Islamin profetiat toteutuvat paremmin kuin ....

alfa123om2222

Islam on ollut pitään niin etäinen uskonto, että siitä ei ole tiedetty mitään. Nyt internetin aikakaudella tietoa on saatavilla. Ja huomaa, että myös islam profetoi, vaikka heidän profetiansa eivät ole samanlaisissa kirjoissa kuin VT:n profeetat:

Esim. kiistelty hahmo islamin omassa keskuudessa Mirza G. Ahmad profetoi seuraavaa kirjassaan Divine Manifestation:

The meaning of this Divine revelation is that God
Almighty says that, in order to bear witness to the
truth of my claim, and so that people may realize that
I am from Him, God Almighty will cause five
terrifying earthquakes to appear, one following the
other, at short intervals. They will bear witness to the
truth of my claim, and each of them will display such
radiance that the beholder will at once be reminded of
God. Such a terrifying effect will they have on
people’s hearts, and so extraordinary will be their
power, intensity and devastation, that people
beholding them will lose their very senses.

Lyhyessä ajassa eli noin 40-250 vuoden sisällä pitäisi tulla viisi kovaa maanjäristystä, jotka aiheuttavat kumouksen maailman olosuhteissa.
Kaksi niistä on ainakin jo tapahtuntu:
2004 Indonesia
2011 Japani

Vielä pitäisi olla kolme edessä?

26

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om2222

      Tai itse asiassa edessä saattaa olla vain kaksi sillä Haiti 2010 oli myös tuhoiltaan suurimpia.

      Tuossa kirjassa kerrotaan, että nämä maanjäristykset saavat aikaan helvetin kaltaisen olotilan maapallolla, mutta lopulta kun järistykset ovat ohitse tuo helvetti puretaan ja tilanne palautuu normaaliksi.

      Missä kaksi viimeistä järistystä voivat tapahtua? On neljä tai viisi mahdollista paikkaa, joista puhutaan erilaisissa kirjoituksissa:
      Nostradamus puhuu MALTAN JÄRISTYKSESTÄ
      Monet puhuvat YELLOWSTONESTA
      Hadithit puhuvat JEMENIN EDUSTASTA
      Mirza Ghulam Ahmad puhuu itse PUNJABISTA.

    • NokiaSamsung

      "Tuomion hetki ei tule ennenkuin ihminen voi lähteä kotoaan, ja hänen kenkänsä tai piiskansa tai keppinsä kertoo hänelle mitä hänen perheelleen on tapahtuu."


      Abu Sa'id said that the Prophet (SAWS) said: "The Hour will not come until the time when a man will leave his home, and his shoes or whip or stick will tell what is happening to his family."

      According to another version of this report, the Prophet (saws) said: "By Him in Whose hand is my soul, the Hour will not come until wild animals talk to men, and a man speaks to his whip or his shoe, and his thigh will tell him about what happened to his family after he left."

    • alfa123om222

      Salaam!

      Kiitokset NokiaSamsung. Tuo tosiaan tuo mieleen kännykät. Nekin siis on mainuttu Haditheissa.

      Motorolan tutkijaa ja johtajaa Martin Cooperia pidetään ensimmäisen käytännöllisen kädessäpidettävän matkapuhelimen kehittäjänä. Motorola ja Bell Labs olivat käyneet kovaa keskinäistä kilpajuoksua matkapuhelimen kehittämisessä. Lopulta 3. huhtikuuta 1973 Cooper soitti raskaalla, mutta kädessä pidettävällä matkapuhelimellaan, josta tuli sitten tuote nimellä Motorola DynaTAC (Wikipedia)

      Salaam!

    • kerty

      Jeesuksella paremmat tarjoukset!
      Jumala käskee tekemään parannuksen ja uskomaan synnit anteeksi Jesuksen nimessä!
      Jeesus käski julistaa Evankeliumia maailman loppuun asti
      Apostolien teot 17.luku Apostoli Paavalin saarna ateenalaisille.
      30. Nämät eksytyksen ajat on tosin Jumala sallinut*, ja ilmoittaa nyt kaikille ihmisille joka paikassa, että he parannuksen tekisivät!(Ja uskoisivat syntinsä anteeksi Jeesuksen nimessä eli Uskoisivat Evankeliumin, jolloin syntyisivät uudesti ja saisivat Pyhän Hengen. Uskoonn tulleina saisivat kastee Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen perhekuntineen. )
      31. Sillä hän Jumala on päivän säätänyt, jona hän on maan piirin tuomitseva vanhurskaudessa, sen miehen(Jeesuksen) kautta, jonka hän on säätänyt*, ja jokaiselle ilmoittaa uskon, siinä että hän hänen(Jeesuksen) kuolleista herätt!".
      Matteuksen Evankeliumin 28.luku
      ”2 Ja katso, tapahtui suuri maanjäristys, sillä Herran enkeli astui alas taivaasta, tuli ja vieritti kiven pois ja istui sille.
      3 Hän oli näöltään niinkuin salama, ja hänen vaatteensa olivat valkeat kuin lumi.
      4 Ja häntä peljästyen vartijat vapisivat ja kävivät ikäänkuin kuolleiksi.
      5 Mutta enkeli puhutteli naisia ja sanoi heille: "Älkää te peljätkö; sillä minä tiedän teidän etsivän Jeesusta, joka oli ristiinnaulittu.
      6 Ei hän ole täällä, sillä hän on noussut ylös, niinkuin hän sanoi. Tulkaa, katsokaa paikkaa, jossa hän on maannut."
      "Ja katso, Jeesus on noussut ylös kuolleista!" Uusi Testamentti
      "5. Jesus vastasi: totisesti, totisesti sanon minä sinulle: ellei joku synny vedestä ja Hengestä ei hän taida Jumalan valtakuntaan sisälle tulla.
      6. Mitä lihasta syntynyt on, se on liha, ja mitä Hengestä syntynyt on se on henki.
      7. Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: teidän pitää uudesta syntymän." Joh.3.luku
      Joka kääntyy ja ottaaa vastaan Evaankeliumin, saa Pyhän Hengen ja syntyy Uudesti eli on tuon jälkeen uudestisyntynyt! Kääntyneet saavat perhekuntineen kasteen.
      Kääntyneet alkavat elää kristillistä elämää seurakunnan yhteydessä.
      "Joka uskoo Jeesukseen, pelastuu ja saa iankaikkisen elämän."

    • Liimanäppi

      ~~Jeesuksella paremmat tarjoukset!

      Mitä muuta Jeesus on saanut tähän mennessä tarjottua kuin kaksi vuosituhatta myöhässä olevan lupauksen?

    • alfa123om2222

      Mitä tulee profetoimiseen niin harvassa kuitenkin ovat ne kristittyjen profetiat, jotka ovat toteutuneet. En itse tunne yhtäkään sellaista.

      Sen sijaan islamin rooli: Puolustaja, Totuuden Henki, Hän edellyttää tulevan tietämistä. Totuuden henki kertoo teille tulevat ja on teidän kanssanne ikuisesti.
      Lisäksi islamin piiristä ovat lähtöisin useat merkit luonnossa ja savupatsaissa yms.

      Ajankohtainen on Isan eli Jeesuksen muuntautuminen parantajasta profeetaksi alistumalla Imaami Mahdin perässä rukoilemaan. Islam on alkuperäinen uskonto koko maailman luoduille.

      Kristityillä säilyneen toivo ruumiin ylösnousemuksesta, tuhatvuotisesta valtakunnasta ja uudesta taivaasta ja uudesta maasta sekä Uudesta Jerusalemista. Nuo ovat hienoja toivoja. Eikä kukaan luopune kristinuskosta juuri niiden vuoksi. Islam on kuitenkin paras uskonto Auringosta Plutoon ulottuvalla paratiisitoivollaan mikäli on ihastunut tähän vanhaan luomakuntaan.
      Ja tulee toimeen sen kanssa.

      Välillä on niin, että usko katoaa ilman Koraania ja islamia sekä toivo, rauha ja jopa rakkauskin. Islam kykenee tekemään täydelliseksi monien kristittyjenkin uskon. Kristillinen usko jää usein lapsipuolen tasolle ilman muiden uskontojen kastelevaa vaikutusta ja ilman Jumalan itsensä antamaa kasvua.

      Voimme laulaa: Olen taimi sun tarhassas....... Mutta ilman kastelua ja Jumalan armoa jäämme pelkän taimen tasalle. Monet meistä ainakin.

      • Liimanäppi

        ~~Mitä tulee profetoimiseen niin harvassa kuitenkin ovat ne kristittyjen profetiat, jotka ovat toteutuneet. En itse tunne yhtäkään sellaista.

        Säännönmukaisesti ennustus toteutuu ainoastaan silloin kun henkilö itse katsoo sen onnistuneen, eli selittelee sen itselleen parhain päin, tai sitten uskoo toisen selittelyjä. Sama koskee kaikkia ennustuksia, uskontoon tai uskonnottomuuteen katsomatta.

        Käytännössä kaikki ennustuksiksi täälläkin esittämäsi jutut eivät täytä asiallisen ennustuksen kriteerejä.


      • Raamattu on totta

        Olen viime päivinä lueskellut koraania ja olen hämmentynyt miten sen suurat on täynnä raamatun tapahtumien kertaamista ja välillä vääristelyä. Minä kyllä uskon nyt, että koraani on saatanan sanelema ja se yrittää tehdä tyhjäksi Kristuksen ristinkuoleman aiheuttaman voiton hänestä. Islam on suorittamisen ja tekojen uskonto toisin kuin kristinusko, joka perustuu armoon. Säälin kyllä muslimeja tähän asti lukemani perusteella ja koen todella tarvetta rukoilla heidän puolestaan. Mitä tulee maailmanloppuun niin ilmestyskirjan pedon luku 666 on myös koraanin sekä wwww:n eli internetin luku ja enta google chrome.... 666 siinäkin. Google kehittelee merkkiä jolla ostaa ja myydä. Eikö siihen juuri mahda tulla tuo chromen logon luku 666 mukaan... sielunvihollinen taitaa todella meuhkata pallollamme ja on läsnä enemmän kuin luulemmekaan. Muuta pelastusta ei ole kuin usko ristiinnaulittuun Jeesukseen. Sitä tarjotaan myös sinulle, joka luet tämän. Käänny Herramme puoleen, niin yllätyt. Saat kivisydämen tilalle elävän sydämen ja ymmärryksen näihin asioihin.


    • alfa123om2222

      Niin, on toki hieno ja turvallinen filosofia ajatella, että tulevaisuutta ei ole lukkoon lyöty, että sitä voi muuttaa ja että se kulkee vapaasti satunnaiseen suuntaan. Itsekin ajattelin ennen niin. Mutta päädyin usein umpikujaan.

      Ellei tulevaisuus ole lukkoon lyöty niin sitä ei voi ennustaa edeltäkäsin. Mutta usein väitettään, että tulevaisuus on ennustettavissa. Englanninkielinen raamatun käännös väittää, että kaikki mitä on taivaassa ja maassa tulivat luoduiksi kuudenteen päivään mennessä. Siitä saa sellaisen kuvan eräät raamatun tulkitsijat, että jopa tulevien aikain ihmiset luotiin kuudenteen päivään mennessä.

      Kun olin kristitty en millään tavoin vaikuttanut tulevaisuuteen, mutta islam tuntee käsitteen johdatus. Kun aloin saada johdatusta tuli tehtyä vapaasti mitä tahansa miettimättä miten se vaikuttaa mahdollisesti tulevaisuuteen. Islam itse asiassa siis luo puitteet filosofialle, että tulevaisuus ei ole lukkoon lyöty. Ja sallii eräänlaisen vapauden muuttaa tulevaisuutta. Islam tukee filosfiaa, että tulevaisuus on AVOIN parhaiten uskonnoista luulisin. Ja silti islamin piirissä on profetioita tulevaisuutta koskien. Ja ne ovat siis toteutuneet melko tarkalleen.

    • Liimanäppi

      ~~Mutta usein väitettään, että tulevaisuus on ennustettavissa.

      Väitteen esittäjällä on todistelun taakka.

      ~~Englanninkielinen raamatun käännös väittää, että kaikki mitä on taivaassa ja maassa tulivat luoduiksi kuudenteen päivään mennessä.

      Raamatun luomiskertomus on saanut vaikutteita babylonialaisista lähteistä ja on täyttä harhaa.

      ~~Ja silti islamin piirissä on profetioita tulevaisuutta koskien. Ja ne ovat siis toteutuneet melko tarkalleen.

      Aikuisten oikea ennustus joko toteutuu tai sitten ei, siinä ainoat vaihtoehdot, selittelyn varassa lepäävää lähellä olemista ei noteerata noteerata ennustelukisassa.

    • alfa123om222

      Aivan kaikki ei ole profetiaa, vaan osa on tunnusmerkkejä. Tuollaisten merkkien tekeminen edellyttää kykyä kontrolloida luontoa ja savupatsaita yms. Mutta kuka tekee nuo merkit esim. punaisen taivaanrannan koko vuoden ajaksi?

      Entä jos merkkien tekijä epäonnistuu ja antaa tapahtuman tunnusmerkit, joka tapahtuma ei sitten toteudukaan? Tulee väliin jotakin joka estää tapahtumaa toteutumasta.

      Imaami Mahdista on selkeät tunnusmerkit nähty, mutta entä jos noiden tunnusmerkkien tekijät; taivas tai enkelit ovat väärässä ajoituksen suhteen? Entä jos merkit tehtiinkin liian hätäiseen? Siinä tapauksessa jos profetia on nojautunut noihin tunnusmerkkeihin niin kuin omat juttuni usein nojautuvat merkkeihin, seurauksena on väärä profetia.

      En ole kovin kriittisesti suhtautunut tähän asiaan, enkä ole lukenut tarpeeksi tietääkseni asiasta tarpeeksi. Silti tulee joskus tarve profetoida ilmaistakseen mihin toivonsa on perustanut tulevaisuutta ajatellen. Ikävää on jos merkit pettävät ja jos profetia epäonnistuu.

      • Liimanäppi

        ~~Aivan kaikki ei ole profetiaa, vaan osa on tunnusmerkkejä.

        Tunnusmerkit tarkoittanevat yleisluontoista lööperiä, jota voi tarvittaessa selitellä parhain päin.

        ~~Tuollaisten merkkien tekeminen edellyttää kykyä kontrolloida luontoa ja savupatsaita yms.

        Onko tuollaisen kyvyn olemassaolo osoitettu jollain tavalla?

        ~~Entä jos merkkien tekijä epäonnistuu ja antaa tapahtuman tunnusmerkit, joka tapahtuma ei sitten toteudukaan? Tulee väliin jotakin joka estää tapahtumaa toteutumasta.

        Tai pikemminkin tuo epäonnistuma osoittaa, että kyseessä on hömppä.


    • alfa123om2222

      Maailma vihasi ja kansat vihaavat edelleen Jeesusta, koska hän kertoo, että heidän tekonsa ovat pahat; eivätkö he voi puolustautua. Hänen tulonsa ja toimintansa yrittettiin estää ja samoin on Imaami Mahdin laita. Hänellä on voimallisia vihollisia, jotka yrittävät estää hänen tulonsa.

      Nuo viholliset jopa vannoskelevat, että hän ei voi tulla koskaan, koska muuten hänen kannattajansa surmattaisiin ja häntä itseään estettäisiin toimimasta. Jos nyt neljä miljardia maan asukasta vihaa häntä jo ennalta ja tahtoo turmella hänen työnsä hedelmän on vaikea uskoa, että hän kykenee tulemaan ja tekemään rauhan, yltäkylläisyyden, totuuden ja oikeudenmukaisuuden. Se jää nähtäväksi, mutta lopetan aiheen käsittelyn tähän toteamukseen. Jehova yksin tietää ajat ja aikakaudet.

      • Liimanäppi

        ~~Jehova yksin tietää ajat ja aikakaudet.

        Siinä mulla on vaan se pienenpieni ongelma, ettei kukaan ole osoittanut parempaa kuin sen, että Jehova on pelkkä mielikuvituksen tuote. Se ei toki estä muita kuvittelemasta, etteikö mielikuvituksen tuotteellakin voisi olla mielikuvituksessa oma mielikuvitus.


      • alfa123om2222
        Liimanäppi kirjoitti:

        ~~Jehova yksin tietää ajat ja aikakaudet.

        Siinä mulla on vaan se pienenpieni ongelma, ettei kukaan ole osoittanut parempaa kuin sen, että Jehova on pelkkä mielikuvituksen tuote. Se ei toki estä muita kuvittelemasta, etteikö mielikuvituksen tuotteellakin voisi olla mielikuvituksessa oma mielikuvitus.

        Voi olla, että on vaikeampi osoittaa Luojan henkilö, olemus ja piirteet. Mutta tosiasia on, että on olemassa Herrauksia, Valtaistuimia, Voimia ja Mahteja yms. jotka kykenevät ihmetekoihin esim. tunnusmerkkien tekemiseen.
        Tänä päivänä niitä vain pitää varoa kun Tessalonikalaiskirjeen mukaan Saatanalle annetaan voima tehdä ihmeitä ja taikoja myös juuri ennen Antikristuksen tuloa.

        Sanoisin Herrauksista sen verran kuitenkin, että olen omin silmin nähnyt tarpeeksi niiden tekemiä ihmeitä. Raamatussa mainitaan monia; esim. aurinko kulkee taaksepäin muutaman porrasaskelman, tuli lyö taivaasta, käsi halvaantuu, yms. yms. Jos ei halua olla tekemisissä tuollaisten ilmiöiden kanssa tai Herrauksien kanssa niin sekin lienee o.k.

        Raamatussa sanotaan israelilaisille. Älkää kauhistuko taivaan merkkejä, joita pakanat kauhistuvat.


      • Liimanäppi
        alfa123om2222 kirjoitti:

        Voi olla, että on vaikeampi osoittaa Luojan henkilö, olemus ja piirteet. Mutta tosiasia on, että on olemassa Herrauksia, Valtaistuimia, Voimia ja Mahteja yms. jotka kykenevät ihmetekoihin esim. tunnusmerkkien tekemiseen.
        Tänä päivänä niitä vain pitää varoa kun Tessalonikalaiskirjeen mukaan Saatanalle annetaan voima tehdä ihmeitä ja taikoja myös juuri ennen Antikristuksen tuloa.

        Sanoisin Herrauksista sen verran kuitenkin, että olen omin silmin nähnyt tarpeeksi niiden tekemiä ihmeitä. Raamatussa mainitaan monia; esim. aurinko kulkee taaksepäin muutaman porrasaskelman, tuli lyö taivaasta, käsi halvaantuu, yms. yms. Jos ei halua olla tekemisissä tuollaisten ilmiöiden kanssa tai Herrauksien kanssa niin sekin lienee o.k.

        Raamatussa sanotaan israelilaisille. Älkää kauhistuko taivaan merkkejä, joita pakanat kauhistuvat.

        ~~Voi olla, että on vaikeampi osoittaa Luojan henkilö, olemus ja piirteet.

        Vaikeus on havaittavissa siinä, ettei tuollaiseen osoittamiseen ole kyetty, sehän edellyttää muuta kuin sananhelinää.

        ~~Mutta tosiasia on, että on olemassa Herrauksia, Valtaistuimia, Voimia ja Mahteja yms. jotka kykenevät ihmetekoihin esim. tunnusmerkkien tekemiseen.

        Jos kyseessä on tosiasia, niin se on silloin osoitettu, eli missä miten ja milloin?

        ~~Tänä päivänä niitä vain pitää varoa kun Tessalonikalaiskirjeen mukaan Saatanalle annetaan voima tehdä ihmeitä ja taikoja myös juuri ennen Antikristuksen tuloa.

        A) Toi on kehäpäättelyä ja B) olen jo useamman kerran lainannut tämän tänne:

        ”Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.” (1. Joh 2:18 KR38)

        Jos tukeutuu Raamattuun, niin loogisuus sekä vastapuolen kunnioittaminen edellyttää, ettei poimita rusinoita pullasta. Raamattu osoittaa hyvin yksiselitteisesti, että ekalla vuosisadalla odotettiin Jeesuksen paluuta niillä hetkillä, elettiin lopun aikaa ja antikristuksia oli jo monin kappalein.

        Eli Raamatun juna meni jo ekalla vuosisadalla.


    • alfa123om222

      Luonnolliselta kannalta ajatellen olet ehkä oikessa, mutta Raamattu on YLILUONNOLLINEN KIRJA.

      Dan 9 Kertoo, että Messias raivataan pois ja hänelle EI JÄÄ MITÄÄN. Kuitenkin jäi jälkeen raamattu, jossa lukee: Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani pysyvät. Ja yritettiin toki tuhota kaikki Messiaan seuraajat, kirjat ja rakennukset, mutta jäi myös rakennuksia. Noita valtavia katedraaleja, jotka ehkä juuri siksi rakennettiin valtaviksi, että vihollinen ei voisi hävittää niitä.

      VAnhan Testamentin sana pakottaa kuin uhribaalin palveluksena tuhoamaan kaiken muiston Messiaasta, mutta kuitenkin Messiaan muisto on säilynyt ja tuossa kiihkeässä kilpailussa on turvauduttu yhä suurempiiin keinoihin säilyttää muisto Jeesuksesta.

      Uusin yritys kadottaa ristit ja evanekeliumit on sulattaa kristinuskon Imaami Mahdin islamiin. Saa nähdä onnistutaanko Kristinusko ja Messiaan muisto tuhoamaan lopullisesti tällä kertaa. Ja aikooko Kristus saada itselleen jälleen jonkin keinon selvitä ja jättää muistonsa elämään historian kulussa.

      • Liimanäppi

        ~~...mutta Raamattu on YLILUONNOLLINEN KIRJA.

        Siihen asti kunnes perustellusti osoitat tuon väitteen todeksi Raamattu on ihmisten kirjoittamia tekstejä ihmisille.

        ~~Dan 9 Kertoo, että Messias raivataan pois ja hänelle EI JÄÄ MITÄÄN. Kuitenkin jäi jälkeen raamattu...

        No mun (KR38) Raamatussa kyllä lukee, ettei häneltä jää ketään, mutta siitä huolimatta oleellista on se, ettei tuossa ole kyse Jeesuksesta, vaan voidellusta. Tämä on vanhastaan tulkittu Joosuaksi (tai Jeesuaksi) Joosadakin pojaksi (Esra 3:2, 8; Haggai 1:1), eli “öljyllä voidelluksi” (Sakarja 3:1-9; 4:14), pakkosiirtolaisuuden jälkeisen ajan ensimmäiseksi ylimmäiseksi papiksi. Näin siis esimerkiksi Hippolytoksen (n. 170–235) mukaan.


    • kerty

      Jumala vuodattti Jeesuksen opetuslapsille lupaaman Pyhän Hengen, Totuuden Hengen, Ensimmäisenä Helluntaina, joka kerrottuna Apostolien teoissa Raamatussa. Kuinka opetuslapset olisivat voineet saada lupausta jostain, joka tulisi heidän kuolemansa jälkeen heille, kun lupaukset oli opetuslapsille, jotka seurasivat Jeesusta. Ja lupauksessa oli maininta, "ei monen päivän perästä", ja "pysytelkää Jerusalemissa, kunnes lupaus täyttyy"!!!
      Jos tarkkaan lukee Uudesta Testamentista, niin ymmärtää Jeesuksen tarkoittaneen lupaksila Pyhästä Hengestä vain opetuslapsia, jotka saatuaan Pyhän Hengen voiman läksivät julistamaan Evankeliumia, niinkuin Jeesus käski tehdä maailman loppuun asti!
      Jeesus ei käskenyt julistaa islamia, jossa ei ole Evankeliumia, vaan tuo on juutalaisuuden kaltainen lakiuskonto. Kristinuskon ulkopuolella saavat harjoittaa omaa uskontoaan omassa rauhassaan.
      "Joka uskoo Jeesukseen saa syntinsä anteeksi!"Uuden Testamentin mukaan

    • alfa123om2222

      Kristus toki on enkeleitäkin korkeampi aikanaan ja Profeetta(SAAS) toivoi viimeisenä toiveenaan päästä Paratiisin parhaimman tai korkeimman henkilön seuraan, joka lienee juuri Kristus.

      Kristus myös on sellainen, joka tuhoaa Antikristuksen suunsa henkäyksellä, joka lienee juuri Isa. Hän on Sana ja Henki. Herra ja Minä olen.....

      Mutta minkä vuoksi väität, ettei islam ole muka ilosanoman kantaja. Onhan paratiisi ja ikuinen elämä siellä iloinen asia.

      Ja minkä vuoksi murehdit, jos islam kristinuskonkin voittaa lopulta monin tavoin ja olisi lopussa ainoa uskonto joka hyväksytään Jumalan edessä. Sama Jumala on perustanut molemmat uskonnot apostoli Pietarin kautta ja välityksellä.

      Enhän toki Kristusta hylkää, jos vaihdan islamiin, vaan silloin Kristus itse hylkää krisitinuskon ja vaihtaa islamiin.

      Islam toki on uskontona luopumuksen tilassa nykyisin. Mutta ei kaikkien islam. Vaan suuren enemmistön. Itse sanoisin, että eräät sakramentit ovat vaikeimmat asiat luopua. Kaste on ihana asia oikein toimitettuna. Saa heti pyhän hengen armolahjan. Herran ehtoollinen antaa myös paljon.

      Koraani sanoo pyhän hengen armolahjoista, että perjantairukouksen jälkeen lähtekää etsimään niitä. Ja kun Ramadanina syödään vain yöllä se korvaa kyllä ehtollisen monin verroin. Kokemukseni mukaan islamin Pyhän Hengen armolahjat ovat arvokkaampia kuin mitä ovat kristinuskon vastaavat. Sain kyllä pyhän hegen, joka lupasi tehdä ytötä kulttuurin eli taiteen edistämiseksi. Sain myös pyhän hengen armolahjan, joka oli tietokoneen ohjelmointikieli.

      Mutta eräs islamhenkinen lahko antoi tiedon ja ymmäryksen hengen ja lisäksi sain oman keinokielen sekä sain tutustua taivaan ja maan salaisuuksiin jonkin verran.

      Hare Krishna on kultaakin arvokkaampaa, juutalaisuus on kultaa, islam on hopeaa ja kristinusko on pronssia. Näin uskoisin olevan asian laita.

    • TUOMAS

      Prohfeettoja ei enään ollut Vanhan Testamentin profeettojen jälkeen.Kaikki sen jälkeen itseään nimittävät profeetat ovat niitä vääriä profetoita,joista Jeesus varoitti;Älkää uskoko heitä.
      Jeesus ei ollut prohfeetta,vaan Jumalan Sana maan päällä.

      • Liimanäppi

        Tosin Apt. 2:17 ja 21:9 kertoo profetoinnin jatkuneen VT-profeettojen jälkeen. Tuohan ei ole uskovaiselle ongelma, tekee vaan eron profeetan ja profetoinnin välillä ja kaikki on taas melkein hyvin. Jeesus oli uskonpuhdistaja, joka lupaili liikoja.


    • alfa123om222

      Olisi sääli, jos profeettoja ei olisi enää VT:n jälkeen sillä eräät VT:n profeetat tuntuvat olevan vanhentunutta tekstiä. Toisaalta Jeesus lupasi lähettää: Puolustajan, Totuuden Hengen, Hänet , jonka oli määrä kertoa tulevat asiat myös. Koraanissa lukee lisäksi, että joka Ajalle eli Aionille (490 vuotta) on oma pyhä kirjoituksensa.

      Jeesus oli ja on paljon taivaassa, mutta maan päällä Messiaasta sanotaan Danielin kirjassa: Messias raivataan pois tieltä eikä hänelle jää ketään tai mitään. Niin kävikin marttyyrikirkon aikana, että kristityt yritettiin hävittää sukupuuttoon. Ja Milanon ediktin 313 jKr jälkeinen kirkko on toki sallinut kristinuskoa, mutta silti on kansan oikeita opettajia hävitetty esim. Invisition aikana. Sanoisin, että Kristus maan päällä Ptolemyn Kommentaarin mukailuni mukaan on ollut:

      Parent - Loveliness (1500 eKr -500 eKr)
      / \
      Only-Begotten - Truth (500 ekr - 500 jKr)
      / \
      Word - Life (500 jKr - 1500 jKr)
      / \
      Human Being - Church (1500 jKr - 2500 jKr)

      Eli viimeiset 500 vuotta hän oli Ihminen, mutta seuraavat 500 vuotta kirkko.

      Väärä profeetta on sellainen, joka uhkaa (piruilee): Jos syöt tuon viimeisen appelsiinin tänään etkä huomenna niin serkkusi kuolee. Ja sitten jos syöt tuon appelsiinin hän saa aikaan serkkusi kuoleman tahallaan omin keinoin.

      Eli Uhkaus eli piruilu - Valinta joko tai - Väärä profeetta itse toteuttaa uhkauksen.

      Tuota kaavaa monet islamin uskoiset noudattavat tänä päivänäkin eli heistä monet ovat väärän profeetan vaikutuksen alaisena. Sitä en tiedä käyttikö Profeetta Muhammed (SAAS) tuollaista uhkailua. Kun olen lukenut Siraa niin mielestäni ei.
      On ikävää, että valtaosa islamin lahkoista, joita on noin 70 on väärän profeetan keinojen käyttäjiä.

      • Liimanäppi

        ~~Jeesus oli ja on paljon taivaassa, mutta maan päällä Messiaasta sanotaan Danielin kirjassa: Messias raivataan pois tieltä eikä hänelle jää ketään tai mitään.

        Olen tähän kommentoinut useamman kerran, mutta et ole reagoinut. Kertoisit nyt millä perusteella katsot tuon Danielinkirjan voidellun viittaavan Jeesukseen? Semminkin kun asiayhteys liittää kyseisen voidellun menneisiin tapahtumiin, eivätkä Jeesuksen seuraajat tuollaista opettaneet, vaan näkemys tuli muotiin vasta ajanlaskumme kolmannella vuosisadalla.


    • alfa123om222

      Dan. 9

      Ja sinun tulee tietää ja ymmärtää, että Jerusalemin ennallistamista ja uudelleen rakentamista koskevan sanan lähtemisestä on Messias, Johtajaan asti seitsemän viikkoa, lisäksi kuusikymmentä kaksi viikkoa....... Ja kuudenkymmenen kahden viikon jälkeen Messias raivataan pois.eikä hänelle jää mitään.........

      Periaattessa en voi tietää keneen tuo Messias viittaa ilman noita aikamääriä 7 ja 62 viikkoa. Tuona aikana pois raivaaminen oli tavanomaista Messiaaseen viittaavien hekilöiden:
      - Aleksanteri Suuri, Platon, Jeesus, Caesar, jne.

      On pelkkä oletus itseltäni, että Messias Johtaja on Aleksanteri Suuri ja
      Lisäksi Messsias, Voideltu on Jeesus. Sekin perustuu olettamukseen.
      Mutta kyllä Jeesus oli ainakin varmuudella ehdokkaista todennäköisin.

      Kun lasketaan vuodesta 29 jKr jolloin pois raivaaminen alkoi 434 v eli 62 vvkoa päädytään
      vuoteen 405 eKr. Ja kun lasketaan tuosta vuodesta 405 eKr 7 vvkoa päädytään Aleksanteri Suuren syntymävuoteen.

      Profeetta Habakukin Qumranin kirjaston kommentaarista voidaan toki vetää sellainenkin johtopäätös, että Keisari Nero oli Messias.

      On pelkkä tottumus pitää juuri Jeeusta Messiaana ja hänen seuraajansa kyllä eniten mainostivat häntä Messiaaksi. Tulisko sitten liityä heidän kantaansa vai etsiä ehdotonta totuutta asiasta? Toisaalta Messias voi olla myös nelipersoonainen hahmo VT:n mukaan:
      Iankaikkinen Isä, Ihmeellinen Neuvonantaja, Väkevä Jumala, Rauhan Ruhtinas

      Keisari olisi Iankaikkinen Isä
      Joku filosofi tms. Ihmeellinen Neuvonantaja
      Jeshua Väkevä Jumala
      Aleksanteri Suuri Rauhan Ruhtinas

      • Liimanäppi

        ~~Periaattessa en voi tietää keneen tuo Messias viittaa ilman noita aikamääriä 7 ja 62 viikkoa.

        Nuo aikamäärät voi kukin asetella ja versioita riittää, ensin osa laskettu tarkoitushakuisesti taaksepäin.

        ~~Lisäksi Messsias, Voideltu on Jeesus. Sekin perustuu olettamukseen.

        Siis danielinkirjan asiayhteys ei paina mitää vaa'assasi, kuten ei sekään, että Jeesusta sovitettiin tuohon muottiin vasta kaksi vuosisataa kuolemansa jälkeen kun oli jo selvää, ettei Jeesuksen paluulupaus toteutunut?

        Ei kai silläkään ole mitään merkitystä Varhainen kirkkoisä ja teologi Hippolytos (n. 170–235) kirjoittaa asiasta seuraavasti:

        ”Eli mitä muuta voideltua hän voi tarkoittaa kuin Jeesua Joosadakin poikaa, joka palasi tuolloin kansan kanssa 70. vuonna temppelin uudelleenrakennuksen jälkeen ja uhrasi uhreja lain mukaan? Kutsutaanhan kaikkia kuninkaita ja pappeja voidelluiksi.”

        Tämä sama tapahtuma mainitaan 11. luvun ennustuksessa (liiton prinssi tuhotaan jakeessa 22) ja samaan viittaa 1. Eenokinkirja 90:8 (eläimillä kryptattua tekstiä). Kyseessä on pakkosiirtolaisuuden jälkeisen saadokilaisen pappeuden loppu, eli Onias III:n surmaaminen. Tästä sitten alkaa viimeinen, siis 70:s viikko, joka jaetaan kahtia, autioittajan toimesta lakkautetaan puolivälissä teurasuhri ja uhrilahja.

        Tämä tapahtuu kun Antiokhos IV Epifanes häpäisee temppelin ja lakkauttaa päivittäisen uhrin vuonna 168 eaa. Tämä on siis puoliväli Onias III:n surmaamisen (171 eaa.) ja temppelin uudelleenennallistuksen välillä (164 eaa). Tähän samaan tapahtumaan viitataan rinnakkaisnäyissä 7:25; 8:9-14, 23-25; 11:31-35 ja 12:11-12.

        Myös ajanlaskumme ensimmäisen vuosisadan lopussa Josephus kirjoitti profeetta Danielin julistaneen:

        ”Tulisi nousemaan eräs kuningas, joka tulisi voittamaan kansamme sekä sen lait ja tulisi ottamaan pois poliittisen hallinnon ja tulisi häpäisemään temppelin sekä tulisi kieltämään uhrien uhraamisen kolmen vuoden ajaksi. Ja todellakin niin tuli käymään, että kansamme kärsi näistä asioista Antiokhos Epifaneen alaisuudessa, Danielin näyn mukaisesti.” (Antiquities 10.11.7)

        No toki kernaasti saat pitää mielipiteesi, kunhan esitän asiaan liittyviä näkemyksiä, jotta muut asiasta kiinnostuneet saavat ajattelemisen aihetta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6679
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4320
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2740
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2070
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1613
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1427
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1104
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1061
    Aihe