vaalit 2015 Ketä kannattaa äänestää

kokokouvola

Niimpä, ketä kannattaa äänestää?
Puhutaampa menneistä ja tulevista ja puhutaan asiaa.
Ja rehellisellisesti.
Tästä se lähtee:
Kuka kouvolan poliitiitikko sanoi , että ratamo maksetaan elinkaarimallilla?
-Jari Linström
-Jari Larikka
-Loton virallinen valvoja
Huhtikuussa meille on auennut kuka ajaa oikeasti veronmaksajien asiaa.


Ensi viikolla uusi kysymys

126

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paitsi että

      Näistä kysymyksistä riippumatta sosialidemokraatteja kannattaa äänestää aina.

      • Avointas

        Pekka Korpivaara on noussut parhaimmaksi uusista tulokkaista eduskuntaan pesee istuvat kansanedustajat mennen tullen politiikan osaamisessa.


      • tutkikaa_taustat

        Korpivaara on ketku pahimmasta päästä, todellinen oman edun valvoja. Kysykää miksi tuli kenkää kouvolan betonilta. Tätä miestä ei oikea ja rehellinen työnteko kiinnosta, ehkä siksi haluaakin eduskuntaan. Käyttää varmasti kaikki mahdolliset tulonlähteet omaksi hyödykseen. Persuissa on parempiakin ehdokkaita.


    • käsnäätkös?

      Kuka kannatti nykyistä holhoavaa aselakia, kuka kannatti Kreikan takuita, kuka kannatti hovioikeuden siirtoa Kouvolasta, hätäkeskuksen siirtoa Kouvolasta KUKA?

      Vastaan Jari Larikka.

    • ottijatuota

      Ketään kokoomuslaista ei kannata äänestää. Eikä myöskään Lindströmin Jarppaa, Se saa painua Tähtisen kanssa samaan koloon nuolemaan vaalienjälkeisiä haavojaan. Joitain uusia persukasvo voi toki äänestää, jos kaiken Kouvolankin persuriitelyn ja sekoilun jälkeen yhä vielä sille tuntuu, että joku noista ois äänensä ansainnut.

      Nyt kannattaa äänestää keskustan ehdokkaita ja SDP:n ehdokkaista kaikkia muita, paitsi ei tuota Helmistä.
      Jos näillä mennään, saadaan hyvää pohjaa punamullalle, joka ryhtyy Sipilän johdolla laittamaan maan asioita edes hiukan parempaan kuntoon.

    • tuosta lähdetään....

      Lähtökohta jokaisella järkevällä itseään kunnioittavalla ja toisia ihmisiä ajattelevalla äänestäjällä on että ei ainakaan missään tilanteessa anna ääntään Kokoomukselle. Kepu menee siinä ja siinä, on ihan siedettävä täyte hallituksissa ja muissa vastaavissa kun ei anna heidä alkaa määräilemään. Kepun pystyy pitämään ruodussa kun ei puutu kansalliseen maataloustukeen, mutta tulee halvemmaksi kun Kokoomuksen ryöstely.

      Jokainen joka kunnioittaa kotia ja isänmaata ei varmasti kannata Kokoomusta. Joka puolueesta löytyy heikot hetkensä ja monen mielestä huonot päätökset mutta samalle tasolle Kokoomuksen kanssa ei kukaan yllä.

    • Jääkäri Nieminen

      Korpivaara, Lindström, Eerola.. Kyllä ne muutkin siinä menee, mutta etupäässä Korpivaara, koska se on osannu ottaa korruptiohankkeita ja muuta esille. Se on talouttamme puolustava ja aivan uusia ajatuksiakin tuova henkilö.

      • Mamuilulle loppu

        Lindström


      • Mamuille ääni!
        Mamuilulle loppu kirjoitti:

        Lindström

        Ei ole edes kannattanut pakolaisten vastaanoton lopettamista Kouvolaan. Taisi olla vitsi! Korpivaaran teki heti päästyään valtuustoon aloitteen vastaanoton keskeyttämisestä, Lindström ei kannattanut...voi taivas!

        Oletko koskaan kuullut Lindströmin vastustavan lehdessä mamujen vastaanottoa? Kyllä se on aina Korpivaara, jota siitä haukutaan.
        Ääni Korpivaaralle


    • jepsistä

      Korpivaara ehdottomasti..................... saadaan makoisat naurut!

    • hihhuli hei

      Korpivaaraa, päässään mulkerosta eroon kaikkine kännykkäsäteilyineen.

      • Joko nyt viimein

        No nyt se Korpivaara ja kumppanit on laittanut KoSarin toimituksen pahaan paikkaan, joutuivat tekemään samasta uutisesta toisen version tunnin sisään ettei tule yhdelle niin paljon kommentteja vaikka jättääkin 4/5 osan julkaisematta.

        Nyt on lehti ja mafia tiukilla saa nähdä alkaako toimituksessa aamulla YT: neuvottelut. Eipä käy toimmitajia kateeksi.

        Toivottavasti nyt viimeistään tuo ratamo ja uudet teatterit kuten manskin kattamis kuplat viimein puhkeaa.


    • Jarza-72

      Korpivaara.

    • katos katos

      Ratamo hyvä esimerkki miten ja missä päätökset tehdään. Jopa Kouvolan Sanomat uutisoi : Persujen vedot kunnallispolitiikassa hämmentävät kouvolaisia. Tuohon ei ole totuttu vanhassa pikku Kouvolassa ja on saanut sen seudun kähmijät suunniltaan. Lehtikin ilmeisesti tarkoittaa juuri tuota entistä Kouvolaa muuallahan sentää ennen edettiin suht koht demokraattisesti.

      • Tietäjä

        Pitää paikkansa! Korruptio on kitkettävä keinolla millä hyvänsä siinä missä puututtava maahanmuuttoon!

        Korpivaara!


      • Korppi nokkii
        Tietäjä kirjoitti:

        Pitää paikkansa! Korruptio on kitkettävä keinolla millä hyvänsä siinä missä puututtava maahanmuuttoon!

        Korpivaara!

        Totta! Korpivaara vois aloittaa korruption kitkemisen omista korruptio vaalirahoistaan. Siinä olis tolle pellelle ensimmäinen näytön paikka!


    • Kotkasta kans

      Eerola

    • Paitsi että

      Jos persua aikoo äänestää niin siinä on vielä valinnanvaraa, voi valita puupään tai vatipään, mitä eroa niillä nyt sitten onkin. Asuinpaikalla ei tässä ole ratkaisevaa merkitystä.

      • Äitinkielen opettaja

        Sinähän voit äänestää maahanmuuttaja myönteisiä jos haluat.

        Annan ääneni Lindströmmille.


    • swamp creature

      Kakkakikkare kokkareita ei ainakaa! Mutta meibi Korpivaaraa.

    • Kaitsu on nakki

      Nythän on mahdollisuus äänestää vielä tätä yhtä persua, Savonlinnan nakkikauppias Turusta, ei ainakaa häviä Korpivaaralle eikä Eerolalle jos haetaan suomen tyhmintä persua. No Hakkarainen lienee tyhmin mutta hänelle perintöprinsessaa.

      Eli Kjaiiiiii Turunen!

      • jyrki on yrjö

        No kai nuokin on parempia kun se teidän poytäkirjojen väärentäjä ja isänmaan petturi joka kesken kautta jätti pääministerin tehtävät kun oli lypäsnyt Suomen ja suomalaiset tyhjäksi varmistaakseen uuden viran.

        Ai niin hänhän jättikin pääministerin homman perhesyiden takia kun lapsetkin pieniä, eli muutti saman tien kauaksi heistä. no nyt on uutisoitu että koko perhe asuisi siellä mutta ihan samalla tavalla sekin homma on hoidettava kodin ulkopuolella kun suomen pääministerin.


      • Timo Sonni iha ite
        jyrki on yrjö kirjoitti:

        No kai nuokin on parempia kun se teidän poytäkirjojen väärentäjä ja isänmaan petturi joka kesken kautta jätti pääministerin tehtävät kun oli lypäsnyt Suomen ja suomalaiset tyhjäksi varmistaakseen uuden viran.

        Ai niin hänhän jättikin pääministerin homman perhesyiden takia kun lapsetkin pieniä, eli muutti saman tien kauaksi heistä. no nyt on uutisoitu että koko perhe asuisi siellä mutta ihan samalla tavalla sekin homma on hoidettava kodin ulkopuolella kun suomen pääministerin.

        Mikä meidän?? Siis mähän olen persu, kysy vaikka meidän Ideariihi Putkoselta (ps), kyllä entinen raiskaaja totuuden kertoo. Tai Oinosen Penalta(ps) kunnon kännissä kaahaillut kortinmenettäjä ja pyssyn heiluttelija ei valehtele koskaan. Niin ja kyllä vanha kirkkoviinin ja hopeitten varas Hakkaraisen Teuvo(ps) tietää miten lypsetään ketäkin. Jussi Hullu-Ahosta(ps) puhumattakaan jonka oikeus tuomitsi täysin syyttä, kunnon rasistin, höh. Jos taas katteettomia ostoja varastetulla kortilla haluaa tehdä ja kysellä mummon potkimisen kultaisia sääntöjä kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä Niikon Mikaan(ps), siinä mies joka tietää huijaamisesta kaiken. Ville Vähämäki(ps), mies joka tietää autolla kännissä kurvailusta enempi ku kukaan. Pertti Virtanen(ps) taitaa olla puhtosin persujen kansanedustajista ei ole tuomittu kuin poliisin vastustelusta.
        Ai niin ja maanpetoksesta tuomittu Katainen, onkse muuten nykyään jo persu? No jos ei vielä ni kyyyyyl se kohta liittyy!! Mä lupaan.


    • Yksinkertaista

      Jos haluatte äänestää selkärangatonta ehdokasta, niin Kouvolan ykkönen on Larikka. Sitten voi tulla demari tai kepulainen, joita raksaneuvos on sponsoroinut.

      • Keskinkertaista

        Jos haluatte äänestää omahyväistä narsissia joka ei pysty edes puhelimeen puhumaan, koska se säteilee, ei hän vaan puhelin, niin Kouvolan ykkönen on,..jännitys tiivistyy... dädäm Kooooorpivaaaaaaraaaa, siis Pekka Korpivaara!! Sitten voi tulla joku toinen vatipää persu.


      • Ei vapaamuuraria
        Keskinkertaista kirjoitti:

        Jos haluatte äänestää omahyväistä narsissia joka ei pysty edes puhelimeen puhumaan, koska se säteilee, ei hän vaan puhelin, niin Kouvolan ykkönen on,..jännitys tiivistyy... dädäm Kooooorpivaaaaaaraaaa, siis Pekka Korpivaara!! Sitten voi tulla joku toinen vatipää persu.

        Kukaan ei ole täydellinen, mutta epärehellisyys ei ole kansanedustajaehdokkaan hyve. Eikä myöskään kuuluminen puolirikolliseen järjestöön.


    • VASEMMISTO

      VASEMMISTOA NYT KAIKKI ÄÄNESTÄMÄÄN VAALI UURNILLA JA VÄRI ON PUNAINEN.

    • HarriPee

      Kokoomus pitää ajaa Kouvolasta pois, alkaa riittämään jatkuvat hankaluudet ja rahan tuhlaaminen.

      Äänestän Perussuomalaisten Pekka Korpivaaraa

    • Usko Lahko

      Kyllä mieki äänestän tätä korruption puolesta puhujaa Korpivaaraa. Sehä puhu itellee korruptio vaalirahaaki kymmeniätuhansia. Nyt ei tarvi ku viheltelee ja järjestelee kavereillee hommia miten sattuu ja saa taas korruptio rahaa kansanedustaja vaaleihi ainakii satatuhatta hyviltä veljiltään. Noin mieki tekisin mut ei anna luonto periks.
      Sitte sehän on jonkun epämääräsen uskonlahkon mies, kait sieltäkii irtoo rahaa, Pekkaha mainostaa niitä youtubessakin ja nokian kännykkää, miten hyvin se säteilee se puhelin.
      Kyllä noin rehti mies miunki ääneneni saa, se on varma.

      • -kyllästynyt-

        Jos haluat poliisin juttusille noista puheista noin paljon, niin kyllä se järjestyy.

        Tasapuolisuuden nimissä Lindström tai Eerola, riippuu kumpi saa vakuutettua toiminnallaan ennen vaaleja enemmän.


      • Toinen kyllästynyt
        -kyllästynyt- kirjoitti:

        Jos haluat poliisin juttusille noista puheista noin paljon, niin kyllä se järjestyy.

        Tasapuolisuuden nimissä Lindström tai Eerola, riippuu kumpi saa vakuutettua toiminnallaan ennen vaaleja enemmän.

        Kyllä poliisin juttusille lähtee Korpivaara ja Suninenkin sitten jos tuosta edellisestä joku lähtee, kyllä Persut yleensäkkin haukku muita niin rimaa hipoen etteivät joudu käräjille. Jokainen toki ymmärtää että Persujen älämölöön ei kannata suhtautua kovin vakavasti.
        Sokerina pohjalla täysi kahjo Eerola. En ymmärrä mitä tuollainen huru-ukko tekee eduskunnassa. Kai sitä kaikki jälkeenjääneet hullun kiilto silmissä äänestää. En tiedä.


      • -kyllästynyt-
        Toinen kyllästynyt kirjoitti:

        Kyllä poliisin juttusille lähtee Korpivaara ja Suninenkin sitten jos tuosta edellisestä joku lähtee, kyllä Persut yleensäkkin haukku muita niin rimaa hipoen etteivät joudu käräjille. Jokainen toki ymmärtää että Persujen älämölöön ei kannata suhtautua kovin vakavasti.
        Sokerina pohjalla täysi kahjo Eerola. En ymmärrä mitä tuollainen huru-ukko tekee eduskunnassa. Kai sitä kaikki jälkeenjääneet hullun kiilto silmissä äänestää. En tiedä.

        Se riittää jo, että ylipäätään kannattaa nappulallaan muita persuja jos ei yhtään mitään muuta juolahda mieleesi.


    • ex-persu

      Ketään noista uusista persukasvoista ei näitten teidän juttujen valossa ainakaan kannata äänestää. Ennestään olikin jo selvää se, että labra odottaa Lindströmiä. Pääsevät sitte yhdessä Tähtisen helmapelti Anssin kanssa lohduttamaan toisiaan.
      Niin ja poliisille on myös soitettu.

    • Varma nakki

      Mie äänestän Jouni Sunista, se on hyvä selitteleen Korpivaaran törttöilyjä ja näin ollen uusi tiedotusministeri uudessa hallituksessa, mihin persut saa 114:sta ministeriä ja Presidentin.

    • sorry1028

      Pekka Uskonmies, säteilystäpelastunut, rehti ja rehellinen ...ush..anteeks.

      • Entinen kokoomuslain

        Ei kiintiöpakolaisia Kouvolaan, eli Korpivaaraa


      • Entinen persulainen
        Entinen kokoomuslain kirjoitti:

        Ei kiintiöpakolaisia Kouvolaan, eli Korpivaaraa

        "Ei kiintiöpakolaisia Kouvolaan, eli Korpivaaraa"?. Korpivaarahan asuu jo Kouvolassa käsittääkseni, jos ei, on se siunaus paikallisille. Enpä tiennytkään että Korpivaara on kiintiöpakolainen, se selittääkin miehen riidanhaluisen ähryämisen.
        Nämä etelämaalaisethan ovat hieman ärhäkämpiä luonteeltaan?


    • paas katsoen

      Näissä vaaleissa mitataan todella kouvolalaisten äo. Korpivaaran alottamat haukkuma-avaukset mittaa sen. Muiden ehdokkaiden haukkuminen näillä palstoilla kun on niin läpinäkyvää toimintaa.

      Korpivaara meinaa, että kun on vain esillä ja muita syyttää niin se riittää. Kilpimies Suninen vääntää mustaa valkoiseksi perässä sen minkä kerkeää. On siinä meillä ehdokas, koko kansan pelle!

    • kokokouvola

      Eipä tullut elinkaarimallista tyhjentävää vastausta, eikä ihme, koska rahoitusmalli olisi ollut äärettömän kallis. On peräti uskomatonta että yksikään rakennusliike ei suostunut tekemään tarjousta ratamosta elinkaarimallilla, kertoo toki ajatuksen isästä kuinka moraalitonta ja pilvissä kulkemista päättäminen tällä hetkellä kouvolassa on.

      Mutta jatketaan ratamon rahoituksesta:
      Tuotiin esiin, että investointi maksetaan, osin, tai kokonaan, investointirahastosta. Veronmaksajien verenpainetta olisi alennettu kovasti jos olisi kerrottu paljonko ko. rahastossa on rahaa, koska rahoitusvaihtoehdot alkavat käydä vähiin. Asian esiintuonut on kouvolan ensivuoden eduskuntavaaliedokas.

      Kuka?

      -Pakkanen
      -Larikka
      -Linström

      Ensi viikolla jatketaan ratamon niin keskeneräistä rahoituksen pohdintaa.

    • Killeriä

      Räntää sataa ja kosteutta riittää. Suolle, jossa pohjaveden ylätaso on 60 -70 cm maanpinnasta, pitää kansanedustajaehdokkaiden Larikan ja Pakkasen tekemien päätösten mukaan sairaala rakentaa.

      Näitä miehiä ei pidä päästää lähellekään eduskuntaa. Ties mitä ne siellä saisivat päähänsä, jos joku grynderi niitä hieman voitelisi.

    • ev, lut

      Tyhjän jauhantaa ratamo maksaa lisäverona 10-15 t euroa/ ruokakunta
      eikun kääritään hihat ja lapiot töihin

      • Killeriä

        Taitaa se anjalankoskelainen Helminenkin olla suoratamoon höyrähtänyt. Ryhmäkuri eduskunnassa pitäisi miehen kuitenkin kaidalla tiellä, mikäli isäänsä on tullut.


    • kohta vanhus

      Lukekaapa iltalehdestä tänään: larikan pystyhoito. Harmi kun osaa linkittää.

    • tuotako meinasit
      • et sillee

        Äänestän persuja, en tiedä ketä mutta persuja.


      • Hyvä Jouni
        et sillee kirjoitti:

        Äänestän persuja, en tiedä ketä mutta persuja.

        Jouni Sunista!!


      • et sillee
        Hyvä Jouni kirjoitti:

        Jouni Sunista!!

        Jos se on ehdolla, äänestän sitä. Pääasia, että menee persuille. Uskon, että ajaa puolueen asiaa kuitenkin. Selkeä ulosanti.


    • kohta vanhus

      just.

    • Perussomali

      Eli 87 vuotiaaksi. Kunnioitettava ikä. En nyt ymmärrä miten Larikka tähän liittyy?? Olisko Larikan pitänyt käyda mummelia juottamassa?

      • Perus suomalainen

        Kirjoittaja tarkoittaa että kun veroja maksetaan niin pitää saada asiallista hoitoakin. Nyt ollaan lopettamassa sairaala ja tilalle rakennetaan tuo monitoimikeskus johon ei tule lähelläkään samaa määrää sairaanhoito paikkoja kun nykyisessä ahtaaksi käyneessä sairaalassa.

        Larikka on julkisesti sanonut ettei potilaita kannata makuuttaa kalliiksi tulevilla potilas paikoilla ja siksi tehdään tuo vähennys, tätä kirjoittaja luultavasti tarkoitti ja ilmeisesti arveli tuon uutisen tapaisen kohtalon tulevan monelle tuolla uudella systeemillä.

        Ratamon osaltahan tulee usein esiin sana pystyhoito. Missään ei ole sitäkään oikeasti selitetty että mitä tarkoittaa.


    • PerusS:le uusiJytky

      Kataisen sateenkaarihallitus ajoi sai eduskunnassa lävitse vain HOMO LIITTO lain ja senkin oikein ennätys ajassa.

      Kaikki muut laki uudistukset sitten siirrettäneen ensi vaalikauteen.

      Paskan jauhvia puolueita en äänestä, äänestän Perus Suomalaisia koska haluan muutoksen tuulahduksen eduskuntaan ja hallitukseen.

      Kokoomus koaliitio ajoi karille. Suomen kilpailukyky ei suinkaan ole parantunut vaan koko vaalikauden ajan kilpailukykymme on ollut nollassa.

      • Kauppaa

        Suomelle todella tärkiä lakialoite maakaupoista torpattiin,joten edustajia jotka vastustavat tätä lakia ei kannata äänestää. Tiilikainen,kärnä,kiljunen ja urpalainen ainakin ovat vastustaneet tätä aloitetta ja tämmöisiä suomen syöjiä ei eduskunnassa enää tarvita. Yhtään tonttia ei enää pitäisi venäläisille myydä tästä maasta ja tämä asia pitää nostaa vaaliteemaksi keväällä.


      • PersuPentti

        Persut on tosiaan tuoneet "muutoksen tuulahduksen", helvetillinen onni Suomalaisille että se tuulahdus tuli, oli ja meni.
        Eiköhän Oinoset, Hakkaraiset, Veltto-Virtaset, ym saa olla huhtikuun jälkeen ihan omassa rauhassaan muualla kuin eduskunnassa.
        Mitenkäs ne Persut aikoo kilpailykykyä nostaa?? Kieltämällä homoliitot ja maahanmuuton? Siinähän sitä, Persupopulismia.
        Hallitukseen persut ei ikinä pääse se on varma.


    • kokokouvola

      Suoratamo lähestyy hetki hetkeltä tilannetta, jolloin kamelin selkä katkeaa. Säästöjä tehdään lasten, vanhusten , eläkeläisten,koulujen, terveydenhoidon ym. ym. kustannuksella, mutta mikään ei tule riittämään.
      Ainoa keino pitää kouvolan kultainen vasikka elävien kirjoissa on verotus eri muodoissa. Myös poliikkojen ajatuksissa päätös on herättänyt keskustelua, äärestä, laitaan. Myös alunperin rakentamista vastustaneet eivät voi kuin myhäillä, kuinka lyhyellä matematiikalla kouvolassa päätöksiä tehdään.

      Uskon että kouvolassa moni päättäjä toivoo, että tulisi sote ja pelastaisi.
      Mutta nyt ei fantastisuus enää auta , eikä brysseliin pääse karkuun (eikä pärnyyn) kun kansa tulee huomaamaan että velat tulevat maksuun ja uudet investoinnit , etenkin totaalisesti perusteettomat ovat täysin vailla pohjaa.

      Mutta ensi vaaleissa, niinkuin aina, on meillä äänestäjillä valta päättää, rakennetaanko teatteria, vai hoidetaanko niilläkin rahoilla kaikkien hyvinvointia realistisesti.

      Sen, me, kouvolan asukkaat ovat ansainneet.

    • suksi kulkee

      Kävimpä vetäsee tänään Valkealan ladun päästä päähän, suosittelen. Hienot maisemat.

    • PiPiPIlkki

      Minkälaisia surviasia kannattaa käyttää Rapojärvellä??

      • Perussurviaisia

        Perussurviaisia. Punakka väriltää ja hieman pullea. Jäklkimaku karvas ja pitää pahaa ääntä hereillä ollessaan. Normaalioloissa keskittyy muiden mustamaalaamiseen sosiaalisessa mediassa. Rauhoittuu vasta usean keskikaljan jälkeen.


      • Porvarinilviäisiä
        Perussurviaisia kirjoitti:

        Perussurviaisia. Punakka väriltää ja hieman pullea. Jäklkimaku karvas ja pitää pahaa ääntä hereillä ollessaan. Normaalioloissa keskittyy muiden mustamaalaamiseen sosiaalisessa mediassa. Rauhoittuu vasta usean keskikaljan jälkeen.

        Tuo punakka ja hieman pullea pitää paikkansa, jälkimakukin on karvas ja pitää pahaa ääntä. Mutta juoma on kyllä konjakki eikä rauhoitu kun vasta sammuessaan. Ja tietysti tuokin pitää paikkansa että keskittyy muiden mustamaalamiseen jos ne muut ei ole samaa mieltä, että köyhät kyykkyyn.

        Sanoisin että helppo yhtyä normaalien ihmisen mielipiteseen että erittäin epämielyttävä ja niljakas. Todella ikäviä toukkia yhteiskunnassa.


      • Kalastaja Eemeli
        Porvarinilviäisiä kirjoitti:

        Tuo punakka ja hieman pullea pitää paikkansa, jälkimakukin on karvas ja pitää pahaa ääntä. Mutta juoma on kyllä konjakki eikä rauhoitu kun vasta sammuessaan. Ja tietysti tuokin pitää paikkansa että keskittyy muiden mustamaalamiseen jos ne muut ei ole samaa mieltä, että köyhät kyykkyyn.

        Sanoisin että helppo yhtyä normaalien ihmisen mielipiteseen että erittäin epämielyttävä ja niljakas. Todella ikäviä toukkia yhteiskunnassa.

        Saakos noilla siikoja, ja minkälaista pilkkiä siialle suosittelette. Tänään kävin jo hakkaamassa katiskalle avannon, eli huomenna syödään kalakeittoa!


    • tthh

      Nämä vaalipiirien yhdistämiset ovat joutavanpäiväistä näpertämistä kun yritetään saada vaalitulosta suhteellisemmaksi. Koko ongelmahan ratkeaisi sillä, että muiden Pohjoismaiden vaalijärjestelmien mukaan otettaisiin käyttön tasauspaikkajärjestelmä, jolla varmistettaisiin että eduskunnan paikkajako noudattaisi valtakunnallista suhteellisuutta ja siinä syteemissä vanhat tarkoituksenmukaiset vaalipiirit voitaisiin säilyttää sen sijaan että vaalipiirejä yhdistetään ja luodaan jotain keinotekoisia Itä-Suomi, Kaakkois-Suomi vaalipiirejä.

      • Neuvoton

        Pitääkö olla kalastuskortti jos käy pilkillä?


    • ryöstökalastus seis

      Kreikan vaalit ja sen seuraukset osoittaa hyvin miten Katainen kuppasi suomalaiset ja vain ainostaan omaa etuaan ajatellen. Kepu oli kiiteettävästi tässä autamassa, nykyisessä hallituksessa tietysti oli myös puolueita jotka oli tässä mukana mutta peli oli jo menetetty ja jarrutelu ei enää auttanut.

      Kaikille selviää lähipäivinä mitä ovat saaneet aikaiseksi Kokoomusta ja Kepua äänestämällä.

      Sama se päätee täälläkin pienemmissä ympyröissä. Nyt pitää oikeasti selvittää ja ennen kaikkea tyhmemillekin tuoda selväksi mitä tapahtuu kun antaa äänensä oman edun tavoitteleville Kokoomukselaisille.

      Hauskinta on lukea paenneen Kataisen selityksiä. Ai niin eihän hän enää ole mukana Suomen päiväpolitiikassa ja ei voi asiaa kommentoida.

      Suomessa pitää saada äänestykset julkisiksi että kaikki tietää kuka ääneestää ketäkin. Tämä pelastaisi Suomen ja suomalaiset, kuten samoin kouvolalaiset ja Kouvolan.

      • Suoraselkäinen mies

        Katainen ei voinut tietää tulevaa. Hänelle pitää nostaa hattua jätti perheensä vuoksi pääministerin ja Kokoomuksen puheenjohtajan virat, lapset ovat pieniä ja laittoi perhe elämän politiikan edelle että voi viettä aikaa perheen parissa kuten itsekkin totesi.

        Kun katsoo mihin ollaan menossa niin Kataista tulee ikävä.


      • velkaperintö
        Suoraselkäinen mies kirjoitti:

        Katainen ei voinut tietää tulevaa. Hänelle pitää nostaa hattua jätti perheensä vuoksi pääministerin ja Kokoomuksen puheenjohtajan virat, lapset ovat pieniä ja laittoi perhe elämän politiikan edelle että voi viettä aikaa perheen parissa kuten itsekkin totesi.

        Kun katsoo mihin ollaan menossa niin Kataista tulee ikävä.

        Aika tyhjentävästi sanottu: Katainen ei voinut tietää tulevaa. Mistähän palkka hänelle maksettiin? Mies ei sitten osannut laittaa perhettä/työtä tärkeysjärjestykseen mutta sitten taas osasi kun luikki karkuun brysseliin. On sulla jutut!
        Itse yritän äänestää sellaista ehdokasta jonka ei tarvitse väärentää asiakirjaa, vallanhimonsa pontimeksi.
        Ainoa asia mistä katainen muistetaan on suomen surkeimman hallituksen pääministeri.


    • "nautilus"

      "Neuvoton", pilkkimiseen ei tarvita kalastus korttia.

    • tekee ihanan kipeää

      Jokainen aito masokisti äänestää Kokoomusta ja Larikkaa.

    • pepepersu

      Jouni Sunista, se on kouvolan uusin pelle.

    • Perus-Suomalaista, ehdottamasti!!!

    • Perspaavo

      Jotakuta kepulaista ehdokasta, koska kepu ajaa eläkeläisten taloudellisen aseman kohennusta ottamalla käyttöön täysimääräiset indeksitarkitukset vuosittain.

    • ienestäjä

      Kykypuolue on nyt pipi, toivon korvat näkyvät horisontissa ja puhekykykin on hävinnyt.
      Mitä ajattelee Sari Sairaanhoitaja?

      • toine

        Höpö höpö, noita tarinoita ei Sari Sairaanhoitaja eikä Tenho Tehtaanpoika usko. Kokoomus nostaa Suomen uuteen uljaaseen nousuun Demarien ja Persujen täystuhon jäljitä.


    • Killeriä

      Niitä kannattaa äänestää, joilla vaalimainonta on laajinta ja niin muodoin myös kalleinta. Massiivinen vaalimainonta kertoo siitä, että ehdokkaalla on varakkaita tukijoita.

      On ihmetelty, miten tilaliikelaitoksen johtaja Timo Oksanen saa jatkaa viranhoitoa poliisitutkinnan aikana. Yksi selitys sille saattaa olla, että Oksanen on yksi lenkki vaalirahoituksen järjestämisessä eikä häntä voi laittaa syrjään ennen kevään eduskuntavaaleja. Merkittävä osa paikallisesta vaalirahoituksesta on alun alkaen lähtöisin kaupungin kassasta.

    • maalaisliittolainen

      ministeri Räty ja Stubbihan ovat ihan oikeesti palkansaajan asialla, :-) :-) :-) Sekoomushan julisti itsensä työväenpuolueeksi jo vuosia vuosia sitten. Ei kannata äänestää enää ollenkaan, koska vaalituloshan on jo tiedossa ja hallituskin jo kokoonpantu gallupien perusteella. Maalaisliitto rules :-) :-) mutta kepu pettää aina.

    • Vaalirahoitus

      Kaupunginvaltuuston kokous 2.2.2015 todisti, että Timo Oksanen on tärkeä lenkki kepun, kokoomuksen ja demarien vaalirahoituksessa. Rahat tulevat välikäsien kautta tilaliikelaitokselta.

    • Sisäpiiri

      Timo Oksanen pidetään virassaan eduskuntavaalien yli. Koko korttipakka hajoaisi, jos Oksanen alkaisi puhua ohi suunsa. Julkisuuteen tulisi asioita, jotka voisivat johtaa joittenkin luottamushenkilöiden siirtymiseen syrjään valtuustotyöskentelystä.

    • speznaz

      Ei Sunista, se on NATO fani..

    • konsultti

      Mihin suuntaan pitäisi ottaa ritolat? A Ahti lähti lappiin, Käteinen brysseliin, muu porukka hajoaa kuin varpusparvi, Larikalla on varattu huhujen mukaan asunto pärnyyssä, kysytään lettupannujen ääressä, kamerateline on täysi limbo.
      mistä löytyy oksaselle luukku?
      Rahaa on mutta ei ajatuksia? Olen ajanut itseni ajatusten tyhjiöön

      • juuuuuuu

        Pystyhoitoparoni on paras


    • Tuulet

      Pääasia on saada vaihdettua nämä vuosikymmeniä eduskunnassa loisineet ulos. Uusia ihmisiä sinne pitää saada,muuten ei mikään muutu. Nyt ei kekkosen opit enää riitä eikä väyrysen venäjälle kumartelu ole tätä päivää.

    • Kyllä

      Kouvolasta viime vaalien tuloksen perusteella Lindström ja Laukkanen saavat riittävästi ääniä eduskuntapaikkaan.

    • santtusamperi

      Ei ketää kannata äänestää,ei vois vähempää kiinnostaa.mikää ei muutu rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy.

    • demonkraatti

      Kertoisko joku miten äänestämällä voi vaikuttaa?

    • Näkökulmaa

      Demareita ei,kokoomusta ei vasemmistoa ei.Mitään puoluetta ei jotka tahtoivat lahjoittaa suomen rahat ulkomaisille pankkiireille.Miksi te aina tahdotte äänestää valtaan samat puolueet jotka ovat brysselin herrojen juoksupoikina toimineet,ja antavat suomelle kuoliniskun.Älkää äänestäkö niitä,ette kai tahdo lisää elintasopakolaisia ja rikollisuuutta suomeen.Mitä sitten kannattaa äänestää.Äänestän itsenäisyyspuoluetta,muitakin hyviä puolueita löytyy,esim Sinivalkoinen Rintama,Köyhien Asialla,Isänmaallinen Kansanpuolue,ym.Perussuomalaisista olen kahden vaiheilla,sillä epäilys on että olisivat olleet valeoppsitiopuolue.Voiko heihin luottaa?Kannatan eroa eu:sta,rajojen sulkemista rikollisilta pakolaisaineksilta,ja suomen hyvinvointivaltion palauttamista.Ihmiset pelkäävät.Työpaikoilla irtisanotaan työntekijöitä perusteettomasti.Ihmisiä jotka aktiivisesti etsivät työtä ja eivät sitä saa syyllistetään.Suomessa on rakenteellinen korruptio,ja maamme hallitus on läpimätä.Älkää hyvät ihmiset äänestäkö samoja rosvoja uudelleen.Tietysti äänestätte kokoomusta mikäli se on teidän etujenne mukaista,ja olette ökyrikkaita.Pitemmän päälle,ei edes lyhyen,kokoomus ei ole ollut kenenkään etu.

    • Vaalikarja

      Paras äänestää Kokoomusta, jos Putin valtaa Suomen niin Kokoomus on lähinnä ajatuksillaan Venäjän ja entisen Neuvostoliiton ajatuksia.

      • Saatanalliset

        Tässä kokoomuksen aikaansaannosta ja työntekijöiden orjuuttamista.Näin karua tekstiä kertovat SAK:n kyselyyn vastanneet luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut, joista lähes joka kolmas kertoo työnantajansa rikkoneen työpaikalla noudatettavia lakeja ja sopimuksia. Kyselyyn vastasi tammikuussa 1 017 luottamushenkilöä ja työsuojeluvaltuutettua.

        SAK:n kysely toteutettiin nyt toista kertaa, eikä sen tulos juurikaan poikkea viimevuotisesta. Silloin 32 prosenttia luottamushenkilöistä ilmoitti rikkeistä, nyt 30 prosenttia.

        Suureksi ongelmaksi paljastui yhteistoimintalain noudattaminen. Kaikissa työpaikoissa ei edes järjestetä lain edellyttämiä neuvotteluja. Lisäksi lähes joka toinen eli 47 prosenttia kyselyyn vastanneista totesi, että yhteistoimintaneuvottelujen tulokseen on vaikeaa puuttua.


    • toivonkorvat

      Miksei Larikka meuhkaa ratamosta? ja sen rahoituksesta.
      Taitaa jäljelle jäädä savuava suo ja kymmenien miljoonien kulut. Mennäänkö näillä arkadianmäelle?

    • Älyntöntä

      Paikallisesti Ratamon ja sen vuoksi tehdyt koulujen lopetukset nyt varmasti kaikki ymmärtää ja tietää tahot jotka tuon yhtälön halusi ja siitä hyötyi.

      Tuosta pääse helposti valtakunnan tasolle ja kun puolueita ajattelee niin kas kummaa samat puolueet pääpiruina sielläkin.

      Kreikan hulvatonta elämää oli ilman ihmettelyä valmis ihan kuinka paljon vaan Kiviniemi/Katainen hallitus maksamaan. Seuraavassa halituksessa tuli jo hiukan epäröintiä mutta edellisen hallituksen jäljiltä olivat pakotetut jatkamaan samalla linjalla kun eivät halunneet kaataa Euroopan systeemejä ja mukanahan oli taas Katainen.

      Pahimmin tähän on itsensä sotkenut Kepu ja Kokoomus, eikä tässä nykyisessä halituksessa muutkaan puolueet kuivin jaloin selviä vaikka mentiinkin jo kovaa vauhtia noiden pahimmin tyrineiden ansiosta.

      Jostain syystä tuo Kataisen nimi tulee aina näissä esiin eikä mitenkään luotettavana ja päätöksistään vastuullisena. Tässä tilanteessa jos pääministeri pakenee kesken pestin hallituksesta ja ottaa vastaan viran jonka juuri saanut toimiensa palkaksi vaatisi valtakunnanoikeuden käsittelyä. Eihän kukaan normaali korruption ulkopuolella oleva ihminen tajua että millä eväillä nykyinen hallitus sai jatkaa. Koko sirkuksen "isä" pääministeri Katainen pakeni hallituksesta, valtiovarainministeri jätti hallituksen, kaksi puoluetta jätti hallituksen. Nyt siellä huseeraa tuo naurava kulkuri ja homma jatkuu kun ei mitään olisi tapahtunut.

      Sitä ei oikein millään uskoisi että tämä kaikki tapahtuu Suomessa. Historia on lahjomaton jokainen ääni Kepulle ja Kokoomukselle on naula Suomen, suomalaisten ja yksityisyrittäjien arkkuun.

    • naarattaa

      Kreikan tilanne tuo noille Persuille aivan älyttömän suuren vaalivoiton. Timo Soini on pitänyt johdomukaisen linjan EU:n ja Euron suhteen ainakin kymmenisen vuotta, eikä mennyt takinkääntäjänä Kataisen miinaan hallitusneuvotteluissa. ei tullut takinkääntäjää kuten nyt Sipilästä keppanan kohdalla. Sipilähän itse myönsi että takinkääntö johtui kansan mielipiteestä eli puolueen kannatuksen vuoksi.

      Nauratti kun joku paikallinen ehdokas jossain ilmaislehdessä kertoi olevansa tai ainakin ollut yrittäjä ja luontevaa siksi että ilman muuta Kokoomus. Ei taida kaveri pahemmin seurata valtakunnan politiikka ja sen historiaa.

      Kalliiksihan tämä tulee mutta onneksi kaiken muun ryöstön lisäksi on Kreikka ja Ratamo jotka kertovat karusti missä mennän. Nyt täytyy jo vihdoin tyhmemmänkin herätä ihan itsensä ja muiden ihmisten vuoksi mitä äänestää.

      • ehkä

        Saattaahan tuo ehdokas omistaa pankin tai vakuutusyhtiön.


    • Pårse

      Ei ainakaan jälkeenjääneitten puoluetta, Perussuomalaisia.

    • Kouvolasta

      Perussuonalaisten arvot pelottavat valtaapitäviä puolueita siinä määrin, että kaikessa hiljaisuudessa on etsitty henkilöä joka kehtaa sättiä Perussuomalaisia silmät kirkkaana.

      Ei suinkaan Kouvolassa suolle rakennettava Ratamo ole se huoli valtaapitäville. Vaan huoli Perussuomalaisten kannatuksen myötä Kouvolasta valitaan 2 kansanedustajaa eduskuntaan. Istuvan kansanedustajan lisäksi nousee poliittista avoimuutta ja läpinäkyvyyttä ajava suosittu Pekka Korpivaara.

      Valtaapitävät puolueiden nokkamiehet tietävät jos he eivät pysty estämään Pekka korpivaaran läpimenoa saa Perussuomalaiset vahvan ja osaavan vaikuttajan Kouvolasta eduskuntaan

      • gorbee

        Kouvola saa umpihullun edustajan eduskuntaan.


      • Bruaahhaaaaaa

    • kokokouvola

      Kouvolaan rakennetaan "sairaala" jonka hinnllla voidaan rakentaa 500 omakotitaloa.........!!!!

      Siis 500 omakotitaloa joihin mahtuu helposti 2500 asukasta. "Sairaalaan" mahtuu 150 ????

      Tätä mietimme seuraavan viikon.
      Voi veljet mikä K-setus.

      • eihätää

        Mutta pitää ottaa huomioon säästöt. Nykyiseen sairaalaan mahtuu noin 250 potilasta, tuohon uuteen "sairaalaan" noin 100 potilasta. näin saadaan merkittävät säästöt.

        Se tosin tuossa kiusaa että joku saattaa ottaa vaaleissa tuon lottovoiton vaaliaseekseen ja ansiokseen, vaikka tuo on ihan puhtaasti asiantuntijoiden ja konsulttien ansiota.


    • Veteraanit

      Minä äänestän sitä,joka muuttaa maakauppalain järkeväksi. Toopet poliitikot torppasivat lakialoitteen ja nyt on aika käydä kansalaisaloite.fi sivulla laittamassa nimi aloitteeseen. Tästä maasta ei ole vara myydä yhtään plänttiä enää venäläisille. Jokaisen ehdokkaan pitää kertoa kantansa tähän tärkeään asiaan,että saadaan vaihdettua pölvästit pois eduskunnasta. Siellä pitää ajaa suomen etua,ei venäjän.

    • Larkainen

      Ei missään tapauksessa kukaan asioita seuraava ja niistä perillä oleva äänestää Kokoomusta. Hulluhan saa olla mutta ei pidä olla tyhmä.

    • kokokouvola

      Kuka esitteli ratamon poliitikoille? viittaan KS: n tämänpäiväiseen keskusteluun onhan jonkun oltava vastuussa kaupungin rahankäytöstä, jos asiaa ei ole esitelty kokonaisvaltaisesti.

      Peräänkuulutan edelleen missä on jari larikka? Nyt olisi ääniä tarjolla, keskustelun muodossa.

      Vai kissako sen kielen on vienyt?

    • 777777777777

      Larikka oli tänään mutterissa.

      • tumpelo87

        Yrittää iskeä sheerliiteriä!!


    • äänestysikäkausi

      Änestää kannattaa sellaista ehdokasta ja puoluetta, joka ei saa mitään aikaan muuta kuin jahkailua. Joka kannattaa ja vastustaa kaikkea yhtäaikaa... tai sitten ei.

    • Tumpeloivattt

      En äänestä yhtäkään nyt eduskunnassa tumpeloivaa ehdokasta. Jos ei löydy uusia ihmisiä niin en äänestä ollenkaan.

    • Törkimykset

      Maakauppalakia vastustaneet ehdokkaat joutaa kaikki ulos eduskunnasta. Ovat aiheuttaneet korvaamatonta vahinkoa suomelle ja korjaaminen tuntuu olevan kiven takana. KansalaisLoite on nyt ainut mahdollisuus saada korjattua tämä vuosisadan munaus.

    • asjldjflasdj

      Kaikkia niitä kannattaa äänestää jotka ei kannata kymiringiä. Uskomaton turhuus koko projekti.

      • moottoriurheilija

        Ja jos kannattaa, niin sitten lappuun Sheikin numero


    • EläköönIsänmaa

      TIILISKIVI ILMASSA ON PAINAVANPI KUIN ÄÄNESTYSKUITT UURNASSAANI.

    • uskontohan_tuo-on

      Paikallisesti on todella outoa jos ei Kokoomuksen kannatus jää selvästi alle 10%.

    • EläköönIsänmaa

      Äänestämällä vaikutat .Tosin et omiin asioihisi vaan ehdokkaan. Äänestämällä annat oman vastuusi pois, päätöksien tekijöillemme jotka (puolueista riippumatta) on alhaisia lahjottavia, mätiä oppurtunisteja joille edes Isänmaa arvoineen ei ole kuin rahakysymys.

    • hiipuvavalo

      Ratamojunasta puhkes kumi, sano larikka, kun ei arkadianmäelle päässy.

    • ooooooooooooooo123

      Sheikki Laakso tulee ääniä muualtakin kuin Kouvolasta !!!

    • kokokouvola

      Maailman menoa osiossa on mielenkiintoinen tarina otsikolla: mitä me täällä tuppukylässä teemme? Näin siis Suomen päämisteri.

      Lukekaapa/ linkittäkääpä se osaavat tänne.

    • Yksinkertaista

      Rakennusneuvos Juhani Pousi voiteli kaupunginjohtaja Lamminmäen vuonna 2009 siten, että Lamminmäki sai 12.000 euron kuukausipalkan ja autoetuna Audin. Rakennusneuvos oli tuolloin kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja siten Lamminmäen lähin esimies.

      Nyt Pousi odottaa Lamminmäeltä vastapalvelusta Ratamon rakentamisella Pousin vanhan Kouvolan ainakana omistamalle ja Kouvolan kaupungille myymälle tontille.

    • Killeriä

      Miettikää, keitä kansanedustajaehdokkaita suotontin entinen omistaja tukee näissä vaaleissa.

    • masokisiti

      mie haluan että asiat etenee kuten nytkin ovat menneet, mie äänestän kokoomusta

    • Oleskelukansleri

      Pitääkö lähteä ihan perusasioista? Miksi tätä ei Suomessa ymmärretä??
      Mitä hyvää lakimies taustaiset poliitikot puolueesta riippumatta ovat äänestäjilleen ja ääritapauksissa maalleen aikaansaaneet?
      Lähtökohtaisesti jo ihminen joka valitsee juristin ammatin on luonteeltaan häikäilemätön omanedun tavoittelija ja moraaliton valehtelija. Luottamustoimeen valittuna tällaisen pyrkyrin ainut päämäärä on turvata itselleen helppo raha ja tulevista äänestystuloksista riippumaton suojatyö-virka. Keinoja kaihtamatta. Tutkikaa hyvät ihmiset lähi-historiaa kun netti siihen antaa hyvän mahdollisuuden ja muistakaa että juristi on ammattimainen valehtelija,-ihan oikeasti!

      • aliasiamies

        miksi et laita linkkiä josta asiat selviävät, sensijaan että esität väitteitä, joihin pyydät meidän itse etsimään todisteet?


    • Killeriä

      Pikku-Kouvolan kokoomusporukan Esko Lavonen yrittää todistaa, että Larikka ei ole tehnyt takinkääntöä energiayhtiöiden myynnin osalta. Kyllä Larikka on vaalitaktiikan nimissä tehnyt tilapäisen takinkäännön, joka perutaan vaalien jälkeen. Larikka on ottanut oppia rakennusneuvokselta ja Kouvolan vapaamuurariveljiltään. Äänestäjien ja kuntalaisten hämääminen ei ole suuri rikos hyvässä tarkoituksessa.

      Energiayhtiöiden myynnistä Kouvolalle tuleva noin 100 milj. euroa tarvitaan suoratamon ja paikoitustalon rakentamiseen tälle Pousin Kouvolan kaupungille myymälle suotontille.

      • Isopekka

        Nämä Korpivaaran hännytelijöiden kommentit ovat lapsellisia. Kaikki tietävät ja ne jotka eivät tiedä voivat kokousasiakirjoista tarkastaa, että Korpivaara se oli joka vaihtaa mielipidettä kuin paitaa joka päivä.


      • Pikkuritu
        Isopekka kirjoitti:

        Nämä Korpivaaran hännytelijöiden kommentit ovat lapsellisia. Kaikki tietävät ja ne jotka eivät tiedä voivat kokousasiakirjoista tarkastaa, että Korpivaara se oli joka vaihtaa mielipidettä kuin paitaa joka päivä.

        Juuri noin. Kouvolan päättäjillä on niin perusteellisen hyvät asiantuntijat ja konsultit että koko Suomi on kateellinen ja sitä tullaan vielä ulkomaitakin myöten ihmetteleen miten on voinut noin hyvä ja satumainen onni kohtamaan.


    • OnkoKusetusta

      Paateron työpaikat!

      Vuonna 2008 lupasi uusia työpaikkoja, kuinka moni on päässyt uusiin työpaikkoihin?

    • kookoo690

      Poijjaat, tänään voitettiin, pitäkää huoli ettei larikka vie 100milj. pelimerkkejä suohon

    • suutmakiakssdp

      Helmisen vaalikaravaani pysäköi männä viikolla korian s:n parkkiin.
      Ei muuta kun grilli pihalle ja vaalikarjalle myös makuelämyksiä.
      Mutta....... ensin kaivettiin edellisestä paikasta, valmiiksi grillatut ylijäänneet makkarat lämpiämään. Ei sitä, esimerkin voimalla, säästöä kouvolassa.
      Ja olihan se tekstikin vähän kuin vanhan pureskelua.

    • Lälliä

      Surullista Kouvolan ehdokkaiden osalta on se, että niin moni on ostettu suoratamon kannattajaksi. Esimerkiksi demarien kärkiehdokas Harri Helminen saa suotontin entiseltä omistajalta Juhani Pousilta merkittävän osan vaalirahoituksesta.

    • Rouvaksihakuttu

      Äänestän Jenni Vileniä, sekin on Perussuomalainen ja ainakin nainen. Voi olla ettei päse Eduskuntaan, mutta minkäs teet, jos miehiä vain äänestetään.

      • käsittämätöntä

        Mitä ihmettä, Jenni Vilen suositumpi varjovaaleissa kuin itse Lindström!


    • PS_naiset

      https://www.suomenuutiset.fi/erinomaista-vaalisunnuntaita-suomi/

      NAISET, otetaan voitto kotiin https://www.suomenuutiset.fi/otetaan-voitto-kotiin/ https://vaalit.perussuomalaiset.fi/

      ETELÄISIN SUOMI
      KAAKKOIS-SUOMI HELSINKI UUSIMAA VARSINAIS-SUOMI HÄME

      KAAKKOIS-SUOMI https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/kaakkois-suomi

      Erityisopettaja, kasvatustieteen maisteri Airi Aalto nro 105
      Lähihoitaja, yrittäjä Tanja Hartonen-Pulkka nro 107
      Välinehuoltaja Päivi Sivenius nro 117
      Artenomi, koulunkäyntiavustaja Satu Vihavainen nro 119
      Myyjä, kunnanvaltuutettu Jenni Vilen nro 120
      Lastensuojelutyöntekijä, kaupunginvaltuutettu Emmi Voutilainen nro 121

      HELSINKI https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/helsinki

      Filosofian maisteri, yrittäjä Valentina Ahlavuo nro 156
      Sairaanhoitaja, kaupunginvaltuutettu Nina Huru nro 159
      Sairaanhoitaja Krista Juurikko nro 161
      Varatuomari, eduskunta-avustaja Helena Kantola nro 164
      Kielten opettaja, eduskunta-avustaja Pia Kopra nro 166
      Varavaltuutettu, eduskunta-avustaja Maria Landen nro 167
      Sairaanhoitaja, omaishoitaja Mari Rantanen nro 171
      Sairaanhoitaja Tuula Salo nro 174
      Lastenhoitaja Marika Sorja nro 175

      UUSIMAA https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/uusimaa

      Kansanedustaja, lähihoitaja Johanna Jurva nro 57
      Kansanedustaja, geronomi (vanhustyö) Arja Juvonen nro 58
      Pääsihteeri, ravintolakokki Suvi Karhu nro 60
      Kaupan konsultti, kampaaja Jenni Lastuvuori nro 67
      Toimistopäällikkö, yrittäjä Marja-Leena Leppänen nro 69
      Rikoskemisti, tohtori, kaupunginvaltuutettu Saara Lång nro 72
      Varatuomari, kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Leena Meri nro 74
      Sairaanhoitaja Kirsi Mäkilaine nro 76
      Juristi, kaupunginvaltuutettu Piritta Poikonen nro 79
      Poliisi, kaupunginvaltuutettu, valt. yo Veera Ruoho nro 80
      Kansanedustaja, toimittaja Pirkko Ruohonen-Lerner nro 81
      Sairaanhoitaja, kunnanvaltuutettu Maiju Tapiolinna nro 87

      VARSINAIS-SUOMI https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/varsinais-suomi

      Leipomoyrittäjä Satu Anttila nro 70
      Kansanedustaja, röntgenhoitaja Kike Ritva Elomaa nro 72
      Bioanalyytikko Mira Katajamäki nro 77
      Musiikin maisteri, kanttori Silvia Koski nro 78
      Talonrakennusalan opiskelija Sanna Leivonen nro 79
      Kansanedustaja, hum. kand. Marila Lohela nro 80

      HÄME https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/hame

      Kansanedustaja Anne Louhelainen nro 39
      Vanhempi konstaapeli, HTK (hallintotiede) Mira Nieminen nro 41
      Dipl.ins., ympäristöasiantuntija Lulu Ranne nro 42
      Logistiikan esimies, rikossovittelija Heidi Selenius nro 45
      Lähihoitaja, yo-merkonomi Maarit Tuomi nro 47
      Oikeusasiamiehen toimiston esittelijä, HTM (hallintotiede) Eeva-Maria Tuominen nro 48

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe