HULLUT JUNNUISÄVALMENTAJAT

ÅPOIUYNM,

eli onko se sitten hullua JOS ihmettelee, että joukkueen AAA-porukassa on aina joukkueenjohtajan, valmentajien ja huoltajien pojat? AINA ja ikuisesti.

Se on h'''vetin väärin nuoria kohtaan. Epäreilua ja lapsellista. Jos AAA-poika munaa, niin sitten vain ura jatkuu AAA-joukossa...

LAPSELLISTA JA EPÄREILUA!! Ja RAUKKAMAISTAKIN VIELÄ.

43

339

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vake

      Eli kun ei valita joukkueeseen yhtään valmentajaa, joukkueenjohtajaa tai huoltajaa niin ei ole myöskään toimihenkilöiden lapset sitten AAA joukkueessa! Helpostipa päästään tästäkin ongelmasta eroon!

      • rtttrt

        Tuskin kovin hyvä isäpoikasuhde on kun isät hyysäävät omia poikiaan junnukiekossa. Taitaa aaa-poikienkin ura lopahtaa isien liialliseen painostamiseen. Säälittävää touhua isiltä. Isämafia jyllää eikä keinoja kaihdeta


    • Ei toimihenkilö

      Meilläpäin on joukkueissa vähän enemmän poikia, kuin vaan nuo kolme. Kyllä mielestäni kaikki oikeasti 3A pelaajat AINA mahtuu joukkueeseen, mutta kun isukin tai äitylin mielestä oma poika on parasta ryhmää, vaikka ei osaisikaan pelata. Turha ruikutus pois ja kannustakaa poikanne harrastamaan monipuolisesti liikuntaa. Pohjola / huippupohjola-leireillä sitten näkee ketkä oikeasti pärjää ja ketkä on tehnyt tarpeeksi töitä sen eteen. Jos näitä valmentaja / jojo vanhempia ei olisi, niin ei olisi jääkiekkoakaan Suomessa.

      • hommat toimii

        Suuninpiirtein noin. Tosin pitää kuitenkin muistaa että ei ne pohjola leirit ole kuin yksi pieni etappi nuorten pelaajien uralla ja on sitä aina änäriinkin asti Suomalaisia pelaajia päässyt vaikka ei pohjola leireillä tai nuoriso maajoukkueissa olisi ollutkaan.
        Aivan varmasti ne oikeasti lahjakkaat ja kovaa työtä tekevät pojat jossain vaiheessa huomataan.


      • 12wqasxz

        Meidän joukkueessa on varmaan "valmennustiimiä" ainakin 14 isää. Eli ne AAA-junnujen vanhemmat.


      • On se väärin

        Meilläpäin Pohjola-leirille valmentajat/ valmentajien esimies on valinnut juuri toimihenkilöiden lapsia.. vai onkohan vain sattumaa.
        Ja niitä samoja yleensä peluutetaankin "ykköskentissä"... Toimihenkilökorvauksia ei seuralla ole varaa maksaa, joten "korvaus" täytyy hoitaa muuten. Mielestäni tuo toimihenkilöiden lasten kautta tapahtuva ei ole oikea tapa. Ei johda hyvään edes näiden toimihenkilöiden lasten kannalta.


      • vääriä valintojako?
        On se väärin kirjoitti:

        Meilläpäin Pohjola-leirille valmentajat/ valmentajien esimies on valinnut juuri toimihenkilöiden lapsia.. vai onkohan vain sattumaa.
        Ja niitä samoja yleensä peluutetaankin "ykköskentissä"... Toimihenkilökorvauksia ei seuralla ole varaa maksaa, joten "korvaus" täytyy hoitaa muuten. Mielestäni tuo toimihenkilöiden lasten kautta tapahtuva ei ole oikea tapa. Ei johda hyvään edes näiden toimihenkilöiden lasten kannalta.

        No sittenpähän Pohjola leirillä nähdään minkälainen taso on. Ja tästäkin pohjola leiristä tehdään ihan liian iso numero. Toki leiri on mukava kokemus sen käyneille pelaajille, mutta sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa kuka tulevaisuudessa pelaa
        ammatikseen ja kuka ei. En tiedä puhutko koulutus vai huippu pohjolasta, mutta varsinkaan huippu pohjolaan ei kyllä mennä pelkästään sillä että on valmentajan poika ja sinne kuitenkin valitaan reilu sata pelaajaa joten tuskin kaikki siellä on toimihenkilöiden lapsia. Väittäisin että hyvin on se osuus jotka ovat toimihenkilöiden lapsia.


      • Hockey1

        En nyt kyllä olis ihan samaa mieltä että Pohjola-leirillä on kaikki tulevaisuuden kiekkoilijat.Totuus on aika karua siitä kuinka monesta leiriläisestä kuitenkaan on tullut ammatti-pelaaja ,prosentti on aika pieni.


    • veke22

      No eihän ne valmentajat sitten ILMAISEKSI valmenna kun maksu tulee varmassa pelipaikassa paremmassa porukassa.

      Joku tais puhua, että HYVÄÄ HYVYYTTÄÄN valmentavat - heheheeee

    • läskiperse

      kateellisten puhetta.
      yleensä ne valkkujen pojat reenaa eniten ja ovat parempia kuin ne omat kulta mussukat

      kattokaa peiliin ja kysykää mikä meni pieleen

      • teuvo12

        eivät treenaa eivätkä ole mukana kuin isin takia, valmentajien pojat


      • toni7

        Vastaa valmentajan vaimo, että kateellista, mikä todella meni pieleen ja kenellä meni tosiasiassa pieleen. Katso TOTUUTTA, sillä saa eniten pahaa aikaan. Älä usko omaa miestäsi joka valmentaa vaan kannattaa käydä seuraamassa peleissä
        ja kuunnella yleisöä ei ne kaikki ole sokeita, jos ne vaan ei tiedä että olet valmentajan vaimo. Seuraa omaa kullannuppua........


    • kiitollinen

      Joukkueessa jossa poikani pelaa on yhteensä 23 poikaa. Toimihenkilöiden poikia mukana on 4 joten ylivoimaisesti suurin osa on ihan muita kuin toimihenkilöiden poikia. Itse en ole toimihenkilö, mutta olen erittäin tyytyväinen sekä valmentajien että muiden toimihenkilöiden toimintaan joukkueen hyväksi ja tekevät kyllä hyvää hyvyyttään tuon ison työn.

      • Sporttipappa

        On totta että tomihenkilöiden pojat on keskimääräisesti parempia johtuen vanhempien mielenkiinnosta/osallistumisesta lasten harrastuksiin. Itse olin toimihenkilö useita vuosia ja poikani pelasi kärkiryhmässä koko ajan. Nyt olen ollut vanhempana/katsojana pari vuotta ja poika pelaa edelleen kärkiryhmässä ja jopa enemmän saa peliaikaa kun aiemmin ja on valittu kaikkin kärkitapahtumiin.
        Kehottaisin täällä marisevia sohvaperuna vanhempia nostamaan ison ahterinsa sohvalta ja sijoittamaan aikaa lapsiinsa niin rupeaa lapsetkin innostumaan harjoittelemaan aktiivisemmin! Kuljeta-Kannusta-Kustanna ja Katsele.


    • hyvaahyvyyttaanheheh

      Missä on tutkittu, että valkkujen pojat treenaa eniten? Ja mitenkä niin hyväsydämisiä ihmisiä kertyykin junnuvalmentajiksi...olisko kumminkin niin että ajetaan omaa etua ja tumpelopoika pääsee pelaamaan.


      Eivät ole parempia. Meidänkin joukkueessa aaa-hyökkääjä (valkunpoika töppää) ja puolustaja (aa-poika) tekee maalit. Eli joutuu tekemään maalit ja vielä puolustamaankin...eipä ole aa-poika VALKUN POIKA vaan ihan sellaisen perheen poika jonka isällä vastuullinen työ eikä pääse tähän valkkuisämafiaan mukaan...

      • vake

        Tiedätkö mitä valmentaminen on? Tiedätkö mitä on tarkoittaa jos sitoutuu vaikkapa vuodeksi jonkun joukkueen valmentajaksi? Vaikka korvauksena olisi se että oma poika saa olla mukana ilmaiseksi niin se on niin naurettava summa siitä työstä että en tiedä ketään kuka viitsisi pelkästään sen takia valmentajaksi ryhtyvän. Uskomattomat on teillä kuvitelmat.


    • oho hoh

      Onko jouku niin hullu että kehtaa pelata sellaisessa joukkueessa jossa valmentajat suosivat omia poikiaan?

      • kiva harrastus?

        Juuri näin! Miksi suostua pelaamaan sellaisessa joukkueessa jossa valmentajat suosivat omia poikia? Varmasti hyviä valmentajia löytyy jääkiekosta ja muista lajeista. Ihmeen paljon tuota kiekkoa harrastetaan jos kerran siellä kaikki isä jotka valmentaa ajavat vain omia etujaan. Tyhmiä on kiekkoilijat sitten.


    • espergiaa

      Suomalaiset tekevät paljon vapaaehtoistyötä , mutta junnukiekossa se tarkoittaa vain omien etujen ajamista.

      Jos tekisit vapaaehtoista vanhustyötä, niin omaa mummoasiko sitten vain kärräisit ulos? Ja muiden mummoja potkisit pois alta.

      Ja mistä muka nämä niin nöyrät junnuvalmentajat oikein löytyvätkin---näyttävät kaikki siis olevankin jotain "pyhimyksiä" - myöntäisi joku edes, että on vain helvetin itsekäs. Olisitte edes rehellisiä.

      Ja muka HYVÄÄHYVYYTTÄÄN valmentavat!!

      • oma napa

        Sinäkin ajat vain omia etujasi niin kuin me kaikki. Sellainen se maailma kuule nykyään on.


      • make204

        Suomi on korruption ja hyväveliverkoston luvattu maa. Tosin siihen on tulossa.....


    • retyu

      Olisitte edes rehellisiä siellä valkkukopissa ja jättäisitte oman pojan suosimisen pois.

      Kotona varmaan puhutte jo valmiiksi pojallenne, että "olet sitten aaa". Kun ette voi pahoittaa oman poikanne mieltä - muiden poikien mielen voitte pahoittaa kyllä ja helposti.

      Ja sitten valitatte kuinka raskasta vapaaehtoistyö on. Eli sitoutuminen tapahtuu siten, että saatte ajaa oman poikanne etua.

      Jos se valkkuilu on niin raskasta niin kannattaa lopettaa sitten. Mutta poikas ei ole sitten enää aaa ja senhän te valkkuisät tiedättekin.

      • 62nx7an1

        Oletko sinä rehellinen? Et ole. Jos itse ei ole tai oma poika ei ole aaa niin sitä on mahdoton hyväksyä vaan paljon helpompi on syyttää muita. Jos valmentajat lopettaisi valmentamisen niin mitäs sitten tapahtuisi?


    • ertyyqqq

      En kyllä valkkuna valitsisi poikaani AAA:han JOS HÄN EI SITÄ OLISI.

      Kyllä lasten vapaaehtoistyössä (oli sitten kyseessä jääkiekko tai joku muu laki) niin pitää olla REILUmeinikin!!

      Reilua ei ole, että TALLOTAAN muut.

      • Tuntematon kiekkoilija

        Kaikkein eniten näissä tapauksissa kärsii se oma poika. Nimittäin suosimalla jotakuta (ilman ansiota) riistää samalla mahdollisuuden kehittyä. Sitä paitsi, jo kymmenvuotiaat tajuaa, kuka jengissä on kuinka taitava. Niinpä ansiottomasti edenneet saa vielä muiden pelaajien pilkat osakseen. Eihän sellaista kenellekään toivoisi. Sääliksi käy niitä poikia. Ns. tallotullakin pelaajalla on helpompaa, voit sisuuntua ja näyttää mihin pystyt tai vaihtaa jengiä, lopettaa/aloittaa jonkun toisen harrastuksen. Kuitenkin helpompaa kuin pettymys ja pilkka.


    • utelias????

      Kuka pystyy määrittämään sen kuka on aa tai aaa pelaaja?

      • sertyijyut

        Ei tarvitse mitään taitoa - AAA-pojissa on kaikki toimihenkilöiden pojat ja vähänkin kiekkoapelanneiden isien pojat. Kukkakauppiaan poika on tietty AA.


      • montako aata
        sertyijyut kirjoitti:

        Ei tarvitse mitään taitoa - AAA-pojissa on kaikki toimihenkilöiden pojat ja vähänkin kiekkoapelanneiden isien pojat. Kukkakauppiaan poika on tietty AA.

        Mutta onhan aa joukkueissakin valmentajia ja toimihenkilöitä. Missäs ne pojat pelaa?


    • ertyqqqq

      meillä ainakin joku aaa-pojanisävalkku tulee aa-poikien vetäjäksi. Maalivahtivalmentajaa ei ole kun isä aaa-pojissa.

    • aaaaa221

      Meillä ainakin kun AAA-poikein peli ei kulje niin sieltä tiputetaan joku ei toimihenkilön poika AA:han eikä otetan tilalle ketään AA:sta.

      • dsewrt432

        Niin siten saada se tappio sen putoajan syyksi ja AAA-poikien paremmuus ei saa kolausta. Vaikka näiden huippulupaustenhan pitäisi kantaa vastuu ja pelata hyvin.


    • aaaaa3331

      dsewrt432 - olet NERO. Juuri näin homma toimii!!!!!

      • minun isä!

        Tottakai sen pitääkin toimiä näin! Miksi isäni valmentaisi joukkuettamme jos minä en olisi etusijalla? Mitä väliä sillä on tuleeko naapurin Kallesta jääkiekkoilijaa vaan jokainen isä joka välittää omasta lapsestaan pitää tietenkin oman lapsen puolta!


      • Yksilöurheilija

        Huah hah haa! Kuulostaa HYVÄLTÄ JOUKKUELAJILTA. Täytyypä harkita uudelleen lajivalintaa. Yksi pääsky ei kesää tee... Saisko lajiin valmennuksen eettiset ohjeet tai soveltuvuustestit ja rikosrekisteriotteet tälle pappamafiajoukolle?


      • rahapuhuu

        Mitkä helvetin eettiset ohjeet? Silloin kun jossain lajissa liikkuu raha niin tietenkin toimitaan niin että itse tai oma poika pääsisi mahdollisimman pitkälle! Näin se homma toimii kaikissa lajeissa ja myös tietenkin muuallakin busines maailmassa.


      • Valaisevaa

        Raha puhuu... KVG niin aukeaa. Yritysmaailma ja lasten sekä nuorten valmentaminen perustuu ehkä hieman eri arvoihin. Tietty jos tuotannollista ja taloudellisista syistä saa lomauttaa valmentajan määräajaksi tai irtisanoa. Huikeen idiksen annoit. Tietääköhän jääkiekkoliitto miten hyvin sääntöjä ja valmennusta eri seuroissa toteutetaan. Melkoista kähmintää kyynärpäätaktiikalla


      • rahapuhuu

        Niinhän sitä luulisi että bisnes urheilussa ja muutenkin yritysmaailmassa pitäisi olla eri arvot kuin nuorten valmennuksessa, mutta miksi sitten näistä valinnoista, erilaisista kähminnöistä tai oman pojan suosimisesta niin paljon sitten puhutaan? Voihan se tietenkin olla niin että ne valitukset on vain kateellisten itkemistä tai jos niissä on perää niin mikä muu siellä oman suosimisella on viime kädessä takana kuin se että se oma poika pääsisi mahdollisimman pitkälle eli ammattipeluriksi?


    • qaswedfr
    • suhmurai231

      Itkettää, että 02-junnuissakin häärää vielä isät valmentajina! Olen itse seurannut läheltä ja voin kyllä todeta, että näiden aktiivi-isien pojat löytyvät sieltä nelosketjusta. Ei ihme, että esim. NHL on täynnä ruotsalaisia, mutta suomalaisia vain muutama. Moni lahjakkuus varmaan tylsistyy kun tajuaa kuinka epäreilua junnukiekkoilu oikein on...

      • juno1

        Iso mies ja itkee....Kyllä loppuis monelta pelimerkit lapsen harrastusten maksuun, jos
        pikkujunnuista alkaen olisi palkolliset valkut. Ja luuletko, että kaikilla on tähtäin änärissä.


      • säälittää

        02 syntyneet on vielä ihan lapsia. Aikalailla sama kuka noin nuoria valmentaa.


      • niinmiksi

        Suhmurai231. Miksi sinä tai sinun poikasi ei pelaa NHL:SSÄ?


    • Hockey1

      Hulluinta niissä valmentajissa on,että huutaa omalle pojalleen eikä tajua ,että se karkottaa vaan kauemmaksi isä ja poika suhteesta.Täähän piti olla vaan suunnitelma päästä pois kotoa ja isät on pilannut sen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe