsuuttaan. Voisit vaikka vastata, että leivo samoja leivonnaisia, joita mummo lapsuudessasi leipoi. Mene yksin jumalaan ja seuraa, kuinka pienoiset lasten altaassa opettelevat uimaan.... Aiheita löytää ja jos ei löydä, niin vuodata vaikka miltä tuntuu, kun ei tapahdu mitään ja miltä se tuntuu. Mää oon niin lopen kyllästyny noihin : "Hei, miten menee?" -viesteihin, että maksaisin paljon semmosesta absista, joka poistais ne heti. Tällekkin kyseiselle tyypille kirjotin kolme viestiä. Jokaista pohtien ja harkiten ja miettien, miten annan hyvän kuvan itsestäni.. Mitä sain takaisin: 1 " Mitä kuuluu?" Mun vastaus tunnin äherrys loppuun pyyntö, voisitko vähän kertoa itsestäsi? Vastaus: Mä oon tämmönen tavallinen. Miten menee. Mun pitkä vastaus elämästäni, perhesuhteistani ja Joulunodituksesta 3. Mitä teet nyt? Laitan sut mustalle listalle! Vaan yksi esimerkki, mutta mua vituttaa nää valittajat. Valitetaan, et kirjottelu loppuu! No ja jos vastaukset ei ole kuin korkeintaan yhden kappaleen pituisia, niin oletan, ettei sinua tosissaan kiinnosta! Huvikseen vaan kirjottelet yhden lauseen töittesi lomassa. Ja sitten valitetaan, kun kirjottelu loppu. No buhuu!!!!! Jos et anna ittrstäs mitään, niin luuletko toisen antavan? Luuletko, että qruiser toimii niin, et käyt sivulla ja nainen kiinnostuu susta. Ei. Jos mun sivulla vierailija, ei jätä merkkiä ittestään , niin oletan automaattisesti, ettei hän pidä minusta. Puffaa vähintään. Kerrankin olin jo kirjottamassa ihanalle nallekarhulle, kun tajusin, että hän oli kuukautta aikasemmin vieraillut jättämättä merkkiä vieraskirjaan... Ymmärrän tämän torjuntana ja pyyhin aloittamani viestin...

      • pandolino

        Angst.


      • samaamieltä

        Mulla on aika samat tunnelmat! Eli jos ei ole mitään sanottavaa, niin jätä tilaa niille, jotka oikeasti haluavat löytää sen suuren rakkaude


      • 19+5

        Kaikki ei varmaan jaksa lukea romaania heti aluksi, eikä hetken päästäkään. Asian saa sanottua vähemmälläkin. Siinä pitkässä tekstissä ei välttämättä oo yhtään sen enempää asiaa, kun lyhkäsessä.


      • 14+2
        19+5 kirjoitti:

        Kaikki ei varmaan jaksa lukea romaania heti aluksi, eikä hetken päästäkään. Asian saa sanottua vähemmälläkin. Siinä pitkässä tekstissä ei välttämättä oo yhtään sen enempää asiaa, kun lyhkäsessä.

        No tossa kyllä sanottiin, että moimitäkuuluut on vaihdettu, joten ei ihan alussa olla. Ja muakin ärsyttää toi, että toinen nyhtää informaatiota, muttei jaa itsestään mitään. Mustalle listalle myös


    • yksinainenvastaa

      Olen nuorekas reilu nelikymppinen nainen ja ilmoitan haluavani samanikäistä tai nuorempaa seuraa. Kiinnostukseni vain on niin. Siksi en yleensä huomioi yli viiskymppisten profiileja tms.

    • 313

      No niin, nyt se profiilini sitten on siellä Qruiserissa, viimeistä kertaa.
      Pitäkää peukkuja ladyt!

    • mototypy1005

      Löytyy ainakin asiallinen ja myös sanoja osaava nicci sieltä....sellainen kuin mototypy, käy tsekkaamassa.

    • kesääodotellessa

      Haluaisin kirjoitella kanssasi, oliskos sulla mahdollisesti s.postiosoitetta mihin viestiä vois laittaa :-). Saman ikäinen suurin piirtein täällä kyselee.

      • kesääodotellessa

        Siis tää viesti oli tarkoitettu tolle numerolle 313 :-)


    • Katsonut näitä deittipalstoja ja yhteenvetona sellaisen totesin, että keski-ikäiset naiset tekee profiilin ja jää odottamaan, että tullaan kotoo hakemaan. Mitään ei sen jälkeen asialle tehdä ja kirjoittaa tai vastata ei viitsitä. Sitten vingutaan joka paikassa, kun kukaan ei koskaan...

    • Wuhwuh

      Hmm. Oon kaks kertaa tutustunut ihan hyviin ihmisiin Qruiserissa. Tutustumisen jälkeen on hyvä meininki lopahtanut siihen kun toinen alkaa rajoittamaan mun tekemisiä ja jotenkin omimaan pois mun omista jutuista. Kun hänellä omia juttuja ei ole kuin korkeintaan koirat ja vanhemmat. Niin en oo jäänyt seuralaiseksi rapsuttamaan. Häntä, sukulaisia tai koiria.

      • Tavannu kans niitä, jotka liian helposti ja äkkiä kuvittelee liikaa. Niin mukavia kun elukat onkin, niin jos ne on ainoa puheenaihe, niin ei mun juttu. Pitää olla sosiaalista elämää muutaki kun ne elukat ja aikuisel ihmisellä äiti ja isä.


    • fresh78

      mun mielestä jotenki ei oo sama asia hakea seuraa netistä vaikka olisi kuvallisia profiilejakin kuin se että menisin esim.baariin ja siellä tutustuisi naisiin. netissä etsitään yleensä täydellisen näköistä ja kokoista kumppania ja muu jää varjoon, baarissa näkee sekä ulkonäön että mahdollisesti persoonan,jos vaan uskaltaa tehdä alotteita ja jutella ihmisille. harrastuksista taas en oo kumppania löytäny,joten kaikki jää sitten baarin piikkiin,vaikka ei sieltäkään helposti seuraa välttämättä löydä tai sellaista seuraa kuin haluaa.

    • Terassibaari

      Niin mustkin. Livenä heti näke kuka on kiva ; )

    • false_freesia

      Minimivaatimukset ovat, että on päihteetön, savuton ja väkivallaton.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe