Valitus naapurista ei mene eteenpäin ilman kahden muun henkilön

allakirjoitusta...

Metelöitsijällä ja häiriköllä on siis täysi rauha tehdä mitä haluaa. Epäsosiaaliset naapurit eivät ole koskaan itse kuulleet, eikä nähneet mitään. Ei kannata itsekään hyssytellä vaan antaa samalla mitalla takaisin.

Kerrostalot ovat perseestä. Naurettavanhounot äänieristykset ja sikamainen vuokra.

25

491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemustaon

      Kyllä muuten menee.

      • oi kerrostaloelämää

        Joissain taloyhtiöissä on käytäntö, että vasta ne valitukset, jotka ovat allekirjoittaneet useammat asukkaat, otetaan huomioon. Sillä voidaan estää väärät valitukset ja tahallinen kiusanteko, mutta varjopuolena on juuri tuo aloittajan ongelma.

        Voisi olla, että valitus noteerattaisiin, mikäli muutaman kerran soittaisit poliisin paikalle häirikköä komentamaan.


      • hiljaista

        Tahalleen kiusataan ,sitten pyydetään todistajia kurppa akkoja kuuntelemaan kuuluko mitään:):):


      • uytrtghy
        oi kerrostaloelämää kirjoitti:

        Joissain taloyhtiöissä on käytäntö, että vasta ne valitukset, jotka ovat allekirjoittaneet useammat asukkaat, otetaan huomioon. Sillä voidaan estää väärät valitukset ja tahallinen kiusanteko, mutta varjopuolena on juuri tuo aloittajan ongelma.

        Voisi olla, että valitus noteerattaisiin, mikäli muutaman kerran soittaisit poliisin paikalle häirikköä komentamaan.

        Ihan samalla tavalla joku mummoklikki voisi savustaa laittamalla nimet paperiin.
        Eli ei tuo mitään auta jos halutaan savustaa ulos.


    • ratkaisu

      Muuta pois. Itse yritin ja hävisin kusipää kahjulle!

    • on se niin...

      No, on siinä se, että jos kertoo todellisista häiriöiden aiheuttajista, heihin aletaan kiinnittää huomiota. Sitä havainnoitsijaa löytyy sitten muistakin kuin kertojasta.

      Voidaan esim. sivumennen kysellä muiltakin.

      Sitten se, että jos on todellisista häiriköijistä kyse, niin ennen pitkää ne häipyvät kuitenkin. Ei se rettelöinti kauan jatku. Normaalit elämän äänet eivät ole häiriköintiä.

      Ongelmia meillä ainakin aiheuttavat nuoret juurettomat tyypit, ne joiden ei ole tarkoituskaan perustaa kotia siihen missä nyt väliaikaisesti asuvat. Opiskelijat, ja nuoret poikamiehet, reissutyöläiset. Nämä aiheuttavat ongelmia. Ja tietysti sitten se porukka, joka elää kaljalla ja kyylää toisten tekemisiä, useimmiten yhtä heikossa olevaa tilassa olevaa kuin itsekin ovat, paitsi ehkä se ero, ettei ole kaljan orja. Sitä ollaan niin kateellisia ja kytätään että miks toi kantaa noin ja noin tavaraa kaupasta ja miks mulla ei ole, ja se varmaan saa sossusta mut minä en saa ja jäkäti jäkäti jäkäti jäkäti jäkäti jäkäti.

    • werfcwewww

      Kannattaa vähän kouluttaa tälläisiä naapureita!

      Ensin lappu postiluukusta, sen jälkeen julkinen lappu sisääntulo aulaan että kaikki saa lukea, ole kohtelias näissä lapuissa. Sitten vasta aloitetaan se koulutus, liimaa lukkoon, naulaa sen naapurin ovi kiinni kun hän on kotona..
      Sitten taas lappu muutaman päivän päästä missä voit kysellä että joko opit, lopeta naapureiden häiritseminen tai siirrytään vielä kovempii keinoihin..

      Mutta ei mulla näistä ns ole kokemusta, ovien ylisuurella voimalla kiinni paiskominen on ainoa häiriö täällä ja veikkaan että ne on talon lapset useimmiten syynä, kellon aika ja lasten äänet viittaa siihen. Ei ole vielä tarvinnut laputtaa asiasta, onhan tuo joskus ollut aikamoista pauketta että melkein jo lähti lappu sisääntulo aulaan että onko ovet rikki vai vittu täällä paukkuu..

    • Raimozzo

      Joo aika yleinen ongelma tämä että muut eivät ole kuulleet häiritsevää meteliä. Jos näin on niin pitää vaatia taloyhtiön hallitusta tutkimaan välittämästi se miksi muut eivät mahdollisesti ole kuulleet mitään tai halua sanoa joko suullisesti tai kirjallisesti että ovat kuulleet meteliä.

      Ensin hallituksen pitää määrittää se mihinkä muihin huoneistoon voi mahdollinen meteli kuulua saman laisena tai melkein yhtä häiritsevänä ja keskittyä tutkimaa näiden huoneistojen asukkaita ja ennen kaikkea sitä onko olemassa jokin luonnollinen tai jokin muu syy siihen että eivät ole kuuleet häiritsevää meteliä tai syytä miksi he eivät halua tunnustaa että ovat meteliä kuulleet.

      Tässä seuraavaksi syitä miksi joku muu ei ole kuullut tai halua sanoa että on kuullut meteliä.
      1. Ei ole ollut kotona kun meteliä on ollut.
      2.On ollut humalassa / sammuneena asunnossa ja tämän vuoksi ei kuulle melua. 3. Käyttää unilääkeitä tai muita lääkeitä jolloin nukkuminen on syvempää eikä häiriinny tai tiedosta meteliä sen takia. 4. Tuntee ja pitää metelöivästä asukkaasta (kaverista ei vasikoida perjaate) 5. On ollut itse metelöimässa vieraana siinä huoneistossa josta meteliä tulee. 6. Omasta meluamisesta on myös valitettu ( ei kehtaa siksi valittaa tai tunnustaa kulleensa jonkun muunkin meluavan) 7. Vastikkeet, ovenavausmaksuja tai muita maksuja on rästissä ( haluaa sen vuoksi pitää matalaa profiilia eikä halua tekemisiin isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen kanssa. 8. On uusi asukas talossa ( asuu mahdolisesti vuokralla eikä osakkeen omistajana ) eikä halua alkaa heti sekaantumaan uusien naapurien meteli ongelmaan vaikka itse siitä häiriinty joten odottaa ja toivoo vaan että ongelma poistuu ilman että itse tarvitsee asiaan sekaantua. 9. Meteliä kuullut toinen asukas on kuullut meteliä sen jälkeen kun on tullut kotiin juhlimasta (ollut siis humalassa) tämän vuoksi muistikuva aamulla tai sitten kun joku kysyy asiasta ovat hatarat ( henkilö siis pelkää että muistaa humalatilantakia väärin sen mistä huoneistosta sitä meteliä kuului. 10. On huonokuuloinen tai jopa kuuro.

      • 18+4

        Höpöviesti tuo edellinen.

        Ainoa syy, miksi toiset eivät kuule, on se, että yleensä näitä häiriköijiä pelätään, ihan kuten kukaan ei puutu katuväkivaltaankaan, ei oikeiden häiriköijien tekemisiinkään puututa.

        Jos jossain puututaan, niin silloin usein kyseessä on ainoa nuori talossa, josta hakemalla haettu virhettä.


      • yksivaihtoehto

        Sitten on vielä sellainen vaihtoehto, että he eivät oikeasri ole kuulleet häiritsevää meteliä.

        Joskus se varsinainen häirikkö onkin se valittaja joka valittaa ihan normaaleista äänistä, jotka eivät muita häiritse.


      • kokemust

        Sellaistakin on että HALLITUKSEN TYYPPI ON ITSE SYYPÄÄ HÄIRIKKÖ!(ÄMMÄ)ITSE


      • Kurnusimppu
        kokemust kirjoitti:

        Sellaistakin on että HALLITUKSEN TYYPPI ON ITSE SYYPÄÄ HÄIRIKKÖ!(ÄMMÄ)ITSE

        Jep, sama juttu täällä. Ylimielinen paskapää hallituksen pj., yllyttää adoptiokakaraansa riehumaan.


    • taajaa

      Entä kun saa käräjäoikeudesta varoituksen vaikka ei ole ollut kotonakaan koko aikaa mistä varoitus on klo15eteenpäin ja klo24asti, kotona olin vasta klo21.15 ja toisena klo15.30 pois seuraavaan päivään iltaan asti. myös on poliisit käyneet,ilmoitus tappelusta ja meillä täysin rauhallista,ihmettelivät ilmoitusta.
      mitä tässä pitäisi tehdä???

      • lyövastaan

        Tee ilmoitus vääristä ilmiannoista ja esitä omat todisteesi.


      • taajaa
        lyövastaan kirjoitti:

        Tee ilmoitus vääristä ilmiannoista ja esitä omat todisteesi.

        vääräilmianto ei ole rikos,selvitetty on ja todistettu kämpän tyhjänä olo,mutta ei mitään auttanut,et silleen.


      • OnhanSeRikos
        taajaa kirjoitti:

        vääräilmianto ei ole rikos,selvitetty on ja todistettu kämpän tyhjänä olo,mutta ei mitään auttanut,et silleen.

        Se on vähimmilläänkin haitanteko joka voidaan kyseisessä tapauksessa rinnastaa häirintään ja toistuessa vainoamiseen.


    • raimondosti

      Käräjäoikeudesta ei käsiittääkseni varoituksia saa, vaan ne tulee isännöitsijältä As oy / kiinteistö Oy, hallituksen puolesta. Tietenkin jos asia on mennyt niin pitkälle että ei ole muuttanut pois huoneistosta vaikka on käräjäoikeuden päätös häädöstä niin silloin voi tulla käräjäoikeidesta varoitus häädön toimeenpanosta ulosottoviranoimaisten sekä mahdollisesti poliisin toimesta.

      Jos ei ole ollut kotona kun on naapurit kuulleet melua ,niin pitää vain todistaa uskottavasti missä on ollut silloin kun ei ole ollut kotona. Nykyaikana hyvin monissa kerrostalo yhtiössä on realiaikainen sähkönkulutusmittaus jonka datalla voi vahvistaa omamaa näkemystä siitä että ei ole ollut kotona, koska sähköä on kulunut koko sen ajan tasaisen vähän.
      On myös kerros ja rivitaloyhtiöitä jossa on huoneistokohtainen tallentava vedenkulutusmitausjärjestelmä ja sen antamaa dataa voi myös käyttää lisätodisteena siitä että ei ole ollut kotona kun vettä ei ole kulunut laisinkaan sinä aikana. .
      Mm. meluavien bilettäjien selitykset että eivät olleet kotona. Eivät ole uskottavia jos yön aikana sähkön kulutus viittää huoneiston aktiivisesta käytöstä ja vedenkulutus pitkin yötä suurta mm. humalaisten jatkuvan vessassa käyntien takia yhdistettynä se että eivät halua tehdä rikosilmoitusta siitä että joku on ollut luvatta heidän asunnossa kuluttamassa sähköä ja vettä.

      • jäkäti jäk

        Hei ootteko ajatelleet avaruuteen muuttoa,sieltä sitten ei takas maahan tulla.


    • EiKiinnostaEi

      Ainakaan satoa häiriköivät naapurit. Yhtä tyhjän kanssa koko touhu. Koti kuten haluat slogani tuskin tarkoittaa sitä että saa valvoa yökaudet kusipää naapurin huutamisen ja karjumisen takia.

    • vieras1

      Muutetaan sääntöjä kotirauhan puolesta



      Te, jotka olette väsyneet siihen, että teiltä riistetään mahdollisuus kotonanne levätä töiden jälkeen, nukkua, palautua sairaudesta, tehdä keskittymistä vaativaa puuhaa tai mitä tahansa muuta, mikä vaatii rauhaa ja hiljaisuutta, allekirjoittakaa!

      NAAPUREIDEN HÄIRINTÄÄ VASTAAN - Adressit.com

      Pankaamme lopun sille, että muista piittaamattomat, toisia kunnioittamattomat ihmiset, jotka eivät osaa elää yhteisössä ja kunnioittaa muiden oikeutta rauhaan päättävät puolestamme, mitä pystymme ja mitä emme pysty tekemään OMASSA KODISSAMME. He riistävät meiltä hermot ja terveyden ja meidän pitäisi kärsiä hiljaa, koska kiinteistöt eivät halua ylimääräistä vaivaa, vaikka asumisviihtyvyyden takaaminen kuuluu heidän työhönsä!

    • näinsemenee

      Ei tarvita todistajia kun kutsuu poliisin aina paikalle. Poliisin tietokannasta sitten löytyy tieto koska ovat käyneet paikalla selvittämässä mitäkin. Tämä riittää todisteeksi jatkuvasta häirinnästä.

    • aponhäirikkö

      Tapa itsesi häirikkö, sama tyyppi tekee liukuhihnalta pellealoituksia!

    • vieras1

      Muutetaan sääntöjä kotirauhan puolesta

      Te, jotka olette väsyneet siihen, että teiltä riistetään mahdollisuus kotonanne levätä töiden jälkeen, nukkua, palautua sairaudesta, tehdä keskittymistä vaativaa puuhaa tai mitä tahansa muuta, mikä vaatii rauhaa ja hiljaisuutta, allekirjoittakaa!

      NAAPUREIDEN HÄIRINTÄÄ VASTAAN - Adressit.com http://www.adressit.com/naapureiden_hairintaa_vastaan

      Pankaamme lopun sille, että muista piittaamattomat, toisia kunnioittamattomat ihmiset, jotka eivät osaa elää yhteisössä ja kunnioittaa muiden oikeutta rauhaan päättävät puolestamme, mitä pystymme ja mitä emme pysty tekemään OMASSA KODISSAMME. He riistävät meiltä hermot ja terveyden ja meidän pitäisi kärsiä hiljaa, koska kiinteistöt eivät halua ylimääräistä vaivaa, vaikka asumisviihtyvyyden takaaminen kuuluu heidän työhönsä!

    • ei.ne.opi.sääntöjä

      Kun on näitä kamelinpaskamajoista tulleita niin eihän ne ymmärrä mitään, luulevat että saa hyppiä ja mellastaa kuin siat pellossa.

    • kolkytkuus

      Mutta Kuukkarin Kreivi ei ole sairas, vaan kiva tyyppi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe