Miss Helsinki 2015

meikkipellejä

Aivan järkyttävän näköinen tuo uusin missivoittaja! Siis missä on nykyään luonnollisen kauniit naiset? Voittajalla on kilo pakkelia naamalla, meikkaus on aivan päin persettä ensinnäkin tehty, omituisen harmaanblondatut hiukset, melkein mustaksi maalatut kulmakarvat ja tuo iho, siis näyttää kuin olisi mutaa kasvoissa. Kuinka tuo tyttö on voinut päästä Miss Helsingiksi? Muutenkin nuo missien vaatteet ovat suorastaan mauttomia pissisrääsyjä. Missä on missikisojen tyylikkyys? Ei ihme, kun tuollaiset missi-pissikset eivät maailmalla pärjää!

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1420803511964.html

24

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luonnonkauneus it is

      www.vlogia.com/videot/910/selkatreeni-ja-jamittelua Janni hussi on älyttömän kunis videolla :)!!!!! Pesee kaikki finalistit mennen tullen ja luonnon kaunis!!

    • Tauvanen

      Koska ne luonnonkauniit eivät ole pinnallisia bimboja niinkuin nämä meikkipellet, niin eivät halua tuon kaltaista julkisuutta itsestään.

    • Ruma kun mikä!

      Kauhee pakkeli taikinanaama, se on ruma kun mikä!

    • Elähtänyt hutsu

      Näyttää ihan 35v elähtäneeltä hutsulta.

      • Transuhan se

        Eikös se ole transu? ainakin ihan transun äänikin?


      • Hah hah.

        Sanotko 35 vuotiasta jo elähtäneeksi, vhoi hoi, kylläs se sinullakin eteen tulee tuo ikä niin mietippä sitten oletko elähtänyt.

        Kaikkea sitä kuuleekin lapsien suusta.


    • humpuuki-kisat

      Oli kyllä järkytys nähdä tuo voittajana. Oli porukan rumin eikä olisi saanut osallistua lainkaan kisoihin.

      Häpeäksi on Helsingille tuollainen kisa, jossa ei suuresta kaupungista löydy misseiksi kuin luonnostaan rumia ja rumemmiksi topattuja kauhukapinetti-kasvoja.

      Uskomattoman photoshopattuja kuvia oli nämä IS:n kuvat. mm. Rosannan kuvasta ei tunnistanut henkilöä lainkaan. Voi taivas mitä humpuukia ihmisille tarjotaan.

      Martina kehui muijan kroppaa mutta kisassa oli vähintään joka toisella yhtä hyvä, ellei parempikin vartalo, jonka päässä nökötti todellinen kaunotar.

    • meikkiälisää

      Voisi tuosta tytöstä saada ihan nätin, jos ei olisi tungettu noin helvetisti tota pakkelia naaman. Siis aivan karmea meikkaus! Sitten aina noita säälittäväksi blondattuja lettejä, olisi paljon nätimpi esim. vaaleanruskeilla tai vaaleanoransseilla hiuksilla. Huh huh, tosiaan vanha suttura tulee mieleen tosta meikkauksesta. Missä on luonnonkauneus.

      • ON SE VAAN RUMA

        Ei siitä kyllä saa oikeen parempaa. Lehdissä ollut jotain photoshopattuja kuvia naisesta jossa se on saatu ihmisen näköiseksi!

        Mutta kun katsoo jotain elävää kuvaa esimerkiksi youtuben miss Helsinki kiertuaan filmipätkiä totuus paljastuu.

        Rosanna on oikeesti taikinaisen leikellyn botoxnaaman näköinen melkein joka filmissä. Kun hän hymyilee tai nauraa niin uurteet, kolot ja rumuus on oikein irvokasta!
        Iso kuonomainen nenä, pullamaiset posket, iso miesmäinenleuka ja piirteitä koitettu silottaa botoxilla..IRVOKASTA!
        Ei siitä saada kaunista vaikka hyvällä tahdolla koittaa katsoa.


    • Todella RUMA
      • Onko näin?

        Rosanna taitaa olla aika ilkeä ja pahaluontoinen myös luonteeltaan. Vauvat ja julkkikset osiossa jotkut hänen tuttunsa niin kerttovat..


    • susi_ruma

      On kyllä menny nää nykyiset missikisat ihan pelleilyks, kaikki aika rumia, mut tuo on jo rimanalitus rumienkin joukossa. Kyllä voi rehellisesti sanoo, et jos kaikki naiset olis suomes tuon näkösiä, tää kansa kuolis sukupuuttoon, miehet kämmen rakoilla....

      • susi_ruma

        Voittajakolmikosta ainut, jota ehkä vilkaisisin esim baarissa toistamiseen on tuo cheyenne, jolla luultavasti toinen vanhemmista on ulkomaalainen.


    • Byäks

      Oli kyllä huvittava kisa, miks kukaan halua alentaa itsensä menemällä maran kisoihin? Nää typykät kyllä loistavasti vahisti taas käsitystä, että missit on kaikki järkyttävän tyhmiä. Nämä raukat vielä kuvittelevat olevansa kauniita, vaikka ovat kaukana siitä. Hyi miten hutsunnäköistä sakkia kaikki. Nykyään kaikki pellet luulee olevansa hyvännäköisiä kun meikillä ja photarilla saa muutettua pärstänsä ja jos ei sekään riitä, niin laitetaan silikonipallot ja täytetään huulet yms. hienoa. Kuvottavia "naisia". No, eikai nykyään enää fiksut ja kauniit naiset lähde mukaan moiseen typeryyteen.

    • Meikkibimboja

      Juu, eipä tuollaista meikkipelleä voi kauniiksi sanoa todellakaan. Ehkä kroppa on kohillaan, mutta kasvot ovat sellaiset, että ei niitä kroppakaan voi korjata. Ihmettelen suuresti siis missivalintaa, nykyään suomalaiset missit ovat ihan järkyttävän näköisiä. Pakkelia naamat pullollaan, vittu tarviiko sitä koko meikkipaletti naamaan tunkea. Sutaistaan päällekkäin kymmentä väriä ja kajaalia, siten sutataan samalla mustalla vielä kulmatkin.. Olisi aikoinaan pitänyt alkaa malliksi, kun tuollaisia hirvityksiä pääsee kisoihin ja itse paljon nätimpi ilman meikkiäkin. :b Paljon nätimpiä tyttöjä kaupunki täynnä!

    • RumaSeOn

      Ruma, rumempi, Rosanna!

    • Suttuisia

      Lattialuutujen omat kisat.

    • RosannaOnRuma

      Rosanna on tosi ruma ja nyt se vinkuu ettei löydä miestä itselleen.

    • EskoEerikäinen

      Ei kai tommonen ruma idiootti löydä miestä itselleen. Kun ei taida huolia Esko Eerikäistäkään joka olis just sen tasoa.

    • EskoEerikäinen
    • UUUspartamo

      Ruma Rosanna on pahasti harhainen ja koittaa etsiä itselleen kumppania tv ohjelman avulla. Kun ei mimmi ymmärrä et on epämiellyttävä ja hölmö mieleltään!

    • faktatpöytään

      Miss Helsinki kisassa voittaa se, jolla on paras kroppa. Niin se vaan menee nykyisin, ja sama pätee myös Miss Suomi kisoissa. Kasvojen kauneus on makuasia, mistä ei voi kiistellä, ja kasvoille on vaikeampaa antaa pisteitä, kun jokaisella on siis se oma maku. Mutta vartaloa sen sijaan pystytään arvostelemaan ja pisteyttämään yksimielisesti tietyin kriteerein! Tänä päivänä on muotia kiinteä muodokas treenattu nainen, jolla on iso povi ja muhkea, kiinteä treenattu peba. Mitkään langan laihat luikut ei enää ole IN!Miss Helsinki kisan nimen voisi muuttaa vaikkapa Miss Body Helsingiksi, tai Miss Hot Body of Helsingiksi ym. ym. Sitten ei olisi enää joka vuosi samaa vinkumista suurelta yleisöltä, kun myönnettäisiin suoraan kropan merkitys kisa menestyksessä. Martina Aitolehtihän sanoi yhdessä haastattelussa, että Miss Helsingin kroppa on Suomen kärkikastia, ja sitä en kiistä! Miss Suomi kisat taas voitaisiin lopettaa kokonaan, jos kauneusleikkaus kieltoa ei poisteta. Aivan täysin turha ja liian vanhanaikainen kisa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe