Aivan mahtava Kingi!

Lähes kuolin naurust

En ole pitkään aikaan saanut nauraa kuin tänään lauantaina noille Kingin laulajille. Meinasin tukehtua "Martin" tuijotuksen aikana ja Tsiisuksen juttujen aikana. Oli pakko mennä muualle yskimään ja nauramaan. Ihanaa että tämä vanha ihana Putous-kööri tuli samassa kokoonpanossa tähän.

Sitä on vaan koukussa noihin näyttelijöihin. Lauantai-illat taas pelastettu. En tykännyt uudesta Putouksesta ja näyttelijöistä kun ohjelma jotenkin henkilöityi Akuun, Rikuun, Armiin, Kristaan, Jussiin, Iinaan ja Jaskaan. Piti katsoa heti uudestaan netistä. On taas jotain odottamista lauantai-iltoihin.

29

385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pissat housuis

      Parasta oli Tsiisus ja maitokaapissa lymyilevä Martti. Kaikki muutkin oli tosi hauskoja, mut nää erottui mulle.

      Krista on aivan mahtava Robin, aivan tajuttoman hyvä.

    • 3wetryu

      Ja taas pilkataan mielenterveyspotilaita ja mielenterveyskuntoutujia

      • Mieleni Niii pahotin

        Voi voi tässä ohjelmassa pilkattiin selkeesti naisia ja miehiä, kun heidät esitettiin koomisessa valossa.

        Kyllä minä niin mieleni taas pahoitin. Miten tässä selviää kokonaisen viikon ilman mitään mielenpahoituksen aihetta?


    • pilattu

      Muuten oli hauska mutta Ahvenanmaan(en muista nimeä) laulaja oli todella huono, koko laulajan esittely ja laulu"show" oli pohjanoteeraus kaikessa. Yksinkertaisesti pilasi koko ohjelman, siihen asti olin vaan nauranut sitten koko ohjelma ns.romutettiin yhden ainoan kolmen minuutin aikana. Jäi harmittamaan ja totesin ettei tarvi tuon takia enää katsoa:-(

    • Bowiedavid

      Hyvä trolli, ja joku Robinin ja Minaj:n suurkuluttaja tarttuikin vielä. Voi pyhä paavi tätä Maikkarin tasoa...

    • suometar1

      Lippu juttu oli vähän ikävä, Suomen laki asettaa ohjeet lipun käsittelyyn.

    • pettynyt ehkä

      Lippu oli aika paljonkin liikaa. Muuten ihan kohtuullisen naurettavaa mutta ei lippua poljeta, oikeastaan ainoa asia mille ei munkaan huumori riitä. Olihan sarjassa kyllä muitakin kovin kuluneita juttuja. Ikävä kyllä mieleen ohjelman loputtua jäi ainoastaan lipun päällä hyppiminen ja Kuustosen huono hahmo ja että oliko nyt ihan pakko tuoda se koira ressukkakin riehunnan keskelle.

    • kyllä nauratti

      Loistavaa lauantai-illan viihdettä, tosikot ja tekopyhät ihmiset eivät tykänneet ja ikävä kyllä niitä löytyy tästä maasta liiaksi asti.

      • KINGI ON KURAA

        Ei, vaan ne eivät tykänneet, joilla on arvostelukyky. Nauran kyllä oikealle huumorille, esim. Pulkkiselle, mutta Kingi on yksinkertaisesti paskaa.

        Ei menisi missään muualla läpi huumorina, paitsi Suomessa. Monilla suomalaislla ei yksinkertaisesti ole vaatimustasoa, vaan kaikki käy.


      • puolikuollut naurust
        KINGI ON KURAA kirjoitti:

        Ei, vaan ne eivät tykänneet, joilla on arvostelukyky. Nauran kyllä oikealle huumorille, esim. Pulkkiselle, mutta Kingi on yksinkertaisesti paskaa.

        Ei menisi missään muualla läpi huumorina, paitsi Suomessa. Monilla suomalaislla ei yksinkertaisesti ole vaatimustasoa, vaan kaikki käy.

        Jännä juttu vaan, miten ihmisillä voi olla erilainen huumorintaju. Esmes joku Pulkkinen ei naurata yhtään, enkä edes tajunnut mitä hauskaa siinä on.

        Mutta en nyt sanois, että oma huumori on juuri sitä oikeaa ja vain minulla on arvostelukykyä, kun arvostan Rikua, Akua ja kumppaneita.

        Esim. en tykännyt tästä uudesta Putous-kaudesta kuin Kokanderin osalta. Tykkään siitä kun Aku, Riku, Krista, Jussi, Iina, Armi ja Jaska pelaa niin hyvin yhteen.

        Ja nyt hytkyin naurusta, kun Jaska oli pipo päässä siinä taustatanssijaryhmässä yläkroppa paljaana niin että maha heilui =) Ja huomasin että Kristalla ja Iinalla ei pitänyt tässä kohtaa pokka :D


      • huumori vaatii älyä

        Juu mun mielestä nää tekopyhät jeesustelijat saa mennä lauantaina vaikka johonkin herätysseuroihin tai lestojen kinkereihin jeesustelemaan ja paheksumaan kaikkea ja sitä että jollekin tulee hyvä mieli. Hyvä että kaikille löytyy jotain omaa ohjelmaa, joka sopii omalle älykkyystasolle.

        Komiikka vaatii älyä, ja sitä ei selvästi ole kaikilla katsojilla ollut, että pystyy vastaanottamaan niitä piilomerkityksiä ja niille naureskelua. Tosikoille nauramistahan tuo komiikka on.


    • lopun alkua

      En ole tekopyhä enkä tosikko, mutta kaikki oli kyllä vanhan kertausta. Robinia toki näyteltiin ihan kybällä, koska näyttelijä on Robinin näköinen. Robinhan piipittää hänkin.
      Meni överiksi sitten, kun loilotti matkien erästä tangoheimoa maassamme, ei hyvä.
      Suu vaahdossa meuhkaavasta lipun häpäisijästä olen saanut tarpeekseni, mies ei pysy enää housuissaan. Noussut ku*i päähän miehellä.
      Jos lippu olikin feikki, vitsi kusemi**neen ei naurattanut. Siinäpä mallia määrätylle seurakunnalle tässäkin maassa, kusemaa* ja polttelemaan isänmaan lippua, voidaan sitten selitellä että se ristihän oli musta, ei sininen.
      Mitä viihdettä, kun tekijät joutuvar selittelemään vitisiä nyt päivittäin.
      Toki lippumme on kärsinyt jo inflaation, EU kohta luultavasti kieltää lipun käytön, mutta pitääkö meidän itse se lopullisesti häpäistä.

    • Parempi kuin Putous

      Kingi ylitti odotukset. Oli parempi kuin Putous. Varmana just siks kun tässä keskitytään pelkästään laulukilpailuun ja Idolsin yms. parodiointiin. Putouksessa kun ei keskitytty pelkästään hahmokisaan, vaan siinä oli paljon sitä muutakin juttuu, turhaa huttuu.
      Mosse Moilanen oli hyvä: "Eka vaimo vei talon, toinen vei lapset ja kolmas vei poikuuden."
      Hippu Kylberg on Armin paras sketsihahmo. Kävi vähän naurattaa, kun se siellä koululuokassa alkoi niiden pissiskavereidensa kanssa imitoimaan biisiä Anakonda ja likat heittäytyivät pöydille heiluttamaan itseään. Sit se Hirviniemen näyttelemä luokkakaveri ei reagoinut siihen mitenkään.
      Kaikista paras on se Martti Alanen. Voi hyvä luoja sentään. Jos Rikun Munamies vei voiton Putouksessa, niin kyllähän Rikun Martti Alanen tulee viemään Kingin voiton. Heh heh.
      Kingissä hahmot ovat paljon hillitympiä kuin Putouksessa. Yksikään ei alkanut ärsyttää, silleen kuten Putouksessa aina "välillä". Martti Alanen on pöljä hyvällä tavalla. Tosin tässäkin alkoi heti erottua, että ketkä tulee pysymään kisassa pidempään. Tove Hansson tipahtaa pois, jos ei ekana niin tokana. Mut katotaan nyt miten käy. Aika näyttää.

      • Vapaa pudotus

        Jotain naurettavaakin oli, kieltämättä. Mutta jotenkin liian vanhastaan tuttua liikaa. Tuli mieleen ja ikävä Vapaa pudotus-improvisaatio tv-sarjaa. Se oli oikein nautittavaa katsottavaa. Tulispa uusintana:)


      • Ihana!!!

        Martti on NIIIIIIIIIIIIIN hyvä! Silleen suomalaisella tavalla sosiaalinen ja luonteva esiintyjä. :DD


    • Riittää jo!

      Aku Hirviniemen pärstää näkee LIIKAA telkussa! Oikein kuvottaa tuo sama ilme ja alapää jutut! Saisi etsiä vaimoineen uudet ammatit ja häipyä julkisuudesta! Usko jo, että teidät on jo nähty, liian kanssa!!

    • Eikka Täh.

      Pelkää roskaa koko ohjelma. Samat naamat juoksevat ohjelmasta toiseen ja väkisin yritetään keksiä uusia typeriä hahmoja. Ei näissä ohjelmissa ole mitään järkeä.

    • ainikki

      Martti Alanen ihana ja hyvin pitää pokka Rikulla.Tykkäsin muutenkin,ei edes lippujuttu pahoittanut mieltäni,viihde ja tosielämä erikseen.

    • sekundaa

      Eikka on oikeassa. Alkuperäisen putouksen jälkeen ei ole ollut hyvää näiltä näyttelijöiltä. Se nyt on sama mitä tänne kirjoittaa, ei näitä muut lue kun me kirjoittajat. Parempi foorumi pitäisi saada tai kirjoittaa suoraan päättäjille kuten mtv3 toimitusjohtajalle ja ylen hallintoneuvostolle heidän asioissaan. Paljon olisi korjattavaa niin suomenmaassa kun tv rintamallakin, mutta politiikka jyllää ja kansa kärsii !

    • Ghjklfhcfjcghkgglgfj

      Siis onko sinulla aivoja lainkaan, jos tuo on mielestäsi naurettavaa....

    • KINGI ON KURAA

      Et ilmeisesti tiedä paremmasta huumorista, kuin Kingi ja Putous, niin silloin arvostelukyky katoaa, ja Kinginkin kaltainen paska kelpaa huumorina, koska ei ole vertailukohtia.

      Jos olisit ollut 80-90- luvuilla täysi-ikäinen, niin nämä Kingit ja Putoukset olisivat silmissäsi täyttä kuraa.

      Itse en edes laske Kingiä ja Putousta huumoriksi, sillä kunnon huumori, eli vielä noin kymmenen vuotta sitten esitetyt sketsisarrjat, ovat paljon paremmin käsikirjoitettuja ja mietittyjä. Toisekseen, niitä tekivät sellaiset näyttelijät, jotka halusivat oikeasti tehdä huumoria (sketsejä) ja paneutua niihin. Kingiin on vaan haalittu sekalainen sakki, jolla ei edes ole oikeata ambitiota tehdä huumoria, he eivät osaa sitä, joten jälki on sen mukaista. Välissä tulevat sketsit on nopeasti sutaistuja, joten sekin laskee tasoa.

      Suomessa olisi taatusti kymmeniä parempia näyttelijöitä, joilla olisi intohimoa tehdä vaikka sketsi-viihdettä, mutta MTV3 on linjansa valinnut, eivätkä muut saa edes mahdollisuutta.

      MTV3:n linjaan kuuluu ja on tärkeätä, että viihdeohjelmiin, kuten Putous ja Kingi, on liitettynä some ja kaiken maailman äänestyksiä. Tasolla ei mitään väliä, vain raha ja tykkäykset määrää, tuloksena roskaa.

    • Hävettäisi

      Hyvinpä erilailla näemme ohjelmat.
      En ole tähänkään asti pitänyt esim. Putouksesta ja nyt sittenkatsomalla katsoin tämän Kingin.
      Eikä tarvitse katso jatkoja, aivan karsee varsinkin Ahvenanmaalta tullut " laulaja ".

      Toivon todellakin , ettei joku ulkomaalainen luule ohjelmaa oikeaksi laulukilpailuksi.
      Sitten todella HÄVETtäisi.

      • HyvänHeitit

        No siinä jos missä olisi häpeämistä, kun olisi niin tyhmä että luulisi Kingiä oikeaksi laulukilpailuksi.


    • hyvät naurut taas

      Olen katsonut suomalaisia viihdeohjelmia jo muutaman vuosikymmenen aikana. Kyllähän se niin on, että nuo vanhemmat ohjelmat ei uusintoina saa aikaan muuta kuin myötähäpeää, vaikka niille aikoinaan tuli naurettua kippurassa. Ehkä poikkeuksena Jope Ruonansuu.

      Itse vähän epäilin tuota Kingiä ja eka osa tulikin katsottua vasta uusintana. Mutta täytyy sanoa, että pidän kovasti. Eilen ainakin meillä naurettiin vedet silmissä. Ahvenanmaalaisia ihan pikkuisen säälin :D

    • Ei apua!!!

      Miten Rikulla voi pitää pokka ton Martin roolissa? XD Päätin yrittää olla nauramatta jotta kuulisin edes mitä se laulaa tai puhuu. Tuo intensiivinen tuijotus pelkästään riittää siihen että lentää suusta kaikki mitä siellä on, yskittää ja kierin kun mahaan sattuu. :DDDD

    • Tykkäsin kanssa :)

      On kiva kun lauantai-iltana on yksinäisellä jotain riemukasta odotettavaa. :) Viikon kohokohta mulle. Putous uusilla näyttelijöillä ei kolahtanut mulle, mutta tää porukka on niin hyvä.

      Rakastan tätä poppoota, heidän huumoria ja yhteenpelaamisat Antti Holmalla vahvistettuna.

    • Masa-36

      Tommoset Hipun tylliset blondit on kyllä seksikkäitä!Armilla on kyllä upea kroppa!

      • Realbimbot

        Ja huvittavia vinoine, koomisine asentoineen, joissa koettavat saada aina esille esim.pitkiä hiuksiaan. Mikä huvittavinta, tälläisiä bimboja on jopa oikeasti olemassa.


    • ei_viitsi_ei

      Pakkohan tällaisiakin aloituksia on tulla...jos ei muualta niin Maikkarilta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      134
      1883
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe